İyi akşamlar ben irem, dün aranıza katıldım( aslında önceden katılmıştım da düzenli olarak yeni başlıyorum :) ) şimdi ben bugün yediklerimi yazacak mıyım? yazacaksam kime yazacağım? birisi bilgilendirirebilir mi :)
canım aşırıya kaçmamak şartıyla ve de glisemik indeksi düşük yiyecekleri doyuncaya kadar yiyebiliyorum (karatay diyeti) o yüzden belli bir miktar söylemiyorum:18::18::18:
bende dur demesem yükselecek canım
kilo veremiyorum ama fazlada almıyorum
artık vermem lazım
doyururuz bacım gel
bende geliştircem kendimi
eşime muhtaç olmadan binecem arabaya
yemekleri ölçüyle verirsen daha fazla yardımcı olurum
karbonatlı suyu bende denedim ama çok faydası olmadı :26:
Size mi yazıyoruz yani? afedersiniz tam anlayamadım da :/
buraya yazıyoruz arkadaşlar yardımcı olurlar
yazmak zorunda değilsiniz ama yazarsanız faydası olur
Arkadaşlar benim izleyeceğim yol şu şekilde;
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak sıcak su,
Kahvaltı; zeytin, peynir veya yumurta, domates, salatalık, biber,2 dilim ekmek, 1 fincan yeşil çay
Ara ;1 fincan yeşil çay
1 SAAT SPOR
Öğle ; sebze yemeği, yoğurt, salata,2 dilim ekmek
Ara ; 1 adet meyve
Akşam ; sebze yemeği, 2 köfte büyüklüğünde ızgara et veya benzeri et grubu, salata, 2 dilim ekmek
yatmadan 2 saat önce ; 1 adet meyve
Günde en az 2-3 lt su
Ben bu şekilde düşünüyorum tavsiyesi olan varsa paylaşsın lütfen...
menüm
sabah
Eki Görüntüle 880938
domates, salatalık beyaz peynir, 1 dilim ekmek üzeri tahin pekmez 1 dilim ekmek daha zeytin
ara
1 fincan neskafe
ara
folyo kasede aşure
öğlen
Eki Görüntüle 880944
kabak kavurma yoğurt ekmek
ara
1 küçük tuzlu kurabiye
ara
kuru incir
akşam
1 kaseden az dövme çorbası(etli)
salata, yoğurt
merhaba arkadaşlar
ben 23 yaşında ve 75 kiloyum boyum 1.64 yani tahmin edeceğiniz gibi aşırı kiloluyum ve ilk hedefim 10 kilo vermek sonrasında bir 10 kilo daha vererek ideal olduğunu düşündüğüm kiloya ulaşmak.
insülin direncim olduğundan kolay kilo veremiyorum ve bu durum bütün diyetlerden soğumamın temel nedeni
insülin direnci aynı zamanda insanın karnının hep aç hissetmesine neden oluyormuş ben zaten hep aç bir kızdım artık iyice durdurulamıyorum. bundan 6 ay önce 69 kiloydum o zaman dukan diyeti yapmaya çalışmıştım ama atak evresinde sadece 1 kilo verince bütün hevesim geçmişti ve bırakmıştım.
son 3 aydır kendimi iyice saldım ve çok sevgili kilo almaya aşırı meyilli bünyem beni benden alarak 6 kilo ekleyiverdi dün bir tartıldım ki 75 kilo olmuşum.
artık bu duruma bir dur demek istiyorum ama söylemek ve yapmak aynı kolaylıkta değil maalesef.
midem o kadar büyümüş ki her yemekte iki tabak yediğimi fark ettim. özellikle makarna çok severim ve artık iki tabak yemek zoruma gidiyor.
çok severek aldığım eteklerime giremiyorm. bacaklarım aşırı kalınlaştığından çizmelerim yukarı çıkmıyor.
komik bi görüntüm var ve bunun farkındayım ama kendimi yemekten alamıyorum. şu anda bunları yazarken bile karnım aç oysa ki 7 buçukta yemek yedim insan iki saatte kurt gibi acıkmamalı.
kola çikolata cips üçlüsü birdenbire vazgeçemediğim ürünler haline geldi. özellikle kolayı bıraksam çok iyi olur çünkü su niyetine içiyorum.
