70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenı katılan arkdaslar bıldırmler su sekılde:

Baslangıc kılo
gecen hafta
bu hafta
gıden veya gelen
toplamda gıden
hedef

dılegımmmmmm sende bıldırım yap, bır yerden basla hadı, bana msj at senı lısteye alalım ıstemezsen sen bılırsın tabı ama

Baslangic 81
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.6
Hedef 60
Kizlar bu hafta istedigim gibi veremedim gerci ben bu ayi 74 ile bitirmeyi hedefliyorum insallah da bir kac gunum var insallah 74 olurum

aranıza katılmak istiyorum şu anki kilom 78
bu gün yürüyüşe başladım öğlen işten ara verip
troid var bende sürekli kilo almaya sebep biliyorsunuz metabolizma çok önemli
doktorum dediki bana çırpınsanda veremezsin bu kiloyu dedi geçen yıl hiç unutmam ancak
geçen yıl azmettim 7 ay yürüdüm her akşam 1 saat çok hızlı yürüyüş karnıma poşet sarıyordum eve geliyordum ki bir bardak su dökülüyor bacaklarımdan
bu şekilde 7 ayda 10 kilo gitmişti tartıda 70 i görünce bırakmıştım ancak hiç de diyeti yapmadan sadece dikkatli yiyerek böle
diyet yapmak sadece mutsuzluk arkadaşlar yürüyüş çok önemli bana bile etki etmişti
bu gün başladım bakalım 1 saat yürücem ancak iş yerinden gidince ne poşet, ne spor ayakkabısı terleme az oluyor
size tavsiyem azimli yürüyüşler
hepinize kolaylıklar dilerim tabiki banadaaaaaaa

cizelgenide yap kiz sende allah emanetsin görüsürük :80:
Baslangic 81
Gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.6
Hedef 60
Kizlar bu hafta istedigim gibi veremedim gerci ben bu ayi 74 ile bitirmeyi hedefliyorum insallah da bir kac gunum var insallah 74 olurum
tebrikler canim nekadar verdiginide yazsaydin

kizlar molaya cikiyorum görüsürüz

düzeltiyorum

başlangıç:81
geçen hafta:75.1
bu hafta:74,6
giden:500gr
hedef:60

şimdiii

öncelikle suzucim daha çikolata yemek yok inşallah çünkü bitti

ftemizcim çalışmıyorum evdeyim ve memleketimde yaşamıyorum doğu görevindeyiz

balkaymakcım ekmek yok ama bol bol ceviz yumurta peynir zeytin tereyağ zeytinyağ var bunlar benim en sevdiğim şeyler ben zaten hamur işini pek aramam tek zorlandığım çikolata bir alkoliğin alkolu bırakması gibi zorlanıyorum

Hoşbulduk canım
Kendimi tanıtayım
Sabah 69.9 dum tartildigmda
2 bebem var
3 ve 1.5 yasında...
Emziriyorum...
Boyum 1.60
Gecen sene 82 ydim...
69 U gördüğümden beri gerisi gelemiyor malesef

Başlangıç : 79
Gecen hafta: 77
bu hafta : 78
gelen: 1
toplamda giden : 1

iki ileri bir geri
ilk il-ki haftada 3 kilo vermışken diğer 2 haftada o 3 kilonun 2 sini geri aldım
beceremıyorum ben bu kilo verme işini
diyet de yapamıyorum spor da

Canım sen nasıl istiyosan öyle olsun, ne diyeyim ki. Yarın listeden sonra tekrar konuşur karar veririz, isteyenler sporunu yapar, kimseyi zorlayamayız.

Tartı sağlam mıydı, kontrol etseydin bi?

Hepsinden 1 çay kaşığı koyuyorsun canım, çörekotu yok ama benimkinde, zencefil-zerdeçal-tarçın bu kadar, midende problem olabilir mi?

Ah suzim vah suzim, ne yaptın kendine yine, bak kızacam ama, sen de evde spor yapmaya çalış canım bakalım, faydası olur.

Tebrikler canım, aslında karataya uyarsan çikolata falan aramaman gerek ama, insan yemedikçe alışıyor aslında biliyo musun?
Memleketten uzaktasın yani, ne kadar var görevin bitmesine?

Aaaa niye öyle oldu ki? Neyse bakalım bozma moralini, dikkat etmeye devam et sen yine de, inşallah haftaya eksi görürsün.:26:

Arkadaslar tekrar yazıyorum kı kacıran olmasın:

Bıldırımler bana ayrıca lısteyı yarın aksama yapacagım ınsallah o nedenle bugun tartılmayıp bıldırım yapmayan varsa veya unutan , yarın turkıye saatı ıle 5 e kadar msj atabılırler,

optummmm

huuuuu kızlaz napıyosunnuuzz bugün bildirim gününüzz değil miii
bi 9 ay sonra aranızdayım inş..
doğuma kaldı 3 ay bebiş 6 aylık olsunda hele biii
tekrar vericem kiloları inşşş
hepinizii öpüyorummm

hosgeldin canim aramiza evet dedigin dogru spor yürüyüs sart aslinda
tebrikler canim tekrar cikolatanin bitmesine sevindim bu ne anam hergün cikolata bundan sonra her cuma eger kilo verirsen sana cikolata ödül olsun
Hoşbulduk canım
Kendimi tanıtayım
Sabah 69.9 dum tartildigmda
2 bebem var
3 ve 1.5 yasında...
Emziriyorum...
Boyum 1.60
Gecen sene 82 ydim...
69 U gördüğümden beri gerisi gelemiyor malesef
allah bagislasin canim yavrularini bi süre sonra yine gitmeye devam eder canim hergün buraya menünü yazarsan bizde elimizden geldigince yardim etmeye calisiriz
ha birde yeni oldugun icin bilmiyorsun cuma günleri bizim tartilma günlerimiz senin bildirimini aliyorum ve theolog arkadasimiza göndereyim tamammi tatlim ama bu hafta liste alti olursun haftaya da listede

bende
fadimem bende sizin gibi haftanin 3gününde ceza aldim sayiyorum ve spor yapacagim söz

