benide aranıza alırsanız çok sevinirim gerçekten artık kilo vermek istiyorum bunun için bir kaç kez denemede bulundum 4 5 kilo verdim bıraktım ama artık çok mutsuzumözellikle yaşım dolayısıyla gereğinden fazla kilodayım ve kendimi çoğu zaman çok kötü hissediyorum aslında üni ye başlamadan öncede kiloluydum biraz 60 kiloydum şu anda mezun oldum ama okurkenki stres vb etkenlerle birde abur cuburlar falan iyice kilo aldım tartıya bir çıktım 73.8 aslında kendimle barışık bir insanım başka insanlar ne der ne düşünür takılmam ama beni en çok üzen şey ve sinir eden şey öncelikle beğendiğim kıyafetleri giyemiyor olmak üzerime hiç bir kıyafeti yakıştıramamak ve bu durumun sağlığımı etkileme ihtimali :44: artık dur demeye karar verdim aslında 1 aydır spor yapıyorum düzenli ama hiç kilo verememiştim hep aynı çıkıyordu gram bile sanırım kilo vermeye yeni başladım bu hafta tartıldığımda 72.8 i gördüm inşallah böyle devam eder diyorum bu arada daha önce diyetistene kontrolünde kilo vermiştim o 4 5 kilo verme döneminde hormonlarımda bir sorun yok sadece metabolizmam birazcık yavaş bunun için de sporu düzenli yapmam gerekiyor ama inanıyorum bu sefer başarabilirim bu siteyide tesadüfen buldum birkaç gündür takip ediyorum çok hoşuma gitti banada destek olursanız çok iyi olur gerçi hala stresliyim nisana kadar çok önemli bir sınava hazırlanıyorum ama bu sefer aynı zamanda kilo vermeyi planlıyorum sağlıklı beslenirsem bir sorun olmaz diye düşünüyorum:44: hedefim nisandaki sınavımın iyi geçmesi ve bu zaman kadar hedefime ulaşmak en azından yaklaşmak bu arada belirtmedim 23 yaşımı doldurmak üzereyim boyum 1.61 şu an 72.8 kiloyum hedefim öncelikli olarak 60 ın altına inmek
corbadan okadar zarar gelmez kuzu yazik kendince yememenin cagresini bulmussuncanım tebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah..kaç kilo ile başlamıştın sen?
bu gün öğle arası yemekte az çorba mı içeyim tam mı içeyim diye terdeddütte kalıp şeyana uydum tam çorba aldım sonraa elimi tepsiye bi vurdum çorbanın yarısı döküldü.. :) iyi de oldu..bi de bi pake etiform yedim çalıştığım için ara öğün yapamıorum da şimdiden yedim :)
güzel canim affiyet olsunKızlar çizelge nasıl yapılıo acep ? Telefondan girdiğimden pek gerilere de gidemedim. Buarada sabah 2 dilim diet ekmek peynir zeytin nane çay ara öğünde 3 diyet bisküvi öğlen diet ekmeğe tost ve bol salata yedim akşamada yoğurtlu havuç salatası az da haşlanmış tavuk düşünüyorum
ya hic sorma fadimecim sözüm vardin evlencegi zaman dügününe gelecem diyordum gelmezse oda yalan oluyoranladım canım, evet Betül nerelerde bilmiyoz, telefonu olsa da arasaydık, severdim kızçeyi.
geri tam dönmüyorsunuz ki
68-70 kilolarda balkaymakim vardı onu aramıştım ama yok sanırım
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
süpersin kısçem yaaaa
nasıl yaptın bakalım sen oralara gel
tebrikler canımmm darısı başımıza
ben burdayım okuyorum yazayım derken bişey çıkıyor
suzim sende bişeyler yazmıştın alıntılamamışım kuzum benim
dönüp geliyoruz kürkçü dükkanına
sohbetinizi özlüyorum
selam kızlarr
okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü cevap veremedim yoğunluktan tam yelteniyoum yazmaya biri geliyor yanıma kapatıyorum sayfayı mecburen
tabi ben geldim herkes dağıldı çok şanslı biriymişim ben ya
güzel canim keske bende senin gibi düzgün beslenebilsem bu ara aklim fikrim sürekli yemekdeNasılsınız. Ben çok şükür iyiyim. Bu gün nöbetciydim eve daha yeni geldim. Yemeğim bu gün 14.30 yedim.
Menüm: haşlanmış yumurta,zeytin,doates,salatalık,peynir,yeşil çay,1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara:1 elma
Öğle: Taze fasulye,1 dilim tam tahıllı ekmek,ayran
Ara:Bir avuc fındık
Akşam: salata
corbadan okadar zarar gelmez kuzu yazik kendince yememenin cagresini bulmussun
güzel canim affiyet olsunhttp://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan yapiliyor canim
ya hic sorma fadimecim sözüm vardin evlencegi zaman dügününe gelecem diyordum gelmezse oda yalan oluyor
geri tam dönmüyorsunuz kibi bakiyom yine kaybolmussunuz
ben geldim yavrum dök icini ablana bakim
yeşil çay zamanı hanımlar
uyy canimÜzülme Suzim benim düğünüme gelirsin
affiyet olsun sekerbende soda içeyim bari yeşil çayım yok
sağol suzim. Bende aslında pek düzenli değildim. Zayıflamak için sabahın köründe kalkıp kahvaltı yapıyom.güzel canim keske bende senin gibi düzgün beslenebilsem bu ara aklim fikrim sürekli yemekde
ben kactim sekerler gec kaliyom
koruma dönemine girmis olabilirsin belki tatlim yada 2-3 gün ayran detoksu falan yap bünyeyi sasirt bilemedim ama sIkma canini kilolar inatsa bizde inatcigizsağol suzim. Bende aslında pek düzenli değildim. Zayıflamak için sabahın köründe kalkıp kahvaltı yapıyom.
