Günaydın canlar;
15.11.2013 cuma 77 kg
22.11.2013 cuma 74.90
Giden:-2.100
ilk bidirimi yapayım bari
başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:67.4kg
giden: 200gr
toplam giden: 2.3kg
-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedimo yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah [/QUOTE
Brova sana seni kocaman
fadime tebrik ederim canım demekki işin sırrı spormuş u hafta da sana 3 gün spor var. Maşallah çok güzel bir rakam haftaya devam eder inşallahGünaydın kızlarrr,
Kilo bildiririmim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo :66,2 kg
bu hafta kilo :65,2 kg
giden:1000 gr.
toplamda gelen :2400
hedef kilo : 55 kg
Mineeeee-Kaderrrrr naber, uzun zamandan sonra ilk kez hem de 1000 gr. eksideyim oley Çok mutluyum.
tebriklergünaydıın
beklemeye fırsat bulamadan tartıldım :26:
başlangıç:73
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.6
giden:300 gram
toplamda giden:7.4
hedef:58
Gününüz kutlu olsunbende bildirimii yapayım hemen
başlangıç 73.8
geçen hafta 70.9
bu hafta 70.7
giden 200 gr
toplam giden 3.1 kg
tebrikler
bu arada bugün dünya diş hekimleri günü pek kimsecikler hatırlamıyo ama ben kutluyorum meslektaşım varsa burdadişlerimize iyi bakalım bayanlar sağlık bu da sonuçta
tebriklerGünaydın canlar;
15.11.2013 cuma 77 kg
22.11.2013 cuma 74.90
Giden:-2.100
güzel rakam tebrikler belliydi bu hafa menü ve spor çok iyiydi tekrar tebrikler***KiLO BiLDiRiMiM***
Baslangic kilo:74
Gecen hafta kilo:70,4
Buhafta kilo:69,2
Giden kilo:1,2
Hedef kilo 60
Toplam giden kilo:4,800
teriklergünaydın kızlar :))
başlangıç 74
geçen hafta :?
bu hafta 71,2
giden :?
toplam giden :2,800 gr
tebrikler canımgünaydıın hayırlı cumalr:)
kizlar gelemedim cook yogundum bugünde oyle malesef acilinden bildirim yapip cikmam lazim
kusura bakmayon lütfen :/
artik daha erken gidiyorum ise
istede internete giremiyirum
eve gelincede yemek is ...
nasil olucak boyle bilmiyorum girebilecegim kadar giricem olmadi tamamen birakicam arada merhaba demeye gelicem malesef...
ama bakalim bi nasil olucak artik ..
bildirimimi yapayim
başlangıç 79
geçen hafta 65.3
bu hafta 64.3
giden 1
toplamda giden 14.7
hedef 60
kizlar cepten mesaj zor oluyor lütfen benim bildirimi de yollarmisiniz ..şimduden tesekkur ediyorum...
öpüyorum hepinizii ..
günaydın gençlik
başlangıç 63
geçen hafta 63
bu hafta 62,7
giden 300 gr
toplamda giden 300 gr
hedef 58
üçyüs beşyüsssterikler almaışsınya üzülme haftaya daha çok verirsin.
terikler minecim 11 cm mütiş bir incelme. Aynı proğram bizde de var. yarın kahvaltı,pazar arkadaşlarla kahvaltı inşallah kendimize hakim oluruz.selam kızlar
başlangıç: 68,2
geçen hafta: 67,4
bu hafta: 67
giden 400
toplamda giden 1,2
hedef 60
sporda ölçü aldılar 2 ayda sadece 11 cm incelmişim kalça aynı duruyor bu ay kollarım 2 cm kalınlaşmış yoksa daha fazla çıkacaktı göbek incelmiş biraz
ama bana kalçanın incelmesi lazım
bugün akşam öğretmenler günü için yemeğimiz var pazar günü yine aynı nedenle kahvaltımız var
bol yemeli bir haftasonu olacakkkkk
tebrik ederimtebrikler canim, baslangic kilonda bi yanlislik yokmu 62.8 yazmisinda ???