Tebrik ederimmmm canımmmmm
Darısı başıma
cumlemizin kuzummmmm
spor ve diyetle kilolar cayir cayir gidiyor tatlimtecrubeyle sabit

ayyy minderim süpesinnn darısı başıma inşallahh :124::124::124::124::124:

cezayı aldın ama eksi olmasına sevindim tatlımm darısı başımaaa :124:

cumlemizeeeee

tebrikler
coh yahsiiii bir monuuuu
niye boyle oldu minecimmm:26::26::26: reglin falan mi gelicek acaba

o nasil bi hesap olmus yaaaa
kuzum simdilik hepimiz sonuncuyuz cunku 500 gr hedefine daha ulasan yok, haftaya beraber yapicaz insallah, sen sporada gidiyorsun dimi, bende baslicam ama zumba ya mi gitsem pilates e mi yoksa aerobik e mi karar veremedim
bence zumbaaaagrupla yaparsan cok egleniyosun,plates yaparsan da vucudun sikilasip,sekle gireronce zumba sonra plates derimm

canim aksam pilav falan mi yiyodun,hatirlayamadim nasil besleniyodun :26:spor yaparsan daha hizli gider,vucudunun temposuna da bagli

dilekiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cabuk bildirimini yap bakiyimmmm

bu arada nora yok ne zamandir? nerede bu hatunnn:26::26::26:

kısçeler son bişiler yazıp bu akşamlık kaçar ben meleğimin gelmesine az kaldı o kuzucuk yaa nasıl öpmem nası koktuşmam yaaa

neşe bişi karar aldım tartıya 2kg fazlalattırdım demoralize olunca kuduruyorum inat ediyorumda ondan şimdi son ve yeni bildirim yapıyorum

varsayım başlangıç:72
bugünü geçen hafta olarak yazcam:70
hedef:60
tü ka ka ben ALLAH sağlıkla kg verip hayırlı evlat doğurtasıca beniii sağlıklı evlat doğurtup çiftinide babalarına analarına bağışlayacısa emi bu ne utan utan bir haftada kim 2 kg alır göbüşlü haline bakda ağla utan utanal bana al al işte!bide sağ kroşe şimdi tmm dır!hazırım!haftaya cuma görüşürük beybiler bye

evet göbüşüm var benim :26:
bi de bacaklarım kalınmış bugün anladım :26:

canım yaa
Allah senden razı olsun
ne kadar önemli şeyler yazmışsın öyle..
okurken tüylerim diken diken oldu resmen
öncelikle baban için Allah sabır versin
çok zor bi imtihan Allah gecinden versin düşünmesi bile ne kadar kötü
hani bi hocamız bize kitap almış demiştim ya
onu babama anlattım o da bana sema maraşlıdan bahsetmişti
geçen gün internetten 6 tane kitabını birden aldım onun
hepsini fatihle birlikte okucayağız inşallah
etkili bi kitap olmasına çok sevindim
babam da fatih de bana der ne kadar inatçı olduğumu
sadece bu konuda zorlanabileceğimizi söyler genelde
kendisi de çok inatçıymış normalde ama bana karşı öyle davranmıyorum
bu konuda dikkatli olmam gerektiğini düşünürdüm de senin yazdıklarından sonra daha bi ciddiye bindi iş
benim öyle kadın hakkı vs.. gibi takıntılarım yok çok şükür
fatih benim hakkımı kendi de yemez kimseye de yedirmez zaten inşallah
küçük sorunlar illa ki olacak sonuçta yıllardır ayrı olan iki insanı aynı eve koyuyorsun
kardeşler bile kavga ediyor bunlar da tabii ki kavga edebilir de
önemli olan sonunu tatlıya bağlayabilmek
şimdiki okuduğum kitapta da hep karşı taraftan bişeyler bekleyenlerin evlilikte kaybedeceğini yazıyordu
veren taraf oldukça daha çok mutlu olacağımızı anlatıyordu
bencil olmamak gerektiğini filan...
tekrar tekrar Allah razı olsun canım..
iyi ki varsın
inşallah iki cihanda da eşinle çok çok mutlu huzurlu olursunuz
ve inşallah eviniz yeni bir bebişle şenlenir

İyi aksamlar uzun zamandir giremedim sayfalar cok hizli ilerlemis...sizden aldigim gazla yememe dikkat etmeye basladim esime soylemiyorum kilo veremem demorilize eder canimi sikar yavas yavas gorsun farketsin...p.tesi gunu 70.800 gr dim bu sabah 70.100 gr oldugumu gordum.60 li kilolara baslasam moralim yerine gelecek sanirim biraz sabir..insallah yaza kilo vermis olurum...herkese selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…