- 24 Temmuz 2013
- 4.227
- 1.813
- 123
bilmiyorum ki nedenn dün kendimi parçaladım spor ypcam diye her yanım tutuldu bugün akşam olmaz bana :26: bi ara bende dukan diyeti yaptım o da protein biirsin belki ama 8inci gün hastanelik oldum bağırsaklarım çalışmıyordu ve düzeltmek 1 hafta mı aldı o yüzden korkuyorum yoksa 4 kilo falan vermiştimniye boyle olduuuuu hizli kilo vermek istiyorsan canim full protein diyeti yap..yani hic yagli karbonhidratli yemiyorsun sadece proteinli gidalar tuketiyorsun..mesela 3 gun arka arkaya bu sekilde beslen sonra normal beslen..surekli proteinli yersen sindirim sisteminde sorunlar yasarsin
ben dikkat ediyorum bişey değişmiyor maalesef canım ya nolcak böyle bilmiyorum evlencem diye zorluyrum bu kadar kendimi yoksa yapmicam diyet falan sıkıldım bu durumdan çünkü 3 ay boyunca veriğim kiloya bak şaka gibi
canım bu mesajı perşembe günleri atsan daha iyi olur diye düşünüyorum
ben sordum yine senmi hazırlıyordun emin olamadım mesajda atmadım umarım listeyi hazırlamamışsındır daha:26:
canım ben önceki hafta çok artı çıkmıştım
bu hafta biraz dikkat edince gitti çok şükür
ama haftaya ümitli değilim :26:
sende üzme kendini hep aynı eyrde sayıyoruz bende aynı durumdayım bakma bu hafta gitti ama kaç aydır uğraşıyorum
bi ileri 2 geri:26:
arkadaslar herkese merhaba,
bu haftakı lısteyı hazırladım, ve forumun sayfasına postladım. Lakın bundan sonrakı haftalarda lısteyı hazırlamaya talıp degılım. her ne kadar bugune kadar canla basla hafta sonları lısteyı hazırlamak ıcın elımden gelen gayretı ve ozenı gostermıs olsam da her hafta bırılerı cıkıp bırseyler soyledı. Bır hafta lıstede olmayan bırısı kustu hem de butun uyarılarıma ragmen baska hafta bırısı baska olumsuz seyler soyledı. Ben hafta sonları ne planım olursa olsun ( bu hafta bır konferans ıcın sehır dısındayım gece geldım evıme ) oturu bu lısteyı hazırlıyorum (gecen hafta laptoptum bozuldu yıne de arkadasımdan laptopu odunc aldım lısteyı yaptım kı ben ders calısmak ıcın bıle arkadasımdan laptomu ıstememıstım ama lıste ıcın ıstedım). Fakat butun bunlara ragmen herkesın kolaylıkla bırseyler dıyebılmesı benı gercekten ıncıtıyor ve kırıyor. fakat tekrar edıyorum kımse yanlıs anlamasın benım nıyetım kımseye laf soylemek degıl bu yazım hıc kımsenın sahsına degıl sadece hepınızını arkadas kabul ettıgım soylemek ıstedım. Cunku her hafta gormedım dıyenler oldugu ıcın defalarca yazıyorum bıldırımler bana olacak dıye veya hatırlatııyorum lısteyı cumartesı aksamı hazırlıcm hala msj atmayanlar varsa gondersın dıye , ders aralarında foruma gırıp elımden geldıgınce herkesle muhabbet edıp buraya dahıl olmaya calısıyorum, ama sızler bazen detayları goz onune almadan bazı durum tespıtlerı yapınca kırılıyorum elımde degıl. Bu forum benım ıcın ayrı bır dunya, hıc bırınıızın yuzunu bıle gormedım ama hepınzı ayrı bırer arkadas kabul ettım. benım sızden ıstedıgım kımsenın bu yazıyı forumda atısmalara sepeb olacak sekılde algılamaması veya o sekılde okumaması, eger bu haftadan ıtıbaren baska bır gonullu varsa o hazırlasın lısteyı bakalım ne kadar devam edebılecek veya ufak tefek aksaklıklar olamayacak mı? sıze soruyorum bu forumun duzenı ıcın lıstenın hazırlanmasını bıle bu kadar cıddıye alırken yıne de her hafta olumsuz seyler duymak hakkım mı? tekrar buraya yazıyorum kı hep beraber dusunelım ve eger lısteyı hazırlmaya baska bır gonullu olursa ona da aynı seylerı yapmayalım dıye. lısteyı hazırlamaya basladıgımdan berı sunları yapıyorum:
1 ılk 3 hafta sayfa sayfa gezıp bıldırım topladım.
