70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım beğenmek istedim ama bizim şirkette kapalı facebook olayı falan kapalı olduğu için yapamadım beğeni evden girdiğimde kesinlikle yaparım canım
canım faceden beğenmene gerek yok
yani beğenebilirsinde onun bana katkısı yok
istersen bu linkten Yazarlar – Nefis Yemek Tarifleri ismime tıklayıp takip et diyebilirsin
kayının için allah rahmet eylesin eşinede allah sabır versin
eltinin yardım alması lazım sanırım
hem kendisini üzüyor hemde çevredekileri anladığım kadarıyla
üzücü bir durum
fadime ablam bir sen bir ben burdayiz nasilsin

bende geldim ama kaçtınız
vardınız, yok oldunuz :26:

aranızda en genç benim herhalde birde bekar ufukta da evlilik falan ihtimalide yok şimdilik bende daha erken olduğunu düşünüyorum bakalım çocuklarınızı allah anneli babalı büyütsün inşallah allah hayırlı ömür versin
bu arada ben sorunumu anladım kilo vermek için çok hevesle başlıyorum onu yedim bunu yemedim diye stres yapıyorum sonrada hemen sıkılıp bırakıyorum ama bu sefer kararlıyım burasıda iyi oldu ya motivasyon oluyor böyle yediklerimi falan yazınca hep böyle devam eder umarım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız bir daha da almayız onları geri

Umay aynen yazdiginiz gibi..kesinlikle ihtiyaci var ama hem red ediyor hem yakiniyor ailesi bi garip kendi bir garip anlayamadim yardimci olamiyorum bir türlü .. Biraz sessiz kalmaya calisicam ..ins burasida iyi gelicek bana

Bu arada bende yurtdisindayim..o yuzden yanlis yazabilirim garip devrik cumleler kurabilirim hic turkce egitim almadim zira :)

Simdi yarindan itibaren menulerimi yazmaya basliyorum
Kurallarimiz neler? Nelere dikkat etmeliyim? Benim bir süredir benimsedigim bir diyet yontemi var ona devam etmek istiyorum
Elestiri alabilirim ama bana cok mantikli geliyor

Sabah siki bir kahvalti sinir yasak yok

Aciktigimda ögle + aksam yani gunde 2 ögün zaten is ve ev halimde buna izin veriyor aksam 5 ten sonra asla birsey yemek yok..yogurt bitkisel cay süt gibi seyler olabilir

Haftada en az 3 gün spor tüm hafta bana spor yanlis geliyor cunku sonrasinda biraktiginda kilolar geri geliyor..sonsuza kadar hergun spor yapmam imkansiz..o yuzden en az 3 gun mutlaka spor cogalabilir ama 3 gunden aza dusmiycek

Birde haftada 2 gun kacamak hakkim vardi :))) simdi burda o kurali degistireyim 1 güncük olsun :) yani illa olucak diye bir sart yokta hani olursaaa

Benim diyet muhabbetim böyle ins basarili olucammmm cok istiyorum

Hic bu kadar kilolu olmamistim 2 cocugumdada kilo almadan hamileliklerimi gecirdim ama bu 3 numaraaaaa. Onun hediyesi bu kilolar
Ama olsun herseye bedel herseye deger

takip et butonunu görmemişim canım face üzerinde yapılıyor sandımm takipçin oldum

günaydın kızlar bildirim yapayım da geçmişi bi okuyayım ne olmuş bitmiş

balangıç: 69.7kg
2 hafta önce:65.0kg
bu hafta: 66.1 kg
gelen:1100gr
toplam gelen:1100gr
toplam giden:3600gr
hedef:56

rezilliğimi herkes görsün

günaydın ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar iki ay önce 82 kilodan 72ye indim bir ay dinlenip beş kilo daha vereceğim diyordum sonra o bir ay iki ay oldu tabi :) araya bayram girdi ve sigarayı bıraktım sonuç 74 oldum :18: şuanda sigarayı bırakalı 5 gün oldu ve 13 yıldır ilk defa bırakmayı denediğim için önceliğim bu ama yine de kilo vermek istiyorum çok kafam karışık kızlar daha önce ilk 15 günde 6 kilo sonrakinde 4 kilo şeklinde kendi kendime zayıflamıştım hiçbir diyeti yapmadım ama çok katıydım ve akşamları yürüyüş yapıyordum şu anda sadece yürüyüşe devam ediyorum bir de 4 gündür bitkisel bir metobolizma hızlandırıcı kullanıyorum gerçi onu her an bırakabilirim çünkü böyle şeylere inanmıyorum görümcemin gazıyla içtim aranıza katılırsam motive olacağıma inanıyorum gitsin kilolar yahuu

kilo bildirimi
başlangıç:84.5
önceki hafta:78.3
bu hafta:77.9
giden:400
toplam giden:6.6
hedef:65
bayramda epeyy kaçırdım
inş. haftaya yürüyüşlerime başlıycam, artık ciddiye alcam bu işi

