70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum beni de kabul eder misiniz aranıza :) 83.4 ten 77.0 a düştüm Allahın izniyle daha da zayıflayacağım. Hedefim haziran ayına kadar 60 kiloyu görmek

Kızlar ekmeğin ve tüm unlu gıdaların içinde domuz ve erkek saçı varmıss ve bizede yedirmisler sistein diye bi madde çinde üretiliyormus ve erkek kılı ile domuz kılından iğrenç ya elmek falan yemicem artık

Kilo bildiriyorsun canım, liste altı olursun, başlangıç kilo ve hedef kilonun yaz, haftaya da listede olursun.

Arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum beni de kabul eder misiniz aranıza :) 83.4 ten 77.0 a düştüm Allahın izniyle daha da zayıflayacağım. Hedefim haziran ayına kadar 60 kiloyu görmek
Hoşgeldin canım.

Nerede okudun ki bu haberi ya, sanmıyorum artık, yurtdışında mıydın?

Kilo bildiriyorsun canım, liste altı olursun, başlangıç kilo ve hedef kilonun yaz, haftaya da listede olursun.

Hoşgeldin canım.

Nerede okudun ki bu haberi ya, sanmıyorum artık, yurtdışında mıydın?

HAYIR İSTANBULDAYIM CANIM TV DE İZLEDİM EKMEKTE DOMUZ KILI DİYE YAZ ÇIKIO ZATEN ÇOK ETKİLENDİM

yaaa naptın sen şimdii midemi bulandırdınn bembeyaz ekmekte kılın işi ne

yaaa naptın sen şimdii midemi bulandırdınn bembeyaz ekmekte kılın işi ne
inretnete yazın çıkıo zaten yalan haber değil kanıtlanmıs özel fabrikalarda sıvı hale getiriliyor ekmeğin dolgun ve siskin olmasını sağlıyomus mide bulandırıcı ama gerçek ekmeğimis kalmıstı o da gitti

Selam kızlar nasılsınız. Bu gün toplantı vardı. Daha anca eve geldim. Zor bir gündü neyseki bitirdim.
Başlangıc :80
GECEN HAFTA:73.900
Bu hafta:73.500
Giden:400
Hedef:65
Toplam giden:6.600

tebrikler çok güzel vermişsin

çok ilginc olmuş aslında herkesin altına yorum yapmıştım ama ortaya bu çıktı. suzim eline sağlık hepsini toplu görme fırsatı sağladın

he bacim öyleyiz biz güzeliz , citiriz , seksüyüz ,alimliyiz........... :89:
demin aynada :108: kendimi severken
kizim geldi yanima dedimki
- ne kadar sanslisin biliyosun demi böyle güzel bi annen var
-hiii sorma sorma diyo

ay benim kutu cok minnakda :89: ondan cabucak doluyo baciim
senin gibi koca kutulu degilim ben
hadi insallahh
bacim senden bi ricam var :80:
sizin oralara benim su koca totoyu örticek büüklükde yaprak varmi

sagol canimm
tamamdir

afiyet olsun tatlım..
baktım napmışlar kızlar diye...
afiyet olsun suzim
hosgeldin zerraaa

aranıza katlmak isterim bende zayıflamak istiiyorum çok şey denedim olmadı bebek tedavisi gördükten çok kilo aldım şimdide veremiyorum napmam lazım
:26:
hosgeldin canim
buraya tail ve yediklerini paylas elimizden geldigince yardimci oluruz insallah

hosgeldiin

Merhaba hosgeldin

Bu cizelgeyi nasil ekrana tasiyoruz ben bulamdimmm profil duzenleme yerindee
profil düzenlemeden canim orada cizelge var oraya yapistiriyosun

icindekilere bakmadan birsey almamak lazim

kuzum seni gormedik fadime abla gidiyorum dedi gitti o gidince bende gitttim
rezillik degil kuzum haftaya toplarsinnnnn

aminnnnnnnn insallahhhhhhhhhh

kuzum ekmegin yarisini buzluga koysan olmuyor mu , ben hep oyle yapiyorum

suzim tebrikler, sen hep listede varsin zaten gecen hafta hiz liste yapilmadi o yuzden liste alti degilsin.

canimmmm tek kelimeyle supersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkesin adina tesekkurler ama daha once belirttigim gibi hem de suzi bu kadar cabalayip bana cogu kisinin bildirimini gondermisken sadece msj atanlardan liste yapilir bu hafta, sonra ben yoktum diye bana kirilmayin olur mu, kendimi hatirladim birden , ben ilk buraya geldigimde dilegimiz yapardi listeyi ben ilk bildirimden sonra , ikincisini ozel msj atabilmek icin surekli topige birseyler yaziyordum

kilo veren herkesi tebrik ediyorum, bayram sonu olmasina ragmen herkesin durumu iyi

bildirim

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta: 63.0 kg
giden 300 gr
toplamda giden: 13 kg
hedef 55 kg

ben geldim ay ne güzell çoğu kişi vermiş tebrik ederim burdan 2 kg veren arkadaşları ayrıca tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah çok teşekkürler benim bildirimide yolladığınız için

bu arada itiraf ediyorum bugün iki dilim küçücük baklava yedim:18: ay niye yaptım cıs onlar şu an pişmanım of of bu gerçekten pişmanlık saat 4 gibi yedim bide eken yeseydim ay inşallah gr olarak gelmez tatlıya hayır diyemiyorum demeliyim ama

takip et butonunu görmemişim canım face üzerinde yapılıyor sandımm takipçin oldum
tamam canım, sağol
ay ne güzel cnim ya iyi yapiyorsun
mine eger fazla yiyorsan belki anca yediklerini yakiyor olabilirmisin :26:
bilmemki canım olabilir
dana gibi yiyorum yaneeee
O kadar da gelsen de konuşsak diye hayal etmiştim ama denk gelememişiz.

yetişemedim size :26:

kızlar merhaba
geçmişi okuyayım derken bütün gin kaçırdım muhabbeti
kilo verenleri tebrik ederim benim gibi veremeyenleride naparım bilmem
hep birlikte dertlenip alem yapalım en iyisi
bu akşam arkadaşıma gieceğiz yarın günüm var akşam çiğ köfte partisi var pazar misafirim gelecek
bu haftasonu bol yemeli geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…