hadi bakalim toplaniyoruz yineehaftaya inş. hep beraber vercez
harika tebrikler
haftaya işi sıkı tutmalıyız canım
evet hala buralardayım canım
sanada hayırlı cumalar
günaydın
tebrikler canım
tamam tamam düzeltcem
uyy üzülme bebegim yabayram vardin tatildeydin normal yani kilo alman sIkma sen cabuk gelen cabuk gider haftaya daha güzel olacak gör bak
hosgeldin canim aramiza
tebrikler tatlim
tebrikler canim
affiyet seker olsun
evet onu düsünüyorum bende salatalik salata falan alirim haftaya pazartesi basliycam ama ballim tost ekmegini acmaya cünkü cabuk bozuluyor 2 dilim yiyecem ya sadece 3 dilim de yiyebilirmiyim
dün yediklerim 2 kitir ekmek üzerine paprika
öglen salata ayran yedim
aksamda kendime mantar corbasi yaptim aralarda 1 mandalina 1 elma
bugün ise kahvaltimda 1 yogurt 0.1 % 2 kasik yulaf ezmesi 1 tatli kasigi recelcanim su tostu yiyesim vardin ama cabuk bozuluyor bi al dediginde aldim hemen küflenmeye basliyor icinde en az 20 dilim var sanirim :26:
ayyy ne güzel dualar bunlar amin ballim amingünaydin sekerparem
tebrikler fadimemGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,2 kg
bu hafta kilo :65 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :2200
hedef kilo : 55 kg
bende sana iyi gelir o kadar verdim diye düsünürsün gaz olur diye düsündümO kadar da gelsen de konuşsak diye hayal etmiştim ama denk gelememişiz.
Sağol canım amin. İnşallah ulaşırız hep beraber.
Günde 21 öğün mü yapıcaksın canım, bizde 3 ana+3 ara öğün şeklinde besleniyoruz ama bilemicem artık bir dene bakalım.
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar
Haftaya inşallah -1100 olsun
Hoşgeldin canım,
Biz burda herşeyden az öz yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz, bitkisel ürünlere karşıyız, Allah korusun ne haberler çıkıyor, hepsinin yan etkisi oluyor, bence porsiyonlarını azalt ve de günlük hayatına hareket+spor ekle, zamanla eridiğini göreceksin.
Haftaya eksi bekliyorum senden.
Canım 70 den başlatırsam çok kilo vermiş sanıyom o yüzden 62,8 den başlatıyom
Aminnnnnnnnnn
Günaydın suzimmm,
Sevindim iyi olmana
süpersingünaydın kızlar
başlangıç kilom 73.3
şimdiki kilom71.2
giden2100gr
çok mutluyum yaşasın
süpeeroo herkescikler burdaymışama ben geç kalıyorum çıkmam lazım akşama görüşmek üzere öncelikle msj hakkım yetmediği için buraya yazabiliyorum sadece birisi benim bilgilerimide yollarsa sevinirim
baslangic 73.8
gecen hafta 72.800
bu hafta 71.900
giden 900 gr
gelen -
t. giden 1.900 gr
hedef 55
900 gr vermisşim bu bnim için çok güzel
ben kaçtım inşallah herkes güzel haberciklerle gelir
süpeeeeeeeeerrrrrrrrrrrtebrikler fadimem
bende yazayim
baslangic:77.1
gecen hafta: 73.2
bu hafta: 72.6
giden: 600 gramm
toplam giden: 4.5 kilo
hedef:55
nasil olcak ama kizlar ben gecen hafta firsat bulup giremedim cok yogundum bayram telasi vardin gelinkizin ailesi amcamlar vs. ama tartilmisdim simdi benim icin problem degil liste alti olayim fark etmezde :26: 2-3 kisiden fazla bildirimde yoktun sanirsam :26:
cok sagol fadimem yine kilo verdigimi görünce umutlandimO kadar da gelsen de konuşsak diye hayal etmiştim ama denk gelememişiz.
Sağol canım amin. İnşallah ulaşırız hep beraber.
Günde 21 öğün mü yapıcaksın canım, bizde 3 ana+3 ara öğün şeklinde besleniyoruz ama bilemicem artık bir dene bakalım.