Selamun aleyküm hayırlı cumalar öhö öhö konuşma sırası bende
çabucak yazıp kurtulcam bu sıkıntıdan...
evet....
hazır mısınız...

baslangic 79
gecen hafta 67.200
bu hafta 67,800 :26:
giden 000000gr
gelen 600gr
t. giden 11,200
hedef 63

olsun yedim işte yedim

Son düzenleme:
amiin insallah canim sagol
ya aslinda ben bana kilo yapan seyleri anladim ekmek ve cikolata onlardan uzak durmaya calisiyorum iste
arkadasi hatirlamadim da o beni hatirlamis
cok unutkanim kocisimin bu halime yorumunu yazdim

ay ne güzel cnim ya iyi yapiyorsun
mine eger fazla yiyorsan belki anca yediklerini yakiyor olabilirmisin :26:

güzel bebeeem biraz yesillik ve sebzede alsaydin süper olurdu
insallah yemegini hazirlayip geldin bugün
kahvaltida neler yedin
dün aksam neyedin

verirrsin insalah canim
Slm hosbulduk canim ben en son iki yil once 66'yi gordum gorus o gorus dahada gormedim
ay hadi bu sefer olucak galiba bak benim icimden öyle gecti insallahh
hmmm versen daha iyi olur tabi :26:
birde cizelgeni neden 70 den yapmiyorsun daha yi olur bence
hadi sende toparlan o zaman
canim yarim cay bardagindan az demistim
sende okumussun gerci sonra
bence cok degil cünkü diger ögünlerde yag yok gibi birsey
ve yaptigi yemegin hepsinide bir ögünde yemiyecegini düsünürsek

eger patetes yemegin cok degildiyse fenadegil canim
hosgeldiin
basiniz sag olsun Rabbim sabirlar versin :26:

günaydın kızlaaaarrr
hayırlı cumalar
günaydinn canimm sendemi buralardasiin
haftaya kadar verirsin insallah

bende + dayım seni seviyorum yanındayım şşşşt

hoşgeldin zor bi zaman olmalı hem sigara bırakma hem diyet birlikte lak lak yaparız sigara yerine

hoşgeldin canım 4 gün olmuş geleli gerçi ben 93 şubat doğumluyum 21 yaşıma girmedim bile benden küçüklerde vardı ama okul başlayınca vınnn

o zman benim çıkış yaklaştı Suzim yarın görüşürüz kndine cici bak ama kaçamaksız olsun
dün okadar zorlandim aksam annem soslu makarna yapmis bende saat 18 e kadar calistim oglani annemden aldigim gibi kactim makarna hastasiyim aslinda ama yemedim iyikide yememissim tarti mutlu etti beni bugün

bebeğim 4 aylık ve ben sütümün kalitesi icin bakliyat yemeliyim biliyorum kalorisi yüksek ama ekmek yemicem:18::18:
tamam tatlim bebis daha önemli tabii ki kilo yine bi sekil verilir
bugün keyfim yerine geldi tatlim sagol lidl deki tahili tostekmegini dedi ballim bende gittim aldim tatlim sabah kahvaltilarinda yemek icin
benden de menu

sabah aksamdan yaptigim sifir yagli mucver, domates zeytin, 1 dlm ekmek sekeriz cay

ara kahve uzum bir parca ciko

aksam yemegine karar vereemedim ne yapsak acaba

su dersleri bitireydim iyiydi , iyice duzen bozuldu,,,
masallah canim ya hem annesin hem derslerini calisiyorsun allah zihin acikligi versin
sagol canim yani sivi yag dan birsey olmaz nediycem benim gittigim diyetisyen bana söyle demisdi yag kilo yapmaz karbonhydratlar yapiyor onlar bos ve gereksiz kalori demisdin
fena degil canim
kelle pacayi bilmiyom bi kere kelle paca corbasi icmisdim iskembe tadindaydin :44:
hosgeldin canim basiniz sagolsun allah ailesine sabir versin
o da guzelmis canim ya yurume mesafeside iyi olur tabi

