70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

karatay tarzı beslen bir süre metabolizman sasırsın.tekrar verirsin bence bu sekilde. protein ve sebzeye agırlık ver.

Merhaba Kızlar
Nasılsınız.Kaç gündür sayfaya uğrayamdım. Bizim Evde doğal gaz dönüşümü yapıldı. 2 Günde anca bitti.Sonra 2 gün deli gibi temizlik yaptım. Pazar günü aile günümüz sabah kahvaltıya gittik . Diyet falan unuttum. Ne yiyeildiysem yedim. O kadar abartmışı ki akşam dahi bir şey yemedim.Eşim diyoki aşkım sen 2-3 gün tartılma
Neyse bu gün rutinime dönerim dedim.Sabah öğle fena sayılmaz ama Akşam üstü yine abarttım.
Menüm
Sabah: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin.domates,roka tere 1 dilim ekmek yeşil cay
Öğle: kıymalı pide (1 tane) salata ayran
Ara: 1 tane cennet hurması,4,5 tane muşmala
Akşam üstü kızım cerez istedi bir kase draje şekerlerin,fındık,fıstık,badem,leblebi kuruzüm karışımı verdim Tabi o bitirmedi ben afiyetle mideye indirdim. Akşamda yemek falan yok bana ceza
Bu arada bir saylara bakıp alıntı yapmaya çaışcağım.

Canım başın sağolsun. Menün güzel afiyet alsun.
Canım sana tavsiyem yemeği 17 sonra bırakma .Benim koişte eve 6.30 gibi geliyo biz kızımla yemeğimizi 17 gibi yiyoz. Biraz bozuluyor ama kilo vermek için şart. Biz sabah ailece kahvaltı yapıyoruz. Ben 6.30 kalkıyorum . Kahvaltı hazırlıyorum birilkte kahvalı yapıp 7.45 evden çıkıyoruz.Mutlaka spor ekle yapmasan gitmiyor.

Canım ben de senin gibiyim herşeye dikkat ediyom ama çok zor kilo veriyom. Birde spor yapıyom. Bir diyetik 4 sınıfda okuyan tanıdığımız var bana önerisi yeme düzenini değiştir dedi. sabah 7 kahvaltı yapma 10 yap diyo o da bana uymuyor. Birde bol kalsyum eklemek gerekiyormuş. yoğurt ve süt oranını artırmamı önerdi

Minecim sen o kadar güzel mamalar yaparsan tabi zor kilo verisin kuzucum .Biraz menülere ara ver. İnsan tadına bakarken dünyanın kalorsini alır.

suzicim bence de cok mantikli en cok +da olan hazirlasin listeyi
bugün cok usluyum afferim bana
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi biraz süt ve birazda tarcinle yedim
simdide peynirli salata yiyorum
sonra bitane mandalina
ama aksam bilmiyorum daha
sabah cok az yiyosun bence yaaa,ben doymam ki 2 kasik yulaf ezmesiyle ara niyetine yerim onuaksam cozutma amaaaaa:18:
gecmis olsun tatlim dikkat et kendine,bebisler de kocaman olmus yaaaa

Günaydın kızlar morelim çok bozuk iş yerinde kızlan tartıstık akşama erken çıkacam gelcem
noldu tatlimmm:26: bilmiyorum ya her is yerinde illaki isini yapmayan birileri oluyor..sinir oluyorum bu durumaaa..maasi alirken aliyorsun da calismaya gelince niye yan ciziyorsunn
iki kücük noel baba yedim
kurabiye mi yedinben de cis yedimm:18:hadi saclarimizi cekekkk

basiniz sagolsun tatlimhep tost yemissin yaa biraz sulu yemek yee.sindirimde sikinti yasama
haftasonu herkes cozutmusyalniz degilsin merak etmeaksami salata ile gecistir canim

