70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam dolma yerine salata ve yoğurt yesen nasıl olur canım, dolmada pirinç varya, akşam tercih etmiyoruz, yiyeceksen de fazla yememeye çalış canım. Rüyan da süpermiş, uykuda bile rahat yok desene

ARKADASIM SANA GERCEKTEN COK TESEKKUR EDERIM, CUNKU GECEN HAFTALARDA DA BUNA BENZER SEYLER YAZDILDI CIZILDI HEM DE BENIM BUTUN UYARILARIMA RAGMEN, SONRA BANA KUSMEYIN UZULUYORUM DEMEME RAGMEN, GERCEKTEN COK SAOL,

FADIME ABLACIM SANA DA TESEKKUR EDIYORUM, SAG OL VAR OL EMI

SIMDIDE BEN NE DUSUNDUGUMU YAZMAK ISTIYORUM; ARKADASLAR SIMDI YAZACAKLARIMI BUTUN TOPIK SAKINLERININ MUMKUN OLDUGUNCA IYI NIYETLI OKUMASINI RICA EDIYORUM. ONCELIKLE BEN IKI YILI ASKIN BIR SUREDIR BU TOPIKTEYIM BENI BILENLER BILIR, BEN DE HERKES GIBI BU TOPIGE KILO VERMEK AMACIYLA DAHIL OLDUM, KATILIR KATILMAZ DA YAPTIGIM ILK SEY BU TOPIGIN KURALLARINI VE DUZENINI OGRENMEK OLDU. O ZAMAN SEVGILI DILEK ARKADASIMIZ VARDI, SAGOLSUN HEPIMIZLE AYRI AYRI ILGILENIR, MORAL VERIR VE HAFTALIK LISTEMIZI YAPARDI, BEN YENI UYE OLDUGUM ICIN ONA OZEL MSJ ATMAYA SAYIM YETMEDI ILK HAFTA BENDE OTURDUM BIGUN 100 MSJ HAKKIMI DOLDURDUM TOPIGE SUREKLI YAZIP, KIMSEYE KIRILMADIM KUSMEDIM NEDEN LISTEDE YOKUM DIYE AKSINE DILEK ARKADASIMIZA HEP SUREKLI TESEKKUR ETTIM KIYMETLI VAKTINI AYIRIP BIZE LISTE YAPTIGI ICIN. SONRA BU TOPIKTE LISTE YAPACAK BIRI ARANINCA DA HEMEN GONULLU OLDUM CUNKU DILEGE COK MUTESEKKUR IDIM ZAMANINDA BIZE LISTE YAPTIGI ICIN BENDE BU SEKILDE YARDIMCI OLMAK ISTEDIM. LISTE YAPTIGIM ILK IKI HAFTA HEP DEDIM KI LUTFEN ARKADASLAR BANA OZEL MSJ ATIN AMA 5 KISI DISINDA KIMSE ATMADI. BENDE SAYFA SAYFA GEZIP BILDIRIM TOPLADIM, LISTE YAPTIM. FAKAT SONRAKI HAFTA TEKRAR YAZDIM ARKADASLAR LUTFEN DIKKATLI OLUP UNUTMADAN MSJ ATIN DIYE AYRICA SUZIM SAOLSUN BILDIRIMLERI SAYFA SAYFA TOPLAYIP BANA GONDERDI , LISTE YAPILDI. AMA KIMSE BANA " MADEM O ZAMAN LISTE YAPMA" DEMEDI, HERKES ELINDEN GELEN IYI NIYETI GOSTERDI VE YARDIM ETTI CUNKU BIRBIRIMIZE DESTEK OLMAK ICIN BURUDAYDIK. BEN GURBET ELLERDE BIR OGRENCIYIM, HERKES ICIN OLDUGU GIBI VAKIT BENIM ICINDE COK KIYMETLI AMA LISTE YAPMAYI ZOR BIR IS OLARAK GORMUYORUM CUNKU HEM BANA HEM HIC TANIMADIGIM AMA ARKADAS KABUL ETTIGIM SIZLERE FAYDASI OLUYOR, BEN 16 KILOYU BURANIN SAYESINDE VERIP ESKI HALIME DONDUM, MUTLU OLDUM HERKES AYNI SEKILDE MUTLU OLSUN ISTIYORUM. CUMA GECESI VEYA CUMARTESI GECIP BILGISAYARIN BASINA GECIP MSJ KUTUMU ACIP BANA BILDIRIM YAPANLARI BIR KAGIDA NOT EDIP LISTE HAZIRLIYORUM SONRA DA TOPIGIN SAYFASINDA LISTE YAPIYORUM, LISTEYI YAPMAKTAN HAFTANIN BIRINCISINI KENDIM BIRINCI OLMUS GIBI BUYUK BIR MUTLULUKLA ILAN ETMEKTEN DOLAYI DA AYRICA MUTLUYUM, AMA HIC KOTU NIYETLI OLMADIGINI BILDIGIM BIR ARKADSIM CIKIP TA BANA SIRF KIRILDIGI ICIN "LISTE YAPILMASIN O ZAMAN" DERSE , SIZCE DE KIRILMAYA HAKKIM YOK MU?? SIZ OLSANIZ UZULMEZMISINIZ? ICINIZ BURKULMAZ MI? ZATEN SORUNLARLA DOLU HAYATIN ICINDEN KACIP, BURAYA GELIYORUZ, HIC TANIMADIGIMIZ INSANLARLA ARKADASIP OLUP, SIKINTILARIMIZDAN UZAKLASMAK BELKI EN YAKIDAKILERIMIZE BILE SOYLEYEMEDIKLERIMIZI PAYLASMAK ICIN.

