70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eline sağlık canım eksilerle dolu bi liste gerçekten süper ama eksikler var maalesef 9 10 kişi değiliz en azından 30 kişi varızz biz niye msj atmıyorsunuz kii:26:

senin ve diğer öğretmenlerin öğreetmenler gnü kutlu olsunn canımm iyiki varsınız

toplasan yarım ekmek yapmazkiii ama yaa hem ne var ki ballı kaymak çokta lezzetli olur 50lili kilolara bi gelim yicemm yedikçe de yazcamm ohh olsunn

bende Suzimi özledim ya umarım kötü bişey yoktur :26:

şu msj bildirimlerinin gitmesi kötü oldu ya cevap yazanı göremiyoruz atlıyoruz ya geri gelsinnn bildirimlerimizz

ah be canım o kadar da yazdım kocaman kocaman yazdım msjı unutmayın diyee

Günaydın kızlarr

hayırlı haftalar diliyorum ve dünkü menümü paylaşıyorum;

başlangıç:
3 kuru kayısı üzerine su

sabah:
1 yumurta tavada peynirle pişirdim
4-5 zeytin
3 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

öğle:
2 dilim pizza
1 kutu fanta

akşam:
çorba
2 dilim çavdar ekmeği

belki kızıyosunuz bana benim gibi ama dışarda olduğum için ve partnerim onu istediği için eşlik ettim mecburen sabah tartıldım bu yüzden etkilemediğini gördüm çünkü dün akşam tempolu yürüyüş yaptım yarım saat yoksa kesin artı da olurdum

bi de dün iki sinema birden izledim ömrümde ilk oldu bu

günaydın kızlar
güzel bol eksili bir hafta olur inş.
öğretmenlerimizn günü kutlu olsun
theleog eline sağlık canım
balkaymak tebrikler
tüm kilo verenleri tebrik ederim
suzim çok geçmiş olsun cnım Allah şifalar versin inş.
seni çok özledim herkes gibi çabuk gel olurmu

Hosgeldin canim

Gunaydin kizlar
Net paketim bitince girenedim sizi cok ozledim
Suan hastaneye gidiyorum diyetisyenim insulin direncinden supheleniyo.bakalim hayirlisi artik
Tüm Ogretmen arkdaslarin ogretmenler gunu kutlu olsun.
Ben Kaçtim byeeee

minee
canim 11 cm incelmissin yanilmiyorsam bana iyi gibi geldi:26: birde bu arada yediklerine ikkat etmedin unutma
canım 11 santim tek bölgede olsa süper ötesi
toplamda olunca farkedilmiyor
bende senin gününü kutluyorum
bizde cuma akşamı yemeğe gittik dün sabahta kahvaltıya
ama ben senin gibi cısslardan uzak duramadım
tebrikler canım darısı başımıza
kızmıyoruz canım arada öyle kaçamaklar olabilir ama ekmek gerçekten fazla gibi geldi bana
sabah 2 dilim öğlen ve akşam 1er dilim normali canım

günaydın kızlar
sabah sabah tartılarak nerdeyse 2 kilo artı olduğumu görünce güne kötü başladım
haftasonu deli gibi yeyince sonuç bu
ama bugünden itibaren toparlıyorum tabiiii
cumaya iyi bir sonuç görmek dileğiyle
iyi bir hafta olur inşallah

kahve içmeye gidiyorum
öpüldünüz

Sabah sabah niye tartıldın kııı, neyse akşamları toparla bakalım, inşallah cumaya -ye dönersin.

günaydın kızlar
güzel bol eksili bir hafta olur inş.
tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
theleog eline sağlık canım
balkaymak tebrikler
tüm kilo verenleri tebrik ederim
herkese güzel ve kaçamaksız ve de boool sporlu bir hafta diliyorum.
cumaya kadar bu topiğe giren herkes en az 500 gr. eksi görsün inşallah
haydi herkes yeşilçaya

günaydın gençlikkkkk
yeşilçaylarınızı alın gelinnnnn
ben de bugünden itibaren menülerimi paylaşmaya başlayacağım,geçen hafta kociş gececi olduğu için doğru dürüst beslenemedim.onu da size göstermek istemedimm

11 cmi de küçükseme canım hem bi bölgede olsa fazla olur bu sefer bence zamanla alışınca daha sıklaşıp toparlanacaksın canım
biliyorum ekmek fazla ben ne güzel alışmıştım ekmeksizliğe niye böyle oldum tekrar anlamıyorum gerçekten :26:yemek vermeyin ekmekle doyururum kendimi ben o derece oldum maalesef bende sabah tartıldım canım artı çıkcam diye meraktan haftasonları hep artı olmuşumdur çünkü merak etme cumaya kadar gider ben sana güveneiyorum canım ayrıca dün paylaştığın resimlerinde çok iyi görünüyordun canım hiç fazlan yokmuş gibi inanki

afiyet olsun ablacımm aminn inşallahh

kilo veren herkesı tebrık edıyoorummm :13:
ama bu hafta 2.5 kılo veren bırı vardı sankı yanlıs mı hatırlıyorum onu goremedım :) ?

