70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben özel msj atamadim..yeni kilo mu tartilamadigim icin sayfayada yazamadim..dolayisiylada yazilamadim..ve yine dolayisiyla küsemedim:)) olsun haftaya gireriz... Okadar yorgun hissediyorum ki kendimi küsmeye bile halim yok
Farkettim ben geldigim gibi buradaki herkes iyi niyyetli herkese

Ben spor yapmayi cok severim normalde
Bugün sabah eltimin yanina gittim ...öyle enteresan konustu ki öylece dinledim dinledim dinledim..cok baska pencerelerden bakiyoruz..bambaska dillerden konusuyoruz...soyledigi bircok seye katilmadigim halde sustum dinledim rahatlasin diye..anlattiklarini sirtima omuzlarima yukledim döndüm..evegeldigimde öyle yorgun bitkindim ki....
Neyse böyle garip bi gundu
Hala garip hissediyorum kendimi
Ama duzelicek
Düzelicek ins

ya bende dayanamıyorum yiyorum ama dayanmak lazım irade şart sonuçta bizde öyle olabiliriz ya birde boyun uzunmuş ne güzel bende kısayım yani şöyle boyum 168 olsaydı ne güzel olurdu o bile yeterdi neyse artık e bari kilo vereyim onu yapabilirim sonuçta boyumu uzatamasamda

slm kızlar benide kabul edermisiniz grubunuza :)

hoşgeldin bilgilerini falan yaz ama önce kaç yaşındasın boyun kilon hedefin bunlar önemli şeyler

karbonatlı su içen var mı aranızda

ya ben hiç içemem zatem midemi ağrıtıyo böyle şeyler :2: soda içerim ama arada mineralli mineralli

Kızlaaar;

Ben normalde 60-69 grubunda olmalıyım ama burası daha hareketliymiş öyle diyollaaa

Arada size de yazsam olur mu ki :118:
hoş geldin bence gel takıl burda haraketlilik iyidir

ben suzi tebrik ederim 1. liğini diğer tüm kilo verenleri tebrik ediyorum darısı veremeyenlerin başına
bu arada theolog ellerine sağlık tablo için

tatım sıkma canını bak aynı durumdayız bende 4 oldu bebesime kavusalı. zayıflıcazz çocuklarımız için kendimiz için hayal ettimiz seylerin içine gircezzz fıstık gibi olcazzz

kendimize hakim olup yemicezzzzz
sütümüzü tatlı getirmiyo ya yemicezz makarna pilav süt yapmıyo ya az yicezz

sen kendine değer ver yoksa kocan bile vermioo

bende bugünkü menümü yazayım
sabah: peynirli omlet 1dilim ekmek şekersiz çay domates
öğlen: 1 haşlanmış patates 1 karışık bitki çayı yarım dilim ekmek
ara: 2 tane yağsız pirinç ve mısır patlağı
ara: 1 parça çikolata
akşam: 1 kase çorba 5-6 kaşık ıspanak yemeği ve salata
tamam çikolata yememeliydim neyse artık küçük bir parça artık:18:
bu arada 1 mil leslie yaptım ve yarım saatte yürüdüm
hadi sizde yazın bakalım kim ne yemiş

sprunu yapmıssın tatlım yarın yeme tatlı bisiii olur biter

eltilerrrr ahh eltilerrr bosver tatlım takma sen incecik ol o da kıskançlıktan ay çok zayıflık sana yakısmıo desinnn hevesini kırmaaaa:2:

sprunu yapmıssın tatlım yarın yeme tatlı bisiii olur biter

evet zaten yeni adapte oluyorum diyete unutuyorum birisi yerken uzatınca alıyorum sonra aklıma geliyo hayır demeye de alışmalıyım
ama alıştım baya az yemeye az tatlı yemeye zamanla tamamen hayır diyeceğimi umuyorum spor çok iyi ya spor yapmayı çok seviyorum zaten 1 haftadır nerdeyse her sabah kalkınca 1 mil leslie yapıyorum yada akşam hem çok iyi hissediuorum kendimi bakalım haftaya kilomu nasıl etkileyecek

