70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm anladim dogru sende haklisin, acaba bende mi oyle yazsaydim ben dogumdan sonra 72 ye dusmustum sonra kendimi 78 de buldum
Canım nasıl istiyorsan öyle yap, kimse bişey demez, sana kalmış yani.

hayırlı akşamlar hanımlar sıteyı yenı kesfettım sımdıye kadar nasıl es geçmısım boyle bı sıteyı anlamıyorum nasıp sımdıyeymıs demekkı bende 78 kıloyum aranıza alırsanız benıde cok sevınırım

çok süper bi zayıflama olayı buldum süpperrr yaşadık kızlar yaşadık 15 günde 7,5 kg vardim hiç sıkıntısız en son çok fenalardaydım 79 a çıkmıştım bi yere gittim arkadaş tavsiyesiyle ilk onbeş günde 7.5 devamında 70 kadar düştüm biraz mola veriyorum sonra kaldığım yerden yola devam merak edenler bekleyi beni anaccııım

Hedefine ulasmadan nereyeeee? 14 kiloya ragmen hedefine ulasmayinca basarisiz sayilacaksin ona göre

Sözüde aldik hadi bakalim:13:

o beybiiiii

tebrik ederim tatlımm

selam kızlaarr
hayırlı cumalar
ben tartılmadım
sonuç belliydi,daha fazla canım sıkılsın istemedim

hepinizi tebrik ederim harikasınız

Hosbulduk canim sistem nasil yarisiyormuyz kilo bildiimi ne zaman

BMI gözüküyor canım
bi görünüyor bi görünmüyor yaa
evet şimdi görünüyor ama gün içinde görünmüyordu
nedense :26:
olur ben varım
cumaya 500 versem varya süper ötesi olur :26:
11 cm az aslında ayda 50-60 cm incelenler var
çünkü bu toplamda 11 cm
yani kollar, bacaklar, kalça göşüs göğüsaltı göbek karın basen
1er santim nerdeyse incelme
oda biişe yaramıor
terikler minecim 11 cm mütiş bir incelme. Aynı proğram bizde de var. yarın kahvaltı,pazar arkadaşlarla kahvaltı inşallah kendimize hakim oluruz.
canım tek bir yerde değil 11 cm
bütün vücutta toplamı o
hiç yoktan iyidir gerçide

KIZLAR hayirli aksamlar, gecmisi okurken gordum masallah herkes cok guzel kilolar vermis herkesi tebrik ediyorum fakat cok az kisi msj atmis ben yarin aksama yapacagim insallah listeyi o nedenle eger unutan ya da bugun tartilmamis olanlar varsa yarin saat 5 e kadar bana bildirim yapabilirsiniz , bekliyorumm

opuyorum simdilik

:119::119::119::119::119::119:

Günaydınlar
güzel bir haftasonu diliyrum kızlar. Kaçamaklar az olur inşallah.ben biraz sonra 24 kasım dolaysıyla kahvaltıya gitcem gitmeden spor yapayım. Sonra görüşmek üzere hoşcaklın.
Kilo bildirimi
başlangıç:80
gecen hafta:72.3
bu hafta.72.3
giden.0
toplam giden:7.7
hedef :65
hiç verememişim aslında spor yapmıştım. Ama perşembe,cuma kaçamaklarım oldu. Inşallah haftaya telafi ederim.

Anladım canım, ben de sandım ki, mesela bel 70 cm. ise 59 cm.oldu öyle? Tamam o zaman bu hafta yarışıyoruz, kim 500 gr. verecek, akşamları -kaçamak yapcağında aklına gelsin, hadi bakalım.

