ben de yeni katılıyorum.2 ay önce doğum yaptım 84.3 ile.eve geldim 80 kiloydum.1 ay sonra 78 e düştüm.1 ay önce yediklerime dikkat ederek ve su içerek bugun tartıldım 74.9 u gördüm
Kızlaaarr ne olur beni de aranıza alın..
yaklaşık 4 aydır evliyim.68 kg ile evlendim şu anda tam 75 kg'yım 4 ayda nasıl 7 kg aldım bilmiyorummoralim çok bozuk..yedikçe şişiyorum şiştikçe yiyorum..resmen doymak nedir bilmez oldum...hep eşimin yüzünden yemeden oturmuyoruz ki tv karşısına.ama bu gidişe klasik pazartesiden itiibaren dur demeye karar verdim kasıma kadar zor ama 70kg yılbaşına kadar 65kg yaza kadar da 60 kg olmak istiyorum...eğer beni de aranıza alırsanız birilerine karşı sorumlu olursam daha kolay olurmuş gibime geliyor..
bi de bi sorum var size..10kg ve fazlasını veren arkadaşlar sarkma oldumu vücudunuzda?ya da selüliti olan kaderdaşlarım kilolarla birlikte selülitlerde de azalma oldu mu??
çok zayıflamam gerek çooookkkk............
6hoşgeldiiiin
sporu ihmal etmezsen 10 kilo verirsin ama 15 kilo vermiş gibi görünürsün hem de sıkılaşırsın :124: cuma günleride bildirim korkusuyla boğazını tutabiliyosun birazcık:126:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]baslangic[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden/ gelen[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1[/TD]
[TD]anatkh08[/TD]
[TD]69.7 kg[/TD]
[TD]65.7 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]700 gr[/TD]
[TD]4.7 kg[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]68.5 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[TD]500 gr[/TD]
[TD]11 kg[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3[/TD]
[TD]elif 86[/TD]
[TD]80.7 kg[/TD]
[TD]77 kg[/TD]
[TD]76.6 kg[/TD]
[TD]400 gr[/TD]
[TD]4.1 kg[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76 kg[/TD]
[TD]63.6 kg[/TD]
[TD]63.3 kg[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[TD]12.7 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]gulanne[/TD]
[TD]84.5 kg[/TD]
[TD]78.6 kg[/TD]
[TD]78.3 kg[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[TD]6.2 kg[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]garfield[/TD]
[TD]75.2 kg[/TD]
[TD]71.1 kg[/TD]
[TD]70.8 kg[/TD]
[TD]300 gr[/TD]
[TD]4.4 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]bensuzi[/TD]
[TD]77.1 kg[/TD]
[TD]73.1 kg[/TD]
[TD]73.2 kg[/TD]
[TD]+200 gr[/TD]
[TD]3.9 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]dilekefem[/TD]
[TD]71 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]65.2 kg[/TD]
[TD]+200 gr[/TD]
[TD]5.8 kg[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]63-27[/TD]
[TD]75.8 kg[/TD]
[TD]75.8 kg[/TD]
[TD]76.1 kg[/TD]
[TD]+300 gr[/TD]
[TD]+300 gr[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]hanifemutlu[/TD]
[TD]74 kg[/TD]
[TD]68.6 kg[/TD]
[TD]69 kg[/TD]
[TD]+400 gr[/TD]
[TD]5 kg[/TD]
[TD]52[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]62.8 kg[/TD]
[TD]64.6 kg[/TD]
[TD]65.2[/TD]
[TD]+600 gr[/TD]
[TD]+2.4 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BU HAFTA ANATKH08 ARKADISIMIZ BIRINCI OLMUSTUR, TEBRIK EDERIZ
TOPIGIN BU HAFTAKI ORTALAMASI 300 GR GIBI GOZUKUYOR YINE DE MASALLAH DIYELIMDESTEK VE GAYRETLE DAHA FAZLA DA OLUR. HERKESI TEBRIK EDIYORUM KOCAMAN OPUYORUM
UNUTMYALIM KI MUTLU OLMAK BU DUNYADA HERSEYDEN KIYMETLI VE BIZ MUTLU OLMAK VE ETMEK ICIN HERSEYI YAPALIM
IYI HAFTA SONLARI
merhaba canımm aynen bende öyleyim ya kesin artıdayım kesinngünaydın kızlar
9 günlük bir tatilin ardından bol sendromlu bi günden hepinize merhaba
Bu hafta bayramda alınan kiloları vermek için uğraşacağım, korkudan tartıya bile çıkamıyorum :18::18::18:
günaydın kızlaaar
bayramınızı tekrardan kutluyorum
geçmiş olsun canım. fakat kafama takılan bişey oldu bana doktor verdiği ilacı sürekli kullanacağımı söyledi:44:
amin canim cok sagol bi kac gün bu olayin etkisi altinda kaldim detailari duydukca cok üzüldüm coksanada hayirli bayramlar suzim, ama bu cok kotu bir haber hem kendine hem ailesine yazik etmis ne kadar agir bir hesabin altina girmis, Rabbim o anneye sabir versin insallah
amin zerram gercek zor kadin cekiyormus zaten kocasindan dayak atiyormus ailesine polise sikayet etmisler 3 gün hapis yatmis o günüde bosanma davalari varmis büyük oglan anne ben futbolu birakirim bakarim bize ayrilmak istiyorsan ayril babamdan demis simdi öldü gitti kendi öz babasi yüzünden kücük oglanda dudagini isirarak ölmüs herhalde korkmus diyorlar cok fena oldum ben okadar üzülürken ailesi nekadar cekiyor kimbilir adamin babasi demis madem kendi basini yakacakdin babayigit delikanlilarimi ne diye götürdün aldin pesinden kendin gitseydin diye daha da haberleri geliyor iste allah sabir versin mekannlarini cennet eylesinHerkese hayırlı bayramlar
Suzim çok üzüldüm canım yaa..