sanada tebrikelr canim bu arada gununuz kutlu olsun
tebrikler canim valla cok guzel vermissin bravo
tebrikler canim senin hedefine az kalmis darisi bizlere ins
bende cok sevincliyim bugun gecen hafta sonu asure yedim bu hafta asure maduru olurum zannediyordum ama olmadim tartim sevindirdi bugun beni
baslangic : 78.8
gecen hafta : 75.1
bu hafta : 74
giden 1.1
toplam 4.8
bu arada ben niye sari kafalari koyamiyorum anlamadim
birde şöyle bak en azından almaışsınslm kızlar malunuz 2 gün ortada yoktum yurtl- programımım vardı malum teknoloji hak getire neyse kızlar yurt bana yaramadı ya halen aynı kilodayım iyi ki kilo aalmadım en azından
başlangıç 79
geçen hafta 75
şimdide aynı
Branştaşım sen niye bildirim yapmadın ya da ben mi kaçırdım.wauuww napptın ki böyyllleee
sağlıklı bır yolla olduysa eger bu tebrık ederımmm
bu hafta benım yerıme de ersnil vermişBANA CEZA VERMEYIN OLUR MUUU:18:
Kızlar ben sabah tartılmayı unuttum.Artık yarın sabah tartılır yazarım. Ama kendimden umudum yok. Duraklama evresideyim.
Canım nasıl istiyorsan öyle yap, kimse bişey demez, sana kalmış yani.hmm anladim dogru sende haklisin, acaba bende mi oyle yazsaydim ben dogumdan sonra 72 ye dusmustum sonra kendimi 78 de buldum
ilk bidirimi yapayım bari
fadime tebrik ederim canım demekki işin sırrı spormuş u hafta da sana 3 gün spor var. Maşallah çok güzel bir rakam haftaya devam eder inşallah
Kızlar ben sabah tartılmayı unuttum.Artık yarın sabah tartılır yazarım. Ama kendimden umudum yok. Duraklama evresideyim.
İnşallah canım, inşallah devam eder. Sen de sabah bildirirsin artık, olsun duraklamada da olsan devam et, o devreyi atlattın mı gerisi de gelir merak etme.
Canım nasıl istiyorsan öyle yap, kimse bişey demez, sana kalmış yani.
İnşallah canım, inşallah devam eder. Sen de sabah bildirirsin artık, olsun duraklamada da olsan devam et, o devreyi atlattın mı gerisi de gelir merak etme.
inşallah canım. Bu rakamlar benim için kabus oldu artık 69 görmek istiyorum. Ama zor gidiyor.Diyettikde okuyan bir tanıdığımı var.Bana yeme düzenimi değiştirmemi önerdi sabah daha geç kahvaltı yap diyor ama onu değiştirme şansım yaok ne yapcam diye düşünüyorum.
Hedefine ulasmadan nereyeeee? 14 kiloya ragmen hedefine ulasmayinca basarisiz sayilacaksin ona göre
Sözüde aldik hadi bakalim:13:
verirsin verirsin merak etme
yeter ki verdikten sonra alma
canııımm
olabildiğince girersin canını sıkma
bırakmak yok günde bi kaç kere girsen de yeter
biz sana özet geçeriz artık
1 kilo da çok iyi vermişsin tebrik ederim
haklısın canım benim takılıyorum ben sadece
daha iyi olcak inşallah evden bi çıkayım da hareket ettikçe hastanede kendime gelirim
öyle de denebilir aslında ama dün akşam spor da yaptım bi kaç gündür yapıyorum gerçi bırakmicam faydası oluyorr sıkılaşmak için illa spor salonlarına gitmeye gerek yokki parktakilerde gayet iyi ben onları yapıyorum eve giderken meselabide şu hilohoplardan mı alsam napsam belim için :44:
tebrikler canımmmsen bizi bırakmazsın yaa arada uğra boşlama bizi
tebrikler canim, baslangic kilonda bi yanlislik yokmu 62.8 yazmisinda ???
