hayal bugün neler yedin. ben yazdım
elbette senin neler yaşadığını benden iyi kimse anlayamaz. o kadar diyet yapıpta sonra o kiloları geri alırsan yazık olur emeklerine. elbette seni bilgilendirmek bile acayip mutlu eder beni.
akşamı daha yemedim ama çorba ile etli lahana sarma yiycem :kedi:
iyi ama sana bir tavsiyem olacak canım sütlaç iştahını açar. şekerli ve pirinçli. illa tatlı istıyosan bitter çikolata ye. şuanda canının yiyecek istediğini ve iradeni kullanıp yemediğini düşünüyorum. çünkü sütlaç insülini çıkarır. dünde yemiştin bugünde. üst üste yemen iştahını açar. arada ye bence. akşam ye yemek. sonra sütlü kahve iç bakalım canın tatlı çekecekmi. sonra gecede 1 meyve ve kuruyemiş ye azıcık 3 fındık gibi
lahananın yağı çok değilse gayet güzel. yanlış anlama sen bu yediklerinlede kilo verirsin ama iştahını açacak şeyler yersen diyet yapman zorlaşabilir. yeme krizleri gelebilir
ya sadece acıktığım için yedim yedikten sora kulklarım çınladı nedenbilmiyorumkismile
doğru söylüyon peki ne yemeliyimbenneyaptımki
ıspanağı haşlayıp sarımsak kattığın yoğurta ekle. yoğurtlu borani yani. gayet sağlıklı ve kalorisi çok azdır. çok doyurucudur. istersen 1 kaşık yağ bile ekleyebilirsin
tansiyon sorunun varmı canım. ben bunları sağlık sorunu olduğunu düşünmeden yazyıyorum. yani tansiyon ve şeker gibi rahatsızlar varsa yada hormonel bozukluk o zaman doktora gidilmeli doktor verir o zaman ayarlar yiyeceklerini.
kan şekerini ani yükselmiş olabilirmi acaba ben ona bağlıyorum sağlık sorum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?