70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiiimmmm
size hemen halimi gösteriyorum
ama buraya gelme sebebim bu değil tabii ki sizi çok özledim
arada zayıflarım belki de
napıyonuz ne ediyonuz ballım bi dedikoduları veriversene uzuuunn zamandır neler olmakta??
sonra da ben anlatayım dedikoduları

ımm bu arada mutlaka yeni arkadaşlar vardır
merhaba diyorum onlara da
ben betül buralardaydım bi süredir kaybolduydum
öyle işte, saygılar selamlar

Yok artik inanmiyorum

Kilo bildiriyorsun canım, liste altı olursun, başlangıç kilo ve hedef kilonun yaz, haftaya da listede olursun.

Hoşgeldin canım.

Nerede okudun ki bu haberi ya, sanmıyorum artık, yurtdışında mıydın?

Off bilmiyordum..birde regl oldum yeni diye tartilmadim bir iki gün öncesini söyliycek olursam yine yazabilirim de geciktim saniyorum

Ya ben sormustum hani nelere dikkat etmeliyim neyi nasil yapiyoruz kurallar neler fln..yazildi mi görmedim ama hani yazini anlayabilmek icin bile bikac kere okudum:)
Simdi biz yeniler özel msj yazamiyoruz? Kilomuzuda özel msj yazarak bildirmeliyiz ..aksi halde olmuyor(mu) ( msj yazabilmek icin kac msj atmamis lazim? Baska önemli seyler varmi dikkat etmemiz gereken?

Ohh ne sahane bir haftasonu programi bu böyle..benimde haftasonlarim yogun gecer ama hep aile ici.. Bazen kafadengi bi arkadasi cok ariyorum

Merhabaa hamilemisiniz??. Ahh ne guzel bir duygu ooo

Bugün kötü bir menüm var ama paylasip utanmak istiyorum:26:

Sabah 2 dilim kepekli ekmek sekerpancari pekmezi ile üzerine ceviz koydum..1 bardak light süt

Ögle 1 lahmacun 4-5 ceviz( taze bulunca kacirmadim)

Aksam malesef ekmek arasi döner esim sormadan almis gelmis

Yavas yavas konsantre oluyorum ama imrenilecek menuler sporlar yapicammm ins

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]baslangic kilo[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden/gelen[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]bensuzi[/TD]
[TD]77.1 kg[/TD]
[TD]73.2 kg[/TD]
[TD]72.6 kg[/TD]
[TD]-600 gr[/TD]
[TD]4.5 kg[/TD]
[TD]55 kg[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]gulanne[/TD]
[TD]84.5 kg[/TD]
[TD]78.3 kg[/TD]
[TD]77.9 kg[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[TD]6.6 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]balkaymak[/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]65.3 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]-300 gr[/TD]
[TD]13 kg[/TD]
[TD]60 kg[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76 kg[/TD]
[TD]63.3 kg[/TD]
[TD]63. kg[/TD]
[TD]-300 gr[/TD]
[TD]13 kg[/TD]
[TD]55 kg[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]ftemiz[/TD]
[TD]62.8 kg[/TD]
[TD]65.2 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[TD]+ 2.2 kg[/TD]
[TD]55 kg[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]hanifemutlu[/TD]
[TD]74 kg[/TD]
[TD]68.5 kg [/TD]
[TD]68.5 kg[/TD]
[TD]0 gr[/TD]
[TD]5.5 kg[/TD]
[TD]52 kg[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]67.2 kg[/TD]
[TD]67.8 kg[/TD]
[TD]+ 600 gr[/TD]
[TD]11.2 kg[/TD]
[TD]63 kg[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]anakth08[/TD]
[TD]69.7 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[TD]66.1 kg[/TD]
[TD]+ 1.1 kg[/TD]
[TD]3.6 kg[/TD]
[TD]56 kg[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BU HAFTANIN BIRINCISI BIRICIK ARKADASIMIZ BENSUZI OLMUSTURRR KENDISINI TEBRIK EDIYORUZ, DIGER KILO VEREN ARKADASLARI KUTLUYORUZ, VERMEYENLERE BIR DAHAKI HAFTA ICIN SANS DILIYORUZ

