sagol tatlim bende özledim hep aklimdaydiniz
biraz daha burnu akiyor tam iyilesmedi ama buna da sükür cocuk hasta olunca kötü oluyor
kizlar dün burda nolmus kadin cocugunu krese götürmek icin yolda giderken 2 tane adam cocugu kacirmaya calismis kadin cocugu birakmamis bagirmis ciglik atmis adamlari yakalamislar adamlar beklerken arabaninda bakaj kismi acikmis cocugu oraya attip kacacaklardin herhalde ama türk kadini cocugunu birakmamis direnmis czech uyruklu iki adam allahim öyle insanlardan korusun cocuklarimiza dikkat edelim zaman malesef kötü zaman
ben dün ogluma dedim ellerini isir ve hilfe diye bagir oglum biri seni götürmek isterse allah korusun
aman Allahım ne kötü bişeyyhemde annesi yanındayken Allahım korusun yavrularımızı sende dikkat et suzim
ohhgünaydınnnnn kadınlar kulübü kardeşliği
hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma hoşbulduuuuummmmmmm
40 dk lık platesimi yaptım geldim oğluşumdan fırsat bulursam çizelgemi de yapacağım inşallah
ayyyy çok pozitifim bugün hamd olsun zayıflayacağız çıpçıtır anneler olacağız
ideal kilomuza ulaşınca da hemennnn ikinci çocuğu da yapacağııııızzzz
Selam kizlar bende sizinle takilmak istiyorum dogum sonrasi kilolar bir sene oldu ancak basladim vermeye kisin karar verdim ara ara vszgectim amaaaaa simdi hizla ve ciddiyetle devam ediyorum kisin81 kiloydum sonra78 de duraklamistim yaklasik3haftadir 3 kilo verdim suanda 75 im hedefim kasim ayini 74 ile kapatmak ve nihayi olarak 60 kilo olmak insallah
hoş geldin canım umarım istediğiniz kiloya kısa zamanda ulaşırsınızgünaydınnnnn kadınlar kulübü kardeşliği
40 dk lık platesimi yaptım geldim oğluşumdan fırsat bulursam çizelgemi de yapacağım inşallah
amin canım aminamin canim benimcantamda bibergazi var ama oan iste insanin aklina gelirmi allah o durumlara düsürmesin
sanada günaydın tatlımherkese gunaydin
herkese gunaydin
Benim bu günüm berbatti
Sadece bir tabak bulgur pilavi ve salata yedim
Sporda yok
ben de yiyorum bazen yulaf ezmesi, sütle yiyorum ben, içine 2 ceviz- 3 4 kuru üzüm-1 de kuru kayısı doğruyorum daha da doyurucu oluyor, öğleye kadar tok tutuyor.bugünden ihtibaren artik bende tekrardan yediklerime dikkat edecem
sabah 2 kasik yulaf ezmesi yogurt ve 1 tatli kasigi recel yedim
1 elma
öglende yogurtlu brokkoli yiyecem
ama aksami bilmiyorum :44:dün etli bulgur pilavi yedim aksam ama bu aksam hafif birsey yemeliyim
günaydınnnnn kadınlar kulübü kardeşliği
Günaydın canımherkese gunaydin
sende mi böyle dusnuyorsun?
Hicbirseyden haberin yok,,hakkinda yazilar yazimis
heleki teologu hic bilmiyorum aklimin zerresinden onu gecirmedim
ben gedligimden beri hic listede yapmadi ,,muhatap bile alamam onu bu konuda ...ilk fadime abla yapti sonra nora..bilmiyorum bile.. ıngilizcemi yaziyorum ben ,,anlasilmiyorum
yada siz gercekten birbirinizi kayiriyosunuz ve yeni gelenleri disliyosunuz
burda kimse birsey demezken yazilanlari gorunce oyle dusundum
ve yazdim
ricada etmeme ragmen mevzu ediliyorsa
bana yol görünüyor
gercekten uzugünüm
anlikta olsa kimsenin ahini almayin..hic ummadiginiz biryerden cikar
bugünden ihtibaren artik bende tekrardan yediklerime dikkat edecem
sabah 2 kasik yulaf ezmesi yogurt ve 1 tatli kasigi recel yedim
1 elma
öglende yogurtlu brokkoli yiyecem
ama aksami bilmiyorum :44:dün etli bulgur pilavi yedim aksam ama bu aksam hafif birsey yemeliyim
günaydınnnnn kadınlar kulübü kardeşliği
amerikan kalp vakfı diyeti varmış
3 gün yapılıyormuş
ay ona başladım
pöf zayıflayamıyorum
bugün ilk günüm
cumartesi nöbetim var zaten artık çalışmaya da başlıyorum
Ooohhh gitsin kilolar
biraz daha burnu akiyor tam iyilesmedi ama buna da sükür cocuk hasta olunca kötü oluyor
kizlar dün burda nolmus kadin cocugunu krese götürmek icin yolda giderken 2 tane adam cocugu kacirmaya calismis kadin cocugu birakmamis bagirmis ciglik atmis adamlari yakalamislar adamlar beklerken arabaninda bakaj kismi acikmis cocugu oraya attip kacacaklardin herhalde ama türk kadini cocugunu birakmamis direnmis czech uyruklu iki adam allahim öyle insanlardan korusun cocuklarimiza dikkat edelim zaman malesef kötü zaman
ben dün ogluma dedim ellerini isir ve hilfe diye bagir oglum biri seni götürmek isterse allah korusun
evet dogru diyorsun fadimem acayip tok tutuyor aslinda bu yulaf ezmesi fikride bi ara dukan yapiyordum ondan kaldi sabahlari yogurtlu yulaf ezmesi vardin arada öyle yapiyorum bende ama sütlen denemedim hic denemek lazimben de yiyorum bazen yulaf ezmesi, sütle yiyorum ben, içine 2 ceviz- 3 4 kuru üzüm-1 de kuru kayısı doğruyorum daha da doyurucu oluyor, öğleye kadar tok tutuyor.
Tebrikler canım.
Günaydın canım
genetik bizde ailecek bi oynaklik varoynak Suzim benimm ne güzelmiş öyle imzan18.04 te ne var ki tarihi mi karıştırdın yoksa benim düğünüm 18.05 te canım benim hani gelcen ya
hoşgeldin canımsporla başlaman süper olmuş sporla da kapatırsın günü inşallah
hoşgeldin canımsporla başlaman süper olmuş sporla da kapatırsın günü inşallah
ben de ekmek pek aramam da, abur-cubur oldu mu duramıyom işte, kektir-börektir oldu mu. Onlar da şişiriyor işte maalesef.:26:
canım bu diyetin sadece sudan kaybettirdiğini duymuştun iyice araştırdınmı:26:
nasıl bı dıyetmıs o yemek saatınde bıraz arastırayım bakalım netten sende sonuclarını yazarsan sevınırım yapmak ısteyenler olursa fıkır edınmıs olurlar canım
[sıze=2]günaydınnnnn kadınlar kulübü kardeşliği
Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma hoşbulduuuuummmmmmm
Ayyyy çok pozitifim bugün hamd olsun zayıflayacağız çıpçıtır anneler olacağız
Ideal kilomuza ulaşınca da hemennnn ikinci çocuğu da yapacağııııızzzz[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?