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar
Haftaya inşallah -1100 olsun
Hoşgeldin canım,
Biz burda herşeyden az öz yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz, bitkisel ürünlere karşıyız, Allah korusun ne haberler çıkıyor, hepsinin yan etkisi oluyor, bence porsiyonlarını azalt ve de günlük hayatına hareket+spor ekle, zamanla eridiğini göreceksin.
Haftaya eksi bekliyorum senden.
Canım 70 den başlatırsam çok kilo vermiş sanıyom o yüzden 62,8 den başlatıyom
Aminnnnnnnnnn
Günaydın suzimmm,
Sevindim iyi olmana
benide heycanlandirdi ballim ya sagol arkadasimhadi bakalim toplaniyoruz yinee
günaydinnn manken adyaimmm
suzim onu buzdolabina koy 1 haftada dursa hic birsey olmuyo
ye suzim onun 3 dilimi senin önceden yedigin ekmegin bir dilimi kadar ediyo yaninlmiyorsam
düsün yani
ögle yemegindede yiyebilirsin 1 2 dilim aksam yemesen iyi olur ama cok istersen aksamda ye 1 dilim
ayy heyecanlandim suzimm yaaa vericen insallahhh
dünkü yediklerinde cok güzeellll süpersin
ama büyk ihtimalle dün acikmis oabilirsin sebze felan yok ya
suzim ekmegi dedigim gibi yap
hadi bakalimm suzimmm bu sefer olucak insallahhhhhhhhh
tebrikler canimgünaydın kızlar
başlangıç kilom 73.3
şimdiki kilom71.2
giden2100gr
çok mutluyum yaşasın
tebrikler canimoo herkescikler burdaymışama ben geç kalıyorum çıkmam lazım akşama görüşmek üzere öncelikle msj hakkım yetmediği için buraya yazabiliyorum sadece birisi benim bilgilerimide yollarsa sevinirim
baslangic 73.8
gecen hafta 72.800
bu hafta 71.900
giden 900 gr
gelen -
t. giden 1.900 gr
hedef 55
900 gr vermisşim bu bnim için çok güzel
ben kaçtım inşallah herkes güzel haberciklerle gelir
valla ballim benimde kafam karisti bu sefer cünkü gecen hafta bi fadime birde 1-2 kizce daha bildirim yapti diye biliyorum ama özel msj göndermemiz sart theolog a aslinda diyorum yine hepsini toplayip göndersem ben ona cogu kizce yeni msj sayilari da yetmiyor :44:bende sana iyi gelir o kadar verdim diye düsünürsün gaz olur diye düsündüm
süpersin
süpeer
süpeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
nasil olur bilmedim suzim bende liste altiyim bu hafta bildirim nasildi baslagici birde bu haftayi yazicam dimi :44:
ohhh ohhh yandan yandanbende bildirimimi yapayim ve bismillahirrahmanirrahim deyip basliyayim bakaliiiim
baslangic :79
bu hafta :65
pazartesi 65.3 düm
ay hadi gelsin 60 insallahhh
:118::118::118::118:
:119::119::119::119:
:122::122::122::122::122::122::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:111::111::111::111::111::111::111::111:
ne demek canim inan mutlu olucam sende gör söyle 65 leri insallahhhcok sagol fadimem yine kilo verdigimi görünce umutlandim
benide heycanlandirdi ballim ya sagol arkadasimsen bizim abamisin sen ne dersen o olur
tebrikler canim
tebrikler canim
valla ballim benimde kafam karisti bu sefer cünkü gecen hafta bi fadime birde 1-2 kizce daha bildirim yapti diye biliyorum ama özel msj göndermemiz sart theolog a aslinda diyorum yine hepsini toplayip göndersem ben ona cogu kizce yeni msj sayilari da yetmiyor :44:
ohhh ohhh yandan yandan
merhabalr ben de aranıza katılmak istiyorum
doğum yapalı 7 ay oldu ama doğumda aldığım kiloları henüz veremedim 10 kilo fazlam var