LUTFEN IYI NIYETIMIZI KORUYALIM, BIRBIRIMIZE DESTEK OLALIM, YANLIS ANLASILMALARA MUSADE ETMEYELIM, HEPIMIZ ARKADASLIK VE KARDESLIK ICIN BURDAYIZZ, UNUTMAYALIM KI SU DUNYADA EN ZOR SEY KIRILAN BIR KALBI ONARMAK, SEVELIM VE SEVILELIM OLAR MI

BU DA BENDEN HEPINIZE GELSIN:

Dokunma (Seksendört) - YouTube

Son düzenleme:

Tüm bunlari bana mi diyorsunuz siz öncelikle beni anlamamissiniz ben zaten direk kendime kizdim unuttum diye parantez olarakta keske gördüyseniz alsaydiniz dedim..yeni oldugumuz icin aliskanlik kazanmadigimdan unutmusum tamamen..ben zaten kendime kizdim ama haksizlikta yapmak istemiyorum kendime cok yogundum..

Sizkendinizde demissiniz anatkh listede olmak sadece motive karsilikli yarisarak sakaladarak isi eglenceli hale getirmek...benimb urayi tercihe tmemdeki amacta bu,,yarismadaki kati kurallar... Ama size ne oluyorki ben sadece ballikaymaga yazmisken bir sorun varmis gibi böyle yaziyosunuz?
Dediginiz gibi diger konuya gelincede bilmiyordum ilk haftadan listeye girilmedigini vs ...cunku geldigim ilk bafta özel msj atan herkes girdi..bilmiyordum soylediniz bitti

Burada kim kime hesap soruyor pardon? Hangi mesajimdan öyle bir sey cikardiniz? Böyle bir arkadas savunmasina gectiniz? Ben saka olarak ben verseydim haber ben olurdum hihhh gibi yazdim...siz kendinize is cikarmissiniz

Geldigimden beri sayfada aktifim yazdiklariniza acikcasi sasirdim...

Ben 3 haftadir giriyorum buraya ,, listeye bakiyorumda bu 3 hafta icinde hic görmedigim yazismadigim isimler hafta ici hic paylasimda bulunmayip cuma gunu bildirim yapimca oluyosa bizde öyle yapalim ,,,

Ama mevzuda bu degil ,,ben sadece kendime sinirlendim,,haftasonu girmeyi ce teologun yazdigi 2. msji görmedim görseydim hatirlar yollardim,,,ben kendime kizarken siz niye böyle alingalik yapiyosunuz,,,ve disaridan mudahil olup arkadaslarimiza hesap sorulmasini kabul edemedim gibi sozlerle ortami geriyosunuz ki anlamadim,,,burada hic mi kimse birsey demiycek,,konusuruz tartisiriz hatta yanlisda anlasilir ama panter gibi atlamaya gerek var mi?

Iyi hos diyosunuzda 3 haftadir bir milim bile mesafe kat edememisim ki ben( arkadaslik, paylasim adina) bir anda 3. sahis gibi
Muhatap alinmadan gaipden biriymisim gibi. Böyle olmamasi lazim ,,soyle denmemesi lazim ,, böyle yapiyolar fln

Arkadasim yine ifade ediyorum butun iyi niyetimle ve samimiyetimle uslubunuz cok sikintili, arkadaslar da bu sikintiyi ifade etmisler lakin arkadasimiza tekrar "panter gibi atlamak" demek hic hos degil, gercekten siz de sakin dusununce bence bunun farkina varacaksiniz....

