70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazdığım yiyecekler sana lezzetsiz gelebilir ama bunları yersen 2 ay sonra bu yemekleri acayip seveceksin. en lezzetli yiyeceklerin olacak. pizza yediğindeki lezzet ve mutluluğu alacaksın çünkü damak tadın değişecek

yok evde şuanda. akşama gelir. ama yarından itibaren akşam değil gündüz yazacağım. akşam eşim evde olacak o da hoşlanmaz sohbet etmek ister

yıların alışkalığı birden değişmez keşke damak tadı olmasaydı :gitme:

kekimi böreğimi hamburgerimi herşeyi canım neyi çekerse evde yapıp yiyeceğim hatta kepek undan mantı bile yapacağım

ben uzun süre bunu ara ara yaptım o yüzden alıştım zor gelmiyo. bu yemekler lezzetli gelmeye başladı

şuanda akşam yemeğim 1 yumurta kırılmış ıspanak yemeği1 kaşık zeytinyağlı, karnıbahar haşlamalı yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği

zaten yeme düzenimizi değiştirmezsek yine kilo alırız. gene buraya geliriz mecbur zayıf kalmak için

:sinifsinif:ben bu gün misafirliğe gittim.canıma okudular.ye ye diye diyet yapacak bu günümü buldun.zaten zor sabrediyorum.bayabi bozdum amakarar verdim misafirliğe gitmicem.yada geç gidicem çay faslı bitmiş olur.

bende gitmiyorum yada farklı yediğimden ya patates salatası kısırla falan geçiştiriyorum. gün falan oluyoyo kadınlar yedikçe yiyolar. çeşit çeşit ikramlar. üzülme yarın uygun yersen telafi edersin

dogru hemen moraalim bozuluyo aman bozdum diyorum.ama kilo vermeliyim.hem eşime hem kaynanama inat.27 günlük dogum yapmıştım o gündenn beri kafamda cırcır ötüyolar.çok kilo aldın veremezsin.ama asla hakkımı helal etmiyorum.sütüm gidiyodu stresten.allah kalplerine göre versin.

eşinin demesi normalde kayınvaliden niye diyo anlamadım. benim kayınvalidem benden yana destek çıkar bu konuda. sakın bozma moralini. düşün diyet 1 günlük değildir. olabilir arada fazla kaçırabilirsin. sakın bozma moralini. zaten çoğu insan bu yüzden yarım kalıyo diyetler. bugün çok kaçırdın eğer yarın diyete devam edersen bugünü telafi edersin. diyet bir günlük olaydı bir günde diyet yapar yarın zayıflardık. oysaki aylarca uğraşıp ancak veriyoruz. demekki beslenme aylara yayılmalı. moral bozulup pes edilmemeli. zaten diyet yapıyosun bu akşam kaçırmışsın yarın devam edersen yine zayıflamaya devam edersin canım

neler yediğini yazarmısın miktarıyla. korkma çekinme bizde yaptık zaman zaman. hepimiz aynıyız kimsenin üstünlüğü yok. birde benim yazdıklarımı dikkatlice oku. uygulamaya çalış. hemen olmasada zamanla yeme düzenin değişir. yemek tarifleri ve neyi nasıl yapabileceğimizi yazmaya uğraşıyorum. benim çok işime yaradı sizinde yarayacaktır

birde bu akşam arkadaşlarında ikram yerken herzamanki miktardamı yedin yoksa bu sefer daha azmı yedin. herhangi bi değişme varmıydı. yada iştahlamı saldırdın. o anki hislerin nelerdi. bunları anlama bile sana çok şey kazandıracak

benim kayın validem biraz takıntılı gelinleri zayıf olcakmış.ikide bir gelip bana kilosu yüzünden terk edilen kadınları anlatıyo.sinir bozucu.ben önceki dogumumda da 73 kiloydum.4 ayda 20 kilo verdim.hatta ilk iki ay vucudum direndi diyet yürüyüş yaptım düzenli 1 gram bile oynamadım.son iki ayda kilo verdim.hamileliğe kadar yine fena degildim.ama böyle konuşuldugu zaman hırslanıyorum ama söyleyen kişilerede acayip sinirleniyorum.unutamıyorum bir türlü.ilk önce kendim için vermeliyim kilolarımı.hiç kıyafet almıyorum kendime.zayıflamadan almıcamda.alsam bile 40 beden falan alıcam .işe yarar heralde.

normalden az yedim kızartmada vardı yogurtlu ona hiç ellemedim.pogaça yedim 1 tane .2 küçük dilim etimekli pasta yedim.birde 4 tane mercimek köftesi tedim.çayın şekerinide baya az koydum.şekerli yediğim için.normalin yarısını yedim.hiç yoktan iyidir.

elbette. bende böyle sevimli eşofman takımları almak istiyorum. kapşonlu eşofmanlara bayılıyorum. bugün baktım baktım ama almadım. 10 kilo vereyim alıcam

:sinifsinif:ben bu gün misafirliğe gittim.canıma okudular.ye ye diye diyet yapacak bu günümü buldun.zaten zor sabrediyorum.bayabi bozdum amakarar verdim misafirliğe gitmicem.yada geç gidicem çay faslı bitmiş olur.

ya canım diyet yaptığını kimselere söylemiyeceksin ki böyle şeylere mağruz kalmayasın sen yinede diyette olduğunu bildirme saklı tut benhihoyyytce

aferim bence kötü bişey yok. zaten mercimek köftesi gayet sağlılı. ağırlıklı olarak mercimek köftesi yemen güzel. bende ikramlarda en sağlıklı mercimek köftesi, patates salatası, kısır yemeği uygun görürüm. kayınvalidem bilir ben en son yağ eklenmeden tabağıma alırım yiyeceğim kadar kısır, mercimek köftesi yada patates salatası. ardından 1 kaşık yağ koyar yerim. en sağlıklı ikramlar bunlar. koca bir dilim pasta yememişsin sonuçta. tabaklar dolusu börek çörekte yememişsin. ve en güzeli herzaman yediğinden daha az ve dikkatli yemişsin. bu çok güzel. birde ben diyet kısır mercimek köftesi tarifi verdim. canın çekerse yap ye. gayet sağlıklı. 1 kaşık yağla yapılmış mercimek köftesi ve 1 bardak ayran çok güzel bir öğün olur. kek tarifide verdim. onlarıda dene. herzaman değil arada elbet yenecek. 1 haftada bizi zayıflatacak diyet yokki 1 hafta sabredip hep aynı şeyleri yiyelim

kızlar böyle ayıcıklı eşofmanları, kapşonlu eşofmanları çok seviyorum. bugün baktım tam istediğim gibi vardı ama almadım. iyice zayıflayayım öyle. böyle rengarenk giyeyim istiyorum. inşallah o günlerde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…