70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aa iyi fikir sarışın dopiç bayanları tartayım
yanında genç kız olanlara bakıyorum bakalım ne diyeceklerkadının ismine diye kulak kabartıyorum
sanki ballının ismini biliyomuşuz gibi

kimse yok bacım boşuna yazma
burası sesszi ve kimsesiz kalmış
ne alcan kızkendine nişana

gunaydinlar herkese, sana da gunaydin suzim, bence bayramdan sonra dikkat edersen gorebilirsin 69.9 hic canini sikma bence kardesinin nisanin keyfini cikar, bazen ani kaciriyoruz gercekten bende hep zayiflayip sikir sikir giyinince super olcam cok mutlu olcam zannediyorum ama tam olarak da simdi en guzel yaslarim gidiyor farkinda bile degilim, hep mutlu olalim en onemliisi huzurlu olalim

sende cok sagol tatlim bi sicak basiyor sonra yine üsüyorum bi sekil oldum migdemde bulaniyor bugün fena carpti herhalde grip beni :26: günde 3 defa zencefil bal tamam canim oglana gececek diye cok korkuyorum
menün yine cok güzel canim affiyet olsun olmadi sekerpare yaparsin baklava yerine hem baklavadan daha cok seviyom ben sanki ben gelecem sana
kimidin gurbetmiydin süküfe diyordun balliya evet ya cok sessizlesdi sayfalar ilerlemiyor artik hatirliyormussun bizim geyik muhabettine cok yazi yaziyorsunuz yetisemiyoruz demislerdin simdi o bile eksik bence
abiye alcem :86:
öyle canim önce saglik huzur sonra diger seylere kafamizi verebilirsin dogru diyorsun ama biz türk kadinlari herseyi kafaya takiyoruz kilolarimizdan kurtulsakda onu bari takmasak kafaya
zayiflik güzel degilmi tatlim

guzel kuzum haklisin ama hayattaki diger seyler kadar da onemli degil. ben bazen dikkat ediyorumda insalar hem oyle cokkk zayif degil hafif fazla kilo var, ama gayet guzel gozukuyorlar, mutlular, hos giyiniyorlar, kendilerine yakistiriyorlar sonra diyorum ki kendi kendime gordunmu hersey zayiflikla olmuyor, once mutlu olmayi ogren, cunku cok onemli mutlu olmak mutlu etmek,

gecmis olsun bu arada canim

benden menu:

sabah 1 dlm ekmek yumurta sekersiz cay

ara elma kahve 2 tane yulafli biskuvi

oglen 1 dlm ekmek yarim avakado bir dlm ince peynir

ara armut

aksam salata balik corba

dogru diyorsun tatlim mutluluk bizim elimizdemi yoksa baskalarina kendimizi fazlami yönetiriyoruz kendimisi malesef bazen maddi manevi ac kaliyoruz herhalde ondan tam tamina mutlu olamiyoruz
menün güzel tatlim affiyet olsun

cümleten hayırlı bayramlar hanımlar sevdiklerinizle nice bayramlar görmeniz dileğiyle

herkese hayirli güzel bayramlar diliyorum ailenizle güzel vakit gecirmeniz dilegi ile öpüyorum sizi

bayram öncesi dün kötü bi haber aldik aklimdan cikmiyorum kiz gözümün önünden gitmiyor fransada yasayan akrabamizin kocasi cinnet gecirmis 2 oglunu 17 14 yaslarinda öldürmüs 11 yasindaki kizi ve 35 yasinda olan bizim akrabamiz arkadasim yazdan yaza gördügüm kizda agir yaraliymis halen sok dayim cok üzüldüm allah sabir versin ölen cocuklari rahmet eylesin

sanada hayirli bayramlar suzim, ama bu cok kotu bir haber hem kendine hem ailesine yazik etmis ne kadar agir bir hesabin altina girmis, Rabbim o anneye sabir versin insallah