BU HAFTA ARAMIZA YENI KATILAN ARKADASLARIMIZ OZLEMELEK, DEADLINE, MELISROSE, ZAZEZ, HEPSINE HOSGELDINIZ DIYORUZ. :119::119::118::118::128::128:

evet ya çok özledim kuzucuğumu

hoşbulduk:))
bende hergün özlüyorum anneyiz iste
afiyet olsun tatlım..
baktım napmışlar kızlar diye...
afiyet olsun suzim
cok sagol zerram isler bugün cok yogundun geri gelemedim ancak bu saatde kaldim yatacakdim ama yazayim öyle yatayim dedim
Suzi teşekkür ederim sabah bir elma ve nesfit bir kase öğlen için ise haşlanmış yumurta yiyeceğim kahvaltı ve öğle birbirine girdi ama :)
birsey degil canim evet biraz birbirine karismis
aranıza katlmak isterim bende zayıflamak istiiyorum çok şey denedim olmadı bebek tedavisi gördükten çok kilo aldım şimdide veremiyorum napmam lazım
:26:
hosgeldin canim

valla iyi gaza geiyorum burda sağol fadimecimm haftaya inşallah 65 e dönerim

canım benim can Suziimmm sende benim baş tacımsın
uuyyy kuzum dikkat edelim ama balli biraz kizkancdir da :18:
evet canim bu topikde deki her bir arkadasim cok cana yakinlar kendini arkadaslarinlan sohbet eder gibi hissediyoruz kasmadan
Arkadaşlar bende sizinle zayıflamak istiyorum beni de kabul eder misiniz aranıza :) 83.4 ten 77.0 a düştüm Allahın izniyle daha da zayıflayacağım. Hedefim haziran ayına kadar 60 kiloyu görmek
hosgeldin canim sende
yok artik bilmiyorum tatlim ya inanasim gelmiyor
Selam kızlar nasılsınız. Bu gün toplantı vardı. Daha anca eve geldim. Zor bir gündü neyseki bitirdim.
Başlangıc :80
GECEN HAFTA:73.900
Bu hafta:73.500
Giden:400
Hedef:65
Toplam giden:6.600
tebrikler canim canim tekrar gelemedim kusura bakma senin bildirimini toplayamadim
tebrikler çok güzel vermişsin
cok sagol tatlim
çok ilginc olmuş aslında herkesin altına yorum yapmıştım ama ortaya bu çıktı. suzim eline sağlık hepsini toplu görme fırsatı sağladın
lafimi olur
hay senin kutuna seksyüyüz güzelüz daha da güzel olacaguz :89:
cok sagol tatlim bu hafta olmadi tatlim ama diger haftalarda istersen ben topikden toplar aksama gönderirim sana yada sen dersin bana nezaman liste yapmaya vaktin oldugunu ona göre girmeye calisirim kizlarada deriz bu saatde kadar yolayin diye :26:
hic sorma bende 100 msj olayim diye her yazana baliklama atliyordum
bildirim

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta: 63.0 kg
giden 300 gr
toplamda giden: 13 kg
hedef 55 kg

tebrikler tatlim
birsey degil canim
no baklaca no sekerpare no tatli manken olcez biz
minem nasilsin nasil geciyor günlerin
ben sana küstüm cok merak ettim seni facelerde aramaya ciktim ismini bulamadim kulaklarinmi cinladi dedim hata dügünü olunca gidecekdim kayboldu betül diye ama özlemissim seni bi kuzu var kader diye yeni citir adaylarindan bana teselli verdi üzülme suzi benim dügüne gelirsin dedi
hadi bakalim cuma ödülün olsun bu da :18:
yok tatlım ben gayet bekar biriyim
göbüşüm çıktı diye öyle dediydim ben :26:
nerden bilek onca süre gelivermedin belki yildirim evliliyi yapip hamile kaldin
yok artik ayyy yirim ben seni seviyorum seni askimsin hayatimsin ellerine kollarina saglik birincide olmussum ay negüzel :86:

kizlar ben yatiyorum yarin arkadaslan buluscaz birde oglan erkenden diker beni ayaga öptüm iyi geceler taatli rüyalar

dipnot: uyuyamadiysaniz sakin kanaltürk ü acmayin halloween var :18: adam karsima cikcak sanki gibi korkuyorum ne o canavar herkesi kesip biciyor :18: yakaladigini affetmiyor

Günaydinnn haftasonu ve ben calismadigim halde sabah 6 30 ayaktayim..kizim cok erkenci bazen cabaliyorum uyusun diye cogunluk alistim kalkiyorum artik ömrü hayatimda zaten 8e kadar uyumak benim icin sans