Rabbim kimseyi o hale düşürmesi n
cok yogun gecti günlerim canim cok yoruldum ben gelemedim sizden özür diliyorumnerdesiniz kızlar yaahu çok darlandım gelinkonuşun ya girince bişeyler okurum sanıyodum hadi yarından itibaren herkes toplansın bayram mayram dinlemem gelinnnnnnnn
yengem bana zayıflamışsın dedi
aynen canim yemiyeceksin diyorsun ama bayramda zor ya nefsine hakim olmak :18:Selam kızlar nasılsınız. Sanırım herkez çok yoğun hiç kimsecikler sayfaya uğramamış. Ben de çok yoğundum. Çok şükür kurbanımızı kestik. Dağıtık ,parçaladık kaldırdık. Allah seneyede kurban bayramı sevinçini yaşamayı tekrar kurbanlar kesebilmeyi nasip etsin. Allahım kurban kesen herkesin kurbanın kabul etsin. Kesemeyenlerde kesmeleri için maddi güçler nasip etsin
Kızlar diyet çok fena gidiyor. Kayunvalidem harika su böreği yapar. 2 Gün orda kahvaltı yaptık, Su böreklerini götürdüm. Türk kültürü hiç diyet yapmaya uygun değil nereye gitsek çikolata tatlı,börek sarma yemeyeceğim diyom. Tatına bak .Tatına bakıyon nefis gerisini istiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin.
amin canim aminÇok üzüldüm canım. Allah ailesine sabır varsin. Allah hepimizi cinnet anından kurusun.
yediklerimi sayamiyorum bile cok fazla kacirdim bende :18: ama bugün tekrardan tartildim ve cok sasirdim 200 gramm vermissim :44:selam kızlar,
Herkesin Kurban bayramını kutlarım, dün alıntı yapacaktım fakat vaktim olmadı, girdim, çıktım, bugün de bir selam vereyim dedim. Herkesler iyidir umarım. Bugün yağmurlu bir güne uyandık, evdeyiz o nedenle. Sizler nasılsınız, herkes iyidir umarım, ben kaçamağın dibine vurmuş durumdayım. Baklavalık yufka almıştım, bugün yaptım, habire gir-çık yiyorum:18::18::18:
Kendinize iyi bakın
3 gün cekmis zaten beyin ölümü gerceklesince ailesi fisini cektirmis insan kendi canina kanina nasil kiyabilir hala anlamis degilim biz yavrularimizin kilina zarar gelcek diye dört dönerizSuzicim diyecek kelime bulamıyorum canım, ölenlere rahmet, anne ve kızına da acil şifalar diliyorum, o babaya da layığını versin Allahım.
tebrikler canim bayram oldugu halde tutmussun kendiniselam kızlar cümletten iyi bayramlaaarrrrr bayadır uğrayamadım siteye ama hedefimden şaşmadım 75 i bile gördüm :) bayram falan dinlemiyorum tutuyorum kendimi ki zaten tatlı sevmem çok şükür :) yarın bildirim yapıcam inşallah geçen hafta yapamamıştım bu gün yediklerimi de yazıyım sonra bakayım siz neler yapmışsınız hoşkalın zayıf kalın esen kalın mutlu kalın kalın da kalın kızlarrr
sabah domates peynir bir adet yeşil biber çeyrek gözleme
ara nescafe 3 ü 1 arada
öğlen makarna salçalı 3 çatal anca yedim yanına bir dilim domates turşusu
ara yok
akşam 4 kaşık etli bulgur pilavı salata
lessie 1 mil ve üzerine de 60 mekik çektim bir de
ay birde zayiflasaydimay senin abiye diyen dillerini
Bi pizza siparişi verdik hala gelmedi ölüyorum sinirden
He millet şikayet ediyordu ama hepsininde gözü burdaydı bacım
Napsak ki böle bilemedim şimdi:26:
Ballı bi gelsede accık düzelir belkşm
Sümüklü çocugu koyarsa ses çıkartmayacam bidaha
baslangic 79
gecen hafta 68
bu hafta 67,200
giden 800gr
t. giden 11,800
hedef 60
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun çok yoğunum giremedim kurban ziyaretler iki çocukla canım çıktı belim ağrıyor
çok tatlı yedim yedirdiler bende direnemedim ama adetim bitti ve ben kilo ermiş olarak ççıktım tartıda iyi denk geldi ama umarım haftaya yansımaz bu yediklerim :26:
kilo bildirmim
başlangıç 74
geçen hafta 69
bu hafta 68.5
giden 500 gr
t.giden 5.5
hedef 52
bana da yengem zayıflmaışsın dedigeçen bayram kilolu halimi görmüştü ye en son arada görüşemeyince farketti
bi de asıl mutlu olduğum pantolonum bol geldi bacaklardan sarıyordu önceden zıpçık gibim
bi de alyansımı takabilirim bikaç kilo daha verince şimdi biraz rahat olmuyo parmağıma ama önceden girmiyodu bile bu bile harika
ben de yeni katılıyorum.2 ay önce doğum yaptım 84.3 ile.eve geldim 80 kiloydum.1 ay sonra 78 e düştüm.1 ay önce yediklerime dikkat ederek ve su içerek bugun tartıldım 74.9 u gördüm
hosgeldin canimKızlaaarr ne olur beni de aranıza alın..