sanada tebrikelr canim bu arada gununuz kutlu olsun
tebrikler canim valla cok guzel vermissin bravo
tebrikler canim senin hedefine az kalmis darisi bizlere ins
bende cok sevincliyim bugun gecen hafta sonu asure yedim bu hafta asure maduru olurum zannediyordum ama olmadim tartim sevindirdi bugun beni
baslangic : 78.8
gecen hafta : 75.1
bu hafta : 74
giden 1.1
toplam 4.8
bu arada ben niye sari kafalari koyamiyorum anlamadim
o beybiiiii
tebrik ederim tatlımm
selam kızlaarr
hayırlı cumalar
ben tartılmadım
sonuç belliydi,daha fazla canım sıkılsın istemedim
hepinizi tebrik ederim harikasınız
sagolun canlarımmilk bidirimi yapayım bari
başlangıç:69.7kg
geçen hafta:67.6kg
bu hafta:67.4kg
giden: 200gr
toplam giden: 2.3kg
-200g olmasına acayip sevindim kızlar çünkü dün arkadaşla buluştuk ve markete girip ne istediyse canımız aldık ona rağmen eksi olmama çok sevindim bakın neler yemiş kader eklenti yapamadım yazim bari bi tane bitter çikolata bi paket doritos bi tane de red bul içtim üstüne de eve gittim bi haşlanmış baget yedimo yüzden çok şaşırdım tartıya bakınca iki kez çıktım aynıydı sonuç gerçi eve gitmeden yarım saat aletlerle spor yaptım yatmadan önce de 50 mekik çektim bide slim fit bandımı taktım ne çok konuştum sabah sabah [/QUOTE
Brova sana seni kocaman
fadime tebrik ederim canım demekki işin sırrı spormuş u hafta da sana 3 gün spor var. Maşallah çok güzel bir rakam haftaya devam eder inşallah
tebrikler
Gününüz kutlu olsun
tebrikler
güzel rakam tebrikler belliydi bu hafa menü ve spor çok iyiydi tekrar tebrikler
terikler
tebrikler canım
terikler almaışsınya üzülme haftaya daha çok verirsin.
terikler minecim 11 cm mütiş bir incelme. Aynı proğram bizde de var. yarın kahvaltı,pazar arkadaşlarla kahvaltı inşallah kendimize hakim oluruz.
tebrik ederim
birde şöyle bak en azından almaışsın
Branştaşım sen niye bildirim yapmadın ya da ben mi kaçırdım.
elimden geldigince gelmeye calisicam :26:
herkes iyi kotu eksidesüperiiiz
bir an önce ulasalım insallahh hedeflerimize
kizlar izine gitmeden önce aldığım 40 beden kotum bugün kaydi durdu yaa
yeni gelen ayyulduz galiba:26: hos geldin canim
suziim nerelerdesin canim:26:
bi görünüyor bi görünmüyor yaaBMI gözüküyor canım
olur ben varımSevincimden naber dedim, hani 2 dilim pasta yemiştimya, yine de aslında sizin sayenizde oldu, biraz gaza geldim, yarışak mı ne dersiniz, belki biraz daha motvie oluruz haftaya 500 gr. için var mısnız yarışmaya?
11 cm. az bişey mi canım ya, beden farkedersin, niye öyle dedin? Kalça da kemik yapın iridir belki, ondan olmuyordur yani, çok da sıkma canını, öyle zaten abartı bir görüntün yok, fazlalığın yok.
canım tek bir yerde değil 11 cmterikler minecim 11 cm mütiş bir incelme. Aynı proğram bizde de var. yarın kahvaltı,pazar arkadaşlarla kahvaltı inşallah kendimize hakim oluruz.
Anladım canım, ben de sandım ki, mesela bel 70 cm. ise 59 cm.oldu öyle? Tamam o zaman bu hafta yarışıyoruz, kim 500 gr. verecek, akşamları -kaçamak yapcağında aklına gelsin, hadi bakalım.
bi görünüyor bi görünmüyor yaa
evet şimdi görünüyor ama gün içinde görünmüyordu
nedense :26:
olur ben varım
cumaya 500 versem varya süper ötesi olur :26:
11 cm az aslında ayda 50-60 cm incelenler var
çünkü bu toplamda 11 cm
yani kollar, bacaklar, kalça göşüs göğüsaltı göbek karın basen
1er santim nerdeyse incelme
oda biişe yaramıor
canım tek bir yerde değil 11 cm
bütün vücutta toplamı o
hiç yoktan iyidir gerçide
Günaydınlar
güzel bir haftasonu diliyrum kızlar. Kaçamaklar az olur inşallah.ben biraz sonra 24 kasım dolaysıyla kahvaltıya gitcem gitmeden spor yapayım. Sonra görüşmek üzere hoşcaklın.