Herkese hayırlı bayramlar

Suzim çok üzüldüm canım yaa..
Rabbim kimseyi o hale düşürmesi n

ay senin abiye diyen dillerini
Bi pizza siparişi verdik hala gelmedi ölüyorum sinirden
He millet şikayet ediyordu ama hepsininde gözü burdaydı bacım
Napsak ki böle bilemedim şimdi:26:
Ballı bi gelsede accık düzelir belkşm
Sümüklü çocugu koyarsa ses çıkartmayacam bidaha

Bayramımız mübarek olsun çıtırdak bayramcılar

Ay midem ağrıyo çikolata şeker tatlı yemekten ama bayram bitsin toparlarım evelallah

nerdesiniz kızlar yaahu çok darlandım gelin konuşun ya girince bişeyler okurum sanıyodum hadi yarından itibaren herkes toplansın bayram mayram dinlemem gelinnnnnnnn
yengem bana zayıflamışsın dedi

Selam kızlar nasılsınız. Sanırım herkez çok yoğun hiç kimsecikler sayfaya uğramamış. Ben de çok yoğundum. Çok şükür kurbanımızı kestik. Dağıtık ,parçaladık kaldırdık. Allah seneyede kurban bayramı sevinçini yaşamayı tekrar kurbanlar kesebilmeyi nasip etsin. Allahım kurban kesen herkesin kurbanın kabul etsin. Kesemeyenlerde kesmeleri için maddi güçler nasip etsin
Kızlar diyet çok fena gidiyor. Kayunvalidem harika su böreği yapar. 2 Gün orda kahvaltı yaptık, Su böreklerini götürdüm. Türk kültürü hiç diyet yapmaya uygun değil nereye gitsek çikolata tatlı,börek sarma yemeyeceğim diyom. Tatına bak .Tatına bakıyon nefis gerisini istiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Çok üzüldüm canım. Allah ailesine sabır varsin. Allah hepimizi cinnet anından kurusun.

nerdesiniz kızlar yaahu çok darlandım gelin konuşun ya girince bişeyler okurum sanıyodum hadi yarından itibaren herkes toplansın bayram mayram dinlemem gelinnnnnnnn
yengem bana zayıflamışsın dedi

Selam canım. Maşallah sen çok güzel kilo vermişsin. Tabi yengen zayıflamışsın diyecek.

selam kızlar,
Herkesin Kurban bayramını kutlarım, dün alıntı yapacaktım fakat vaktim olmadı, girdim, çıktım, bugün de bir selam vereyim dedim. Herkesler iyidir umarım. Bugün yağmurlu bir güne uyandık, evdeyiz o nedenle. Sizler nasılsınız, herkes iyidir umarım, ben kaçamağın dibine vurmuş durumdayım. Baklavalık yufka almıştım, bugün yaptım, habire gir-çık yiyorum:18::18::18:
Kendinize iyi bakın

Suzicim diyecek kelime bulamıyorum canım, ölenlere rahmet, anne ve kızına da acil şifalar diliyorum, o babaya da layığını versin Allahım.

selam kızlar cümletten iyi bayramlaaarrrrr bayadır uğrayamadım siteye ama hedefimden şaşmadım 75 i bile gördüm :) bayram falan dinlemiyorum tutuyorum kendimi ki zaten tatlı sevmem çok şükür :) yarın bildirim yapıcam inşallah geçen hafta yapamamıştım bu gün yediklerimi de yazıyım sonra bakayım siz neler yapmışsınız hoşkalın zayıf kalın esen kalın mutlu kalın kalın da kalın kızlarrr

sabah domates peynir bir adet yeşil biber çeyrek gözleme
ara nescafe 3 ü 1 arada
öğlen makarna salçalı 3 çatal anca yedim yanına bir dilim domates turşusu
ara yok
akşam 4 kaşık etli bulgur pilavı salata
lessie 1 mil ve üzerine de 60 mekik çektim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…