70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir patatesli gözleme kaç kaloridir acaba 1 yumruk kadar hamurdan gözleme yapılıyor ve gene bir yumruk kadar patates kullanılıyor ama pişirirken kullanılan yağ en az 2 yemek kaşığı hatta daha fazla
kaç kalori olu aşağı yukarı bilen var mı?

tebrik ederim canim, kilolar gelmesin de azar azar gitsin
gece acikirsan sut ic canim,tarcinli sut seker istegini giderir
niye boyle olduuuuu hizli kilo vermek istiyorsan canim full protein diyeti yap..yani hic yagli karbonhidratli yemiyorsun sadece proteinli gidalar tuketiyorsun..mesela 3 gun arka arkaya bu sekilde beslen sonra normal beslen..surekli proteinli yersen sindirim sisteminde sorunlar yasarsin
bunu da ilk defa duydummm
1 kuru incirin 57 kalori olduğunu ve bir adet meyvaya eşdeğer olduğunu biliyor muydunuz?
evet incir hic masum degil..ara niyetine 2 tane kuru incir yemek yeterli..
Ya biri benim yerime özelden Msj atabilirmi bildirim yapıcam özelden Msj atamıyorum :-(
Başlangıç.76.6
Hedef.65
Gecen hafta.74.4
Bu hafta 73.1
Giden 1.3
Toplam giden 3 3
ooooo beybiiiiiiitebrik ederim
1 porsiyon 200 gr patatesli gozleme 375 kaloriymis

376 kaloriymiş canım 1 dilim ekmek 50 kalori olduğuna göre 7,5 dilim ekmeğe eşdeğer oluyor yani üzgünüm

İnan bıktım şu insanlardan ıssız adaya düşsem keske bi iş istiyorum insanı olmayan yapayalnız çalışabilicem

376 kaloriymiş canım 1 dilim ekmek 50 kalori olduğuna göre 7,5 dilim ekmeğe eşdeğer oluyor yani üzgünüm

benim bildiğim bir dilim beyaz ekmek 90 kalori
bir dilim kepekli ekmek 50 kalori

gerçi bence tüm ekmek türleri yenmeli haftanın her günü başka tür
ben şahsen ruşeymli ekmeği çok seviyorum ve en faydalı olan da oymuş diye biliyorum.
istanbulda yaşayanlar için halk ekmeğin ruşeymli olanını tavsiye ederim.

ha bazı sabahlar yine halk ekmeğin güzel çeşidi olan altın çöreği de severek yiyorm içinde üzüm falan da var ve 200 kaloriden az bi tane ondan yemek bi poğaça yemekten iyidir.

canım bu mesajı perşembe günleri atsan daha iyi olur diye düşünüyorum
ben sordum yine senmi hazırlıyordun emin olamadım mesajda atmadım umarım listeyi hazırlamamışsındır daha:26:
canım ben önceki hafta çok artı çıkmıştım
bu hafta biraz dikkat edince gitti çok şükür
ama haftaya ümitli değilim :26:
sende üzme kendini hep aynı eyrde sayıyoruz bende aynı durumdayım bakma bu hafta gitti ama kaç aydır uğraşıyorum
bi ileri 2 geri:26:

Son düzenleme:
Kizlar bende yaklasik 8 ay once dogum yaptim 61 kg ile basladim ve dogumdan once 93 kg'ydim. Ilk 1 ayda 77 kg ye dustum ama sonra dikkat etmeyince 79 kg ye ciktim ve hala oyleyim. Beni de araniza almaniz mumkun mu acaba cok buyuk destege ve kilo vermeye ihtiyacim var. Bu arada emzirdigim icin cok kat bi diyet yapamiyorum. Ama kilolarimdan kurtulmam lazim. Yardim lutfen....:18:

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]nıck[/TD]
[TD]baslangıc[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu hafta [/TD]
[TD]gıden[/TD]
[TD]toplamda gıden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]umayya010[/TD]
[TD]68.2 kg[/TD]
[TD]68.3 kg[/TD]
[TD]66.4 kg[/TD]
[TD]1.9 kg[/TD]
[TD]1.8 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]mınderbob[/TD]
[TD]63 kg[/TD]
[TD]62 kg[/TD]
[TD]60.4 kg[/TD]
[TD]1.6 kg[/TD]
[TD]2.6 kg[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]handelevent[/TD]
[TD]76.6 kg[/TD]
[TD]75.4 kg[/TD]
[TD]73.1 kg[/TD]
[TD]1.3 kg[/TD]
[TD]3.3 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]bensuzi[/TD]
[TD]77.1 kg[/TD]
[TD]74.1 kg[/TD]
[TD]73.1 kg[/TD]
[TD]1 kg[/TD]
[TD]4 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]selıbelı[/TD]
[TD]78.8 kg[/TD]
[TD]74 kg[/TD]
[TD]73.3 kg[/TD]
[TD]700 gr[/TD]
[TD]5.5 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]BHR84[/TD]
[TD]72.3 kg[/TD]
[TD]72.3 kg[/TD]
[TD]71.6 kg[/TD]
[TD]700 gr[/TD]
[TD]700 gr[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]deadlıne[/TD]
[TD]73.8 kg[/TD]
[TD]70.5 kg[/TD]
[TD]70.3 kg[/TD]
[TD]200 gr[/TD]
[TD]3.5 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]anakth018[/TD]
[TD]69.7 kg[/TD]
[TD]67.0 kg[/TD]
[TD]67.2 kg[/TD]
[TD]plus 200 gr[/TD]
[TD]2.5 kg[/TD]
[TD]56[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD]76 kg[/TD]
[TD]63.6 kg[/TD]
[TD]63.9 kg[/TD]
[TD]plus 300 gr[/TD]
[TD]12.1 kg[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]rapunzel[/TD]
[TD]81 kg[/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]79.6 kg[/TD]
[TD]plus 600 gr[/TD]
[TD]1.4 kg[/TD]
[TD]68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]balkaymak[/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]64.4 kg[/TD]
[TD]65.3 kg[/TD]
[TD]plus 900 gr[/TD]
[TD]13.7 kg[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]gulanne[/TD]
[TD]84.5 kg[/TD]
[TD]78.5 kg[/TD]
[TD]79.5 kg[/TD]
[TD]plus 1 kg[/TD]
[TD]5 kg[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]ftemız[/TD]
[TD]65.2 kg[/TD]
[TD]64.8 kg[/TD]
[TD]66 kg[/TD]
[TD]plus 1.2 kg[/TD]
[TD]800 gr[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu haftanın bırıncısı umayya010 arkadasımız olmustur, kendısını tebrık edıyoruz ınanılmaz bır sekılde kılo vermıs olan butun kızcelerımıze de kocaman tebrıkler
haftaya daha fazla kısıyı eksı olarak gormek umıdıyle opuyorummmmm