bende baskalarının yanında diyette gibi davranmıyorum bitek çok yakon bi arkadasım var o bilioo insanların söylediklerinden sıkılıyorumm

bende baskalarının yanında diyette gibi davranmıyorum bitek çok yakon bi arkadasım var o bilioo insanların söylediklerinden sıkılıyorumm

ya bende herkese söylemiyorum hakkaten çok saçma şeyler söyleyenler var birisi bir kere nispet yapar gibi ben istediğimi yiyorum kilo falan almıyorum diyet saçma ya falan dedi çok sinir oldum o yüzden bende söylemiyorum

bu arada yeni bir şey öğrendim diyetteyken sabah ve öğle yemekleri arasında yenen 7-8 çiğ badem kan şekerini ayarlayıp açlığı kontrol altına alıyomuş bende bu öğrendiğim bilgiyi geleyimde sizinle paylaşayım dedim sevenler varsa belki
birde metabolizma çalıştıran bazı gıdalar : yeşil çay, ginseng, kırmızı biber, orman meyveleri, tarçın, kimyon
ödem attıranlar: kiraz sapı çayı, funda yaprağı çayı, elma sirkesi( mide rahatsızlığınız varsa hiç bulaşmayın), dut yaprağı,maydonoz,karahindiba
benden bu kadar

Son düzenleme:
bence benim artık gitme vaktim geldi ben burdayken kimse buralarda olmuyo bir denk gelemedim kalabalığa halbuki yararlı bilgiler yazıyorum ne güzel bu arada bu aralar kilo vermede grup motivasyonlu diyetler modaymış modaya uyorsak demek burdan bedava grup motivasyonu yada bence fikiri burdan mı çaldılar ki

Kızlar siz her cuma günü tartılıyorsunuz ben yurt çocuğuyum tartım yok öğrenciyim parada harcamak istemiyorum almak için ayrıca eczaneler merkezde yol parasıda var of of napıcam ben şimdi

Son düzenleme:

suziiiimmm birinci olmuşsun ya seenn
seni severim öperim
theolog ellerine sağlık tatlım liste için

küsme bana suzim buralardayım ve hala bekarım merak etme bu arada kader kim yaa??? ben kıskanç bi arkadaşım beni katil etme öyle başkalarının düğününe gitmek yok

Kızzzzzzz o hamile simgesiya, çıtır çerezimiz, beni bile şaşırttın, nerelerdesin yaaaaa, özledik seni.

göbüşümü göstereyim dedi ortalık karışıvermiş
artık çıtır çerez değilim abla ımm tombik bi antep fıstığı olabilirim tam olarak şu anda yediklerim gibi :26:

ah ben bilmem mi tatlım senin hiç dedikodu yapmadığını
işte biraz ne oldu ne bitti haberlere ihtiyacım vardı seninle konuştuğum iyi oldu
ilk başta hamile mevzuundan bahsedeyim
kolay değil tabii bu işler
yol yordam bilmek lazım
öyle gelişigüzel yapmakla olmaz
biraz bak da örnek al
sonracııma
türkiye de karışıkmış şekerim
neler olmuş öyle
suziye de el atmışsın
iflah olur mu bilmem
onda o boğaz varken de
başarılı olursan ne ala
fadime ablam da burdaymış hala
beni mineyle ikisi davet etti zaten geleyim diye
sağolsunlar
mine konusunda da haklısın valla
güzel güzel şeyler yapıyor
bakamıyorum artık canım çeker kalkar yaparım diye
ama evlensem mutlaka denerim beye güzel yemekler yapmak lazım
bi de iyi davranmak lazım sanırsam
öyle komşunun kızı gibi olmayayım demi
sei de tebrik ederim valla şekerim
65 olmuşsun gördüm çok sevindim
ben aldım başımı gidiyorum cuma günü bi tartılayım bakayım
öyle iştee

ay bu arada benden haberleri vereyim size
bir sevdiceğim var benim
ailesiyle bize geldiler bayramda tanışma gerçekleşti
sanırım 2 hafta sonra bizimkiler oraya gitcekler
o zaman da nişan tarihi belli olur
eş durumu atamasından yararlanmaya çalışcaz bakalım nasipse
öyle işte düğüne hazırlanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…