boyun kaçtı acaba
karatay tarzı beslen bir süre metabolizman sasırsın.tekrar verirsin bence bu sekilde. protein ve sebzeye agırlık ver.kuzum bakma ben lafin gelisi soyledim oyle bende 28 yasindayimama ben saat 7 de kalkiyorum, kahvalti yapiyorum, gunde 1 saat yuruyorum(kilo aldigimda 2 saat yuruyordum ) ara ogunlerimi atlamiyorum, aksam yemegimi saat en gec 6 da yiyorum, salatalarima yag koymuyorum ve evde yemekleri ben yaptigim icin yarim kilo sebzeye sadece 1 yemek kasigi zeytin yag koyuyorum, sadece zeytin yagi kullaniyorum. aksam yemekelrinde kesinlikle ekmek yemiyorum bu durumda gunde sadece 2 dlm ekmek tuketiyorum bazen nadiren 3 veeee eger sebzlerin ya da etin koftenin yanina pilav yaparsam hicccc yemiyorummmm iki haftada bir yagsiz makarna yiyorum, ama bilmiyorum nerde yanlis yapiyorumm yani daha dogrusu daha once kilomu verirken ve korurken beslendigim gibi besleniyorum aslinda ama arada ders calisirken yaptigim ufak kacamakalrin bu kadar etkilmesi normal mi:26: kiii
Canım başın sağolsun. Menün güzel afiyet alsun.herkese merhabalar
bende hafta sonu hic giremedim biraz once gerilere gittim biraz alintilarimi yaptim. hafta sonu cenazemiz vardi dolayisiylada benim rejim ucup gittiartik cumaya kadar kendimi toparlamaya calisicam malum artik liste alti olmamak lazim
ben bugunku menumu yazayim
Sabah : yarim sucuklu tost + 5 tane cerise tomates
ara : yesil cay + 10 tane findik
oglen : 2tane tost + cerise tomates + 1tane yogurt
ara : 1 tane yogurt + 1tane mandalina
askam henuz bilmiyorum ama muhtemelen hafta sonunu telafi etmek icin sadece yogurt ve salata yerim.
Canım sana tavsiyem yemeği 17 sonra bırakma .Benim koişte eve 6.30 gibi geliyo biz kızımla yemeğimizi 17 gibi yiyoz. Biraz bozuluyor ama kilo vermek için şart. Biz sabah ailece kahvaltı yapıyoruz. Ben 6.30 kalkıyorum . Kahvaltı hazırlıyorum birilkte kahvalı yapıp 7.45 evden çıkıyoruz.Mutlaka spor ekle yapmasan gitmiyor.ben son 3 aydır yerimde sayıyorum yaa 1ileri bir geri niye düzen tutturamıyorum,,hiç dikkat edemiyorum,eşim 17de geliyo geldiği gibi yemek yiyoruz fakat yemekler bikaç çeşit olunca frenleyemiyorum yiyorum,18 de okula gidiyo,21de
geliyo,bazen işten gelir gelmez okula gidicem diyo akşam 9da yemek yediriyo,böyle olunca hiç kilo veremiyorum,kendime defter tuttum hedefler belirledim ama nerdee,,gün gün bütün tartı sonuçlarını yazdım,şimdi baktımda bir arpa boyu yol alamamışım
bir ayda 57 olcam diye hedef koymuşum,
01.11.2013= 61.9 başlangıç kilommuş
08.11.2013= 61.7 -200 gitmiş
15.11.2013= 61.6 -100 gitmiş aman nede çok gitmiş
22.11.2013= 61.4 -200 gitmiş
29.11.2013= 62.4 +1 kilo gelmiş
ee ne anladım lan ben bu işten hani hedefim 57ydi,ben başlangıç kilomunda üstünde bitirmişim aferin bana,
bu ayda hedef koymuşum 58 diye,,
01.12.2013= 62 ile başlamışım pazar günü
06.12.2013= 61.8 5 günde -200 bunada şükür
bakalım cuma ne olucak
