70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorum ki nedenn dün kendimi parçaladım spor ypcam diye her yanım tutuldu bugün akşam olmaz bana :26: bi ara bende dukan diyeti yaptım o da protein biirsin belki ama 8inci gün hastanelik oldum bağırsaklarım çalışmıyordu ve düzeltmek 1 hafta mı aldı o yüzden korkuyorum yoksa 4 kilo falan vermiştim

ben dikkat ediyorum bişey değişmiyor maalesef canım ya nolcak böyle bilmiyorum evlencem diye zorluyrum bu kadar kendimi yoksa yapmicam diyet falan sıkıldım bu durumdan çünkü 3 ay boyunca veriğim kiloya bak şaka gibi

eline sağlık verdiğin emekler için canım bence de takılma olanlara kimse sana niye yapmıyorsun niye eklemedin beni vs tarzında konuşamaz kimse bu iş için para vermiyor sana sonuçta adı üstünde gönülü yapıyorrsun aksi bi durum olduğunda senin arkanda oduğumuzu gördün biliyorsun da.. ama tabiki senin bileceğin bişey sana, derslerine, özel yaşamına engel olmasını istemeyiz bakalım kim yapcek isteyi

ben bi tiroid fonksiyonlarıma baktırcam canım.. istersen sen de bi baktır belki onunla alakalıdır bu halimiz

bilmem kii guatr için falan gitmiştim zamanında o zman öyle bişey osa söylerlerdi herhalde tekrar mı gitsem acaba
:26:

herkeze benden kucak dolusu sevgiler ben geeeldiiimmm

dün eve net bağlattık sonunda şükkürrrrr

umarım hepiniz iyisinizdirrr....

tekrar hoşgeldin canımm uzun zamndır yoktunn ne alemdesin??

minecim yapma böyle bak ne güzel haftanın birincisi oldun böyle devam et hadi tatlımm

benim de hafta sonu misafirim vardı, yedim deli gibi:18:

kim gelmiştubişim hoşgeldin,nasılsın?

hoşgeldin
iyiyiz şükür
sen nasılsın?
çok haklısın
artı çıkmak istiyorsam mis gibi yemeliyim
okula getiremem okuldan arkadaşlara yapmıştım
neyse biyolunu bulacaz

aynı durumdayız canım
ben 12 kilo falan verdim geri aldım şimdide veremiyorum
boşa kürek çekiyoruz gibi oluyor ama az azda olsa gidecek sakın bırakma fazlasıyla alırsın ozaman
buradan ayrılan kilo alıp dönüyor

selam kizlar günaydin

nora da yok ne zamandır:26:
evet kayboldu oda :26:
kilolarinla mutsuzsan hic bir zaman gec degildir canim

tesekkürler tatlim
senin sayende birsürü bilgiye ulastik

sagol fadimem güzel bilgiler
kızlar bir sorun var

elektronık basküle 10 kere çıksam 6-7 tane farklı sonuc verıyor ve 800-900 gr fark oluyor arada ? bozuk mu acaba?
yenı ama daha
canim su sisesiyle dene bi tartin dogrumu tartiyor
hmm evet topukluyla zor oluyor insan tam kavrayamıyor :26:

nazar değdirdin bilee
+500
kiz masallah da dedim
nöbetteyim
hızlı hızlı baktım
ben çıkar öpüldünüz canlarım
bu arada çok güzel kilolar verilmiz mine,minder,suzim başta olmak üzere
darısı başıma
ben bu hafta +500
elveda
sagol bebegim sende haftaya fazlasiyla verirsin ben inaniyorum
Kizceleriiimm hepinizi cok özledim siz yokken ben bir hicim daha iyi anladim :)) beni kurkcuu dukkanina kabul edermisiniz acabaa :))
uuyyy hosgeldin kuzu
He valla dayanamadim kioo veresim geldi cokkk :))) saka bi yana hep aklimda ama bi firsat yaratamadim neyse bugune kismetmis telden de olsa girmeye çalışıcam artik ev ve is bilgisayarlarini kullanamiyorum maalesef ((
niye kuzu ev ve isden olmuyor artik :26:
üzüldüm ya
kizlar bugun kilo vermenin heyecaniyla tum gun tikindim durdum

niye boyle oldum ben:18::18::18:
bende arti 900 grammla basladim haftaya
aksamlari meyve fazla canim meyvenin kendi sekeri var kilo vermeni engeller :18:
sagol bebegim sende düzene soktunmu geri verirsin kuzu sIkma canini
cok dogru bir söz