çok kötü hissediyorum kendimi ama aklım hep yemekte o yüzden kendime bir dur demeliyim.
lütfen bana yardım edin bu kadar gençken istediğim herşeyi giyebilecekken anane işi kıyafetlere mecbur kalmak istemiyorum.
açlığa hiç dayanamıyorum benim gibi olan varsa ve bunu bir çözüme bağladıysa lütfen bana da söylesin acıktığımda dünya duruyor sanki hiçbir şey yapamaz hale geliyorum.
Aferin sana, iyi yapmışın, cumaya mükafatını alırsın canım inşallah.
teşekkür ederiz, dövme çorbasını çok seviyorum ben de. Tavuklu mu yapıyorsun?
Neyse ben kaçar, iyi akşamlar
hayırlı aksamlar menu benden
sabah : 1 haslanmıs yumurta, 1dlm ekmek , 1 tatlı k. salca, 1 tatlı kasıgı lıght peynır,sekersız cay
ara; 2 tane bıskuvı
oglen salata 1 dlm ekmek
ara 2 kucuk armut
ara 8 badem
aksam sebze yemegı, yogurt
off pofff
karatay diyeti yapıyorsan bizim yorumlamamız nekadar doğru ki :26:?canım aşırıya kaçmamak şartıyla ve de glisemik indeksi düşük yiyecekleri doyuncaya kadar yiyebiliyorum (karatay diyeti) o yüzden belli bir miktar söylemiyorum:18::18::18:
topiğe yazıyorsunuzSize mi yazıyoruz yani? afedersiniz tam anlayamadım da :/
hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar
ben 23 yaşında ve 75 kiloyum boyum 1.64 yani tahmin edeceğiniz gibi aşırı kiloluyum ve ilk hedefim 10 kilo vermek sonrasında bir 10 kilo daha vererek ideal olduğunu düşündüğüm kiloya ulaşmak.
insülin direncim olduğundan kolay kilo veremiyorum ve bu durum bütün diyetlerden soğumamın temel nedeni
insülin direnci aynı zamanda insanın karnının hep aç hissetmesine neden oluyormuş ben zaten hep aç bir kızdım artık iyice durdurulamıyorum. bundan 6 ay önce 69 kiloydum o zaman dukan diyeti yapmaya çalışmıştım ama atak evresinde sadece 1 kilo verince bütün hevesim geçmişti ve bırakmıştım.
son 3 aydır kendimi iyice saldım ve çok sevgili kilo almaya aşırı meyilli bünyem beni benden alarak 6 kilo ekleyiverdi dün bir tartıldım ki 75 kilo olmuşum.
artık bu duruma bir dur demek istiyorum ama söylemek ve yapmak aynı kolaylıkta değil maalesef.
midem o kadar büyümüş ki her yemekte iki tabak yediğimi fark ettim. özellikle makarna çok severim ve artık iki tabak yemek zoruma gidiyor.
çok severek aldığım eteklerime giremiyorm. bacaklarım aşırı kalınlaştığından çizmelerim yukarı çıkmıyor.
komik bi görüntüm var ve bunun farkındayım ama kendimi yemekten alamıyorum. şu anda bunları yazarken bile karnım aç oysa ki 7 buçukta yemek yedim insan iki saatte kurt gibi acıkmamalı.
kola çikolata cips üçlüsü birdenbire vazgeçemediğim ürünler haline geldi. özellikle kolayı bıraksam çok iyi olur çünkü su niyetine içiyorum.
çok kötü hissediyorum kendimi ama aklım hep yemekte o yüzden kendime bir dur demeliyim.
lütfen bana yardım edin bu kadar gençken istediğim herşeyi giyebilecekken anane işi kıyafetlere mecbur kalmak istemiyorum.
açlığa hiç dayanamıyorum benim gibi olan varsa ve bunu bir çözüme bağladıysa lütfen bana da söylesin acıktığımda dünya duruyor sanki hiçbir şey yapamaz hale geliyorum.
afiyet olsun canim menuncok guzel.