Canım ben de senin gibiyim herşeye dikkat ediyom ama çok zor kilo veriyom. Birde spor yapıyom. Bir diyetik 4 sınıfda okuyan tanıdığımız var bana önerisi yeme düzenini değiştir dedi. sabah 7 kahvaltı yapma 10 yap diyo o da bana uymuyor. Birde bol kalsyum eklemek gerekiyormuş. yoğurt ve süt oranını artırmamı önerdikuzum bakma ben lafin gelisi soyledim oyle bende 28 yasindayimama ben saat 7 de kalkiyorum, kahvalti yapiyorum, gunde 1 saat yuruyorum(kilo aldigimda 2 saat yuruyordum ) ara ogunlerimi atlamiyorum, aksam yemegimi saat en gec 6 da yiyorum, salatalarima yag koymuyorum ve evde yemekleri ben yaptigim icin yarim kilo sebzeye sadece 1 yemek kasigi zeytin yag koyuyorum, sadece zeytin yagi kullaniyorum. aksam yemekelrinde kesinlikle ekmek yemiyorum bu durumda gunde sadece 2 dlm ekmek tuketiyorum bazen nadiren 3 veeee eger sebzlerin ya da etin koftenin yanina pilav yaparsam hicccc yemiyorummmm iki haftada bir yagsiz makarna yiyorum, ama bilmiyorum nerde yanlis yapiyorumm yani daha dogrusu daha once kilomu verirken ve korurken beslendigim gibi besleniyorum aslinda ama arada ders calisirken yaptigim ufak kacamakalrin bu kadar etkilmesi normal mi:26: kiii
Minecim sen o kadar güzel mamalar yaparsan tabi zor kilo verisin kuzucum .Biraz menülere ara ver. İnsan tadına bakarken dünyanın kalorsini alır.haftaiçi yediğimin yemediğimin kaç katını yedim şu iki günde
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüf
bisürü yiyecek var evde
fazlasını buzluğa attım ama yaşpasta ve tatlı var napcam onları ben
nasıl yemeden durcam :26:
suzicim bence de cok mantikli en cok +da olan hazirlasin listeyiyinede iyi canim :44:demek 2 tane yiyebilirsin ara ögün olarak
jatilutim ne gii :44: özledim ballim kaymagim
ayniyiz ayniyiz :86::86:
benide götür bulursan öyle bir yer
hosgeldin canim aramiza
ellerine saglik canim
bosuna kendini üzüyorsun herzaman olur cünkü herzaman yeni üyelerde geliyor hemen veda etmeseydin beraber bi cözüm bulurduk :26: simdiye kadar ugrasdin icin elline emegine saglik canim
gel canim hosgeldin
bence kilo alan ceza olarak öbür haftaya yapsin listeyi
bence bi düzen gerek yani ya persembe yada cuma tekrar hatirlatmak lazim nasil ve ne sekilde bildirim yapildigina dahil cünkü sürekli yeni gelenlerde oluyor onlarda bilmiyorlar sanada hakk veriyorum mine
triii triii triieeendyyy cok sükür gelebildim
fadimecim liste sonu olan yapsin derim benkarar verelim hem gaza da geliriz diye düsünüyorum kilo vermede
sabah cok az yiyosun bence yaaa,ben doymam ki 2 kasik yulaf ezmesiyle ara niyetine yerim onubugün cok usluyum afferim bana
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi biraz süt ve birazda tarcinle yedim
simdide peynirli salata yiyorum
sonra bitane mandalina
ama aksam bilmiyorum daha
gecmis olsun tatlim dikkat et kendine,bebisler de kocaman olmus yaaaaevde benden başka kimse yokki,mecbura kaldım..ama ağır iş kalmadı artık inşallah rahatlar belim,1 ay falan sonra 3.cü iğnemi vurulucam bakalım sonuç nolcak:26:
sağol canım,tek başıma değildim zaten eşime yardım ettim,zaten kaldırmadık çektik muşambayla beraber sobayı asıldık yani,ama baya zorladım,neyse dinleniyorum şimdi geçer umarım..