bende turkiyeye donunce ailemle yasayacagim gunlerin hayalini kuruyorum simdiden Allah omur verirse insallah
nezaman dönecenki canim :26:temellimi dönecen :26:
öyle canim cabuk giden cabuk gelir yavas verelim ama geri almayalim dimi

takip et butonunu görmemişim canım face üzerinde yapılıyor sandımm takipçin oldum
günaydin kuzu
günaydın kızlaaaarrr
hayırlı cumalar
günaydin tatlim hayirli cumalar

günaydiiiiiiiiiiinnnn
hayirli cumalaar
Rabbim dualarimizi kabul etsiin
günahlarimizi affetsin
hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin
dogru yoldan ayirmasin
bekarlara hayirli esler evlilere hayirli evlatlar hepimize saglik huzur mutluluk nasip etsin
peygamber efendimizin sefatine nail olanlardan olalim insallahh
veeeeeeeee saglikla bir sekilde en kisa zamanda zayiflayalim insallahhhhhhhhhhhh

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,2 kg
bu hafta kilo :65 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :2200
hedef kilo : 55 kg

hosgeldiiin
bence kullanma canim öyle seyler

iyi halt ettin

haftaya inş. hep beraber vercez
Pzrtesi başladım 79.9 la bugün 78.7 yim 1.2 kilo vermişim hedefim 65😞
harika tebrikler
haftaya işi sıkı tutmalıyız canım
evet hala buralardayım canım
sanada hayırlı cumalar
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :65,2 kg
bu hafta kilo :65 kg
giden:200 gr.
toplamda gelen :2200
hedef kilo : 55 kg

günaydın
tebrikler canım

uyy üzülme bebegim ya bayram vardin tatildeydin normal yani kilo alman sIkma sen cabuk gelen cabuk gider haftaya daha güzel olacak gör bak
hosgeldin canim aramiza
kilo bildirimi
bayramda epeyy kaçırdım
tebrikler tatlim
Pzrtesi başladım 79.9 la bugün 78.7 yim 1.2 kilo vermişim hedefim 65��
tebrikler canim
affiyet seker olsun
evet onu düsünüyorum bende salatalik salata falan alirim haftaya pazartesi basliycam ama ballim tost ekmegini acmaya cünkü cabuk bozuluyor 2 dilim yiyecem ya sadece 3 dilim de yiyebilirmiyim
dün yediklerim 2 kitir ekmek üzerine paprika
öglen salata ayran yedim
aksamda kendime mantar corbasi yaptim aralarda 1 mandalina 1 elma
bugün ise kahvaltimda 1 yogurt 0.1 % 2 kasik yulaf ezmesi 1 tatli kasigi recel canim su tostu yiyesim vardin ama cabuk bozuluyor bi al dediginde aldim hemen küflenmeye basliyor icinde en az 20 dilim var sanirim :26:

ayyy ne güzel dualar bunlar amin ballim amin günaydin sekerparem

Son düzenleme:
O kadar da gelsen de konuşsak diye hayal etmiştim ama denk gelememişiz.

Sağol canım amin. İnşallah ulaşırız hep beraber.

Günde 21 öğün mü yapıcaksın canım, bizde 3 ana+3 ara öğün şeklinde besleniyoruz ama bilemicem artık bir dene bakalım.

günaydın kızlaaaarrr
hayırlı cumalar
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar
Haftaya inşallah -1100 olsun

Hoşgeldin canım,
Biz burda herşeyden az öz yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz, bitkisel ürünlere karşıyız, Allah korusun ne haberler çıkıyor, hepsinin yan etkisi oluyor, bence porsiyonlarını azalt ve de günlük hayatına hareket+spor ekle, zamanla eridiğini göreceksin.
kilo bildirimi
bayramda epeyy kaçırdım

Pzrtesi başladım 79.9 la bugün 78.7 yim 1.2 kilo vermişim hedefim 65😞

Haftaya eksi bekliyorum senden.

Canım 70 den başlatırsam çok kilo vermiş sanıyom o yüzden 62,8 den başlatıyom

Aminnnnnnnnnn

Günaydın suzimmm,
Sevindim iyi olmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…