Maşallah canım bak 74 ü biranda atmışsın, hadi gözünaydın.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice yıllara. Bu arada kaçıncı yılı kutlayacaksınız?
yap kız yapbende bilemedim thelog yazmış Fadime abla ama bildirim yapsam mı kararda veremedim :44:
Hayirli cumalar kizlar
Tebrikler canım aynıyız desene. Yapalım sporumuzu da, haftaya daha fazla verelim inşallah.günaydın kızlarrr
bende bildirimimi yapayım cezaya kaldım onu baştan söylim ama üzülmüyorum çünkü eksiyimm
başlangıç:69.7
geçen hafta:67.4
bu hafta:67.0
giden:400gr
toplamda giden:2.7
hedef:56
kızlar rüyamda gördüm dün akşam tartılıyorum 61.7 çıkıyorum tartıda nasıl seviniyorum anlatamam yaa resmini çekmeye çalışıyorum size göstermek içinkeşke rüyam gerçek olsaydıı
maşallah kuzumaaaprensesler gibi olmuşsundur
he bacım gene aynı kefeye geldik senlen nolcek bu nboğaz bilmem
insan banada bi laf atar
ama sen böle yaparsan bebeğine çeyreği çok beklersin
Maşallah 10 yıl, dile kolay.Günaydın fadimem .Attım ama resmen kalp kirizi geçiriyordum. Evde kısa süreli bir olan üstü drum ilan ettim.Canım teşekkür ederim. biz bu yıl 10. yılımızı bitirdik.
Kızının sınavları nasıl geçti
Bu arada spor çezalarımızı hangi günler yapacağız.
slm kızlar nasılsınız bende gerı döneyım dıyorum ama düzenım çok bozuldu düzensiz beslenıorum
öküz gibi 11e kadar yatıp öğlen kahvaltı yapıyorum
aksam 7 de aksam yemegı saat 9 gıbıde meeyve yıyorum napcam ben böyle sabah nasıl erken kalkabılırım yardım edın bana
Sana da günaydın canımgünaydın arkadaşlar
hepimize güzel bi haftasonu olsun inşallah
yap kız yap
hayırlı cumartesiler suzimm
Sen evde miydin canım? Akşamları belli bir saatte yatmaya çalışırsan, sabah da erken kalkarsın. Buraya da düzenli gelirsen toparlarsın.slm kızlar nasılsınız bende gerı döneyım dıyorum ama düzenım çok bozuldu düzensiz beslenıorum
aksam 7 de aksam yemegı saat 9 gıbıde meeyve yıyorum napcam ben böyle sabah nasıl erken kalkabılırım yardım edın bana
sağol tatlım
menünde e önemli yer beyaz ekmek
suzim görmesin
kız gecenin bi vakti o kadar şey yenir mi
amin ablacım çok sağol
ben de 60-61 olmuştum da buraya gelmeyince 66'lara çıkıvermişim :26:
döndük yine kürkçü dükkanına sen de gel artık
kuzucum sıkma canını inşlaah en kısa zamanda toplar.Ya on yıl sanki dün evlemişiz gibi geliyor. düğnüm balayım hepsi taptaze aklımda ama 10 yıl geçmiş bile. O zaman ben bbirici cezamı bu gün çekeyim. spor yapacağımMaşallah 10 yıl, dile kolay.
Kızım idare eder diyor da, çok iyi değil yani, anlayacağın
Kim hangi gün istiyorsa ona göre yapsın canım, yani herkes aynı gün uygun olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız bende gerı döneyım dıyorum ama düzenım çok bozuldu düzensiz beslenıorum
günaydın kızlarrr
bende bildirimimi yapayım cezaya kaldım onu baştan söylim ama üzülmüyorum çünkü eksiyimm
başlangıç:69.7
geçen hafta:67.4
bu hafta:67.0
giden:400gr
toplamda giden:2.7
hedef:56
kızlar rüyamda gördüm dün akşam tartılıyorum 61.7 çıkıyorum tartıda nasıl seviniyorum anlatamam yaa resmini çekmeye çalışıyorum size göstermek içinkeşke rüyam gerçek olsaydıı
Hepimize fadime abla ;-)Günaydın kızlarrr,
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
Yaptım kız yaptım oh sefam olsungünaydın arkadaşlar
hepimize güzel bi haftasonu olsun inşallah
yap kız yap
hayırlı cumartesiler suzimm
He bende burdayım ama gormedın küstümkız görmedim seni sende mı burdasın
dur kız daha baslamadım çalışmalara karar aşamasındayım 2 çocukla zor olacak biliyorum çünkü benim kızım çok yaramaz o yuzden napsam bılemedım of of
kızlar rüyamda gördüm dün akşam tartılıyorum 61.7 çıkıyorum tartıda nasıl seviniyorum anlatamam yaa resmini çekmeye çalışıyorum size göstermek içinkeşke rüyam gerçek olsaydıı [/B]
Canım hayırlı uğurlu olsun, maşallah yoğun bir gün geçirmişsin.
Kilo için de tebriklerr
Yenmez ama kendıme hakım olamıyorum
Öylede düzgün iş bulsaydım iyidi kendı mesleğimi yspamıyorum sınır bı durumsağol canım
böyle hafif beyaz balina gibi oldum
ay ne güzel rüyaymış o
öyle oldu ablacım
çok sağol
canım gün içinde daha düzgün beslensen aramazsın belki :26:
nöbetten sevgiler saygılar
sabah sabah bir doğum yaptırdık
minik bi bebiş geldi dünyaya
ara ara girerim
öpüldünüüüzzz
Of kimin lambası yanıyor göremıyorum da
Öylede düzgün iş bulsaydım iyidi kendı mesleğimi yspamıyorum sınır bı durum
Aboww gı sonunda jınekolog olmaya mı karar verdın iyi sanata yabancıya soyunmayak
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
nöbetten sevgiler saygılar
sabah sabah bir doğum yaptırdık
minik bi bebiş geldi dünyaya
ara ara girerim
öpüldünüüüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?