amerikan kalp vakfı diyeti varmış
3 gün yapılıyormuş
ay ona başladım
pöf zayıflayamıyorum
bugün ilk günüm
cumartesi nöbetim var zaten artık çalışmaya da başlıyorum
ooohhh gitsin kilolar
nasıl bişeymiş o kuzum söyle bizz de yapalım
1. gün
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. gün
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. gün
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
böyle bişeymiş. ayda 1 kere yapılabiliyor anladığım kadarıyla
ben bazı şeyleri kendi kafama göre değiştiriyorum tabii
öyle işte bu sabah başladım
:26::26::26::26:Sabah sabah niye tartıldın kııı, neyse akşamları toparla bakalım, inşallah cumaya -ye dönersin.
teşekkür ediyorum kendi adımagünaydın kızlar
güzel bol eksili bir hafta olur inş.
tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun
theleog eline sağlık canım
balkaymak tebrikler
tüm kilo verenleri tebrik ederim
herkese güzel ve kaçamaksız ve de boool sporlu bir hafta diliyorum.
cumaya kadar bu topiğe giren herkes en az 500 gr. eksi görsün inşallah
haydi herkes yeşilçaya
resimli menülerini bekliyoruzgünaydın gençlikkkkk
yeşilçaylarınızı alın gelinnnnn
ben de bugünden itibaren menülerimi paylaşmaya başlayacağım,geçen hafta kociş gececi olduğu için doğru dürüst beslenemedim.onu da size göstermek istemedimm
bende ekmek yemeye başlarsam arkası gelmiyor11 cmi de küçükseme canım hem bi bölgede olsa fazla olur bu sefer bence zamanla alışınca daha sıklaşıp toparlanacaksın canım
biliyorum ekmek fazla ben ne güzel alışmıştım ekmeksizliğe niye böyle oldum tekrar anlamıyorum gerçekten :26:yemek vermeyin ekmekle doyururum kendimi ben o derece oldum maalesefbende sabah tartıldım canım artı çıkcam diye meraktan haftasonları hep artı olmuşumdur çünkü merak etme cumaya kadar gider ben sana güveneiyorum canım ayrıca dün paylaştığın resimlerinde çok iyi görünüyordun canım hiç fazlan yokmuş gibi inanki
suzim dikkat et doktora git mutlakaasiri yemek yedim minemhep karbonhydrat yedim ama kilo almamissim hayret ben 80 olmussumdur diye düsünüyordum birde :26:
3-4 gündür kalp carpintisi var minem bugün isden agri doktora ugriycam kiloda almadim belki guatre ile ilgi olabilir dedi arkadaslarim
yok kız ne balinası abartma sendemontlusunu görmedim benay hic begenmedim kendimi evden yollayayim bi minem bildigin balina gibiyim
güzel hanım menünminderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 872977 Eki Görüntüle 872978
3 minik dilim ekmek
dereotu,maydonoz
3-4 parca orgu peynir
3 dilim fume hindi
1 kupa sutlu filtre kahve
ara
yok
ogle
Eki Görüntüle 872982
ogle saglam yedim
ara
1 kupa yesilcay
35 dk yurudum
aksam
Eki Görüntüle 872983
1,5 kepce zeytinyagli pirasa
maydonoz,dereotlu ve naneli yogurt..icine biraz da sarmisak tozu attim
ve tursu...
acikirsam 1 portakal ve elma yiyebilirim..