çocuklar büyüdüler,çığrımdan çıkartıyolar artık, oğlan 4.5,,kızda 3.5 yaşına geldiler,düşün artık halimi
işte şimdiki halleri, gecem gündüzüm bu zıpırlarla valla,kendimi unuttum
Eki Görüntüle 888825 Eki Görüntüle 888826 Eki Görüntüle 888827 Eki Görüntüle 888824 Eki Görüntüle 888828 Eki Görüntüle 888829 Eki Görüntüle 888830 Eki Görüntüle 888831 Eki Görüntüle 888832 Eki Görüntüle 888833
noldu tatlimmm:26: bilmiyorum ya her is yerinde illaki isini yapmayan birileri oluyor..sinir oluyorum bu durumaaa..maasi alirken aliyorsun da calismaya gelince niye yan ciziyorsunnGünaydın kızlar morelim çok bozuk iş yerinde kızlan tartıstık akşama erken çıkacam gelcem
kurabiye mi yediniki kücük noel baba yedim
basiniz sagolsun tatlimherkese merhabalar
bende hafta sonu hic giremedim biraz once gerilere gittim biraz alintilarimi yaptim. hafta sonu cenazemiz vardi dolayisiylada benim rejim ucup gittiartik cumaya kadar kendimi toparlamaya calisicam malum artik liste alti olmamak lazim
askam henuz bilmiyorum ama muhtemelen hafta sonunu telafi etmek icin sadece yogurt ve salata yerim.
haftasonu herkes cozutmusMerhaba Kızlar
Nasılsınız.Kaç gündür sayfaya uğrayamdım. Bizim Evde doğal gaz dönüşümü yapıldı. 2 Günde anca bitti.Sonra 2 gün deli gibi temizlik yaptım. Pazar günü aile günümüz sabah kahvaltıya gittik . Diyet falan unuttum. Ne yiyeildiysem yedim. O kadar abartmışı ki akşam dahi bir şey yemedim.Eşim diyoki aşkım sen 2-3 gün tartılma
Neyse bu gün rutinime dönerim dedim.Sabah öğle fena sayılmaz ama Akşam üstü yine abarttım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin.domates,roka tere 1 dilim ekmek yeşil cay
Öğle: kıymalı pide (1 tane) salata ayran
Ara: 1 tane cennet hurması,4,5 tane muşmala
Akşam üstü kızım cerez istedi bir kase draje şekerlerin,fındık,fıstık,badem,leblebi kuruzüm karışımı verdim Tabi o bitirmedi ben afiyetle mideye indirdim. Akşamda yemek falan yok bana ceza
Bu arada bir saylara bakıp alıntı yapmaya çaışcağım.
merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 72 hedefim 52.
boyum 159cm kilom 75...10 kilo zayıflamalıyım
şu an için yediklerimi azalttım
spor mümkün olmuyor pek
allahın izniyle zayıflıcaz kızlar
bence boy ve kilonuzu birlikte yazın
karatay tarzı beslen bir süre metabolizman sasırsın.tekrar verirsin bence bu sekilde. protein ve sebzeye agırlık ver.
Canım başın sağolsun. Menün güzel afiyet alsun.
Canım sana tavsiyem yemeği 17 sonra bırakma .Benim koişte eve 6.30 gibi geliyo biz kızımla yemeğimizi 17 gibi yiyoz. Biraz bozuluyor ama kilo vermek için şart. Biz sabah ailece kahvaltı yapıyoruz. Ben 6.30 kalkıyorum . Kahvaltı hazırlıyorum birilkte kahvalı yapıp 7.45 evden çıkıyoruz.Mutlaka spor ekle yapmasan gitmiyor.
Canım ben de senin gibiyim herşeye dikkat ediyom ama çok zor kilo veriyom. Birde spor yapıyom. Bir diyetik 4 sınıfda okuyan tanıdığımız var bana önerisi yeme düzenini değiştir dedi. sabah 7 kahvaltı yapma 10 yap diyo o da bana uymuyor. Birde bol kalsyum eklemek gerekiyormuş. yoğurt ve süt oranını artırmamı önerdi
Minecim sen o kadar güzel mamalar yaparsan tabi zor kilo verisin kuzucum .Biraz menülere ara ver. İnsan tadına bakarken dünyanın kalorsini alır.
