70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl bişeymiş o kuzum söyle bizz de yapalım

nasıl bişeymiş o kuzum söyle bizz de yapalım

1. gün

Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma

2. gün

Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma

3. gün

Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

böyle bişeymiş. ayda 1 kere yapılabiliyor anladığım kadarıyla
ben bazı şeyleri kendi kafama göre değiştiriyorum tabii
öyle işte bu sabah başladım

kuzum ben bunu yapamam hayatta bi kere ekmeği az menü bana hiç uygun değil Allah yardımcın olsun kahvaltın yetti mi sana :26: bi de akşamları ağır güzdüzleri hafif yeniyor ilginç geldi bana inşallah işe yarar

Son düzenleme:
Sabah sabah niye tartıldın kııı, neyse akşamları toparla bakalım, inşallah cumaya -ye dönersin.
:26::26::26::26:
teşekkür ediyorum kendi adıma
resimli menülerini bekliyoruz
bende ekmek yemeye başlarsam arkası gelmiyor
çavdar ekmeği alıyorum buzluğa atıyorum 1 dilim çıkarıyorum sadece onu yiyorum
suzim dikkat et doktora git mutlaka
montlusunu görmedim ben ay hic begenmedim kendimi evden yollayayim bi minem bildigin balina gibiyim
yok kız ne balinası abartma sende
balık etliyiz hepiciğimiz
zayıflayan hamsilerde var tabii aramızda
güzel hanım menün
afiyet olsun
ev gezmesi tamamda sabah 1 muz ne oliiiii
muz hem kabız yapar hem şeker fazla hemde sabah sabah
kızıyorum kendime hemde çoooook

selam kızlar
nabersiniz? bulutlu kapkaranlık bir gün
ev ziyaretine gidiyorum öpüldünüz

evde boşken bi deneyeyim bakayım dedim bende bakalım güzel sonuçlar alan var da
yine artıdaydım işe yarar belkim :26:
ben normalde ekmek hiç yemem aramam da alışkın değilim
kahvaltıda yerim anca o da kahvaltı yapabilirsem tabii
ondan pek zorlanmadım akşam menümü yazarım

bende çavdar buğday kullanıyorum ama benimki çok yine de işte

bide demişsin ya rapunzele sabah sabah muz diye canım bak betüşün yeni diyet menüsüne onda da muz ye demişler ne işe yarar bilmem ama amerikalılar öyle demiş

günaydın canlaarr
güzel bir gün olur inş.,mutlu huzurlu
buraya hepimiz birbirimize destek olmak için geliyoruz, gerginliği bi kenara bırakalımkadınlığın anatomisi canım benim sende bırakma buraları hayat küsmeler için çok kısa,canım benim bırakalım arkamızda tamammı

hoşgeldin Suzimmm valla özledik senii
bende sizi özledim bebegim
ben valla çok beyendim suzim derli toplu olmuş senin için genç bacım rengi falan elbisenin çok yakışmış cidden ba
of çok özledim herkesi
sen beni sevdigin icin herhalim güzel geliyor sana arkadasim
hosgeldin canim
ballim kaymagim
günaydin seker

çizelgemi de yaptıımm
günaydin betülüm nasil oluyor kalp vakfi diyeti
günaydın kızlarr,
güzel bir gün diliyorum
az kalorili ve bol sporlu

günaydin fadimem

günaydin kizlar valla gözüm korktu 30 sayfa cok geldi sabah sabah burdan devam edeyim dedim
birseyler olmus herhalde ortalik gerilmis uzakda olunca konuya fransiz kaldim ama herkes ayni fikirde olmuyor herzaman yanlis anlasilmalarda olabiliyor birbirimizi kirmiyalim arkadaslar

selam kızlar
selam canım,
burda da aynen öyle hava, kapalı.
öğrenci ailesine mi gidiyosun?

ben de ekmek pek aramam da, abur-cubur oldu mu duramıyom işte, kektir-börektir oldu mu. Onlar da şişiriyor işte maalesef.:26:

kolay gelsin seker kiz
gittim minem filme gönderdi birde kana gitmem lazim birde 2-3 kere stress varmi diye sordu dedim stress olmazmi tabii var stressden de olabilir dedi iste :26:
bende hamsi olmak istiyorum
selam kızlar
günaydin minem git bakalim güzel bir kahvalti yap

günaydin tatlim

günaydın kızlarr,
güzel bir gün diliyorum
az kalorili ve bol sporlu
günaydıınn
günaydıın canım
canım bu diyetin sadece sudan kaybettirdiğini duymuştun iyice araştırdınmı:26:
hoş geldin suzimözlettin kendini
oğlun umarım iyidirçok geçmiş olsun

günaydıınn

günaydıın canım

canım bu diyetin sadece sudan kaybettirdiğini duymuştun iyice araştırdınmı:26:

hoş geldin suzimözlettin kendini
oğlun umarım iyidirçok geçmiş olsun
sagol tatlim bende özledim hep aklimdaydiniz
biraz daha burnu akiyor tam iyilesmedi ama buna da sükür cocuk hasta olunca kötü oluyor

kizlar dün burda nolmus kadin cocugunu krese götürmek icin yolda giderken 2 tane adam cocugu kacirmaya calismis kadin cocugu birakmamis bagirmis ciglik atmis adamlari yakalamislar adamlar beklerken arabaninda bakaj kismi acikmis cocugu oraya attip kacacaklardin herhalde ama türk kadini cocugunu birakmamis direnmis czech uyruklu iki adam allahim öyle insanlardan korusun cocuklarimiza dikkat edelim zaman malesef kötü zaman
ben dün ogluma dedim ellerini isir ve hilfe diye bagir oglum biri seni götürmek isterse allah korusun

Allah korumuş valla :26::26:

evet kuzu düsüncesi bile kötü

:26: dünyanın heryerinde maalesef var böyle durumlar yanında annesi var çekinmeden elinden almaya çalışıyorlar ne biçim hal aldı bu dünya ya vicdan kalmamış kimse de dikkat et sen Suzim kuzuna :26:

Ay canım benim, Allah korumuş yaaa. Evet maalesef zaman hem de çok kötü, Allahım tüm çocukları korusun böyle pisliklerden.

:26: dünyanın heryerinde maalesef var böyle durumlar yanında annesi var çekinmeden elinden almaya çalışıyorlar ne biçim hal aldı bu dünya ya vicdan kalmamış kimse de dikkat et sen Suzim kuzuna :26:
allah korusun kafayi yer insan senin canini gelip baskasi hangi hakkla alabiliyor bunlarda allah korkusu da kalmamis gercekden
Ay canım benim, Allah korumuş yaaa. Evet maalesef zaman hem de çok kötü, Allahım tüm çocukları korusun böyle pisliklerden.
amin fadimem amin hertürlü bela uzak olsun

bugünden ihtibaren artik bende tekrardan yediklerime dikkat edecem
sabah 2 kasik yulaf ezmesi yogurt ve 1 tatli kasigi recel yedim
1 elma
öglende yogurtlu brokkoli yiyecem
ama aksami bilmiyorum :44:dün etli bulgur pilavi yedim aksam ama bu aksam hafif birsey yemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…