opuldunuz kuzularr
ev gezmesi tamamda sabah 1 muz ne oliiiiigüne başlarken : 1 muz
sabah 3
dilim ekmek
yarım k.k beyaz peynır
1 küçük kase mercimek çorba
öğle
3 yk. bol sebzeli kısır
3 tane yağsız vanılyalı labne kurabıyesı ( 1 kare çikolata buyuklugunde her bırı)
1 kucuk dılım yeni keşif azıcık yağlı tarçınlı kek
1 mini patlıcanlı börek
yine olmafdı bılıyorum ama menudende anlaşılacağı gıbı ev gezmesı halerı bidaha mısafırlıge de gıtmıcem ben iradesizmiyim neyim
akşam
az yağda 1 yumurta
yarım dilim ekmek
kızıyorum kendime hemde çoooookkocis geldi laptopdan yaziyooommm
alintilarimida yaptimmm
kocisden firsat buldukca tabu zamanimda oluncayazarim burdaan
ay kizlar durun yazimin rengini degistireyim ohhhhhhh
ay bide büyüteyimmm ohhh
ay özlemisim
50 li kilolara bi gel sen o zaman ye beni
oo ooo :26:
bende kocisin getirdigi börekelr yüzünden 2 günde +1 oldum
hamur isi beni mahvediyor
kuzum ben bunu yapamam hayatta bi kere ekmeği azmenü bana hiç uygun değil Allah yardımcın olsun kahvaltın yetti mi sana :26: bi de akşamları ağır güzdüzleri hafif yeniyor ilginç geldi bana inşallah işe yarar
:26::26::26::26:
teşekkür ediyorum kendi adıma
resimli menülerini bekliyoruz
bende ekmek yemeye başlarsam arkası gelmiyor
çavdar ekmeği alıyorum buzluğa atıyorum 1 dilim çıkarıyorum sadece onu yiyorum
suzim dikkat et doktora git mutlaka
yok kız ne balinası abartma sende
balık etliyiz hepiciğimiz
zayıflayan hamsilerde var tabii aramızda
güzel hanım menün
afiyet olsun
ev gezmesi tamamda sabah 1 muz ne oliiiii
muz hem kabız yapar hem şeker fazla hemde sabah sabah
kızıyorum kendime hemde çoooook
bende sizi özledim bebegimhoşgeldin Suzimmm valla özledik senii
sen beni sevdigin icin herhalim güzel geliyor sana arkadasimben valla çok beyendim suzim derli toplu olmuş senin için genç bacım rengi falan elbisenin çok yakışmış cidden ba
of çok özledim herkesi
hosgeldin canimSelam kizlar bende sizinle takilmak istiyorum dogum sonrasi kilolar bir sene oldu ancak basladim vermeye kisin karar verdim ara ara vszgectim amaaaaa simdi hizla ve ciddiyetle devam ediyorum kisin81 kiloydum sonra78 de duraklamistim yaklasik3haftadir 3 kilo verdim suanda 75 im hedefim kasim ayini 74 ile kapatmak ve nihayi olarak 60 kilo olmak insallah
ballim kaymagimkocis geldi laptopdan yaziyooommm
alintilarimida yaptimmm
kocisden firsat buldukca tabu zamanimda oluncayazarim burdaan
ay kizlar durun yazimin rengini degistireyim ohhhhhhh
ay bide büyüteyimmm ohhh
ay özlemisim
50 li kilolara bi gel sen o zaman ye beni
canim ya hadi öglen yedin pizza bari yaninda ayran icseydin fanta yerine :26:
ve 2 dilim pizzadan sonra aksam yine ekmek yiyorsun
hadi artikkk toparlaann
hmmm anladim canim :26:
evt az gibi ama birde yediklerine dikkat ederek yap bakalim sporunu süper olur o zamann
oo ooo :26:
bende kocisin getirdigi börekelr yüzünden 2 günde +1 oldum
hamur isi beni mahvediyor
sagol canimm
aaa evet kimdi o :44:
hosgeldin canimmbebegini güle güle büyüt
kizartmamii
umarim dolma yememissindir :26:
emgin icin tesekkür ediyoruzzz hakkini helal et
sagol canim
mönun güzel canim
suzimmmmmmmmmm
gecmis olsun ..
oglen biraz cokmu olmus :26:
minder birde cok tursu yiyorsun gibi geliyo ban canim :26: o da tuz biliyosun
özledimmm
hosgeldiiindaha once gelmismiydin canim sen buralara sanki nickin tanidik geldi :44:
günaydin sekergünaydın kızlarr
öncelikle yapıcı değil YIKICI yazdığım, sizi kışkırtıp ortamı gerdiğimiletilerden dolayı herkesten özür diliyorum biri hariç tabiki..