Canım başın sağolsun. Menün güzel afiyet alsun.
Canım sana tavsiyem yemeği 17 sonra bırakma .Benim koişte eve 6.30 gibi geliyo biz kızımla yemeğimizi 17 gibi yiyoz. Biraz bozuluyor ama kilo vermek için şart. Biz sabah ailece kahvaltı yapıyoruz. Ben 6.30 kalkıyorum . Kahvaltı hazırlıyorum birilkte kahvalı yapıp 7.45 evden çıkıyoruz.Mutlaka spor ekle yapmasan gitmiyor.
teşekkürler,,evet oldular allahım bağışlasın banasuzicim bence de cok mantikli en cok +da olan hazirlasin listeyi
sabah cok az yiyosun bence yaaa,ben doymam ki 2 kasik yulaf ezmesiyle ara niyetine yerim onuaksam cozutma amaaaaa:18:
gecmis olsun tatlim dikkat et kendine,bebisler de kocaman olmus yaaaa
ayy senin resimli menülerini özlemişim valla çok güzel...minderbob bugunki menusunu sunar
haftasonunun verdigi cozutmadan dolayi bu sabah bisey yemedim.
sabah
1 bardak sutlu sekersiz filtre kahve
ara
3 kuru kayisi
3 cekirdekli kara uzum
ogle
Eki Görüntüle 889233
dunden kalan karisik kizartma
yogurt
ekmek ve mandalina
ara
4 marullu cigkofte
aksam
Eki Görüntüle 889237
kizartma,yogurt ve 1 dilim ekmek
dunden cok kizartma kaldigi icin tum gun ayni seyi yedim..yarin icin hazirladigim menu daha saglikli olacak..
biraz sonra esimle spor salonuna gidecegiz
aksam sut ve meyve yerim acikirsam
yavrucummm senle ayni boydayim,1 yas buyugum, hic cocugum yok ,neredeyse ayni kilodayizhoşgeldiniz kızlar bol iradeler size
ben kısaca anlatayım kendimi,
boy 169
kilo 61.3
yaş 25
evli 4.5 ve 3.5 yaşlarında 1 erkek bir kız annesiyim
ev kuşuyum çalışmıyorum doğumlardan sonra burda 79.8 kilo ile başladığım serüvenimi 56 kiloyla başarıyla tamamlamış mezun olmuştum
sonra burdan ayrılmak zorunda kaldım taşındığımız için net yoktu 1 seneyi aşkın zamanda 67 kiloya çıkmışım hiç farkında değilim,düzenim kalmamıştı sağlıklı beslenemiyodum artık motivem yoktu tabi,sonra bi dur dedim ve 59 kiloya indim tekrar kısa sürede,daha sonra tekrar motivem gitti ve 62-61 arası git gellerle yerimde sayıyorum aylardır,yemekle aram acayip açıldı bunada şükür vermiyorum ama 62den yukarıda çıkmadım şükür,şimdi yine 2 gün oldu netimiz bağlandı ve ben yine burdayım aylar sonra,inşallah hedefime kısa sürede inmeyi düşünüyorum bekleyip görücez
ayy senin resimli menülerini özlemişim valla çok güzel...
