70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım ama ben daha önce yaptığımda böyle çıkmamıştı alıntı neyse biz birbirimize destek olursak kilo da veririz çocukta yaparız kariyerde.

selam kızlar okudum paylaşımlarınızı harikasınız. hepiniz aramıza hoşgeldiniz.
hugocuk, Sultansena, Bbetul, hayell., ozlemilker keşke vaktim olsaydıda katılabilseydim size. neyse şimdi her hafta sonu olduğu gibi bişeyler yazayım bende. birazdanda listeyi gönderirim.

canım haftanın bir gününü belirleyelim o gün tartılalım buda bizi daha çabalamaya daha azimli olmaya yarar diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

okey canım. haftaya pazar günü tartılalım uygunsa. sonrada mutluluğumuzu burada paylaşırız

kızlar pazar tartılıcaz diye karar almışsınız ancak süregelen bi cuma-cumartesi tartılıp kilo bildirimi uygulaması var. sanırım bundan bilginiz yok. cuma-cumartesi 2 gün olması hem bi esneklik getiriyor kim hangi gün müsaitse o gün bildirebiliyor. listede cumartesi geceleri yapılıyor. ben tarafından bu uygulamaya devam edelim mi?

çok geçmiş olsun canım. moral çok önemli. dikkat et kendine.

bu sabah 400 gr daha verdiğimi gördüm arkadaşlar biliyorum diyetimin başı diye böle gidiyo belli bi süre sonra duraksamalar yaşayacağım ama vazgeçmek yok vereceğim 12 kiloyu

merhaba kızlar ben bu hafta yarım kilo verdim yürüyüşümü azalttım ağrılarımdan dolayı yarım saatten fazla yapamıyorum diyette asla taviz vermedim ama

arkadaşlarım canlarım kilo bildirirken şu kadar gram verdim yerine son kilonuzu yazarsanız listeyi daha doğru hazırlamış oluruz. teşekkürler. aksi halde ben son kilonuz üzerinden düşüyorum.

canım ya yeni yaşın kutlu olsun sana tüm güzellikleriyle gelsin inşallahhhhhhhhh.... olur kaçamaklar canım ya her zaman doğum günün değil ya....

çok teşekkür ederim ozlemcim, çok pozitifim yeni yaşıma karşı umut doluyum bakalım. tüm güzellikler hepimizin olur inşallah..

Çıplak mı tartılıyoruz?
canım ben hep haftanın aynı günü çıplak aç karnına sabah tartılıyorum. kilo bildirimimi de hep bundan yapıyorum.

senin yine 2 tane cocuğun varmış hayell,benim yırtıklarımı görsen korkarsın.hemde daha bekarım sırf kilolar yüzünden

canım bende çok üzülüyorum. bekar ve doğum yapmış halim böyleyse evlenirsem ne olur diye...

arkadaşlar ben leslie ile walk at home diye bi site var. o dvd lerden indirdim evde istediğiniz kadar mil spor yapabiliyorsunuz bilg başında. bir sürü hareket var ve çok zevkli. google a leslie ile sende zayıfla yazın çıkan forumdan indirin.

ben başta 3 millik programı indirmiştim. 45 dk sürüyordu oldukçada tempolu. alışkın olmadığım için bir yaptığımda günlerce yapamıyordum. bu hafta sonu 1 millik prog indirdim o 20 dk sürüyor. deneyenler çok memnun. spor salonuna gitmeyenler ya da koşu bandı olmayanlar ya da evden çıkamayanlar için alternatif.. mutlaka indirin.

iyi akşamlar kızlar.Ben kendimi çok suçlu hissediyorum .İki tane poğaça yedim.
afiyetler olsun. burasının güzellliği kötü bişiler yiceğim zaman sizler aklıma geliyosunuz. sorumlu hissediyorum kendimi...ben burger menüye çok düşkünümdür. 10 gün yemediğimde gün boyu aklımdan çıkmaz yemeden rahatlayamam. en son 22 ocakta yemiştim. 1 ay 6 gün oldu mesela. burası sayesinde...

çok uzun yazdım arkadaşlar. çok hevesleniyorum haftasonu güzel paylaşımlarınızı görünce döktüresim geliyo.
herkese kolaylıklar birazdan listeyi gönderiyorum

sevgiler çok...

ya neyaptın valla şaşırtı bu kadar alıtı yapılıyormuydu :bbo:

canım okumalar sırasında kimlere alıntı yapacaksan o yazıların altındaki HQ ya tıkla. o topluyo alıntı yapacaklarını. son alıntı yapacağın nota gelince ALINTI YAP a tıkla hepsini getiriyo sen aralara yorumlarını yazıp göndertebiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…