2 sonrakı ıkı hafta boyunca bensuzı ve fadıme abla bıldırım yapamayanları bana yonlendırdı lısteyı yaptım ( hatta bır keresınde mınecım sen bıle kendı gecen haftakı kılonu hatırlamıyordun ben hatırlıyordum ve senı lısteye dahıl ettım)
3 bu haftalarda yıne ben suzım fadıme abla ve anakth018 arkadasımız hep lısteyı benım yaptıgımı hatırlattı
4 ben defalarca cuma sabahı ayrı ayrı postlar yazdım lısteyı ben yapıorum dıye
5 eger lısteyı cuma aksamına hazırlıyamıcaksam post yazdım kı hala msj atmayanlar varsa atabılsınler lısteye dahıl olsunlar dıye
6 ısım oldugunda veya aksaklıklar oldugunda bıle bır sekılde lısteyı hep hazırladım cunku lıstenın burdakı herkes ıcın motıvasyon acısından onemını bılıyordum.
bunlar az seyler mı? lutfen kımse alınmasın kırılmasın , sızden bırını kırarsam cokkk uzulurum. pekı nıye yazdın bunları dıye soracak olursanız, cevabım: yazdım cunku samımıyetle ne dusundugumu bılın ıstedım bır de okurken her hafta lısteyı hazırlayanın kendınız oldugunu dusunun ve kendınız benım yerıme koyup bır daha okuyun ıstedım
bundan sonra ınsallah her hafta yıne forumdayım, arkadaslarımla muhabbet etmek ve bıırbırımıze destek olmak ıcın ve cuma gunlerı lısteyı hazırlıcak kısıye bıldırım yapmak ıcın, bakalım lıste duzenlı olarak nasıl hazırlanacak.
hepınızı opuyorumıcınızde en ufak bır kırgınlıga sebep olduysam sımdıden affola
eline sağlık verdiğin emekler için canım bence de takılma olanlara kimse sana niye yapmıyorsun niye eklemedin beni vs tarzında konuşamaz kimse bu iş için para vermiyor sana sonuçta adı üstünde gönülü yapıyorrsun aksi bi durum olduğunda senin arkanda oduğumuzu gördün biliyorsun da..
ben bi tiroid fonksiyonlarıma baktırcam canım.. istersen sen de bi baktır belki onunla alakalıdır bu halimiz
bilmem kii guatr için falan gitmiştim zamanında o zman öyle bişey osa söylerlerdi herhalde tekrar mı gitsem acaba :26:
herkeze benden kucak dolusu sevgiler ben geeeldiiimmm
dün eve net bağlattık sonunda şükkürrrrr
umarım hepiniz iyisinizdirrr....
tekrar hoşgeldin canımm uzun zamndır yoktunn ne alemdesin??
haftaiçi yediğimin yemediğimin kaç katını yedim şu iki günde
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüf
bisürü yiyecek var evde
fazlasını buzluğa attım ama yaşpasta ve tatlı var napcam onları ben
nasıl yemeden durcam :26:
minecim yapma böyle bak ne güzel haftanın birincisi oldun böyle devam et hadi tatlımm