yaklaşık 4 aydır evliyim.68 kg ile evlendim şu anda tam 75 kg'yım 4 ayda nasıl 7 kg aldım bilmiyorummoralim çok bozuk..yedikçe şişiyorum şiştikçe yiyorum..resmen doymak nedir bilmez oldum...hep eşimin yüzünden yemeden oturmuyoruz ki tv karşısına.ama bu gidişe klasik pazartesiden itiibaren dur demeye karar verdim kasıma kadar zor ama 70kg yılbaşına kadar 65kg yaza kadar da 60 kg olmak istiyorum...eğer beni de aranıza alırsanız birilerine karşı sorumlu olursam daha kolay olurmuş gibime geliyor..
bi de bi sorum var size..10kg ve fazlasını veren arkadaşlar sarkma oldumu vücudunuzda?ya da selüliti olan kaderdaşlarım kilolarla birlikte selülitlerde de azalma oldu mu??
çok zayıflamam gerek çooookkkk............
senin gibi bayram olupda kilo veren tüm kizlara kocaman bir masallahama ama ama neden gelmiyosunuz kilo bildirimi bile yapılmadı olmaz böyleben de kendim yazar kendim okurum
toparlanm,amiz ama yine bizim elimizde canimbayram, temizlik, mesai, misafir, gezmeler tozmalar , baklavalar börekler sarmalar! off off! gitmeyen kilolar vee bozulan baskul! bunalıma girdim resmen. baskül bozuldu ve ipin ucu kaçtı
hosgeldin canimMerhabalar,ben İrem bi ara konuya yazmıştım acil zayıflamam gerek diye. Tabiki zayıflayamadım,şimdi yeniden başlamak istiyorum çok zamanım var,acelem yok. Size göre küçüğüm belki 15 yaşındayım ama benimle zayıflamak isteyen biri çıkar elbet,değil mi? :) Hem bi arkadaş, hem bi yoldaşım olsun istiyorum,çünkü sevincimi üzüntümü paylaşabileceğim bi arkadaşım yok çevremde. Şişmanlığımın belki de bunun bir sebebi olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum. Benimle zayıflayacak birbirimize moral vereceğimiz biri var mı? :)
günaydin fadimemGünaydın kızlarr,
Geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Yedik içtik geldik, çok şükür güzel geçti bayramım, sizlerin nasıl geçti?
Kaç kg. artıdayım bilmiyorum maalesef.
hosgeldin tekrar kuzu
aman Allah'ımmm birinci omuşum ben yaa
günaydın iyi haftalar kızlarr bayram dolayısıyla 9 günlük bi tatil yaptım o yüzden giremedimm kilo veren herkesi kutluyorumm veremeyenler de üzülmesin hepinizi çok özledimm ya ben
bende korkmusdum ama korktugum gibi cikmadi sükürgünaydın kızlar
9 günlük bir tatilin ardından bol sendromlu bi günden hepinize merhaba
Bu hafta bayramda alınan kiloları vermek için uğraşacağım, korkudan tartıya bile çıkamıyorum :18::18::18:
sagol tatlimgünaydın kızlaaar
bayramınızı tekrardan kutluyorum
uyy ballim kaymagim gelmisben geldiiiiiiiimmmm
canlarim cigerlerim
ay cok özledim
herkes iyidir umarim
neler yaptiniz kimler var kimler yok
ben iyiyim cok sükürizinimiz bitti güzeldi
cok sükür kiloda almadan siyirdim
ay burdadir insallah diyet arkideslerim
özledim kizlar sizleri yeni gelen kizlarda hos geldiniz
hadi devam edek totolarimizi kücültmeyeee
canim aksam corba salata yesen öglen daha cok tavuk köfte falan yiyebilirsin ac kalmaselaamm :) bu sabah azimle başladım 1 bardak su,ekmeksiz peynir zeytin yedim..öğlen de çorba içerim heralde..çok heveseliyim benn :))
cuma günleri kilo bildirimi yapıyormuşuz galiba,heyecanlandım şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?