Ay Allah iyiliğini versin
sen birinci ol kiz ne olucak
ay baya sinirin felan bozulmus
hepimiz verelimde sonuncu birinci pekde önemli degil

O isin sakasi canim

Ben kendime sinir oldum ilk defa bi haftasonu girmedim ondada listeye girmedim
Ayrica1. Bende degilim daha fazla kilo verenler var ..ama onada yeni oldugu halde kimse özel msj yazmalisin demedi..kilo bildirdigi halde listede degil..liste bukadar önemli degilse yapilmasin:))

Merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz???
9 ay once dogum yaptim dunya tatlisi bir kizim var doguma 15 kilo alarak girdim ve malesefki hala kilo veremedim... doguma 75 kilo ile girdim hala daha 70 kiloyum...bebegime kendim bakmak istedim isimden istifa ettim evdeyim...evde oldugum icin elim hep abur cubura gidiyor...butun kiyafetlerimi yeniden aldim eskilere bakip uzuuyorum...yazin bainda fitness yazildim ama tatildi yazlikti toplamda 5 gun gittim o da olmadi...dun aksam 2013 mart anneleri topiginde bir arkadasim buradan bahsetti kizimi uyuttum bende hemen buraya geldim..
Ben artik zayiflamak istiyorum zaten tum gun evdeyim,kiloluyum,kendimi sevmemeye basladim banada yardim edermisini....yasim 31,yasadigim sehir bursa,70 kiloyum utopya ama 55 kilo olmak istiyorum....

tam takip edememişsin topiği canım çünkü thelog arkadaşımız bana msj atmayı unutmayın diye uyarı da bulunmuştu artı cuma günü bende alıntıladım ve hatırlattım topik sakinlerine diğer konu için ise zaten ilk haftası olduğu için listeye giremezdim yanılmıyorsam bizde böyle başladık çünkü ikinci haftadan sonra listeye girdik

kızlar bildirimlerimizi yukardaki arkadaşımıza msj atmayı unutmayalımm

doğrusun canım, ayrıca özel mesaj atamayanlar rica eder, biz theolog arkadaşımıza bildirirdik, çünkü balkaymak dedi yapıverin diye, ben onunkini de gönderdim. Bazıları geliyo, bildirim yapıp gidiyo, sonra neden listede yokum, e takip et bir topiği, kime neye bildirim yapılıyor diye.

EBAHCIM HOŞGELDİN
canım bende mart annelerindenim hatırlar mısın bilmem ama kızım erken doğmuştu ve kolikden dolayı giremedim hiç kk ya.bende kilo vermek için araştırırken burayı keşfettim ve beş buçuk kilo verdim. ama de ki nerdesin... oğlumla kızımın arasında kaldım resmen kıskançlık tavan yaptı.hiçbişe yapamıyorum.umarım sen yaparsın ben beklemedeyim...
diğer arkadaş kimdi burayı söyleyen. burası işe yarar gerçekten eşim bile şaşırmıştı yani o derece

[ aynen ablacım biz kimsenin mağdur olmasını istemeyiz ki biraz takip edilse göz atılsa topiğe halolcak herşey...liste de olmak eksi veya artı dahi olsan insanı motive ediyor bi şekilde hırs geliyor kimse yanlış anlamasın ama arkadaşımıza hesap sorar gibi yorum yapmak benim şahsen zoruma gitti sonuçta gönüllü yapıyor o kadar işinin arasında

Aynen öyle Kadercim, neyse artık bundan sonra daha dikkat ederler umarım. Sabah ben de yürüyüşümü yaptım 30 dakika.
Sabah:light ekmekten tost+1 yeşil biber
1 domates
ara:
11 gibi 7 badem yedim.
Öğlen:1 tbk.semizotu+salata+yoğurt
1 kepçe de makarna:18:
makarna yemesem olurdu belki de, doymam diye yedim işte.
Akşama da karnabar var kızartmasını düşünüyorum ama, yanında önceden çorba vardı,
olmazsa 1 kase çorba içerim.
Aşure de var evde:26::26:kendimi tutmam lazım, azıcık yesem, olmaz mıCuma günü artı çıkmak da var işin ucunda, bitseydi şu aşureler biran önce

ayy kızlar bir rüya gördüm milyonlarca rüyaya bedel gecenin yarısında durmadan koşuyorum elimde bir su sonradan bi ev gibi biyere geliyorum böyle insanın yağlarını eriten bi makine var ayy onu üstümde deniyorum vücudum birden bozuluyor eski orantısını kaybediyordu ne kabustu ama sabah kalkar kalmaz kendimi yokladım
neyse bugünkü menüm tatlışlarım
sabah dediğim saat 12 de uyandım
azıcık patates tavası az buz reçel
ara yeşil çay
öğle
mercimik çorbası
yoğurt
ara yeşil çay
akşam gene çorbaya talim ve dolma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…