70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

biz burda bayağı faaliz. yardım etmeye uğraşıyoruz birbirimize destek oluyoruz. acaba diğer gruplar nasıldır

katılıyorum sana ben diyet yaptıgımı söylemiyim.ben tv de bir diyetisyenden duymuştum.diyet:yadiklerini yarıya indirmek hareketlerinide iki katına çıkarmaktır demişti.bana çok doğru geldi bide hayat tarzı edineceksek az yemegi bid eçok iştahlıysak eger önce yemegi yarıya indirip 1 ay yapmalı.sonra onuda yarıya indirdinmi zorlanmayız.yanlişmıyım.bide sakıncası yoksa burcunu merak ettim.ben oğlak burcuyum

canım kime sordun bilemedimbilmiyorumkismile

canım bak yazdıklarımı oku. bugün yazdım. iştah varsa yediklerini yarıya indirmek çok güçtür. ama arada böyle yemen zarar vermez. yeterki iştahın açılmasın. iştah açan şeylerden uzak dur. cola, cips, sütlü çikolata beyaz undan hazırlanmış herşey. bayağı yazdım bugün. oku onları. sende mantıklı olanı anlayacaksın. kendin değiştireceksin yeme alışkanlıklarını. bende bugünlük bu kadar kızlar. eşim geldi. ama yarın sabah burada olurum bysolumunekankayizsmile

her diyetisyenin dediği malesef herkese uymuyo. ben diyetisyen konuşunda ünlü bi diyetisyen var h... s... anlayan bilir. onu dinlerim hep. çok güzel anlatıyo. burda beslenme ile ilgili yazdıklarımı ondan öğrendim denedim ve memnun kaldım. sporla ilgili olanlarıda sporcu sitelerden öğrendim. denedim başarılı oldu

hadi sana iyi geceler.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…