şu 76.2 kiloyum üzülerek söylüyorum çünkü doğumdan çıkınca 74 kiloydum üstüne kilo aldım. emziriyorum bir de
lütfen bana yardımcı oun arkadaşlar((((((((((((
ne demek canim inan mutlu olucam sende gör söyle 65 leri insallahhh
ne ablasi kizzzz
benim gibi
gencc
güzel
citir
fistik
seksüü
alimli
ince
narin
:
:
:
(ay özellilerimi say say bitmez) bir kiza nasil abla dersin seeenn
sen bilirsin canim kalabaliklastik yine baksana
haydiiiiiiiiiii teyyy teyyyyyyyy
hosgeldin caniim bebegini güle güle büyüt insallah
hic üzülme yeni dogum yapmissin emziriyorsunda eger dikkat edersen cok cabuk veririsin
ama emziriyorum diye yeme canim saglikli ve az ye yediklerini paylas yardimci olurz
elimizden geldigince insallah
suzimm sen buradasin yardimci olurmusun canim arkadasimkızlar benimde meaj sayım yetmiyor ne yapıcaz
o kadar çok iştahım açık ki her güne başlarken bugün dikkat edeceğim saat 7 den sonra birşey yemeyeceğim diyerek başlıyorum öğlen olmadan bozuyorum
motiveye çok ihtiyacım var
öğünlerimi burada paylaşırım inş. siz de bana yön verirsiniz
hosgeldin canimmerhabalr ben de aranıza katılmak istiyorum
doğum yapalı 7 ay oldu ama doğumda aldığım kiloları henüz veremedim 10 kilo fazlam var
şu 76.2 kiloyum üzülerek söylüyorum çünkü doğumdan çıkınca 74 kiloydum üstüne kilo aldım. emziriyorum bir de
hahayne demek canim inan mutlu olucam sende gör söyle 65 leri insallahhh
ne ablasi kizzzz
benim gibi
gencc
güzel
citir
fistik
seksüü
alimli
ince
narin
:
:
:
(ay özellilerimi say say bitmez) bir kiza nasil abla dersin seeenn
sen bilirsin canim kalabaliklastik yine baksana
haydiiiiiiiiiii teyyy teyyyyyyyy
hosgeldin caniim bebegini güle güle büyüt insallah
hic üzülme yeni dogum yapmissin emziriyorsunda eger dikkat edersen cok cabuk veririsin
ama emziriyorum diye yeme canim saglikli ve az ye yediklerini paylas yardimci olurz
elimizden geldigince insallah
bende bildirimimi yapayim ve bismillahirrahmanirrahim deyip basliyayim bakaliiiim
baslangic :79
bu hafta :65
pazartesi 65.3 düm
ay hadi gelsin 60 insallahhh
:118::118::118::118:
:119::119::119::119:
:122::122::122::122::122::122::122:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:111::111::111::111::111::111::111::111:
Kız geçen hafta ben bildirimde bulunmadım ki, kimse bayram diye bulunmadı galiba, liste de yapılmadı diye biliyom:26::26::26:cok sagol fadimem yine kilo verdigimi görünce umutlandim
benide heycanlandirdi ballim ya sagol arkadasimsen bizim abamisin sen ne dersen o olur
tebrikler canim
tebrikler canim
valla ballim benimde kafam karisti bu sefer cünkü gecen hafta bi fadime birde 1-2 kizce daha bildirim yapti diye biliyorum ama özel msj göndermemiz sart theolog a aslinda diyorum yine hepsini toplayip göndersem ben ona cogu kizce yeni msj sayilari da yetmiyor :44:
ohhh ohhh yandan yandan
Hoşgledin canım, verirsin merak etme.merhabalr ben de aranıza katılmak istiyorum
Buraya bildir canım, burdan yaparız biz.kızlar benimde meaj sayım yetmiyor ne yapıcaz
oturdum kaldim yine
isler beni bekleer yemek camasir
camasiri yikamayi asmayi toplamayi ütüleeyi hic sevmiyoruummm
bir gün gelicekler bana takicam orama burama yaprak cikicam :101:
skilinca at onlari yenisini tak :108:
ohhh miss cesit cesit hemde cam yapragi , incir yapragi , ............
