katılıyorum sana ben diyet yaptıgımı söylemiyim.ben tv de bir diyetisyenden duymuştum.diyet:yadiklerini yarıya indirmek hareketlerinide iki katına çıkarmaktır demişti.bana çok doğru geldi bide hayat tarzı edineceksek az yemegi bid eçok iştahlıysak eger önce yemegi yarıya indirip 1 ay yapmalı.sonra onuda yarıya indirdinmi zorlanmayız.yanlişmıyım.bide sakıncası yoksa burcunu merak ettim.ben oğlak burcuyum
katılıyorum sana ben diyet yaptıgımı söylemiyim.ben tv de bir diyetisyenden duymuştum.diyet:yadiklerini yarıya indirmek hareketlerinide iki katına çıkarmaktır demişti.bana çok doğru geldi bide hayat tarzı edineceksek az yemegi bid eçok iştahlıysak eger önce yemegi yarıya indirip 1 ay yapmalı.sonra onuda yarıya indirdinmi zorlanmayız.yanlişmıyım.bide sakıncası yoksa burcunu merak ettim.ben oğlak burcuyum
pardon ortaya yazmışım ama herkes söyleyebilir.ben hugocuk a sordum.ama senide merak ettim şimdi:CüvCüv:
canım bak yazdıklarımı oku. bugün yazdım. iştah varsa yediklerini yarıya indirmek çok güçtür. ama arada böyle yemen zarar vermez. yeterki iştahın açılmasın. iştah açan şeylerden uzak dur. cola, cips, sütlü çikolata beyaz undan hazırlanmış herşey. bayağı yazdım bugün. oku onları. sende mantıklı olanı anlayacaksın. kendin değiştireceksin yeme alışkanlıklarını. bende bugünlük bu kadar kızlar. eşim geldi. ama yarın sabah burada olurum bysolumunekankayizsmile
pardon ortaya yazmışım ama herkes söyleyebilir.ben hugocuk a sordum.ama senide merak ettim şimdi:CüvCüv:
bys kızlar yarın görüşürüz
bende 14 ocak eee sizde ne var ne yok.(hayell.)
ne olsun aynı şeyler zayıflamaya uğraşıyorum sen kaç kilosun ben 73
bend e73 ama boyum 1 60 yani baya kiloluyum.iki tane çocugum var.dogum yaoalı 5 ay oldu:)
seninle aynıyız kilo boy çocuk sayısı benim iki kızım var 8 ile 2 yaşında yaşında 27 mi yoksa:))) kaydirigubbakcemile3
yok ben 85 liyim.benim kiler değlum 6 yaşında kızım 5 aylık.benim eşim geldi yarın görüşmek üzere olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?