minderbob bugunki menusunu sunar

haftasonunun verdigi cozutmadan dolayi bu sabah bisey yemedim.
sabah
1 bardak sutlu sekersiz filtre kahve

ara
3 kuru kayisi
3 cekirdekli kara uzum

ogle

dunden kalan karisik kizartma
yogurt
ekmek ve mandalina

ara
4 marullu cigkofte

aksam

kizartma,yogurt ve 1 dilim ekmek

dunden cok kizartma kaldigi icin tum gun ayni seyi yedim..yarin icin hazirladigim menu daha saglikli olacak..
biraz sonra esimle spor salonuna gidecegiz
aksam sut ve meyve yerim acikirsam

merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 72 hedefim 52.

boyum 159cm kilom 75...10 kilo zayıflamalıyım
şu an için yediklerimi azalttım
spor mümkün olmuyor pek
allahın izniyle zayıflıcaz kızlar
bence boy ve kilonuzu birlikte yazın

hoşgeldiniz kızlar bol iradeler size

ben kısaca anlatayım kendimi,

boy
169
kilo
61.3

evli 4.5 ve 3.5 yaşlarında 1 erkek bir kız annesiyim
ev kuşuyum çalışmıyorum
doğumlardan sonra burda 79.8 kilo ile başladığım serüvenimi 56 kiloyla başarıyla tamamlamış mezun olmuştum

sonra burdan ayrılmak zorunda kaldım taşındığımız için net yoktu 1 seneyi aşkın zamanda 67 kiloya çıkmışım hiç farkında değilim,düzenim kalmamıştı sağlıklı beslenemiyodum artık motivem yoktu tabi,sonra bi dur dedim ve 59 kiloya indim tekrar kısa sürede,daha sonra tekrar motivem gitti ve 62-61 arası git gellerle yerimde sayıyorum aylardır,yemekle aram acayip açıldı bunada şükür vermiyorum ama 62den yukarıda çıkmadım şükür,şimdi yine 2 gün oldu netimiz bağlandı ve ben yine burdayım aylar sonra,inşallah hedefime kısa sürede inmeyi düşünüyorum bekleyip görücez

karatay tarzı beslen bir süre metabolizman sasırsın.tekrar verirsin bence bu sekilde. protein ve sebzeye agırlık ver.

oyle mi yapsam acep ama banada bu tarz diyetler hicc mantikli gelmiyor ben cok yiyerek mi sasirtsam acaba bu zaten iyice sasmis sapitmis metabolizmami

evet canim ya oyle bir de ben guatr var ondan da olabbilir ama cok uzun zamandir var ve ilaclarimi kullaniyorum cok kasmicam bu aralar akisina birakcam gitsin ammannnnnnnnnnn

yaa zaten ben zamanında hep erken bitirince çok iyi kilo veriyodum,fakat şimdilerde eşim okulada başlayınca akşam 5te geliyo hemen yemeği koyup yiyip okula gidiyo,bu şekilde olunca süper oluyo,ama misal bugün eve geldi 5te geldi okula hemen gitmesi gerektiğini söyledi bilgisayar dersi varmış erken gelcekmiş 8 gibi evde olurum ozaman yiyelim dedi,bende tamam dedim ama hergün böyle olmuyo allahtan,bazı günlerde buna katlanıcam yapcak bişey yok haftada 1 veya 2 kez 8-9 gibi yiyoruz,
bide eşim sabah kahvaltıyı işyerinde yapıyo,evden 7de çıkıyo servisle gidiyo,ben kalkmıyorum bile kendi gidiyo kıyamam,giderken üstümü bile örtüyo kalkma yat diye,öyle olunca saat 9.40ta kalkıyorum müge anlı olmasa kalkmam valla,10 gibi kahvaltı yapıyoruz çocuklarla,ara öğün aklıma gelirse oluyo,akşam 5e kadar yemek yemiyorum canım istemiyo,böyle oluncada sonuç ortada düzen pek yok işte

teşekkürler,,evet oldular allahım bağışlasın bana
ayy senin resimli menülerini özlemişim valla çok güzel...