ben de bu topikte 3 aydır paylaşımda bulunuyorum kimsenin beni ayırıp kayıracak kadar tanıdığını da sanmıyorum
ortada bi haksızlık vardı (farkeden farketti zaten) bunu da kendimce dile getirdim hakaret edici laflar kullanmadan ki bu insanın kişiliğini gösterir zaten, kimseden benimle aynı düşüncede olmasını beklemiyorum sadece yazılan yorum bana yanlış geldi kimine göre de şakaydı. Olabilir bilemem. Benim yüzümden topikten birinin ayrılmasına benim gönlüm razı gelmez çünkü hiç bi geleni kendimce geri çevirmedim içtenlikle hoşgeldin dedim. Sevindim topik kalabaklaşıyor diye. Neyse uzatıp konuyu dallandırıp budaklandırmicam ama kırılan biri varsa o da hakarete uğrayan kişi olarak BENİM...:106:
Güzel bir olsun dileğiyle kızlaarr
sorunlar çıkınca hiç sevmiyorum bu topiği
öpüşün barışın bişiler yapın
kimse de bir yere gitmesin her şey unutulur biter
kin beslemeye gerek yok
hadi hareketlensin artık burası :122::122::122:
amerikan kalp vakfı diyeti varmış
3 gün yapılıyormuş
ay ona başladım
pöf zayıflayamıyorum
bugün ilk günüm
ooohhh gitsin kilolar
günaydin betülümçizelgemi de yaptıımm
günaydın kızlarr,
güzel bir gün diliyorum
az kalorili ve bol sporlu
selam canım,selam kızlar
nabersiniz? bulutlu kapkaranlık bir gün
ev ziyaretine gidiyorum öpüldünüz
ben de ekmek pek aramam da, abur-cubur oldu mu duramıyom işte, kektir-börektir oldu mu. Onlar da şişiriyor işte maalesef.:26:evde boşken bi deneyeyim bakayım dedim bende bakalım güzel sonuçlar alan var da
yine artıdaydım işe yarar belkim :26:
ben normalde ekmek hiç yemem aramam da alışkın değilim
kahvaltıda yerim anca o da kahvaltı yapabilirsem tabii
ondan pek zorlanmadım akşam menümü yazarım
kolay gelsin seker kiz1. gün
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. gün
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. gün
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
böyle bişeymiş. ayda 1 kere yapılabiliyor anladığım kadarıyla
ben bazı şeyleri kendi kafama göre değiştiriyorum tabii
öyle işte bu sabah başladım
gittim minem filme gönderdi birde kana gitmem lazim
:26::26::26::26:
teşekkür ediyorum kendi adıma
resimli menülerini bekliyoruz
bende ekmek yemeye başlarsam arkası gelmiyor
çavdar ekmeği alıyorum buzluğa atıyorum 1 dilim çıkarıyorum sadece onu yiyorum
suzim dikkat et doktora git mutlaka
yok kız ne balinası abartma sende
balık etliyiz hepiciğimiz
zayıflayan hamsilerde var tabii aramızda
güzel hanım menün
afiyet olsun
ev gezmesi tamamda sabah 1 muz ne oliiiii
muz hem kabız yapar hem şeker fazla hemde sabah sabah
kızıyorum kendime hemde çoooook
günaydin minem git bakalim güzel bir kahvalti yapselam kızlar
nabersiniz? bulutlu kapkaranlık bir gün
ev ziyaretine gidiyorum öpüldünüz
günaydın canlaarr
güzel bir gün olur inş.,mutlu huzurlu
buraya hepimiz birbirimize destek olmak için geliyoruz, gerginliği bi kenara bırakalımkadınlığın anatomisi canım benim sende bırakma buraları hayat küsmeler için çok kısa,canım benim bırakalım arkamızda tamammı
günaydıınngünaydın kızlarr,
güzel bir gün diliyorum
az kalorili ve bol sporlu
günaydıın canımgünaydın kızlarr
öncelikle yapıcı değil YIKICI yazdığım, sizi kışkırtıp ortamı gerdiğimiletilerden dolayı herkesten özür diliyorum biri hariç tabiki..