Yazilan msj budur!, burada hangi satirda arkadasiniza hesap sorulma var sevgili anatkh ve neresi zorunuza gitti ?

menun guzelmis canim yanliz bi sorum olucak hani yanlis anlama meraktan :44: neden tahin pekmez yiyosun ozel bi sebebimi var???

balkaymakim kutlarim canim seni

hosgeldin canim aliriz tabikide aramiza neden almayalim.

menun guzel canim, sanslisin saat 12ye kadar uyuyabiliyosun. Ben unuttum coktan saat 12ye kadar uyumalari hafta icide hafta sonuda Sabah 6da uyaniyorum

kizlar valla bende ozel mesaj atamadim theolog arkadasimiza sadece bildiri yapmistim cuma gunu cunku mesaj atmama izin verilmedi saglik olsun ama tabloda ismini gormek insanin hosuna gidiyo en onemlisi motive oluyoruz.

bende bugunku menumu yazayim
Sabah : 1 yumurta + 1dilim peynir + 1dilim ekmek + tomates + salatalik + maydonoz
ara : limonlu cay + 10 tane findik
oglen : patates yemegi + 3 tane kofte + salata + yogurt
ara : 1 yogurt + 1tane mandalina
aksam : mercimek corbasi + salata

bu aksam spor yapmaya calisicam

Yazimdan sonra yazilanlari gorunce sikildim elbette o kadar basit bir mesaja muhatabima saka olarak ben yazdim ben olacaktim diyorum dil cikariyorum,,,bunda ne var..
Sonra yazilanlara olay yokken olay cikarmak denir kusura bakmayin

Ilk msjimin neresinde sikinti vardi? Ben sonraki diyaloglar uzerine yazdim msji...lütfen basindan takip edin

Beni listeye alinmadigi icin sorun cikaran kimse konumuna düsürüyorsunuz..cok kirici

Canım bir yanlış anlaşılma oldu herhalde, sen sıkılma oldu mu, birşekilde burası motive olma yerimiz, canımızı sıkmayalım, sonuçta kimse mecbur değil burada liste yapmaya, o yüzden ellerine emeğine sağlık.

Son düzenleme:
Ilk msjimin neresinde sikinti vardi? Ben sonraki diyaloglar uzerine yazdim msji...lütfen basindan takip edin

Beni listeye alinmadigi icin sorun cikaran kimse konumuna düsürüyorsunuz..cok kirici
Bu yazılanlar genel olarak ifade edildi canım, her hafta oluyor bu tür sıkıntılar, o yüzden sen de hepsini üstüne alınma lütfen, kırılacak bişey yok burada, hepimiz bir amaç için burdayız.

Arkadasim ,teoloji okuyorsaniz icerisinde sosyal bilimlerde, edebiyatta iletisimde hersey girer,,,yazinizin bu bölümünü yeni fark ediyorum benim " liste yapilmasin " süzüme mi kirildiniz

Halbuki kelimenin siyag ve sebakina( teolojide kullanilir bu tabirler kelimelerin gelis gidisine öncesine ve sonrasina da bakmalisiniz
Tarafimdan mevzu aynen söyle gelismistir

Ben listeye alinmadigim icin üzülünce, sevgili ballikaymak ammaan onemli olan vermek canim niye uzuluyosun tarzinda beni teseli etmeye calisinca,, bende ona ama insan motive oluyor listede onemlidegilse yapilmasin ama üzüldüm kiiiiiii önemliiiiii bizi motive eden gazlayan o tatli rakabet!... Diyorum ...cumlemin manasi budur!,,

Yani liste yapilmasinda bir mecaz var önemsizse yapilmasin madem ama onemli ve yapilmali ve bu listede kilolarimizi takipe tmeliyiz aksi halde buranin ne önemi anlami var... Sizle hic bir alakasi olmayan bu seye kirilmissiniz teolog

Gercekten saskinim

sikilmadim kuzum merak etme sadece iyi niyetle ne dusundugumu hepinizle paylasmak istedim

yazdığınız o rencide edici yazınıza cevap vermek istemezdim ama açıklama gereği duydum sizin yazdıklarınızdan anladığım arkadaşımıza msj gönderilipte o yapmamış gibi tarzda olduğu için durumu izah ettim ben ne sizi ne de theolog arkadaşımızı yakından tanırım sadece ortada yanlış bi durum vardı kendimce onu savundum ki arkadaşımız da bu durumdan dolayı az da olsa rahatsız. ayrıca burası herkese açık bi topik tabiki size yanıt yazcam var mı öyle şey siz sadece balkaymaklım la konuşcaksınız öyle olmasını istiyorsanız msj atarsınız efendim okuyorsak yorum yapıyorsak bizim suçumuz mu? neyse ilk ve son cevabım iyi muhabbetler size.

