70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

onu benimki bile yapıyor yaa
daha evlenmedik bi de düşün yani evlendikten sonra ne olcak
bana baktı baktı sonra da "maaşallah ya kollara bak benimki kadar var" dedi
höönnnkkk dedim kaldım
tabii bunu ödedi ama olsun

kadın kaç kere sordu zaten kıyamam
inşallah olmuştur da benim haberim olmaz ki 2 hafta sonra gidiyorum
olursa söylerim tabii elbet

evet nian var ve benim asıl bacağımı zayıflatmam lazım
göbeği kamufle edebiliyorum
kıyafetin 38 bedenine sığdım

çok sağlıksız bi beslenme olmuş tatlım
daha düzenli beslenmelisin, hem daha sağlıklı zayıflarsın hem hastalığın da daha çabuk toparlar

a.s.gecmis olsun
mönü olmamis tabiki

saol tatlım ya evet farkındayım olmamış toplamam lazım kendimi neyse bakalım biraz daha dikkat edicem umarım bu yeni kullanıcım çay işe yararda gider fazlalıklarım zaten sinir oldum ya bugün kadınıon birine ayy ne kadar kilolusun falan didi ya öfffff kendiside 60 kilo hani

cook romantiklerr cook

ayy kiyamam hayirlisi olsun insallahhhh

oooo süperrr bacaklar sana öyle geliyodur canim ya

canim öyle cayla felan olucak seyler degil saglikli beslendinmi zaten gidiyo inan
kadinda pek bi dangalakmis

biliyorum ama çok moralman çöktüm bide bu hastalık eklenince düzen falan kalmadı ama toplicim kendimi yaa en kısa zamanda :2::2:

sen diktirmiyomuydun :44:
alicaksan 40 alip istedigin yerinden daralttirsan
balik etek cok yapisinca kötü duruyor sanki :26:

diktiriyorum canım zaten kadın ölçüleri biraz bol aldı provaya gitcem daha
ben de yapışınca sevmedim yürürken bacak arası çok belli oluyor hiç hoşuma gitmedi
o kadar dar yaptırmayı düşünmüyorum ben

canim öyle cayla felan olucak seyler degil saglikli beslendinmi zaten gidiyo inan
kadinda pek bi dangalakmis

yokk kızz çay hakketen işe yarıyo tabi senin dediğin gibi sağlıklı beslenmekte şart tatlım evet akupunktur pekte gerekli değil aslında
bak çayın malzemeleri bunlar tatlım 1 tane yeşil elma 1 tane çubuk tarçın 1 yemek kaşığı biberiye 2-4 adet top karabiber 2-4 arası karanfil ve 5 bardak suyla kaynaıyosun tatlım kan şekerini falanda düzenliyormuş yahu :26:

tm iste canim öyle daha iyi olur
cok dar olunca yürümeside zor penguen gibi gezme ortalikda

ablamda akapunktur yaptirdi
aslinda onun hic faydasi olmuyorda sadece dr.un verdi liste zayiflatiyor
kendide diyordu bosu bosuna can yakma
tabi böyle caylar sagliklida canim bende inanirim ama yediklerine dikkat etmek en önemlisi

canim ya belki anlatmak istemezsin diye sormak istemedim ama :26:
hayirdir :26:

ayyy benim odun sevgilim yüzünden canım çökertti beni bu çocuk hayır birde artıkk yaptıı hatayı anlamıyorda kendimi anlatmaya çalışıyorum yook ; artık en sonunda patladım ağlaya ağlaya konuşuyorum adamın umru değil daha yeni mesaj attı üzgünüm diye ...saygı yok ilgi yok değer ise hak getire keşke değer vermeseymişim bu kadar üzülmezdim bu kadan

topla canım sağlıklı bi şekilde kilo verince inan insanın özgüveni yerine geliyor

ewet tatlım sağlıksız kilo verince kat ve kat fazla olarak geri dönüyor vücuda o yüzden salmıcim kendimi salmamalıyım birde kilo sorunca saklanıcak yer arıyorum ya utanıyorum yerin dibinde olasım geliyor ya bu kilo insanın özgüveninide alıyor vermek şart

evet benim annemde akupunktura gitti faydasını göremedi tabi yediklerine de dikkat etmiyordu sırf acısı baki kaldı akupunkturun :)

konuyu tam bilmiyorum ama bu söylediklerin gercekden onda mevcutsa
neden bukadarina müsade ediyosun
yazik degilmi sana
kizma bana ama sevgililerine kendilerini bukadar ezdiren kizlara cook kiziyorum ben
gördügün seyleri görmemezlikden gelme ve düzelir diye bekleme canim :26:

müsaade etmemem gerekiyordu ama kıyamıyordum çok seviyordumm tabi birde bizim bu şeyler askerlik dönemi oldu anlayışlı davranım dedikçede bu hale döndü oda
bu pazartesi yanıma gelicekti doğum günüm için gelme dedim ona en sonunda bakalımartık bından sonrası içi ne olucik ve dedğin gibi canım susmamam gerekiyor artık biz birde ciddi düşünüyorduk bişeyleri rayına sokmadan ciddi işleri ertelemem en hayırlısı olucak galiba düzelir dedikçede düzlmiyor haklısınnn daha beter oluyor

Yok canım Pılav felan yok hatta bulgur ve mercimek dısında pilav yemıyorum. ben akşam genellıkle öğün yemiyorum.. sabah ve öğle yedıgım ekmek 3 yada 4 dilimi buluyor sanırım ekmek fazla ama ekmegı kesemıyorum... gecen haftada bı suru kutlama ve ece vardı ust uste 4 gün boyunca yemege kutlamaya gıttık o hafta ondan artı oldu dedım de bu hafta nollduuu hevesımde kırıldı dıkkat de edemıyorum artık çıkolata gofret bıle yedım spor olarakta dısarda yuruyus ıstıorum ama tek basıma da onu yapmak ıstemıyorum yakınlarımda oturan spora eslık edecek bırılerı de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…