70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım tebrik ederimm 400gr az mı yaa bence çok iyi cezaya razıyım ben sen kadar vermişimdir inşallah

Gunaydin kizlar
Yeni kalktim hava ne kadar kötü boyle icim karardi yaaa.
Alinti yapamadim hemen bildirim yapip kacicam optum kizlar

Baslangic:77.1
Gecen hafta:70.2
Bu hafta:69.4
Giden:800 gr
Toplamda giden:7.7 kg
Hedef:simdilik 60

Bugun benim en sevincli gunum.sonunda 6 li rakamlari gordumyuppiiiii

Fadime abla rica etsem benim bildirimimi gonderirmisin?sanirim 100 Msj hakkim dolmadi daha.tsk ederim.gorusuruz kizlar

Günaydın kızlar nasılsiniz bakim

Ben tekrardan aranizdayim 65 ile türkiyeye gitmiştim bugün tartildim 67 çıktım inşallah kısa zamanda telafi ederim
Türkiyede beni görenler şok oldu ne kadar zayıflamissin dediler daha fazla zayıflama diyorlar ama benim hedefim 58 olmak bu hafta reglim haftaya sporuma baslicagim ins

Kilo verenleri tebrik ederim

Menumu unutmusum yazayim da gideyim.

Sabah:20 gr sucuk,12 gr kasar,2 dilim light ekmekle yagsiz tost
Salatalik,maydanoz
4 yesil zeytin
2 br sekersiz cay

Ara:1 br süt,1 elma

Ogle:1 cup pirasa yemegi(bol limonlu ohhhhh)
1 puaca
1 kurabiye

Ara:yarim muz,1 kivi

Aksam:1 cup nohut yemegi
Yagsiz salata
1/2 cup yogurt

2 lt su,1 kupa nescafe

Son düzenleme:

sanada hayirli cumalar canim, dualarinada kocaman bi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok sevindim canim
ya düsünsene sen o zaman boşansaydın şimdi evlatlarını yanlız büyütüyo olucakdın:26: bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım

hic sorma ama esimi cok seviyorum bana yalan soylemesinide kaldiramadim cok pisman oldu ozur diledi ama gelde bana anlat bunu guvenim sarsildi bi kere. simdi bile bazen aklima gelince cok kiziyorum sonra seytanin vesvesi diye kendimi baska ugraslar buluyorum simdide zaten calisiyorum ise baslamam benim icin cok iyi oldu oda anladi zaten hatasini.

ehh kizlar bize yer kalmadimi

canim gene iyi vermissin saglik olsun biz bu 3 gunluk sporu yaparsak zaten haftaya mutlaka veririz

günaydın kısçelerimmmmmm
başlangıç kilo: 63 kg
geçen hafta kilo : 62,7 kg
bu hafta kilo : 62 kg
giden: 700 gr.
toplamda giden : 1 kg:124::124:

kutlarim seni canim

olsun canim ayrismayi kaybettin ama gene 200 gr gitmis.

valla ben cok uzgunum bugun aglayasim var sari kafalarida koyamiyorum ben boyle toplu cevap verdigim zaman koyamiyorum
bu Sabah tartildim hic vermemisim hic moralim yok

genede bildirimimi yapayim bari :
gecen hafta 74
bu hafta 74
giden gelen yok
toplam giden 4.8

yarismayi kaybettim 3 gunluk 40ar dak sport beni bekler ben en iyisi bu hafta sonu yapayim sporumu hafta ici zor oluyo
hem ben niye kaybetmedim ya bu hafta kacirmadimda ustelik kizlar ben bu jilim falan yapiyosunuzya onu nasil indirebilirim internetten benim acilen spora baslamam lazim ay bide benim bi huyum var eger ben boyle 2 hafta veremezsem moralim bozulur birakirim rejimi falan benim acilen motive olmam lazim

bende aranıza katılmak istiyorum

kızlar hepinize günaydınlar hayırlı cumalar
balkaymakım yazdıklarından çok etkilendim
2 kere evlenen boşanan şu andada ciddi bi birlikteliği olan bi arkadaşıma önerdim o dediğin kitabı inşallah vesile olurda sorun ondan kaynaklanıyosa bi nebze ders alırda aynı problemleri yaşamaz

bende bu hafta bildirimimi yapıp bismillah demek istiyorum artık
birine msj atıyomuyuz tablo yapılıyomu bilmiyorum ben yinede buraya yazayım içler acısı bildirimimi

başlangıç 72.3
hedef 65

ablacım tebrik ederimm 400gr az mı yaa bence çok iyi cezaya razıyım ben sen kadar vermişimdir inşallah
İnşallah canım, tabii ki az değil, hem de benim için.

Tamam canım yaparım, tebrikler

Aaaa bozma sakın moralini, bak 3 gün sporumuzu da yapcaz, o zaman mutlaka gidecek. Jillian yazınca googleden ordan yapabilirsin. Bildirimini yapıyorum.