Bu arada 2 haftadır benim kiloda tık yok canım sıkıldı.
Nasıl gidiyor yemek tarifleriyle aran, maşallah bayağı bir tarifin oldu sanırım, yapması yemesi iyi de bir de kilo durumu olmasa değil mi? Ben de bayramda baklava yapayım dedim, ahhh ah gerisini sen düşün
68-70 kilolarda balkaymakim vardı onu aramıştım ama yok sanırım
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
süpersin kısçem yaaaa
nasıl yaptın bakalım sen oralara gel
tebrikler canımmm darısı başımıza
ben burdayım okuyorum yazayım derken bişey çıkıyor
suzim sende bişeyler yazmıştın alıntılamamışım kuzum benim
dönüp geliyoruz kürkçü dükkanına
sohbetinizi özlüyorum
Olur bazen öyle canım, sen geldiğinde yaz yine biz sana cevap veririz.selam kızlarr
okuyorum yazdıklarınızı ama bi türlü cevap veremedim yoğunluktan tam yelteniyoum yazmaya biri geliyor yanıma kapatıyorum sayfayı mecburen
tabi ben geldim herkes dağıldı çok şanslı biriymişim ben ya
Güzel canım menün afiyet olsun.Nasılsınız. Ben çok şükür iyiyim. Bu gün nöbetciydim eve daha yeni geldim. Yemeğim bu gün 14.30 yedim.
Menüm: haşlanmış yumurta,zeytin,doates,salatalık,peynir,yeşil çay,1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara:1 elma
Öğle: Taze fasulye,1 dilim tam tahıllı ekmek,ayran
Ara:Bir avuc fındık
Akşam: salata
Evet haklısın, biraz başıboşluk var maalesef ama kimse de mecbur değil ki, herkese cevap yazmaya, herkesin farklı sorumlulukları var, geçen senelerde Dilek vardı kızçem, burda aylarca herkese cevap yazdı, hiç bıkmadan usanmadan, ondan sonra da Suzim kaldı işte herkese yorum yapmaya çalışan, ama devamlı gelen, birbirine alıntı yapan kişi sayısı azınlıkta olunca, otomotikman motivasyon sorunu da oluyor tabii ki. Koçluk konusu güzel fikir olabilir aslında haklısın da, becerebilmek mesele, takip etmek mesele. Spor konusunda da haklısın, hergün bugün spor yapacağım diye eve gidiyorum, tv karşısında çekirdek çıtlıyorumKIZLAR
Bizim grupda biraz mativasyon sorunumuz var. Mativasyonu artırmak için koçluk sistemini öneriyorum. En çok kilo veren an az kilo verenin koçu olsun.Onunun menüsünü ve sporunu kontorol altında tutsun.
Birde spor konusunda çok boş veriyoruz .Bence haftada an az3 gün spor zorunlu olsun. Herkez hangi sporu kaç dakkika yaptığınıda günlük menüsüne eklesin.
Suzi canım cuma gününe kadar devam edeceğim. Baktım olmuyor cumartesi-pazar ayran detoksu yapcam.koruma dönemine girmis olabilirsin belki tatlim yada 2-3 gün ayran detoksu falan yap bünyeyi sasirt bilemedim ama sIkma canini kilolar inatsa bizde inatcigiz
kactim ama simdi
Nasıl gidiyor yemek tarifleriyle aran, maşallah bayağı bir tarifin oldu sanırım, yapması yemesi iyi de bir de kilo durumu olmasa değil mi? Ben de bayramda baklava yapayım dedim, ahhh ah gerisini sen düşün
Olur bazen öyle canım, sen geldiğinde yaz yine biz sana cevap veririz.
Güzel canım menün afiyet olsun.
Evet haklısın, biraz başıboşluk var maalesef ama kimse de mecbur değil ki, herkese cevap yazmaya, herkesin farklı sorumlulukları var, geçen senelerde Dilek vardı kızçem, burda aylarca herkese cevap yazdı, hiç bıkmadan usanmadan, ondan sonra da Suzim kaldı işte herkese yorum yapmaya çalışan, ama devamlı gelen, birbirine alıntı yapan kişi sayısı azınlıkta olunca, otomotikman motivasyon sorunu da oluyor tabii ki. Koçluk konusu güzel fikir olabilir aslında haklısın da, becerebilmek mesele, takip etmek mesele. Spor konusunda da haklısın, hergün bugün spor yapacağım diye eve gidiyorum, tv karşısında çekirdek çıtlıyorumEski kilolu günlerime döndüm, olmuyoır böyle
herkes evine gitti sanırım, 18 de benim çıkış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?