70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım zeytin ve fındık çok fazla ki ikiside yaglı

Hım;

Zeytin ve fındık çıksa olur mu diyorsun?

Bu arada su içerken içine limon sıkıyorum. Alkali oluyormuş, daha iyi diyolla

çıkmasın ama 5 zeytin yeter 7 zeytin 1 yumurta yapıomuss aklında olsun fındıkda bende 6 7 tane yeter

bende karbonatlı içiyorum oda alkali oluyomuss

bugün hiç mi hiç acıkmadım normalde bu kadar az yemiyorum

bide vermem gereken kilo çok ama çok fazla seninki ladan olsa keske

Tok karna kantar 68 çekiyor canım

Yakında bana yetişir bu gidişle daha da zayıflarsın. Ben neden böyle oldum ya :26:

Yaşım gidiyor acaba metabolizmamı yavaşladı? Gerçi öğrencilikteki hareket yok.

Lisede daha çok yiyordum ben yaşlandım ya, yaşlandım :18:

Son düzenleme:

bende böle deildim 55 olduum eyvah diodumm sonra iki çocuk bak bu haldeyimmm ama vercemm kararlıyım

çıkmasın ama 5 zeytin yeter 7 zeytin 1 yumurta yapıomuss aklında olsun fındıkda bende 6 7 tane yeter

bende karbonatlı içiyorum oda alkali oluyomuss

Forumda da okudum karbonatlı suyu, bilemiyorum ama karbonat mideye zararlı olabilir.

Yanma falan yapıyor mu? Onun yerine maden suyu içsen?

Karbonat güçlü bir kimyasal, ayarını bilirsin gerçi ama bence dikkat etmekte fayda var

kizlar ya ben ipin ucunu kaçirdim noluyo anlamiyorum tartilip tartlip biseyler yiyorum kafam iyica bozuldu manyadim mi nedir. sanirim umudumu kaybettim eskisi gibi 60 kilo olamam artik biliyorum

Ben bir senedir ugrasiyorum tik ilerleme yok ama asla oyle dusunmuyorum...istesem veririm biliyorum

Resmen salliyorum
Istesen verirsin asla öyle dusunme

Slm

Benim gözüme batan muz ve zeytin..zeytin fazla olmus muzda diyette cok tercih edilmemeli diye biliyorum icerisinde,i nisastadan
Onun disinda gayet guzel bir menu
Birde spor yapiyormussun daha ne

sabah

1 haslanmıs yumurta
100gram peynir

ara

bir parça çikolata
1 kase yogurt
aksam

2 dilim tam tahıllı ekmek
4 yemek kasığı et kavurma
yarım kase yogurt

Sabah kahvaltin daha zengin olabilir mi sanki? Cikolata disinda guzel bir menu

Benim menuümde söyle

Sabah 1 dilim tam tahilli etmek, 1 tk cevizli salca,1 dilim light kasar

Ara bir avuc altin cilek,1 mandalina

Ara 1 fincan sutlu kahve

Aksam yarim baget, 2 tane balik kroket,1 tane peynirli patates kroket

Su 2

Eee yarin pztsi akkoyun karakoyun cikicak..yarin daha ciddi hissediyorum kendimi sanki son gunlerim mis gibi dikkatsiz özensiz yedim
Yarin ins spirla birlikte menulerde oturucak

teşekkürederimboyum 1.55 yaşım 28 hedef kilom 60

Hım;

Zeytin ve fındık çıksa olur mu diyorsun?

Bu arada su içerken içine limon sıkıyorum. Alkali oluyormuş, daha iyi diyolla

Canan karatay ; istedıiğiniz kadar zeytın yıyebılırsınız dıyor... zeytının ıcınde bulunan yafg da cok kıymetlı zayıflamak ıcınde yag gerekıyor... kılo yapan yag değil karbonhıdratlar... o yuzden nısastalı besınler dıyette olmuyor.. tabı bunu dıyınce cıp cıp yag koyun demıyorum :) ama zeytındekı abartı degıl bence de... 7 zeytın 1 yumurtaya esdeger yazılmıs yorumlarda . Kolorı olarak bu dedıgınız dogru ama yumurta dıyette mutlaka gerekıyor proteın olarak eksıklıgını hıssetmememız gerek. proteın ve yag olmadan kılo vermemız saglıklı olmuyormus. Kahvaltıda mutlaka yumurta olmalıymıs hatta yumurta yemedıgımız gunlerde sabah kısmında kucuk bır muz yenebılır denıyor...

sabah

kıymalı 1 yumurta
4 zeytin
50gram peynir

2dilim tam tahıllı ekmek

ara

2 mandalina
3 parça çikolata:18:
çay

aksam

1kasık bulgur pilavı tadımlık:18:

3kasık patlıcan
Öğlen yok canım, akşam da salata ve yoğurt eklersen daha güzel olur canım.

Kızlar siz her cuma günü tartılıyorsunuz ben yurt çocuğuyum tartım yok öğrenciyim parada harcamak istemiyorum almak için ayrıca eczaneler merkezde yol parasıda var of of napıcam ben şimdi
Canım tartılar 20 Tl civarında, 20 Tl yi nerelere vermiyoruz ki, alamaz mısın o fiata?
MERABA KIZLAR bende grubunuza katılmak istiyorum 76.2 yim beraber kilolardan kurtulalım inşallah
Tabii ki canım hoşgeldin.

Gel benim dobiğim göbeğime süreyim sen,, ben de bir göbüş oldu ki sorma, hep aynı durumdayız demek ki

Allah tamamına erdirsin canım, hayırlı olsun.

12 zeytin çok, en fazla 6-7 yemelisin, bir de fındığı ara niyetine, kahvaltıdan 2 saat sonra yersen daha da güzel olur.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

Günaydın kızlarrr
Balkaymak yine bir geldin pir geldin bacım, sabah sabah gülmekten öldüm.
Yeni gelen kızlarrr, genel olarak öğünleri atlıyorsunuz bunu gördüm, yanlış ama 3 ana, 3 ara öğün tavsiyemiz, yukarda liste paylaştım, lütfen öğün atlamayın.
Benim hafta sonum çok kaçamaklı oldu, kızımın doğum günüydü, pasta aldık yedik derken öyle işte, dün de nar topladık tüm gün, çok yoruldum, keşke kalorileri yakmış olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…