Theolog arkadaşımıza bildirim yapılıyor canım, gerçi bugün uğramadı bişey de demedi ama yapar herhalde.:26:

tekrar hoşgeldin canım o kadarlık araya rağmen 2 kilo ile dönmen bence gayet iyi kolaylıkla verirsin inşallah
]tebrik ederim canım theolog arkadaşımıza msj atılıyor ayrıca ben 50msjdan sonra atılıyor diye biliyorum yanlışmı hatırlıyorum :26:

fadime ablacım bana atın msjlarınızı demişti theolog arkadaşımız yarına listeyi hazırlar akşama bi değişiklik olmadıysa tabi

hoşgeldin canımm

Son düzenleme:

kutlarim seni canim iyi kilo vermissin hemde 6li rakamlara kavusmussu darisi bana ins

hogeldin canim

doğru ya sen sporcularımızdandın biz kendi halimiza yanalım o zman

canim ya ben sana gecmis olsun demeyi unuttum kusura bakma :26:
aceke ediyorum gözümden kacan yada görüpde yazmayi unuttugum oluyor
gecmis olsun canimcim
sagol canimm
ayy aşkolsun canım olurmu hiç öyle şey takılmam öyle şeylere
teşekkür ederim
ebebeyn banyosuna ellenmemiş canım hayretler içindeyim oraya girseydi bitmiştim
hmm anladım canım
amin inşallah canım
göbeğimi çekemem valla sıkışır ezilir erir falan naparım ben onsuz
tebrikler canım 500 olmasada az kalmış
günaydın kısçelerimmmmmm
başlangıç kilo: 63 kg
geçen hafta kilo : 62,7 kg
bu hafta kilo : 62 kg
giden: 700 gr.
toplamda giden : 1 kg:124::124:
tebrikler
tebrikler hiç yoktan iyidir

kızlar günaydın
sabah tartıldım ben feci artı çıktım niye böyle oldu
kaç gündür ana yemekleri az yiyorum fazla su içemedim ama yinede böyle olması canımı sıktı
hasta olunca ödemmi yaptı acaba
üüüüüüf
beceremiyorum ben bu işi yaaaaa

ileriye doğru gideceğime geriliyorum

başlangıç: 68,2
geçen hafta:67
bu hafta: 68,3
gelen 1,300
toplamda gelen :100 gr
hedef medef yokk

akşam yaptığım sütlü tatlıdan 1 kaşık bari alaydım keşke
böyle olacağını bilseydim koyarmıydım öyle dolaba

ah kuzum noldu ki öyle bende çok şaşırdım
kesin benim nazarım değdi sana
:26:

nassınız bakeeem iyisiniz iyisinizzz maşşallah bakıyomda tam mıncırmalıksınız gızlar gızlar gelemmi yanağızdan öpennniiisuzi gel yafruuuum amcanın pazılı gollarına

şişşt kız umiciikk ayy ay ay sen hastamı oldun gel ben seni elimlen beslerim hiç bişiyin kalmaz yafruuuuu

anam gızlar ciddiye alıp dövmesin beni sonra yok kız benim ben ben en sevdiğiniz canınız gözünüzün bebeği bitaneniz kazzy
ay ama kim sevmez beni kııızz şu tatlılığa bi bak ayy ay ay
yerim ben beni ayol

neyse ahada bildirimim ben vazcaydım o ilaçları kullanmaktan korktum yani en azından tahlil ettirene kadar
başlangıç 70kg
hedef 60 şimdilik

kıız puccitom ben sana çıkma teklif etmedim mi ay seni nasıl kaçırdım neyse bak şimdi hatamı telafi ediyorum ve sana asılıyorum ayy çok pardon yani çıkma teklif ediyorum bak serenad bile yapıyorum sana kız naz etme kız işte şu nerdivanın başına kadar çıkıp insekde olur
şişşt arkadaşlık teklifi ettim işte anlasana yafruu diğerlerini ektimde geldim yaaa

akşam yaptığım sütlü tatlıdan 1 kaşık bari alaydım keşke
böyle olacağını bilseydim koyarmıydım öyle dolaba

canim ya keske alsaydin 1 kasik
esimde aksam benden cay istedi yanina kuru pasta almis, karicigim sen seversin gel yiyelim dedi yok olmaz yarin tarti gunum dedim yemedim. Yemedigim halde verememisim demekki yeseydim kesin arti cikicaktim :18::18::18::18::18::18: ay iyiki yememisim

sevgili topikdaşlarım!acil yardım çağrısı yapıyorum

gönüllü bir birlik kurup lütfen bana yardıma gelermisiniz?

bir haftalık sağlıklı ama abidk gubidik olmayan bir liste hazırlamak istiyorum tek başıma içinden çıkamayacam gibi önümüzdeki haftalarda düzeni sağlarımda bu hafta bi el atsanız olar mı?

lütfeeeeeeeeeeeeeeennn!

Sağolasın canım.

Aaaa o kadar artı mı olur, ödem vardır belki? Bozma moralini lütfen, kendini tut haftaya kadar, mutlaka gidecek. Yoğurt karışımını dene istersen, zencefil-zerdeçal-tarçın karışımlı.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…