Bende bu sabah tartildim 70, 6 geldim ..ben kendimi 72 saniyordum...bayramdan sonra öyleydim.. Regl öncesi sislik olabilir ama hic yememi kesmemistim diyete basliycam pisikolojisiyle...dogumdan sonra 74 düm yani hic kilo vermemisim neredeyse

Haha cok pardon:)

Kilo verenleri tebrik ediyorum

Ben bir süredir sabahlari kalktigim gibi cörekotu yagi iciyorum tüm gün cok iyi hissediyorum hic wc problemi yasamiyorum..bu sabah yine basladim..sisem biteseye icicem kür olur

Buyuk kizimin haftasonlari kek pasta yapmak gibi meraki var..dün yine yapicakti ..alllahtan yapmak istedigi pastanin malzemelerini bulamadi...yoksa dönerin uzerine birde pasta :125: illada yeniyor taze taze kokunca

açık ara ile sonuncuyum ya bayram tatili bi bana kötü süpriz yapmış bu arada eline sağlık canım

kıskanmasın kuzu onu da severim ben bu arada tebrik ederim canım sen başı ben sonu çekiyoruz

Kızzzzzzz o hamile simgesiya, çıtır çerezimiz, beni bile şaşırttın, nerelerdesin yaaaaa, özledik seni.

Güzelmiş canım, ye iç yat modundasın yani, bugünler de gerekli insana, arkadaş çevrenin olması falan

Bu haftaki kaçamağın olsun

bildirim

baslangic kilo: 76 kg
gecen hafta: 63.3 kg
bu hafta: 63.0 kg
giden 300 gr
toplamda giden: 13 kg
hedef 55 kg

Yani dedim ne oluyoz

Eline sağlık canım, çoook teşekkür ederiz sana ve de Suziye

kilo verenleri kutluyorum. Ama ben çok üzüldüm ben neden listede yokum. Dün öğleden sonra özel mj yollamıştım

Herkeze günaydın olsun. Güzel bir hafta sonu diliyorum. şimdi temizlik vakti kaçıyorum sonra gelirim. Listeye bakmak için gelmiştim.ama beni listeye almamışlar küstüm. Gidiyom

kilo verenleri kutluyorum. Ama ben çok üzüldüm ben neden listede yokum. Dün öğleden sonra özel mj yollamıştım
Canım Suzi topladıydı bildirimleri, o yüzden sen geç bildirim yaptınya arada kaynadın, haftaya olursun listede.

Herkeze günaydın olsun. Güzel bir hafta sonu diliyorum. şimdi temizlik vakti kaçıyorum sonra gelirim. Listeye bakmak için gelmiştim.ama beni listeye almamışlar küstüm. Gidiyom

Günaydın canım,
Kolay gelsin, zeynep yoğun o yüzden Suzinin bildirmine göre yaptı, küsme gel yamacımıza, haftaya belli bir saat koyalım ona göre yaparız

hayırlı sabahlaaar
dün akşam düğün vardı evde yemek yedik gittik ben bilmiyodum gitceğimizi. Düğün müğün sevmem ben zorla götürdüler beni de
E düğün de yemekliymiş :104: , o kadar güzel ikramlar vardı ki yedim :26:
kuzenlerim çok zayıflamış ya iyi uğraşmılar belli hele ki bitanesi benim gibiydi şimdi kız sıfır beden ya oha yaaaa irade istiyorum bende :84::84: ama onlar topuklu giyiyo yine de benden kısalar ben hep düz spor giyerim

Son düzenleme:

sende öyle olacaksın tatlım çok az kaldı hem ne güzel boylusun da bu sefer onlar imrenerek bakcak sana

ahh canım benim keşke benim yerime seni ekleselermiş ya listeye küsme sen bize ama :26:bu arada çok eksiğiz sanırım ya liste uzun olurdu şimdi 8 kişilik bildirimler de azalmış
slm kızlar benide kabul edermisiniz grubunuza :)

hoşgeldin canım boyun kilon hedefini bi de bakalım?

canım bu aşağıdaki resim bir türlü olmuyor tersten gösteriyor anlamadım gitti başlangıç 70.4 sabah itibariyle hedefim 58 olmak tabloda yardımcı olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…