70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu yazdıklarımı uyguladığımda çok güzel zayıflıyorum. bu zaman kadar hep yarım yamalak yaptım ama artık bunu yaşam şeklime dönüştüreceğim.

hayal bugün neler yedin. ben yazdım

sabahı yine atladım öğle yemeği yerine kahvaltı yaptım patates haşladım sonra ezdim yarım soğan doğradım çok az zeytin yağı karabiberi tuzunu kattım birde peynir zeytin ara öğün de olarak biraz sütlaç yedim bol açık sırnaşık şeyçay içtim karnımı doldurmak için

elbette senin neler yaşadığını benden iyi kimse anlayamaz. o kadar diyet yapıpta sonra o kiloları geri alırsan yazık olur emeklerine. elbette seni bilgilendirmek bile acayip mutlu eder beni.

teşekürler canım çok sağol bende daha dikatli besleneceğim sayendeolumunekankayizsmile

iyi ama sana bir tavsiyem olacak canım sütlaç iştahını açar. şekerli ve pirinçli. illa tatlı istıyosan bitter çikolata ye. şuanda canının yiyecek istediğini ve iradeni kullanıp yemediğini düşünüyorum. çünkü sütlaç insülini çıkarır. dünde yemiştin bugünde. üst üste yemen iştahını açar. arada ye bence. akşam ye yemek. sonra sütlü kahve iç bakalım canın tatlı çekecekmi. sonra gecede 1 meyve ve kuruyemiş ye azıcık 3 fındık gibi

özel günlerde bi parça bitter çikolatayı sıcak süte atıp karıştırın. sütlü çikolata oluyo. bunu içmek özel günlerdeki tatlı ihtiyacını bastırıyo

akşamı daha yemedim ama çorba ile etli lahana sarma yiycem :kedi:

lahananın yağı çok değilse gayet güzel. yanlış anlama sen bu yediklerinlede kilo verirsin ama iştahını açacak şeyler yersen diyet yapman zorlaşabilir. yeme krizleri gelebilir

ya sadece acıktığım için yedim yedikten sora kulklarım çınladı nedenbilmiyorumkismile

ıspanağı haşlayıp sarımsak kattığın yoğurta ekle. yoğurtlu borani yani. gayet sağlıklı ve kalorisi çok azdır. çok doyurucudur. istersen 1 kaşık yağ bile ekleyebilirsin

ya sadece acıktığım için yedim yedikten sora kulklarım çınladı nedenbilmiyorumkismile

tansiyon sorunun varmı canım. ben bunları sağlık sorunu olduğunu düşünmeden yazyıyorum. yani tansiyon ve şeker gibi rahatsızlar varsa yada hormonel bozukluk o zaman doktora gidilmeli doktor verir o zaman ayarlar yiyeceklerini.

doğru söylüyon peki ne yemeliyimbenneyaptımki

çorba iç. 1 dilim yada 2 dilim kepek ekmeğini ye. yanında en basidi çabucak yağsız menemen yapabilirsin. yada tavuk etin varsa haşla ye. yada tavada baharatlı sote yap çorbayla ye. ama tavuk derisiz olacak

ben yemeği pişirirken yağ kullanmıyorum. piştikten sonra 1 kaşık yağ kullanıyorum. o zaman daha lezzetli oluyo

kan şekerini ani yükselmiş olabilirmi acaba ben ona bağlıyorum sağlık sorum yok

mesela fırında karnıbahar yapabilirsin. karnıbaharı haşla. ardından bir kapta biraz kepe unu biraz süt karabiberi ve 1 yumurtayı ve 1 kaşık yağı çırp. karnıbaharın üzerine dök fırında pişir. hem sağlıklı hem diyet yemek

evet. belki porsiyonlarımı arttırırım ama sağlıksız kilo yapan kan şekerini yükselten şeyler yemeyeceğim artık. ver al ver al nereye kadar

ya canım senin eşin evde yok heralde bukadar vakit geçiriyorsun kızmıyo benim eşim kızıyoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…