70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman Allahım ne kötü bişeyy hemde annesi yanındayken Allahım korusun yavrularımızısende dikkat et suzim

Son düzenleme:
günaydınnnnn kadınlar kulübü kardeşliği
hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma hoşbulduuuuummmmmmm
40 dk lık platesimi yaptım geldim oğluşumdan fırsat bulursam çizelgemi de yapacağım inşallah
ayyyy çok pozitifim bugün hamd olsun zayıflayacağız çıpçıtır anneler olacağız
ideal kilomuza ulaşınca da hemennnn ikinci çocuğu da yapacağııııızzzz

ohh negüzel keyifle güne baslamissin günaydin canim

hosgeldin canim ins hedefine ulasirsin en kisa zamanda

hoş geldin canım umarım istediğiniz kiloya kısa zamanda ulaşırsınız
amin canim benim cantamda bibergazi var ama oan iste insanin aklina gelirmi allah o durumlara düsürmesin
amin canım amin

herkese gunaydin
sanada günaydın tatlım

ben de yiyorum bazen yulaf ezmesi, sütle yiyorum ben, içine 2 ceviz- 3 4 kuru üzüm-1 de kuru kayısı doğruyorum daha da doyurucu oluyor, öğleye kadar tok tutuyor.

Tebrikler canım.

herkese gunaydin
Günaydın canım

bakın bence kapatalım bu konuyu burda bırdaha hıc acmamak uzere. Anlasılan bır an herkes bırbırını yanlıs anladı arkasından yorumlar geldı. Lutfen yapmayın daha fazla bırbırnızı kırmayın yorum falanda yapılmasın artık. Eskı neselı gunlerımıze donelım. Hıc yasanmamıs sayalım. Rıca edıyorum. Ben buraya uye olurken baya bı okumustum yazılanları ve hatta arkadaslarımada tavsıye ettım cok hos anlayıslı ınsanlar bırbırlerıne yardımcı oluyorlar dıye.

oynak Suzim benimm ne güzelmiş öyle imzan 18.04 te ne var ki tarihi mi karıştırdın yoksa benim düğünüm 18.05 te canım benim hani gelcen ya

hoşgeldin canım sporla başlaman süper olmuş sporla da kapatırsın günü inşallah

nasıl bı dıyetmıs o yemek saatınde bıraz arastırayım bakalım netten sende sonuclarını yazarsan sevınırım yapmak ısteyenler olursa fıkır edınmıs olurlar canım

hadi ya ay korktum simdi ben, bizde Sabah 7de cikiyoruz eved 2 cocugumla kizimi creche birakiyorum ardinda da oglumu okula, Sabah 7de hala hava karanlik oluyor ay Allahim sen koru herkesi. ne kotu bi durum. iyiki kadina veya cocuga bisey yapmamislar

[/QUOTE]

ay inşallah şekerim ben karatay'cıyım akşam 8den sonra dükkanı kapatıyorum o zaman da bi leslie yaparım inşallah ohhh

ben de yiyorum bazen yulaf ezmesi, sütle yiyorum ben, içine 2 ceviz- 3 4 kuru üzüm-1 de kuru kayısı doğruyorum daha da doyurucu oluyor, öğleye kadar tok tutuyor.

Tebrikler canım.

Günaydın canım
evet dogru diyorsun fadimem acayip tok tutuyor aslinda bu yulaf ezmesi fikride bi ara dukan yapiyordum ondan kaldi sabahlari yogurtlu yulaf ezmesi vardin arada öyle yapiyorum bende ama sütlen denemedim hic denemek lazim yulaflar sisiyormu müsli gibi :26:
genetik bizde ailecek bi oynaklik var ana nisan ayniydin simdi de dügün bi ay farkla ayni sayilir kardesimin dügünü kuzu baska günlerde dolularmis kardesiminde haberi yokki ablasinin evlilik yildönümüde 18.4 de
keske yazin olsaydin türkiyede olsam kesin gelirdim tatlim

ay inşallah şekerim ben karatay'cıyım akşam 8den sonra dükkanı kapatıyorum o zaman da bi leslie yaparım inşallah ohhh[/QUOTE]

çok zevkli leslie hergün olmasada her aklıma geldikçe onu yapıyorum bende

ben de ekmek pek aramam da, abur-cubur oldu mu duramıyom işte, kektir-börektir oldu mu. Onlar da şişiriyor işte maalesef.:26:

aynen ben de abur cubura dayanamıyorum yoksa ekmek hiiiç önemli değil

canım bu diyetin sadece sudan kaybettirdiğini duymuştun iyice araştırdınmı:26:

bilmiyorum ki :26:
3 gün ya zaten çok da önemsemedim açıkcası

ay Allah korusun suzim :26:
nasıl vicdansız insanlar var

nasıl bı dıyetmıs o yemek saatınde bıraz arastırayım bakalım netten sende sonuclarını yazarsan sevınırım yapmak ısteyenler olursa fıkır edınmıs olurlar canım

ay biraz zor oluyor az önce biraz uyuyayım dedim de çok acıkarak uyandım hemen kalkıp öğle yemeğimi yedim :26:
bakalım 3 gün sonunda nolcak :26:

ne guzel keyıflısın pozıtıfsın bugun allah keyfını bozmasın
ıns bıran once eskı kılolarımıza kavusuruz ama ben cocuk dusunmuyorum yeter ıkı tane allah onlara saglık sıhhat uzun omur verır ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…