70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım biz seni tabiki alırız aramıza sen yeterki istee ben bile başardıysam sende başarabilirsin canım tek yapman gereken sayfamızı takip etmen

Nasılsınız. Ben çok şükür iyiyim. Bu gün nöbetciydim eve daha yeni geldim. Yemeğim bu gün 14.30 yedim.
Menüm: haşlanmış yumurta,zeytin,doates,salatalık,peynir,yeşil çay,1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara:1 elma
Öğle: Taze fasulye,1 dilim tam tahıllı ekmek,ayran
Ara:Bir avuc fındık
Akşam: salata

corbadan okadar zarar gelmez kuzu yazik kendince yememenin cagresini bulmussun
güzel canim affiyet olsun http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burdan yapiliyor canim
anladım canım, evet Betül nerelerde bilmiyoz, telefonu olsa da arasaydık, severdim kızçeyi.
ya hic sorma fadimecim sözüm vardin evlencegi zaman dügününe gelecem diyordum gelmezse oda yalan oluyor
geri tam dönmüyorsunuz ki bi bakiyom yine kaybolmussunuz
ben geldim yavrum dök icini ablana bakim

güzel canim keske bende senin gibi düzgün beslenebilsem bu ara aklim fikrim sürekli yemekde

Üzülme Suzim benim düğünüme gelirsin

güzel canim keske bende senin gibi düzgün beslenebilsem bu ara aklim fikrim sürekli yemekde
sağol suzim. Bende aslında pek düzenli değildim. Zayıflamak için sabahın köründe kalkıp kahvaltı yapıyom.
Bu arada 2 haftadır benim kiloda tık yok canım sıkıldı.

KIZLAR
Bizim grupda biraz mativasyon sorunumuz var. Mativasyonu artırmak için koçluk sistemini öneriyorum. En çok kilo veren an az kilo verenin koçu olsun.Onunun menüsünü ve sporunu kontorol altında tutsun.
Birde spor konusunda çok boş veriyoruz .Bence haftada an az3 gün spor zorunlu olsun. Herkez hangi sporu kaç dakkika yaptığınıda günlük menüsüne eklesin.

sağol suzim. Bende aslında pek düzenli değildim. Zayıflamak için sabahın köründe kalkıp kahvaltı yapıyom.
Bu arada 2 haftadır benim kiloda tık yok canım sıkıldı.
koruma dönemine girmis olabilirsin belki tatlim yada 2-3 gün ayran detoksu falan yap bünyeyi sasirt bilemedim ama sIkma canini kilolar inatsa bizde inatcigiz

kactim ama simdi

Nasıl gidiyor yemek tarifleriyle aran, maşallah bayağı bir tarifin oldu sanırım, yapması yemesi iyi de bir de kilo durumu olmasa değil mi? Ben de bayramda baklava yapayım dedim, ahhh ah gerisini sen düşün

Olur bazen öyle canım, sen geldiğinde yaz yine biz sana cevap veririz.

Güzel canım menün afiyet olsun.

yeşil çay zamanı hanımlar

Evet haklısın, biraz başıboşluk var maalesef ama kimse de mecbur değil ki, herkese cevap yazmaya, herkesin farklı sorumlulukları var, geçen senelerde Dilek vardı kızçem, burda aylarca herkese cevap yazdı, hiç bıkmadan usanmadan, ondan sonra da Suzim kaldı işte herkese yorum yapmaya çalışan, ama devamlı gelen, birbirine alıntı yapan kişi sayısı azınlıkta olunca, otomotikman motivasyon sorunu da oluyor tabii ki. Koçluk konusu güzel fikir olabilir aslında haklısın da, becerebilmek mesele, takip etmek mesele. Spor konusunda da haklısın, hergün bugün spor yapacağım diye eve gidiyorum, tv karşısında çekirdek çıtlıyorum Eski kilolu günlerime döndüm, olmuyoır böyle

Son düzenleme:
koruma dönemine girmis olabilirsin belki tatlim yada 2-3 gün ayran detoksu falan yap bünyeyi sasirt bilemedim ama sIkma canini kilolar inatsa bizde inatcigiz

kactim ama simdi
Suzi canım cuma gününe kadar devam edeceğim. Baktım olmuyor cumartesi-pazar ayran detoksu yapcam.
güle güle canım yarın görüşürüz.

Fadimem nasılsın kızcem. Senle hiç karşılaşmıyoruz.Bence koşluk meselesini deneyelim. Birbirimizi dürtklersek anca gider bu kilolar. Sporuda ihmal etmeyelim. Yaptığımız sporları menüye eklersek birbirmizi gaza getiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…