1 kuru incirin 57 kalori olduğunu ve bir adet meyvaya eşdeğer olduğunu biliyor muydunuz?
yinede iyi canim :44:demek 2 tane yiyebilirsin ara ögün olarak

herkes iyidir umarim
bildirimi anca yapabildim:26:
geciktiysemde haftaya jatilutim artik
gelemiyoruummm
bugunde uzak bir yere yatili misafirlige gifiyoruz kizlar
opuyorum Allaha emanet oluun
jatilutim ne gii :44: özledim ballim kaymagim
Ya biri benim yerime özelden Msj atabilirmi bildirim yapıcam özelden Msj atamıyorum :-(
Başlangıç.76.6
Hedef.65
Gecen hafta.74.4
Bu hafta 73.1
Giden 1.3
Toplam giden 3 3
ayniyiz ayniyiz :86::86:

İnan bıktım şu insanlardan ıssız adaya düşsem keske bi iş istiyorum insanı olmayan yapayalnız çalışabilicem
benide götür bulursan öyle bir yer
hosgeldin canim aramiza
ellerine saglik canim
bosuna kendini üzüyorsun herzaman olur cünkü herzaman yeni üyelerde geliyor hemen veda etmeseydin beraber bi cözüm bulurduk :26: simdiye kadar ugrasdin icin elline emegine saglik canim
ben de kilo vermek istiyorum.78 kiloyum .beni de aranıza alır mısınız ????
gel canim hosgeldin
liste icin eline saglik tatlimsoylediklerinde de haklisin..bundan sonra her hafta baska birisi liste hazirlasin..
bence kilo alan ceza olarak öbür haftaya yapsin listeyi
bence bi düzen gerek yani ya persembe yada cuma tekrar hatirlatmak lazim nasil ve ne sekilde bildirim yapildigina dahil cünkü sürekli yeni gelenlerde oluyor onlarda bilmiyorlar sanada hakk veriyorum mine

triii triii triieeendyyy cok sükür gelebildim
fadimecim liste sonu olan yapsin derim ben karar verelim hem gaza da geliriz diye düsünüyorum kilo vermede

hoşbulduk kızlar sağolun bende çok iyiyim,ev çocuklar derken tüm günüm hep aynı geçiyor,monoton bi hayat diyelim,dün

sobanın yerini değiştirdik oturduğumuz salon büyük olduğu için heryer eşit ısınmıyor diye tam ortaya çektik,ve bugün

belim kopuyo çok acıyo,acısının bugün çıkıcağı belliydi napıcam bilmem,dün fazla yüklendim sanırım,dr 2.ci iğneyi

vurarken belime,dikkat et bundan sonra ağır kaldırma dediydi allahtan,hiç dinlemiyorum çok kızıcak bana ve geçmiycek

bu bu belim benim..

özlemişim burda çene çalmayı valla hepinizi özledim. ...

benim de hafta sonu misafirim vardı, yedim deli gibi:18:
aynen bende misafir mağduruyum :26:
bence bi düzen gerek yani ya persembe yada cuma tekrar hatirlatmak lazim nasil ve ne sekilde bildirim yapildigina dahil cünkü sürekli yeni gelenlerde oluyor onlarda bilmiyorlar sanada hakk veriyorum mine

teşekkürler canım banada bihak veren çıktı
hem yeni gelenler oluyor hemde hatırlatma yapılması lazım

12 kilo vermişsin yine ne güzel ben 4 verip 2sini aldım bu incecik olanlara sinir oluyorum artık ya bildiğin psikoojim bozuldu bu kilo yüzündennn

canim ya gecmis olsun zaten sen belinden sikayetciydin tugbis dikkat etseydin keske bizde seni özledik

aynen bende misafir mağduruyum :26:

teşekkürler canım banada bihak veren çıktı
hem yeni gelenler oluyor hemde hatırlatma yapılması lazım

eskiden yapiyorduk zaten minem kendimi düzene sokamadim bu aralar yoksa bende hatirlatmalari yapardim

gunaydin kizlar, herkes iyidir umarim,

bence suzim listeyi haftanin yani listenin sonuncusu olanin yapmasi guzel fikir

bence de iyi diyeceğim ama ama bu hafta benim sonuncuÖbür hafta başlasın bariii, ben hiç liste yapmadım ki:26::26:
Hoşgeldin canım,
Geçmiş olsun, kocana yaptırsaydınya kaldırma işlerini, niye kendini zorladın ki, zaten rahatsızsın.
Bebişler ne yapıyoalr büyüdüler mi?

