evet dogru diyorsun fadimem acayip tok tutuyor aslinda bu yulaf ezmesi fikride bi ara dukan yapiyordum ondan kaldi sabahlari yogurtlu yulaf ezmesi vardin arada öyle yapiyorum bende ama sütlen denemedim hic denemek lazimyulaflar sisiyormu müsli gibi :26:
genetik bizde ailecek bi oynaklik varana nisan ayniydin simdi de dügün bi ay farkla ayni sayilir kardesimin dügünü kuzu baska günlerde dolularmis kardesiminde haberi yokki ablasinin evlilik yildönümüde 18.4 de
keske yazin olsaydin türkiyede olsam kesin gelirdim tatlim
haahhh etiketimi de yaptım yaşasın tekrar kk'YA DÖNMEK
evet allah korusun canim yahadi ya ay korktum simdi ben, bizde Sabah 7de cikiyoruz eved 2 cocugumla kizimi creche birakiyorum ardinda da oglumu okula, Sabah 7de hala hava karanlik oluyor ay Allahim sen koru herkesi. ne kotu bi durum. iyiki kadina veya cocuga bisey yapmamislar
zaman kötülesti gercekden betülüm insanlikdan cikanlar doluaynen ben de abur cubura dayanamıyorum yoksa ekmek hiiiç önemli değil
bilmiyorum ki :26:
3 gün ya zaten çok da önemsemedim açıkcası
ay Allah korusun suzim :26:
nasıl vicdansız insanlar var
ay biraz zor oluyor az önce biraz uyuyayım dedim de çok acıkarak uyandım hemen kalkıp öğle yemeğimi yedim :26:
bakalım 3 gün sonunda nolcak :26:
cok güzel olacak insallah kuzum hersey istedigin gibi güzel olsunne kadar güzel bi tesadüf olmuş sizinki bende 18 nisana mı çeksem napsamher önemi günlerimiz birlikte gidiyor kuzum senle yazın buralarda kimse olmuyor diye okullar kapanmadan yapalım dedik 19 mayıs bizim normalde hem ilk çıktığımız ve nişanımızın tarihi düğünde 19 mayıs olsun istedik ama ptesi oluryorduondan 18 yaptık bizde gece kutlarız yıldönümümüzü dedik keşke denkleşebilseydik kuzumm kader kısmet bakalım belki karşılarşırız
evet allah korusun canim yaiyiki anne direnebilmis allah o an o gücü vermis demekki
zaman kötülesti gercekden betülüm insanlikdan cikanlar dolu
betül aldinmi nisan elbiseni
cok güzel olacak insallah kuzum hersey istedigin gibi güzel olsun
insallah cok isterim gercekde de tanismayi seker
bugün balli yok :26::26::26:
aminn inşallah canımm benimmikimizde incecik olalımm inşallah
gelir balkaymağımız birazdan uğrar hergün sağolsun
insallah kuzum insallah
ben molaya cikiyorum simdiben gelene kadar balliyi tut özledim onu da denk gelemedik daha
insallah kuzum insallah
ben molaya cikiyorum simdiben gelene kadar balliyi tut özledim onu da denk gelemedik daha
herkese guzell gunler olsun,, veeeeeeeeeeee kocaman bir itiraf an itibariyle kocaman bir snicker ve koca kupa sekersiz sutsuz kahveyi goturuyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
açken sen sen değilsinn
kuzum sabah adet agrisiyla uyandim oyle kotuyum ki bende kendimi sekere verdim ama inan yarisini biraktim snickerin orda duruyor, karnim agriyinca keyifli olmadi yemesi
geçmiş olsun canım yabenimde çok sancılı geçiyor anlıyorum seni o yüzden
herkese guzell gunler olsun,, veeeeeeeeeeee kocaman bir itiraf an itibariyle kocaman bir snicker ve koca kupa sekersiz sutsuz kahveyi goturuyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şişmiyor canım, iyi oluyor yani.evet dogru diyorsun fadimem acayip tok tutuyor aslinda bu yulaf ezmesi fikride bi ara dukan yapiyordum ondan kaldi sabahlari yogurtlu yulaf ezmesi vardin arada öyle yapiyorum bende ama sütlen denemedim hic denemek lazimyulaflar sisiyormu müsli gibi :26:
genetik bizde ailecek bi oynaklik varana nisan ayniydin simdi de dügün bi ay farkla ayni sayilir kardesimin dügünü kuzu baska günlerde dolularmis kardesiminde haberi yokki ablasinin evlilik yildönümüde 18.4 de
keske yazin olsaydin türkiyede olsam kesin gelirdim tatlim
sorma kuzum yaw nedir bu kadinlarin cilesi bilmemburdan doguma falan baglarim ben simdi sen kac yol yakinken
afiyet olsun canim olur boyle seyler arada
çok şişmiyor canım, iyi oluyor yani.
[video]http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.besinmarket.com.tr/image/cache/data/0kenan/eti/lifalif-1-600x600.jpg&imgrefurl=http://www.besinmarket.com.tr/eti-lifalif-yulaf-ezmesi&h=600&w=600&sz=105&tbnid=A6If42ob5KWT_M:&tbnh=91&tbnw=91&zoom=1&usg=__9hDLFCwi4V_wuF8MGE9zDFpFptQ=&docid=anJsojt1bA9QqM&sa=X&ei=8IeUUsb-LMjGtQbrnIGoBg&sqi=2&ved=0CDUQ9QEwAw[/video]
bundan benim yediğim.
ne guzel keyıflısın pozıtıfsın bugun allah keyfını bozmasın
ıns bıran once eskı kılolarımıza kavusuruz ama ben cocuk dusunmuyorum yeter ıkı tane allah onlara saglık sıhhat uzun omur verır ıns
evet canım yaaa, yarışalım, var mı yarışmak isteyenler, yazsın herkes bu yoruma, 1.ciye ödül verelim, sonuncuya da cezasaol canim kizdim kendime ama durup durup aksam yemekten iyidir yine
fadime abla senin su haftada 500 gr i yarisa donusturme fikri harika oyle yapalim hakkatenfarkli fikirleri olan soylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?