Vücut direnme noktasına geldi demek ki, sakın moralini bozma, o direnci kıracaksın canım. Şimdiden kahvaltınız afiyet olsun, çok kaçırma

Gunaydin hanimlar birazdan tartilip bildiririm olculerimi .son kez diywt yapiyorum 29 yasindayim 3 ay sonra 30 girecem ve Allahin izniy,Le en guzel yaslarim olacak evlendigimden beri kilolarimla mucadele ederim 80 cikar 70 lere iner bi surw sonra tekrar alirim ama kafaya koydum bu son insaalaah cunku kilo vernenin matemetigini cozdum baska bisitede kalori hesabi neder onu ogrenden simdi kalori hesabi yiyorum 1250 kaloriyi gecmezsem gunluk 200 kalori yakarsam ayda 5 kilo vericem hesaoplamalarima gore bu ay icin kalori hesabo t am bana gore hayatimdan cikaramiyacagim yiyecekleri bu sekilde yiyebiliyotum hesabini kitabini. Yaparak. Keyiflide bence 2 kilo verdim iki haftada kacamaklarina ragmen ayrica metoyu hizlandirici caya basladim tarcinlu su iciyorum bugunde maydonozlu kure basliyorum istahimi kontrol edebiliyorum artik

Kilo veren butun arkadaslari tebrik eddiyorum maasallah

Tartildim 78 kg
Hedef 59
Bu haftaki hedef 76 500 kgkg
Sıkı bi hafta olacak

evet ödüllendireyim kendimi ama ardından sıkı bi spor yapmalıyım ki yakayım kilolarımı

bende twist var güya hiç kullanmıyorum
parklarda da olması lazım canım onu da kullanabilirsin

emekleye emekleye

biliyorum canım evet var ama evde olan bişey omalı ki canım sıkıldıkça yapim süresiz olarak

almamakta iyi bişey canım üzülme bence de :13:

hoşgeldin canım umarım hepimiz istediğimiz hedeflere kavuşuruzz

günaydın kızlar kaç gündür menü paylaşmıyordum bugün ortalık sakinken dünkü menümü yazayım bari;

evden çıkarken;
3-4 tane kuru kayısı
üstüne 1 bardak su (bağırsaklarım tembelleşti ya):26:

sabah;
domates,salatalık,maydanoz karışımı
3 dilim çavdar
5-6 zeytin
bi kaç parça kaşar

ara yok

öğle;
1 kase çorba
4-5 yemek kaşığı patlican musakka (yağını suyunu almadım)
salata
1 diim kepek

ara;
5-6 kaşık yoğurt ve 2 dilim kepek

akşam;
4-5 kaşık tavuklu pilav
1 bardak ayran

1,5 litre su içtim kızlar yedikçe yiyesim geliyor aç hissediyorum kendimi hep ondan ekmeklerim fazla oldu napcam bilmiyorum

Son düzenleme:
Anladım canım, ben de sandım ki, mesela bel 70 cm. ise 59 cm.oldu öyle? Tamam o zaman bu hafta yarışıyoruz, kim 500 gr. verecek, akşamları -kaçamak yapcağında aklına gelsin, hadi bakalım.
ayyyy keşke öyle olsaydı
11cm değil 3-4 cm incelse havaya uçacam ki beden küçülür sanırım
tamam bakalım yarışıyoruz varsa yarışan katılsın aramıza
kaderi geçtim bu hafta
Tartildim 78 kg
Hedef 59
Bu haftaki hedef 76 500 kgkg
Sıkı bi hafta olacak
thelog arkadaşımız var nickini doğrumu yazdım bilmiyorum ama ona mesaj atarsan listede olursun
menün güzel canım
ama akşam pilav yemişsin yaa karbonhidrat olunca doyurmamış olabilir
aslında o an insan doymuş gibi oluyor ama sonra çabuk acıkılıyor

günaydııınnn
iyi hafta sonlarıı
kızlar bugün fırsat bulursam gideyimde 38 beden pantolonlardan deneyeyim diyotruum
ay insallah olur
gecmise bi bakayım

ayyy cok sevindim az konuşmuşsunuz

ayyulduz

canim elin geldigunce mönülerini paylaş
cuma günleride bildirim gunlerimiz

minee
canim 11 cm incelmissin yanilmiyorsam bana iyi gibi geldi:26: birde bu arada yediklerine ikkat etmedin unutma

kaderrr
ekmek ekmekkk ekmekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…