Eki Görüntüle 369149 TARİH 16-03-2012
ahanda tartımdaki benhiç sanmazdım çok yakın bizamanda bu rakamı görücemi ama eşim sağolsun buzamana kadar hiç bukadar hırslandırmamıştı
inşallah bu fotolar hatıra kalır sadece ve ilerde ah ah demem ,hani yine 60ı geçersem bigün ve bu resimlere bakıpta ah ah 58i bidaha görürmüyümki demem yani,,allahım 55e inip iddayı kazandıktan sonra 57lere çıkmaya razıyım ama bidaha 60a çıkmak istemiyorum kızlaryaaa
3 kg nedir ki verirsinnnn
ay kızlar yaa bakın ne buldum ,ve çok kötü hissettim kendimi bu kadarda laf söylenirmi,tamda dediğim şey oldu şuanda ah ah dedim BİDAHA görürmüyümki bu rakamı cidden hayal gibi
yavrucummm senle ayni boydayim,1 yas buyugum, hic cocugum yok ,neredeyse ayni kilodayizsen 2 tane cocuk dogurmussun bence cok iyisin
[/CENTER]
boyum 1.70 canım
Allah rahmet eylesin canım, toparlarsın üzülme, cumaya daha çok var.herkese merhabalar
Maşallah canım sen yine de çok iyisin bana göre, of yaa ben niye yapamıyorumben son 3 aydır yerimde sayıyorum yaa 1ileri bir geri niye düzen tutturamıyorum,,hiç dikkat edemiyorum,eşim 17de geliyo geldiği gibi yemek yiyoruz fakat yemekler bikaç çeşit olunca frenleyemiyorum yiyorum,18 de okula gidiyo,21de
geliyo,bazen işten gelir gelmez okula gidicem diyo akşam 9da yemek yediriyo,böyle olunca hiç kilo veremiyorum,kendime defter tuttum hedefler belirledim ama nerdee,,gün gün bütün tartı sonuçlarını yazdım,şimdi baktımda bir arpa boyu yol alamamışım
bir ayda 57 olcam diye hedef koymuşum,
01.11.2013= 61.9 başlangıç kilommuş
08.11.2013= 61.7 -200 gitmiş
15.11.2013= 61.6 -100 gitmiş aman nede çok gitmiş
22.11.2013= 61.4 -200 gitmiş
29.11.2013= 62.4 +1 kilo gelmiş
ee ne anladım lan ben bu işten hani hedefim 57ydi,ben başlangıç kilomunda üstünde bitirmişim aferin bana,
bu ayda hedef koymuşum 58 diye,,
01.12.2013= 62 ile başlamışım pazar günü
06.12.2013= 61.8 5 günde -200 bunada şükür
bakalım cuma ne olucak
Beslenme düzeninde değişiklik yapmalısın canım, sabahları kahvaltılık gevrek dene olmazsa, bazen haşlanmış yumurta, bünyeyi şaşırt yani.kuzum bakma ben lafin gelisi soyledim oyle bende 28 yasindayimama ben saat 7 de kalkiyorum, kahvalti yapiyorum, gunde 1 saat yuruyorum(kilo aldigimda 2 saat yuruyordum ) ara ogunlerimi atlamiyorum, aksam yemegimi saat en gec 6 da yiyorum, salatalarima yag koymuyorum ve evde yemekleri ben yaptigim icin yarim kilo sebzeye sadece 1 yemek kasigi zeytin yag koyuyorum, sadece zeytin yagi kullaniyorum. aksam yemekelrinde kesinlikle ekmek yemiyorum bu durumda gunde sadece 2 dlm ekmek tuketiyorum bazen nadiren 3 veeee eger sebzlerin ya da etin koftenin yanina pilav yaparsam hicccc yemiyorummmm iki haftada bir yagsiz makarna yiyorum, ama bilmiyorum nerde yanlis yapiyorumm yani daha dogrusu daha once kilomu verirken ve korurken beslendigim gibi besleniyorum aslinda ama arada ders calisirken yaptigim ufak kacamakalrin bu kadar etkilmesi normal mi:26: kiii
Tabii ki hoşgeldin canım, boyun 1.70 se 60 kilo gayet güzel olur bence.merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 72 hedefim 52.