ben de bu topikte 3 aydır paylaşımda bulunuyorum kimsenin beni ayırıp kayıracak kadar tanıdığını da sanmıyorum
ortada bi haksızlık vardı (farkeden farketti zaten) bunu da kendimce dile getirdim hakaret edici laflar kullanmadan ki bu insanın kişiliğini gösterir zaten, kimseden benimle aynı düşüncede olmasını beklemiyorum sadece yazılan yorum bana yanlış geldi kimine göre de şakaydı. Olabilir bilemem. Benim yüzümden topikten birinin ayrılmasına benim gönlüm razı gelmez çünkü hiç bi geleni kendimce geri çevirmedim içtenlikle hoşgeldin dedim. Sevindim topik kalabaklaşıyor diye. Neyse uzatıp konuyu dallandırıp budaklandırmicam ama kırılan biri varsa o da hakarete uğrayan kişi olarak BENİM...:106:
Güzel bir olsun dileğiyle kızlaarr
canım bu diyetin sadece sudan kaybettirdiğini duymuştun iyice araştırdınmı:26:amerikan kalp vakfı diyeti varmış
3 gün yapılıyormuş
ay ona başladım
pöf zayıflayamıyorum
bugün ilk günüm
ooohhh gitsin kilolar
hoş geldin suzimbende sizi özledim bebegim
sen beni sevdigin icin herhalim güzel geliyor sana arkadasim
hosgeldin canim
ballim kaymagim
günaydin seker
günaydin betülümnasil oluyor kalp vakfi diyeti
günaydin fadimem
günaydin kizlarvalla gözüm korktu 30 sayfa cok geldi sabah sabah burdan devam edeyim dedim
birseyler olmus herhalde ortalik gerilmis uzakda olunca konuya fransiz kaldim ama herkes ayni fikirde olmuyor herzaman yanlis anlasilmalarda olabiliyor birbirimizi kirmiyalim arkadaslar
sagol tatlim bende özledim hep aklimdaydinizgünaydıınn
günaydıın canım
canım bu diyetin sadece sudan kaybettirdiğini duymuştun iyice araştırdınmı:26:
hoş geldin suzimözlettin kendini
oğlun umarım iyidirçok geçmiş olsun
sagol tatlim bende özledim hep aklimdaydiniz
biraz daha burnu akiyor tam iyilesmedi ama buna da sükür cocuk hasta olunca kötü oluyor
kizlar dün burda nolmus kadin cocugunu krese götürmek icin yolda giderken 2 tane adam cocugu kacirmaya calismis kadin cocugu birakmamis bagirmis ciglik atmis adamlari yakalamislar adamlar beklerken arabaninda bakaj kismi acikmis cocugu oraya attip kacacaklardin herhalde ama türk kadini cocugunu birakmamis direnmis czech uyruklu iki adam allahim öyle insanlardan korusun cocuklarimiza dikkat edelim zaman malesef kötü zaman
ben dün ogluma dedim ellerini isir ve hilfe diye bagir oglum biri seni götürmek isterse allah korusun
evet kuzu düsüncesi bile kötü
sagol tatlim bende özledim hep aklimdaydiniz
biraz daha burnu akiyor tam iyilesmedi ama buna da sükür cocuk hasta olunca kötü oluyor
kizlar dün burda nolmus kadin cocugunu krese götürmek icin yolda giderken 2 tane adam cocugu kacirmaya calismis kadin cocugu birakmamis bagirmis ciglik atmis adamlari yakalamislar adamlar beklerken arabaninda bakaj kismi acikmis cocugu oraya attip kacacaklardin herhalde ama türk kadini cocugunu birakmamis direnmis czech uyruklu iki adam allahim öyle insanlardan korusun cocuklarimiza dikkat edelim zaman malesef kötü zaman
ben dün ogluma dedim ellerini isir ve hilfe diye bagir oglum biri seni götürmek isterse allah korusun
allah korusun kafayi yer insan senin canini gelip baskasi hangi hakkla alabiliyor bunlarda allah korkusu da kalmamis gercekden:26: dünyanın heryerinde maalesef var böyle durumlar yanında annesi var çekinmeden elinden almaya çalışıyorlar ne biçim hal aldı bu dünya ya vicdan kalmamış kimse de dikkat et sen Suzim kuzuna :26:
amin fadimem amin hertürlü bela uzak olsunAy canım benim, Allah korumuş yaaa. Evet maalesef zaman hem de çok kötü, Allahım tüm çocukları korusun böyle pisliklerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?