arkadaslar herkese merhaba,

bu haftakı lısteyı hazırladım, ve forumun sayfasına postladım. Lakın bundan sonrakı haftalarda lısteyı hazırlamaya talıp degılım. her ne kadar bugune kadar canla basla hafta sonları lısteyı hazırlamak ıcın elımden gelen gayretı ve ozenı gostermıs olsam da her hafta bırılerı cıkıp bırseyler soyledı. Bır hafta lıstede olmayan bırısı kustu hem de butun uyarılarıma ragmen baska hafta bırısı baska olumsuz seyler soyledı. Ben hafta sonları ne planım olursa olsun ( bu hafta bır konferans ıcın sehır dısındayım gece geldım evıme ) oturu bu lısteyı hazırlıyorum (gecen hafta laptoptum bozuldu yıne de arkadasımdan laptopu odunc aldım lısteyı yaptım kı ben ders calısmak ıcın bıle arkadasımdan laptomu ıstememıstım ama lıste ıcın ıstedım). Fakat butun bunlara ragmen herkesın kolaylıkla bırseyler dıyebılmesı benı gercekten ıncıtıyor ve kırıyor. fakat tekrar edıyorum kımse yanlıs anlamasın benım nıyetım kımseye laf soylemek degıl bu yazım hıc kımsenın sahsına degıl sadece hepınızını arkadas kabul ettıgım soylemek ıstedım. Cunku her hafta gormedım dıyenler oldugu ıcın defalarca yazıyorum bıldırımler bana olacak dıye veya hatırlatııyorum lısteyı cumartesı aksamı hazırlıcm hala msj atmayanlar varsa gondersın dıye , ders aralarında foruma gırıp elımden geldıgınce herkesle muhabbet edıp buraya dahıl olmaya calısıyorum, ama sızler bazen detayları goz onune almadan bazı durum tespıtlerı yapınca kırılıyorum elımde degıl. Bu forum benım ıcın ayrı bır dunya, hıc bırınıızın yuzunu bıle gormedım ama hepınzı ayrı bırer arkadas kabul ettım. benım sızden ıstedıgım kımsenın bu yazıyı forumda atısmalara sepeb olacak sekılde algılamaması veya o sekılde okumaması, eger bu haftadan ıtıbaren baska bır gonullu varsa o hazırlasın lısteyı bakalım ne kadar devam edebılecek veya ufak tefek aksaklıklar olamayacak mı? sıze soruyorum bu forumun duzenı ıcın lıstenın hazırlanmasını bıle bu kadar cıddıye alırken yıne de her hafta olumsuz seyler duymak hakkım mı? tekrar buraya yazıyorum kı hep beraber dusunelım ve eger lısteyı hazırlmaya baska bır gonullu olursa ona da aynı seylerı yapmayalım dıye. lısteyı hazırlamaya basladıgımdan berı sunları yapıyorum:

1 ılk 3 hafta sayfa sayfa gezıp bıldırım topladım.
2 sonrakı ıkı hafta boyunca bensuzı ve fadıme abla bıldırım yapamayanları bana yonlendırdı lısteyı yaptım ( hatta bır keresınde mınecım sen bıle kendı gecen haftakı kılonu hatırlamıyordun ben hatırlıyordum ve senı lısteye dahıl ettım)
3 bu haftalarda yıne ben suzım fadıme abla ve anakth018 arkadasımız hep lısteyı benım yaptıgımı hatırlattı
4 ben defalarca cuma sabahı ayrı ayrı postlar yazdım lısteyı ben yapıorum dıye
5 eger lısteyı cuma aksamına hazırlıyamıcaksam post yazdım kı hala msj atmayanlar varsa atabılsınler lısteye dahıl olsunlar dıye
6 ısım oldugunda veya aksaklıklar oldugunda bıle bır sekılde lısteyı hep hazırladım cunku lıstenın burdakı herkes ıcın motıvasyon acısından onemını bılıyordum.

bunlar az seyler mı? lutfen kımse alınmasın kırılmasın , sızden bırını kırarsam cokkk uzulurum. pekı nıye yazdın bunları dıye soracak olursanız, cevabım: yazdım cunku samımıyetle ne dusundugumu bılın ıstedım bır de okurken her hafta lısteyı hazırlayanın kendınız oldugunu dusunun ve kendınız benım yerıme koyup bır daha okuyun ıstedım

bundan sonra ınsallah her hafta yıne forumdayım, arkadaslarımla muhabbet etmek ve bıırbırımıze destek olmak ıcın ve cuma gunlerı lısteyı hazırlıcak kısıye bıldırım yapmak ıcın, bakalım lıste duzenlı olarak nasıl hazırlanacak.

hepınızı opuyorum ıcınızde en ufak bır kırgınlıga sebep olduysam sımdıden affola

liste icin eline saglik tatlimsoylediklerinde de haklisin..bundan sonra her hafta baska birisi liste hazirlasin..