Tabiki yazabilirsiniz, yorumy apabilirsiniz..Ama yanlis anlamissiniz ve anladiginiz yanlisi savunmussunuz ve savunmaya devam ediyorsunuz..özür dileyeceginiz yerde..özgürum yorum yapicamyazicam diye de olmayan seyleri var gibi gösteripte geremezssiniz ortami..buda olmayan hakkiniz,,,

Ben bu konu hakkinda susuyorum ve rica ediyorum yeni yorumlar yapmayalim üzerine

Sonucta yeniyim ve kimsenin adil yorum yapmasini beklemiyorum

bende birbirmizi kirmaya hic gerek yok, theolog arkadasimiza bende cok tesekkur ediyorum zaman ayirip tabloyu yaptigi icin, buraya eglenerek kilo vermek icin geliyoruz birbirimize yanlislarimizi dogrularimizi soylemek icin gereksiz tartismalara gerek yok bence

Bu yazılanlar genel olarak ifade edildi canım, her hafta oluyor bu tür sıkıntılar, o yüzden sen de hepsini üstüne alınma lütfen, kırılacak bişey yok burada, hepimiz bir amaç için burdayız.

Yapici

Yikici

Onca izahima ragmen teolog arkadasimizda bu msji begeniyor...msja bakildiginda hala baskasi adina " arkadaşımız da bu durumdan dolayı az da olsa rahatsız" yazmaya devam ediyor,,sorunda tamda buradan cikiyor malesef
Kendisi yanlis anliyor ve baskarininda böyle anlamasi icin yön gösterip caba harciyor..evet beni tanimiyorsun..o yuzden bunun icin mesai harcamani anlamiyorum,,kasit oldugunuda düsünmüyorum ,,ters bir anina denk gelmis olabilir..ama bunu anlayisla karsilayabilirimde es gecip fikrimi yorumumu yazmiycak kadar olgun degilim henuz

Offhhhh neyse peki müsade o halde bana

yok zaten dişlerim öyle sarı değil ama öyle işte bembeyaz olsun istiyorum nişanımda düğünümde
yoksa çok dikkatli ederim hele evdeysem günde 3-4 defa fırçaladığım olur
ben en iyisi krem dişlerimi sevmeye bakayım

canlarım canlarım
her zaman dediğim gibi
burda bir sürü kişiyiz
yazarak zaten düşüncelerimizi ya da söyleyiş şeklimizi tam olarak ifade edemeyebiliriz
biz tatlı tatlı yazarız ama karşı tarafın iyi gününe denk gelmez o an ters şekilde okuyuverir vs. vs..
bi taraf tutarak yazmıyorum bunları sadece böyle şeyler olabilir birbirimizi kırmayalım demek istiyorum
anlayışlı olmak gerek, her şeyin iyi niyetle yazıldığını düşünmek gerek
ve normal hayatta nasıl anlaşamadığımız insanlar varsa burda da olması çok çok normal
burda olmamızın bir hedefi var sonuçta
bunun yanında günlük hayattan, dertlerimizden konuşma kısmı işin rahatlaması
kırılmayalım birbirimize zayıflamaya devam edelim
olur böyle şeyler, yanlış anlaşılmalar da olabilir
diğer topiklere göre bizim topiğin neredeyse hiç kuralı yok gibi bişey
sadece haftada bir bildirimimiz var
buna da dikkat edelim o kadar tamam

theolog eline sağlık tatlım liste için
kadınlığın anatomisi canım sen de burda yenisin olur böyle şeyler bir dahaki haftalarda aklında bulunmuş olur
yoksa çok güzel kilo vermiştin zaten
ilk haftalarda böyle şeyler olması çok normal
öpüldünüz hepiniz

baya bi gecmise gittim bi yerde takili kaldim artik alinti almayinca sonra bidaha gideyim gelemedim bi türlü hep birseyler cikti kizlar ama negüzel sohbetler etmissiniz kitap okur gibi sizi okudum