dügünde bayramda aralara cicek serpistiririmm
ay cok akilli kadinim ben yaaa
hosgeldin canimseni sanki önceden gördüm gibi yani buraya gelmismiydin yoksa yaniliyormuyum :26::44:
hahaykapak tencere bulmussuz demekki birbirimizi cünkü söylemezi ayip bende öyleyim :89:
kiz su kutunu bi bosaltamadin gitti hep dolu hep dolu
72 ye girdim sira 71 olmaya sonra 70 69 oohh ohh iyice havalara girdim gii
valla kuzum :44kızlar benimde meaj sayım yetmiyor ne yapıcaz
menü paylasmamiz o yönden cok iyi zaten canim buraya yaziyoruz diye okdar kacamak yapmiyoruzo kadar çok iştahım açık ki her güne başlarken bugün dikkat edeceğim saat 7 den sonra birşey yemeyeceğim diyerek başlıyorum öğlen olmadan bozuyorum
motiveye çok ihtiyacım var
öğünlerimi burada paylaşırım inş. siz de bana yön verirsiniz
kolay gelsin balim petegimoturdum kaldim yine
isler beni bekleer yemek camasir
camasiri yikamayi asmayi toplamayi ütüleeyi hic sevmiyoruummm
bir gün gelicekler bana takicam orama burama yaprak cikicam :101:
skilinca at onlari yenisini tak :108:
ohhh miss cesit cesit hemde cam yapragi , incir yapragi , ............
dügünde bayramda aralara cicek serpistiririmm
ay cok akilli kadinim ben yaaa
tamam ballim fadimeylen konusup bi yol buluruz sen islerine baksuzimm sen buradasin yardimci olurmusun canim arkadasim
biri daha vardi bir zahmet canim
canim bak önce güzel güzel anlatiyoruz baktik anlamayorsun sonraaaa
bi girisiyoruz
yani bir sekilde motive ediyoruz sen merak etme
sen kendini bize birak hallederiz
ozaman nasil olcak fadimem :44:
Kız geçen hafta ben bildirimde bulunmadım ki, kimse bayram diye bulunmadı galiba, liste de yapılmadı diye biliyom:26::26::26:
Hoşgledin canım, verirsin merak etme.
Buraya bildir canım, burdan yaparız biz.
Süpersin sen yaaa, başka lafa gerek yok
ayy agzindan bal damliyorhadi bakalım Suzim bozma bu hafta da 71 gör cumaya, sonraki hafta da 69
tamam anlaştıkkksuzimm sen buradasin yardimci olurmusun canim arkadasim
biri daha vardi bir zahmet canim
canim bak önce güzel güzel anlatiyoruz baktik anlamayorsun sonraaaa
bi girisiyoruz
yani bir sekilde motive ediyoruz sen merak etme
sen kendini bize birak hallederiz
doğumdan önce 60 lı gruptaydım belki oradan görmüş olabilirsin. 70 li kilolar ilk benim için inşa da son olurrrhosgeldin canimseni sanki önceden gördüm gibi yani buraya gelmismiydin yoksa yaniliyormuyum :26::44:
hahaykapak tencere bulmussuz demekki birbirimizi cünkü söylemezi ayip bende öyleyim :89:
kiz su kutunu bi bosaltamadin gitti hep dolu hep dolu
72 ye girdim sira 71 olmaya sonra 70 69 oohh ohh iyice havalara girdim gii
valla kuzum :44lmadi bizden biri yapiverir problem degil ben bi fadimeyle konusayim oda eskilerden cünkü bi akil tanisayim
menü paylasmamiz o yönden cok iyi zaten canim buraya yaziyoruz diye okdar kacamak yapmiyoruz
kolay gelsin balim petegimbugün cuma oldugu halde bende yogunum yetisemiyorum yazilanlara
tamam ballim fadimeylen konusup bi yol buluruz sen islerine bak
ozaman nasil olcak fadimem :44:
ayy agzindan bal damliyoryirim senin o agzini
fadimem napcaz bildirimleri bi akil ver kafam iyice karisti :26: theologun yani zeynepinde dersleri var gecmise gidemiyecek herhalde :26:
olabilir belki yanlislikla basiyorum arada diger gruplara sonra bakiyorum kimseyi tanimiyorum hemen kaciyorumtamam anlaştıkkk
doğumdan önce 60 lı gruptaydım belki oradan görmüş olabilirsin. 70 li kilolar ilk benim için inşa da son olurrr
bu akşam menü paylaşımıyla birlikte ben katışıyorum inş. ben ancak işte olduğum zamnlar da yazabiliyorum
evde bebekten hiç fırsatım olmuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?