Günaydın canım,
Bence de olur listeyi sonuncu yapsın, hem de motive olur, ama ama benim sonuncu, öbür hafta başlasın bari.:18::18::18:

günaydin diycemde ben moladan gelene kadar ögleni gecti dimi kacamak yaparken iki kere düsünürüz
bu hafta kimse bulunmasa yapacak ben yapayim ama benimki evde o yüzden öglene kadar bildirimler olsa öglenden sonrada yaparim listeyi :44:yada haftasonu gece de olabilir :26:bi düsüneyim nasil yapabilirim diye :26:

Son düzenleme:
bugün cok usluyum afferim bana
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi biraz süt ve birazda tarcinle yedim
simdide peynirli salata yiyorum
sonra bitane mandalina
ama aksam bilmiyorum daha

canim ya gecmis olsun zaten sen belinden sikayetciydin tugbis dikkat etseydin keske bizde seni özledik
evde benden başka kimse yokki,mecbura kaldım..ama ağır iş kalmadı artık inşallah rahatlar belim,1 ay falan sonra 3.cü iğnemi vurulucam bakalım sonuç nolcak:26:

Hoşgeldin canım,
Geçmiş olsun, kocana yaptırsaydınya kaldırma işlerini, niye kendini zorladın ki, zaten rahatsızsın.
Bebişler ne yapıyoalr büyüdüler mi?

sağol canım,tek başıma değildim zaten eşime yardım ettim,zaten kaldırmadık çektik muşambayla beraber sobayı asıldık yani,ama baya zorladım,neyse dinleniyorum şimdi geçer umarım..

çocuklar büyüdüler,çığrımdan çıkartıyolar artık, oğlan 4.5,,kızda 3.5 yaşına geldiler,düşün artık halimi

işte şimdiki halleri, gecem gündüzüm bu zıpırlarla valla,kendimi unuttum

bugün cok usluyum afferim bana
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi biraz süt ve birazda tarcinle yedim
simdide peynirli salata yiyorum
sonra bitane mandalina
ama aksam bilmiyorum daha

guzel suzim sen simdi 1 kg verince haftada gaza geldin dimi bende acayip gaza geldim bu hafta cok dikkat ettim arti ciktim gecen haftada oyleydi ondan yiyip duruyorumm

ben fadime ablaya msj attim eger o yapmak isterse listeyi , bu haftanin sonuncusu o ya, detayli bir sekilde anlatayim diye isterseniz detayli bir sekilde buaraya anlatayim nasil yapildigini hem herkes bilgilenmis olur, bir kerede cozeriz sorunu sonra da her hafta sonuncu olan yapar listeyi kuzummm nasil fikir?

öyle canim biz kadinlar deriz yapma etme diye ama kendimizde yapariz iste agir isleri
masallah tugbis bunlar kocaman olmus kizda baya büyümüs ufacik birseydin

trendiy kuzum sana allah yardim etsin bende bir tane var zor idare ediyommmm inan ki oyle zor bu devirde herseyin farkindalar biz bayagi saf cocuklarmisiz , annem bir bakardi bana oturdugum yerden kalkamazdim, konusmasina gerek kalmaz, gozleriyle idare ederdi bizi, simdi nerdeeee

LİSTE KONUSUNDA BAZI ANLAŞMAZLIKLAR OLMUŞ SANIRSAM,NEYSE HALLOLUR UMARIM,BENDE VARIM BUNDAN SONRA AZCIK MOTİVE OLMAM ŞART,,pardon büyük yazmışım
listeyi sonuncu olan hazırlaması konusunda hem fikirim güzel buluş

öyle canim biz kadinlar deriz yapma etme diye ama kendimizde yapariz iste agir isleri
masallah tugbis bunlar kocaman olmus kizda baya büyümüs ufacik birseydin

evet minicik bişeydi,gerçi bana hala minicik görünüyo ama o başka
kız manken olcak büyüyünce kilo milo almıyo çok zayıf maşallah böyle giderse benim yaşadığım sorunları yaşamıycak,kilo vermeye çalışmıycak yedikçe zayıf kalanlardan olucak benim tam tersime

ay çok güldüm valla ne yalan söyliyim haklısın bende çocukken aynıydım,bir bakışı yeterdi,benimkiler nerdeebakmak şöyle dursun çığırıyorum resmen korksunlar diye kaçıyolar şebek şebek hareketler gülüşmeler,tınlayan yokki sinir oluyorum,sandalye cezası veriyodum bi ara şımardığında 5 dakka oturucaksınız kalkmadan diye,şimdi onu bile kaale almıyolar eğlenceye dönüştürdüler iyice sırf oturmak için bile beni sinir edip binbir türlü şımarıklık yapıyolar işe yaramıyor hiç bişey,birbirlerinden destek alıyolar bide,bazen suçu birbirlerine atıyolar ben yapmadım o yaptı falan,ooff erkenden yaşlandırcaklar beni bunlar
ama herşeye rağmen onlarla yaşamak çok güzel,mesela şuan çok rahatım ikiside bahçeye çıktılar kar oynamayakafamı dinliyorum

yok canim haftasonu cok yedim bugün +900 ile basladim :18:
iyi fikir canim bende bilmiyorum alinti alip yapiyordum :26:nasil yapiyorsun anlatirsan güzel olur ondan sonra liste sonuncusu hazirlikli olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…