ben bunları yesem açlıktan ölürümhayırlı aksamlar menu benden
sabah : 1 haslanmıs yumurta, 1dlm ekmek , 1 tatlı k. salca, 1 tatlı kasıgı lıght peynır,sekersız cay
ara; 2 tane bıskuvı
oglen salata 1 dlm ekmek
ara 2 kucuk armut
ara 8 badem
aksam sebze yemegı, yogurt
off pofff
ben resimdeki şekilde yapıyorum dövme çorbasını ama bugün o şekilde yapmadımsiz dovme corbasi yazinca ben anlamadim ne oldugunu ama resmine bakinca anladim biz ona yogurt corbasi diyoruz ben onun icine haslanmis nohuy koyuyorum bide misketten daha kucuk nohut kadar kofteler yapiyorum kizartiyorum atiyorum icine cocuklarin cok hosuna gididyor tavsiye ederim.
ay gidim bi yatayım çok sancım var
menüm
sabah
Eki Görüntüle 880938
domates, salatalık beyaz peynir, 1 dilim ekmek üzeri tahin pekmez 1 dilim ekmek daha zeytin
ara
1 fincan neskafe
ara
folyo kasede aşure
öğlen
Eki Görüntüle 880944
kabak kavurma yoğurt ekmek
ara
1 küçük tuzlu kurabiye
ara
kuru incir
akşam
1 kaseden az dövme çorbası(etli)
salata, yoğurt
Var canım biz de yapıyoruz, daha doğrusu ben cumartesi ve pazar yaptım, 1 günüm kaldı.ya ben 2 gündür msj atamıyorum niye kabul etmiyor ya msjlarımı:2:
bende cezalarımı yapıyorum hani başka yapan yokmu
Canım herşeyden önce kola-cips-çikolata onları bir kenara bırakarak başlayabilirsin. Ben sana liste yayınlayayım ordan kendine menü hazırla,merhaba arkadaşlar
Tabii ki alırız hoşlgedin.beni de aranıza alın arkadaşlar bende 1.70 boyundayım 74 kiloyum tek başına daha önce defalarca kilo verdim ama geri aldımbelki sizlerle birlikte istediğimiz kilolara ulaşırız var mı benim gibi yeni başlayacak kızlar biraz acemiyim de
Halaaa geçmedi mi kız, keşke akşam su torbası falan koysaydın. Sıcak bişeyler iç faydası olurgeçmiş olsun canım bende sen gibi şuan sancıdan ölüyorum ama çalışmak zorundayım işte
Var canım biz de yapıyoruz, daha doğrusu ben cumartesi ve pazar yaptım, 1 günüm kaldı.
Canım herşeyden önce kola-cips-çikolata onları bir kenara bırakarak başlayabilirsin. Ben sana liste yayınlayayım ordan kendine menü hazırla,
3 ana-3 ara öğün şeklinde beslenirsen acıkmazsın zaten. Buraya da hergün menünü yaz, o zaman kaçamak da yapmazsın.
Tabii ki alırız hoşlgedin.
Halaaa geçmedi mi kız, keşke akşam su torbası falan koysaydın. Sıcak bişeyler iç faydası olur
Günaydınn kızlarrben kahvaltıya kaçar
dün baş ağrısının üstüne akşam bide regli oldum çok mu üşüttüm nedir acayip sancım varayağımın alına ısıtıcı fan aldım onla idare ediyoum şimdilik ablacım eve bi gidim geçmezse su torbası yapcam bu arada dün akşam ilk sporumu yaptım kardeşim spora gidiyor ondan öğrendiklerimi yaptık akşam dün ölçü almışlar onun da toplamda 17,5 cm vermiş çok mutluydu bi göğüsten veremiyor geçen ay 100 bu ay da 100
günaydın canımm
ben hemen ağrı kesiciyi içiyorum ağrıyı hissedince
eğer sonradan arttırmıyorsa biağrı kesici al bence
kendine eziyet etme
kızlar bugün çok mutluyum
ay heyecandan günaydın demeyi unuttum
sabah bi tartıldım 66,6
sonra yine tartıldım bikaç kere daha 66,9
66yı gördüm şükür
cumadan beri 1,4 vermiş oluyorum demekki kilo değilmiş o fazlalık
dün hafif beslenmenin faydasını gördüm
inşallah cumayada mutlu eder tartı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?