Hoşgeldin canım,boyum 159cm kilom 75...10 kilo zayıflamalıyım
şu an için yediklerimi azalttım
spor mümkün olmuyor pek
allahın izniyle zayıflıcaz kızlar
bence boy ve kilonuzu birlikte yazın
Merhaba Kızlar
Nasılsınız.Kaç gündür sayfaya uğrayamdım. Bizim Evde doğal gaz dönüşümü yapıldı. 2 Günde anca bitti.Sonra 2 gün deli gibi temizlik yaptım. Pazar günü aile günümüz sabah kahvaltıya gittik . Diyet falan unuttum. Ne yiyeildiysem yedim. O kadar abartmışı ki akşam dahi bir şey yemedim.Eşim diyoki aşkım sen 2-3 gün tartılma
Neyse bu gün rutinime dönerim dedim.Sabah öğle fena sayılmaz ama Akşam üstü yine abarttım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin.domates,roka tere 1 dilim ekmek yeşil cay
Öğle: kıymalı pide (1 tane) salata ayran
Ara: 1 tane cennet hurması,4,5 tane muşmala
Akşam üstü kızım cerez istedi bir kase draje şekerlerin,fındık,fıstık,badem,leblebi kuruzüm karışımı verdim Tabi o bitirmedi ben afiyetle mideye indirdim. Akşamda yemek falan yok bana ceza
Bu arada bir saylara bakıp alıntı yapmaya çaışcağım.
Kızartma mıminderbob bugunki menusunu sunar
haftasonunun verdigi cozutmadan dolayi bu sabah bisey yemedim.
sabah
1 bardak sutlu sekersiz filtre kahve
ara
3 kuru kayisi
3 cekirdekli kara uzum
ogle
Eki Görüntüle 889233
dunden kalan karisik kizartma
yogurt
ekmek ve mandalina
ara
4 marullu cigkofte
aksam
Eki Görüntüle 889237
kizartma,yogurt ve 1 dilim ekmek
dunden cok kizartma kaldigi icin tum gun ayni seyi yedim..yarin icin hazirladigim menu daha saglikli olacak..
biraz sonra esimle spor salonuna gidecegiz
aksam sut ve meyve yerim acikirsam
esimle beraber yaklasik 1 saat kadar spor yaptik
yarim saat yuruyus bandi ve diger aletleri kullandim.350-400 kalori yaktim:118:
hihihihhhKIZ SEN VEREBİLİYONMUDA BANA LAF EDİYOOOONN,,,,OKADAR BASİTSE VERSENE ŞU SON 3 KİLONUU
capsclock açık kalmış sorry
yawrucum güzel başlamış,ekmek tüm gün yemedin diye bişi demedimgarip bi liste oldu bu günkü ama ...
güne başlarken: 1 elma- 3 çizi
sabah
4 dilim ekmek :18: ( GUN BOYU BASKA EKEMK YEMIYORUM AMA KAHVALTIDA GIDIO)
1 k.k beyaz peynır
8 -10 zeytın
1 şekerlı 1 bardak çay
ara: 2 kupa yeşil çay
türk kahvesi - 1 kare çikolataCIK
öğlen
3 yemek kasıgı yogurt
4 yemek kasıgı meyvelı yulaf ezmesi(müsli)
yarım elma
(3ünü karıstırım tadı ınanılmaz guzel oldu. yurt dısından gelen bır tavsıyeydı. ve ınanılmaz doyurucu)
akşam
4 yemek kaşığı asure
iyi o zaman canmhamilelikle dogumla alakası yok o kiloların. ben dogumdan cıktıgımda 59 kiloydum. bebeğim 9 aylık 72 kiloyum. doguma 67 kiloyla girmistim düsun durumumun vahametini. hamileyken giydiğim kıyafetlerin içine giremiyorum su an. neyse olan oldu. vericez artık bir sekilde...
evet biliyorum fadime ablacımmAllah rahmet eylesin canım, toparlarsın üzülme, cumaya daha çok var.
Maşallah canım sen yine de çok iyisin bana göre, of yaa ben niye yapamıyorum
Beslenme düzeninde değişiklik yapmalısın canım, sabahları kahvaltılık gevrek dene olmazsa, bazen haşlanmış yumurta, bünyeyi şaşırt yani.
Tabii ki hoşgeldin canım, boyun 1.70 se 60 kilo gayet güzel olur bence.
Hoşgeldin canım,
benim de boy 1.52 kg. 66 ben de 60 olsam razı olcam o derece veremiyorum şu günlerde.
Hafta sonuna bişey demiyom ama akşamlara dikkat lütfen canım
Kızartma mıSen biliyosun zaten
Maşallah bebiş kızartmaları yaktın desene
evet yaa hava da açmadıGünaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?