BELKİ ENERJİ VERSİN DİYE KOYUYORLARDIR CANIMbende çavdar buğday kullanıyorum ama benimki çok yine de işte
bide demişsin ya rapunzele sabah sabah muz diye canım bak betüşün yeni diyet menüsüne onda da muz ye demişler ne işe yarar bilmem ama amerikalılar öyle demiş
öğrencilerin evlerine gidiyoruzselam canım,
burda da aynen öyle hava, kapalı.
öğrenci ailesine mi gidiyosun?
ben de ekmek pek aramam da, abur-cubur oldu mu duramıyom işte, kektir-börektir oldu mu. Onlar da şişiriyor işte maalesef.:26:
günaydin minem git bakalim güzel bir kahvalti yap
günaydin tatlim
evet canım yaaa, yarışalım, var mı yarışmak isteyenler, yazsın herkes bu yoruma, 1.ciye ödül verelim, sonuncuya da ceza
1.mesela 1 dilim pasta yesin ödül olarak veya başka ne olabilir?
kuzum sabah adet agrisiyla uyandim oyle kotuyum ki bende kendimi sekere verdim ama inan yarisini biraktim snickerin orda duruyor, karnim agriyinca keyifli olmadi yemesi
BELKİ ENERJİ VERSİN DİYE KOYUYORLARDIR CANIM
ama sabah sabah olursa kesin kabız yapar aç karnına
öğrencilerin evlerine gidiyoruz
ama gidemedik bu sabah kimsede araba yoktu
ay canim ya bilirim ben o adet sancisini hatirlayinca o gunlerimi tuylerim diken diken oluyor, okulda olursam cikar eve gelirdim is yerinde olursam cikar eve gelirdim ne gunlerdi, Allahima sukurler olsun dogum yaptiktan sonra gecti benim agrilarim simdi normal bi gun gibi .
evet canım yaaa, yarışalım, var mı yarışmak isteyenler, yazsın herkes bu yoruma, 1.ciye ödül verelim, sonuncuya da ceza
[sıze=3]allah bağışlasın cnım[/sıze]
ay canim ya bilirim ben o adet sancisini hatirlayinca o gunlerimi tuylerim diken diken oluyor, okulda olursam cikar eve gelirdim is yerinde olursam cikar eve gelirdim ne gunlerdi, Allahima sukurler olsun dogum yaptiktan sonra gecti benim agrilarim simdi normal bi gun gibi .
Hemen demeyin aksam cok olmus diye
Diyetisyen eger yiyemezsem diger ogunlerde ye daha dogrusu istersen hepsini sabah veya oglen yada aksam ye dedi secim bana kalmis ama ben mecburiyetten yedim bole.
darısı başımıza o zman valla okuldayken bende çıkar gelirdim yada hiç gitmezdim falan ama iş yeri hiç bi yere yollamıyor ağrı kesicilerle geçiştirmeye çalışıyoruz maalesef
canım bana da çok gibi geldi :26:sonuçta metobolizma akşamları yavaş çalışıyor ve eritemeden yatıyorsun o yüzden öğünlerini değiştirmesen iyi edersin
canim ya ne guzel gecmis senin bende dogum yaptim ama gecmedi seninki normal dogum heralde dimi
ne olsun sen söyle o zaman?ben varımmm bennn beennama pasta yemem ben başka bişey olsun
Geçmiş olsun canım.Slm kizlar
Gunlerdir yazmak istiyorum ama kismet olmadi yazmak.bugun hastayim yatiyorum hem gribim hemde bogazim agriyo.neyse dunki menumu yazayim carsidaydim hic olmadiya neyse
Sabah yok
Ogle tavuk doner+ayran+ 1 dilim pide+ salata
Aksam 1 cupa yakin makarna+1 cupa patates kavurmasi+2 dilim ekmek+ bol salata+1 yk yogurt+40 gr peynir(sabah yiyeceklerimide aksam yefim)
1 elma+1mandalin+1 portakal
2 lt su+1 maden suyu
Tamam canım ama ceza 1 hafta her gün olmayabilir en az 3 gün 40 ar dakika spor olsun ne dersin, yoksa 1 hafta her gün zor, yani kendim için düşünüyorum yapamam sanırım.Evet abla yarisalim nolur ya daha azimli oluruz bence sonuncu 1 hafta hergun 1 saat spor yapsin ne dersin
Tamam canım, düşün bakalım.fadime ablacim ben de vvarim bu cuma baslayalim en alt sinir 500 gr olsun bakalim, ama odul icin aklima bisey gelmedi cumaya kadar dusunelim bakalim ne olabilir:44::44:
zaten ben 500 gr fazla veremiyom ki ah bu guatr
An itibariyle açıklıyorum yarışmaya katılanlarıbende varimmmmm
Evet abla yarisalim nolur ya daha azimli oluruz bence sonuncu 1 hafta hergun 1 saat spor yapsin ne dersin
fadime ablacim ben de vvarim bu cuma baslayalim en alt sinir 500 gr olsun bakalim, ama odul icin aklima bisey gelmedi cumaya kadar dusunelim bakalim ne olabilir:44::44:
zaten ben 500 gr fazla veremiyom ki ah bu guatr
ne olsun sen söyle o zaman?
Geçmiş olsun canım.
Tamam canım ama ceza 1 hafta her gün olmayabilir en az 3 gün 40 ar dakika spor olsun ne dersin, yoksa 1 hafta her gün zor, yani kendim için düşünüyorum yapamam sanırım.
Tamam canım, düşün bakalım.
An itibariyle açıklıyorum yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa
var mı başka kızlarr, hadi bekliyoz
ne olsun sen söyle o zaman?
Geçmiş olsun canım.
Tamam canım ama ceza 1 hafta her gün olmayabilir en az 3 gün 40 ar dakika spor olsun ne dersin, yoksa 1 hafta her gün zor, yani kendim için düşünüyorum yapamam sanırım.
Tamam canım, düşün bakalım.
An itibariyle açıklıyorum yarışmaya katılanları
Kader
Theolog
Selibeli
Fadime
Kosakosa
var mı başka kızlarr, hadi bekliyoz
Saol ablacim
Abla tamam haftada 3 gun 40 ar dk iyidir
Kizlar siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?