162 cm canım.
canım ya oboy olssaydı çizelgede senin boyunun kısaldığını söylüyor ozaman
yok canım boy değil ideal kiloda olmak için vücut kitle endeksi mi ne o heralde diye düşünüyorum ben.
teşekkür ederim canım ama ben daha önce yaptığımda böyle çıkmamıştı alıntı neyse biz birbirimize destek olursak kilo da veririz çocukta yaparız kariyerde.
yok canım boy değil ideal kiloda olmak için vücut kitle endeksi mi ne o heralde diye düşünüyorum ben.
canım haftanın bir gününü belirleyelim o gün tartılalım buda bizi daha çabalamaya daha azimli olmaya yarar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
okey canım. haftaya pazar günü tartılalım uygunsa. sonrada mutluluğumuzu burada paylaşırız
çok geçmiş olsun canım. moral çok önemli. dikkat et kendine.Shewall canım ellerine sağlık. Ben kilo bildirsem de birşey değişmeyecekti aynı kilodayım çünkü kaydirigubbakcemile3 Bu aralar durdu kilo verme olayı. Birazda sağlık problemleri olunca etkiliyo tabii.
Dün güttüm dr.a taşikardi varmış, kalbim normalden biraz fazla atıyormuş, Ayrıca sintigrafi tetkiki istedi.18/03 a attılar randevumu, Umarım onda da önemli bişeyler çıkmaz, korkuyorum da açıkcası bu tetkikten :bbo: Umarım o zamana kadar kendimi hazırlarım. Şimdilik böyle arkadaşlar. Hepinize mutlu günler.
bu sabah 400 gr daha verdiğimi gördüm arkadaşlar biliyorum diyetimin başı diye böle gidiyo belli bi süre sonra duraksamalar yaşayacağım ama vazgeçmek yok vereceğim 12 kiloyu
merhaba kızlar ben bu hafta yarım kilo verdim yürüyüşümü azalttım ağrılarımdan dolayı yarım saatten fazla yapamıyorum diyette asla taviz vermedim ama
canım ya yeni yaşın kutlu olsun sana tüm güzellikleriyle gelsin inşallahhhhhhhhh.... olur kaçamaklar canım ya her zaman doğum günün değil ya....
canım ben hep haftanın aynı günü çıplak aç karnına sabah tartılıyorum. kilo bildirimimi de hep bundan yapıyorum.Çıplak mı tartılıyoruz?
senin yine 2 tane cocuğun varmış hayell,benim yırtıklarımı görsen korkarsın.hemde daha bekarımsırf kilolar yüzünden
hiç üzülme tatlım. bilgisayarın varya yeter o. mezdeke şarkıları var internette. yada başka dans edebileceğin şarkılar hangileriyse onlarla dans et 1 saat yeter sana. bende bugün 45 dakika koştum. akşam mezdeke oynayacağım
afiyetler olsun. burasının güzellliği kötü bişiler yiceğim zaman sizler aklıma geliyosunuz. sorumlu hissediyorum kendimi...ben burger menüye çok düşkünümdür. 10 gün yemediğimde gün boyu aklımdan çıkmaz yemeden rahatlayamam. en son 22 ocakta yemiştim. 1 ay 6 gün oldu mesela. burası sayesinde...iyi akşamlar kızlar.Ben kendimi çok suçlu hissediyorum .İki tane poğaça yedim.
vay süpersin sayfayı böyle bulunca şaşırdım valla noluyo dedim akannehir
hayell., serap87
selam kızlar
kim süper canım ben mi zemuszemus
ya neyaptın valla şaşırtı bu kadar alıtı yapılıyormuydu :bbo:
merhaba canım zemuszemusdur bakalım daha neler öğreneceğiz.
Madem sabah ve çıplak tartılıyoruz o zaman ben şu çizelgemi bi düzenliyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?