yazdığım yiyecekler sana lezzetsiz gelebilir ama bunları yersen 2 ay sonra bu yemekleri acayip seveceksin. en lezzetli yiyeceklerin olacak. pizza yediğindeki lezzet ve mutluluğu alacaksın çünkü damak tadın değişecek
dogru hemen moraalim bozuluyo aman bozdum diyorum.ama kilo vermeliyim.hem eşime hem kaynanama inat.27 günlük dogum yapmıştım o gündenn beri kafamda cırcır ötüyolar.çok kilo aldın veremezsin.ama asla hakkımı helal etmiyorum.sütüm gidiyodu stresten.allah kalplerine göre versin.
birde bu akşam arkadaşlarında ikram yerken herzamanki miktardamı yedin yoksa bu sefer daha azmı yedin. herhangi bi değişme varmıydı. yada iştahlamı saldırdın. o anki hislerin nelerdi. bunları anlama bile sana çok şey kazandıracak
:sinifsinif:ben bu gün misafirliğe gittim.canıma okudular.ye ye diye diyet yapacak bu günümü buldun.zaten zor sabrediyorum.bayabi bozdum amakarar verdim misafirliğe gitmicem.yada geç gidicem çay faslı bitmiş olur.
normalden az yedim kızartmada vardı yogurtlu ona hiç ellemedim.pogaça yedim 1 tane .2 küçük dilim etimekli pasta yedim.birde 4 tane mercimek köftesi tedim.çayın şekerinide baya az koydum.şekerli yediğim için.normalin yarısını yedim.hiç yoktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?