sanırım benim yazımın üzerine bu karar vardın
kimse üstüne alınmasın dedin ama ben sadece benim yazımın üzerine yazdın kısımına alındım gerisinde bialınganlığım yok
bence sende gereksiz alınganlık yapıyorsun
kendi adıma söyleleyim bende liste yaptım ve kesinlikle mesaj olarak gelmezse listede yer alamayacaksınız diyordum eğer mesaj atamıyorsanız birisi yerinize atsın diyordum ve kimse bişey demiyordu çünkü perşembe günü yazmaya başlıyordum bunu
sen ders aralarında giriyorum diyorsun ama ben seni nadir görüyorum günde 1 kere falan geliyorsun menü yazıyorsun ve o ara bişeyler yazan varsa cevaplıyorsun sık gelmiyorsun
ben sadece bir gün önceden hatırlatırsan iyi olur dedim bunda kötü bişey yok :26:
liste hazırlamanın zor olduğunu biliyoruz kendim yaptığım için çok daha iyi biliyorum hatta uzun süre dayanamamıştım
ama bir emek veriyoruz diye her hafta alınganlık yapmaya gerek yok
burası toplu bir yer ve herkes bişeyler yazıyor
eline sağlık emeğine kimse bişey demiyor ama yazdığımızdada bişey yok yani hemen pes edecek
tabiki senin kararın ama ben sadece kendini üzdüğünü düşünüyorum

iyi nöbetler canımcım.
Ben de artıdayım canım yaa, ama sen dikkat ediyodun, niye öyle oldu ki? Ödem vardır belki:26::26:

dikkat ediyorum ediyorum sonra akşam kaçıyor.. böyle saçma bir hal aldım anlamıyorum ne oluyor..
şu düğün dernek işleri de gergin işlermiş anlamadım gitti ne yapmam lazım...

nobetler olunca metabolizman degisiyo haliyle..gece ayakta olunca da bisiyler yiyip iciyosun:18:
haftaya bomba bir rakam bekliyorum senden

aynen nöbetler çok bozuyor normal düzeni...
inşallah öyle olur

ben bi tiroid fonksiyonlarıma baktırcam canım.. istersen sen de bi baktır belki onunla alakalıdır bu halimiz

şimdiye kadar yaptın uğraştın eline emeğine sağlık canım

Diyet halinde olduğumuz ve beyaz ekmeği zaten hayatımızdan çıkardığımız için kepek ekmeği olarak 7.5 dilime denk geliyor dedim..ki ekmek yemeden olmaz hatta biçok diyetistende öneriyor ama tabi 7,5 dilim kepek ekmeğini de bir öğünde yiyin demiyorlar.

haftaiçi yediğimin yemediğimin kaç katını yedim şu iki günde
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüf
bisürü yiyecek var evde
fazlasını buzluğa attım ama yaşpasta ve tatlı var napcam onları ben
nasıl yemeden durcam :26:

herkeze benden kucak dolusu sevgiler ben geeeldiiimmm

dün eve net bağlattık sonunda şükkürrrrr

umarım hepiniz iyisinizdirrr....

Canım ellerine sağlık, çok sağol kaç haftadır yapıyorsun listemizi, hakkını helal et.
Bu arada topiğe giren herkes olmazsa sırayla yapsın bu liste işini, başka da yapacak bişey yok, ben yapamam edemem demeden herkes sırasında yapsın. Var mı başka çözümü olan?

Ah canım yaaa, cumaya artı olarak görmek istiyosan o pastayı tatlıtyı mis gibi yeme, cuma günü liste sonuna yazarız seni, ya da okula götür arkadaşlarına dağıt, hafta sonu yediklerini de akşamları dengelersin o zaman, cumaya eksi görürsün.

herkeze benden kucak dolusu sevgiler ben geeeldiiimmm

dün eve net bağlattık sonunda şükkürrrrr

umarım hepiniz iyisinizdirrr....
Hoşgeldin Tubişşşşşşş,
Nasılsın, ne ediyon, ne yapıyon azıcık anlat kıı, özledik seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…