bende adam aradi konusdukda konusduk sonra bunlari reportajda da anlatirmissiniz dedi ben yine tirsdim düsünün olumlu olursa arayin lütfen dedi ariycam herhalde bilemedim
bende gecen hafta bütün hafta sabah aksam asure yedim
ben kabul etmiyorum o cocuk kimin bi öpücükden hamile kalamaz ki

ah suzim vah suzim biz ne olacağız böyle?
Bu arada yarın için şimdiden iyi eğlenceler
ay bilmiyorum ki fadimem gec oldu sagol canim benim
asiri yemek yedim minem hep karbonhydrat yedim ama kilo almamissim hayret ben 80 olmussumdur diye düsünüyordum birde :26:
3-4 gündür kalp carpintisi var minem bugün isden agri doktora ugriycam kiloda almadim belki guatre ile ilgi olabilir dedi arkadaslarim
kadecim iyi eğlenceler
Suzim sanada iyi eğlenceler

canım Suzim ya o da anlamamış kii naptım ben diyordu sabah
nebileyim hamile biraktigimi bana gayri mesur cocuk veriyorsunuz gibime geliyor
regl felan da yok bişiler oldu da noldugunu çözemedım umarım gecıc bır haldir bbu da dıger dıyetlere benzemesın en uzun surenı buydu zıraa 3 haftadır dıkkat edıyorum :44:
birakma canim illa gidecek
suziimm kazasız belasız atlatin insallahh
çabuk gell

est. canım elbette bizdede sorunlar oluyor
ama rabbim betrtinden korusun
cok zor minecim cook yani nasıl bir zaman bu anlamıyorum neler oluyor neler..
gelemedim ballim özür dilerim arkadasim
cok gecmis olsun canim ya cocuklar hasta olunca daha bi kötü oluyor
yine geldiginde detailli anlatirsin biraz dinlen gel geri aramiza
Cnm emzirmek çok acıktırıyor saat başı acıkıyorum (( b
Bu gün dikkatli yedim şimdi de spora gidicem
ozaman sIk sIk az az yemelisin canim
az kaldi betülüm
herkesten çok güzel tepki aldım bakalım sizler de beğenecek misiniz kızlar

Eki Görüntüle 864179 Eki Görüntüle 864176
harika olmussun canim ya
bazilari cok sorumsuz oluyor burda da öyle ballim ben hep elimde canta hazir olda bekliyordum cocuk kücükken simdilerde bibergasim var acimam sIkarim hem köpege hem sahibine

ben cok diyorum keske türkiyedeki gibi mobese kameralari olsa keske bizim burdaki toplumun özel hayatina giriyor diye istemiyorlar bildigim kaderi ile

İşde bu ben...

Benden vazgeçmeyen sezeryanlı göbişim vede basenim...

İkisinede elveda diyeceğim

Eki Görüntüle 864761 Eki Görüntüle 864762
benim gibi göbek bölgende fazlalik canim
gecmis olsun canim :26:
kız hem dopiç hem dişsizmi olacan daha fena

beyendümmm seni facete gördüm fıstık gibin olmuşun

yaslandikca heryerim dökülüyor handem ben hic begenmedim handem kocakariya benzedim ne sacimi ne elbisemi cok da kilolu göstermis hepsi beni

SELAM KIZLAR
Nasılsınız. Ben yine çok yorgunum. Galiba ben yaşlandım. Bu ara çok yorulur oldum. Bu gün velilerim öğretmenler günü için sınıfıma geldiler. çok güzel bir saat alışlar. çok utandım. çok zahmet etmişler sağolsunlar. sonra okulda pasta yedik sadece 2 catal aldım.

Sonra kızım hasta .Kayınvalidem allah razı olsun sabah doktora götrdü. Bademcikleri şişmiş kuzumun gece hiç uyumadı. Antibiytik başladık yine canım sıkıldı .

Pazara gittim alışveriş yaptım. Evime geldim.Çok acıkmıştım. Akşamdan kalan sütlü tatlıyı götürdüm. sonra 1 avuc fıstık yedim. üstüne de tahrana corbası içtim. Ayy çöp kovası gibi herşeyi yutmuşum. kızdım kendime

Bu arada sayfaları okudum. hiç yakışmamız yazılanlar sayfaya .Hiç alıntı yapmak istemiyorum. Bence kimse kişiselleştirmesin.
Liste yapan arkadaş zaman harcıyor eline sağlık. Ben de küstüm demiştim sadece şakaydı nedicede çocuk değiliz. Bu hafta listede olursun haftaya olmasın çok önemli değil.Bence uzatmadan haytımıza devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…