- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 123
aa iyi fikir sarışın dopiç bayanları tartayım:18:
öyle canim hep allahdan hayirlisi neyse o olsun diyorum kuzum
sende allaha emanet ol tatlim iyi tatiler güzel bayram gecirmen dilegi ile
iyi yapmissin ispiyonlamakla
oo masallah boyunda varolmaz canim bosver giden gidsin daaha hayirli kismetler cikar
ellerine saglik tatlim
hosgeldin canim aramiza hatirliyorum seni
hosgeldin canim zayifladikca ordanda gider canim birazda spor yaparsan süper olur
insallah esin cabuk iyilesir canim tekrardan cok gecmis olsun seninde bayramin kutlu olsun tatlim
napalimama ben varim tatlim
acaba diye bakiyon ha bence sen tarti getir calisdigin yere süpelendigin kisileri tart balliysa en son 65-66 kilo daydin
selam sekerler neredeseniz :26:
ben haftasonu cok kacirdim :18: dün anemle bütün gün hamur isi yaptik sarma sardik bayram hazirligi ama sunu tadina bak bunun tadina bakalim derken baya kacti :18:
grip oldum birde cogu kisi grip olunca yemeden icmeden kesilir ama bende olmuyor istah ayni istah degisen yok
tam 1 ay 2 gün kaldi kardesimin nisanina toparlanmam lazim acilen bari 69.9 olaydim nisanda
simdi cikayim is cok arada ugrarim
selam sekerler neredeseniz :26:
ben haftasonu cok kacirdim :18: dün anemle bütün gün hamur isi yaptik sarma sardik bayram hazirligi ama sunu tadina bak bunun tadina bakalim derken baya kacti :18:
grip oldum birde cogu kisi grip olunca yemeden icmeden kesilir ama bende olmuyor istah ayni istah degisen yok
tam 1 ay 2 gün kaldi kardesimin nisanina toparlanmam lazim acilen bari 69.9 olaydim nisanda
simdi cikayim is cok arada ugrarim
sende cok sagol tatlimGünaydın suzim. İyi dileklerin için sağol canım. Canım Zataen sen şu anda 72 kilosun bir aya kadar bence 68 çok rahat görürsün.Tabi bayramda kendine hakim ol. Tatlıları çok yeme. Kavurmayıda ekmeksiz ye.
Sanada çok geçmiş olsun canım.Bol bol c vitamini al .Birde grip de bal ve zencefili macun yap günde 3 defa 1 tatlı kaşığı ye çok iyi geliyor.
menün yine cok güzel canim affiyet olsunNe haber nasılsınız. Kimsesicikler yok. Sanırım Herkez Bayram Telaşında. Ben de sabah kalktım kızımla kahvaltı yaptık. Sonra Evi süpürdüm sildim. Bu gün halılarım gelecek. Onları Bekliyoru. Sonra Pazara gitcem. Bu bayram tatlı yapmadım. Bayramın 1ve 2 günü kayınvalidemde olcaz kurban kesilecek,Kesilen kurban dağıtılacak kalanlar parcalanacak dolaba konacak vb iş 2 evde yokum. Misafirlerim 3,4 gün gelirler bende o zaman tatlı yaparım diye düşündüm. Tatlım taze taze olsun.
Menüm.
Sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,maydonoz,ceviz(2) 1 Tane karper peynir yeşil çay
Ara: 1 Bardak süt
Öğle: zeytinyağlı kabak,yoğurt(dünden kaldı)
Ara:1 tane elma
Akşam: ızgara balık,salata
kimidin gurbetmiydin süküfe diyordun balliyaaa iyi fikir sarışın dopiç bayanları tartayım
yanında genç kız olanlara bakıyorum bakalım ne diyeceklerkadının ismine diye kulak kabartıyorum
sanki ballının ismini biliyomuşuz gibi
kimse yok bacım boşuna yazma
burası sesszi ve kimsesiz kalmış
ne alcan kızkendine nişana
öyle canim önce saglik huzur sonra diger seylere kafamizi verebilirsin dogru diyorsun ama biz türk kadinlari herseyi kafaya takiyoruz kilolarimizdan kurtulsakda onu bari takmasak kafayagunaydinlar herkese, sana da gunaydin suzim, bence bayramdan sonra dikkat edersen gorebilirsin 69.9hic canini sikma bence kardesinin nisanin keyfini cikar, bazen ani kaciriyoruz gercekten bende hep zayiflayip sikir sikir giyinince super olcam cok mutlu olcam zannediyorum ama tam olarak da simdi en guzel yaslarim gidiyor farkinda bile degilim, hep mutlu olalim en onemliisi huzurlu olalim
gunaydinlar herkese, sana da gunaydin suzim, bence bayramdan sonra dikkat edersen gorebilirsin 69.9hic canini sikma bence kardesinin nisanin keyfini cikar, bazen ani kaciriyoruz gercekten bende hep zayiflayip sikir sikir giyinince super olcam cok mutlu olcam zannediyorum ama tam olarak da simdi en guzel yaslarim gidiyor farkinda bile degilim, hep mutlu olalim en onemliisi huzurlu olalim
dogru diyorsun tatlim mutluluk bizim elimizdemi yoksa baskalarina kendimizi fazlami yönetiriyoruz kendimisi malesef bazen maddi manevi ac kaliyoruz herhalde ondan tam tamina mutlu olamiyoruzguzel kuzum haklisin ama hayattaki diger seyler kadar da onemli degil. ben bazen dikkat ediyorumda insalar hem oyle cokkk zayif degil hafif fazla kilo var, ama gayet guzel gozukuyorlar, mutlular, hos giyiniyorlar, kendilerine yakistiriyorlar sonra diyorum ki kendi kendime gordunmu hersey zayiflikla olmuyor, once mutlu olmayi ogren, cunku cok onemli mutlu olmak mutlu etmek,
gecmis olsun bu arada canim
benden menu:
sabah 1 dlm ekmek yumurta sekersiz cay
ara elma kahve 2 tane yulafli biskuvi
oglen 1 dlm ekmek yarim avakado bir dlm ince peynir
ara armut
aksam salata balik corba
herkese hayirli güzel bayramlar diliyorum ailenizle güzel vakit gecirmeniz dilegi ile öpüyorum sizi
bayram öncesi dün kötü bi haber aldik aklimdan cikmiyorum kiz gözümün önünden gitmiyor fransada yasayan akrabamizin kocasi cinnet gecirmis 2 oglunu 17 14 yaslarinda öldürmüs 11 yasindaki kizi ve 35 yasinda olan bizim akrabamiz arkadasim yazdan yaza gördügüm kizda agir yaraliymis halen sok dayim cok üzüldüm allah sabir versin ölen cocuklari rahmet eylesin
sende cok sagol tatlimBi sicak basiyor sonra yine üsüyorum bi sekil oldum migdemde bulaniyor bugün fena carpti herhalde grip beni :26: Günde 3 defa zencefil bal tamam canim oglana gececek diye cok korkuyorum
Menün yine cok güzel canim affiyet olsunOlmadi sekerpare yaparsin baklava yerine Hem baklavadan daha cok seviyom ben Sanki ben gelecem sana
Kimidin gurbetmiydin süküfe diyordun balliyaEvet ya cok sessizlesdi sayfalar ilerlemiyor artik Hatirliyormussun bizim geyik muhabettine cok yazi yaziyorsunuz yetisemiyoruz demislerdin simdi o bile eksik bence
Abiye alcem :86:
öyle canim önce saglik huzur sonra diger seylere kafamizi verebilirsin dogru diyorsun ama biz türk kadinlari herseyi kafaya takiyoruz kilolarimizdan kurtulsakda onu bari takmasak kafaya
Zayiflik güzel degilmi tatlim
herkese hayirli güzel bayramlar diliyorum ailenizle güzel vakit gecirmeniz dilegi ile öpüyorum sizi
bayram öncesi dün kötü bi haber aldik aklimdan cikmiyorum kiz gözümün önünden gitmiyor fransada yasayan akrabamizin kocasi cinnet gecirmis 2 oglunu 17 14 yaslarinda öldürmüs 11 yasindaki kizi ve 35 yasinda olan bizim akrabamiz arkadasim yazdan yaza gördügüm kizda agir yaraliymis halen sok dayim cok üzüldüm allah sabir versin ölen cocuklari rahmet eylesin
nerdesiniz kızlar yaahu çok darlandım gelinkonuşun ya girince bişeyler okurum sanıyodum hadi yarından itibaren herkes toplansın bayram mayram dinlemem gelinnnnnnnn
yengem bana zayıflamışsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?