Kilo bildirimi
başlangıç:80
gecen hafta:72.3
bu hafta.72.3
giden.0
toplam giden:7.7
hedef :65
hiç verememişim aslında spor yapmıştım. Ama perşembe,cuma kaçamaklarım oldu. Inşallah haftaya telafi ederim.
Evet canım o siteye yemek tarifi gönderiyorum
o yemekleri yaptığım için kilo alıyorum aslında
ama yapım gereğide farklılığı seviyorum
hem iyi oluyor tarif göndermek için hep farklı şeyler yapıyorum
oooooooooooo geçmiş olsun canım
nasıl gidiyor kayınvalide evinde
eski arkadaşlar:44::44:
en eskiler biziz sanıyordum daha eskisidemi varmış :26:
pazar günü ödül ver ekndine canım
tebrikler canım
bende dün cips yedim daha eksi çıkardım ama ona bağladım
tebrikler canım
niye öyle naber falan yazdınkiii :26: kıskanmadık şekerim mutlu olduk senin adına
tebrikler canım
adım adım hedefe doğru
gününüz kutlu olsun canım öyle bir gün olduğunu bilmiyordum
tebrikler, süper olmuş
bende geldim, yettim gari
bende twist var güya hiç kullanmıyorum
parklarda da olması lazım canım onu da kullanabilirsin
emekleye emekleye
Günaydınlar
güzel bir haftasonu diliyrum kızlar. Kaçamaklar az olur inşallah.ben biraz sonra 24 kasım dolaysıyla kahvaltıya gitcem gitmeden spor yapayım. Sonra görüşmek üzere hoşcaklın.
Kilo bildirimi
başlangıç:80
gecen hafta:72.3
bu hafta.72.3
giden.0
toplam giden:7.7
hedef :65
hiç verememişim aslında spor yapmıştım. Ama perşembe,cuma kaçamaklarım oldu. Inşallah haftaya telafi ederim.
Gunaydin hanimlar birazdan tartilip bildiririm olculerimi .son kez diywt yapiyorum 29 yasindayim 3 ay sonra 30 girecem ve Allahin izniy,Le en guzel yaslarim olacak evlendigimden beri kilolarimla mucadele ederim 80 cikar 70 lere iner bi surw sonra tekrar alirim ama kafaya koydum bu son insaalaah cunku kilo vernenin matemetigini cozdum baska bisitede kalori hesabi neder onu ogrenden simdi kalori hesabi yiyorum 1250 kaloriyi gecmezsem gunluk 200 kalori yakarsam ayda 5 kilo vericem hesaoplamalarima gore bu ay icin kalori hesabo t am bana gore hayatimdan cikaramiyacagim yiyecekleri bu sekilde yiyebiliyotum hesabini kitabini. Yaparak. Keyiflide bence 2 kilo verdim iki haftada kacamaklarina ragmen ayrica metoyu hizlandirici caya basladim tarcinlu su iciyorum bugunde maydonozlu kure basliyorum istahimi kontrol edebiliyorum artik
ayyyy keşke öyle olsaydıAnladım canım, ben de sandım ki, mesela bel 70 cm. ise 59 cm.oldu öyle? Tamam o zaman bu hafta yarışıyoruz, kim 500 gr. verecek, akşamları -kaçamak yapcağında aklına gelsin, hadi bakalım.
thelog arkadaşımız var nickini doğrumu yazdım bilmiyorum ama ona mesaj atarsan listede olursunTartildim 78 kg
Hedef 59
Bu haftaki hedef 76 500 kgkg
Sıkı bi hafta olacak
menün güzel canımgünaydın kızlar kaç gündür menü paylaşmıyordum bugün ortalık sakinken dünkü menümü yazayım bari;
evden çıkarken;
3-4 tane kuru kayısı
üstüne 1 bardak su (bağırsaklarım tembelleşti ya):26:
sabah;
domates,salatalık,maydanoz karışımı
3 dilim çavdar
5-6 zeytin
bi kaç parça kaşar
ara yok
öğle;
1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı patlican musakka(yağını suyunu almadım)
salata
1 diim kepek
ara;
5-6 kaşık yoğurt ve 2 dilim kepek
akşam;
4-5 kaşık tavuklu pilav
1 bardak ayran
1,5 litre su içtim kızlar yedikçe yiyesim geliyor aç hissediyorum kendimi hep ondan ekmeklerim fazla oldu napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?