yavrucummm senle ayni boydayim,1 yas buyugum, hic cocugum yok ,neredeyse ayni kilodayiz sen 2 tane cocuk dogurmussun bence cok iyisin

ayy senin resimli menülerini özlemişim valla çok güzel...

esimle beraber yaklasik 1 saat kadar spor yaptik
yarim saat yuruyus bandi ve diger aletleri kullandim.350-400 kalori yaktim:118:

ay kızlar yaa bakın ne buldum ,ve çok kötü hissettim kendimi bu kadarda laf söylenirmi,tamda dediğim şey oldu şuanda ah ah dedim BİDAHA görürmüyümki bu rakamı cidden hayal gibi

Son düzenleme:
KIZ SEN VEREBİLİYONMUDA BANA LAF EDİYOOOONN,,,,OKADAR BASİTSE VERSENE ŞU SON 3 KİLONUU

capsclock açık kalmış sorry

garip bi liste oldu bu günkü ama ...

güne başlarken: 1 elma- 3 çizi

sabah

4 dilim ekmek :18: ( GUN BOYU BASKA EKEMK YEMIYORUM AMA KAHVALTIDA GIDIO)
1 k.k beyaz peynır
8 -10 zeytın
1 şekerlı 1 bardak çay

ara: 2 kupa yeşil çay
türk kahvesi - 1 kare çikolataCIK

öğlen

3 yemek kasıgı yogurt
4 yemek kasıgı meyvelı yulaf ezmesi(müsli)
yarım elma
(3ünü karıstırım tadı ınanılmaz guzel oldu. yurt dısından gelen bır tavsıyeydı. ve ınanılmaz doyurucu)

akşam
4 yemek kaşığı asure

yavrucummm senle ayni boydayim,1 yas buyugum, hic cocugum yok ,neredeyse ayni kilodayiz sen 2 tane cocuk dogurmussun bence cok iyisin

[/CENTER]

hamilelikle dogumla alakası yok o kiloların. ben dogumdan cıktıgımda 59 kiloydum. bebeğim 9 aylık 72 kiloyum. doguma 67 kiloyla girmistim düsun durumumun vahametini. hamileyken giydiğim kıyafetlerin içine giremiyorum su an. neyse olan oldu. vericez artık bir sekilde...

Allah rahmet eylesin canım, toparlarsın üzülme, cumaya daha çok var.

Maşallah canım sen yine de çok iyisin bana göre, of yaa ben niye yapamıyorum

Beslenme düzeninde değişiklik yapmalısın canım, sabahları kahvaltılık gevrek dene olmazsa, bazen haşlanmış yumurta, bünyeyi şaşırt yani.

merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilom 72 hedefim 52.
Tabii ki hoşgeldin canım, boyun 1.70 se 60 kilo gayet güzel olur bence.

boyum 159cm kilom 75...10 kilo zayıflamalıyım
şu an için yediklerimi azalttım
spor mümkün olmuyor pek
allahın izniyle zayıflıcaz kızlar
bence boy ve kilonuzu birlikte yazın
Hoşgeldin canım,
benim de boy 1.52 kg. 66 ben de 60 olsam razı olcam o derece veremiyorum şu günlerde.

Hafta sonuna bişey demiyom ama akşamlara dikkat lütfen canım

Kızartma mıSen biliyosun zaten

esimle beraber yaklasik 1 saat kadar spor yaptik
yarim saat yuruyus bandi ve diger aletleri kullandim.350-400 kalori yaktim:118:
Maşallah bebiş kızartmaları yaktın desene

Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.

Son düzenleme:
KIZ SEN VEREBİLİYONMUDA BANA LAF EDİYOOOONN,,,,OKADAR BASİTSE VERSENE ŞU SON 3 KİLONUU

capsclock açık kalmış sorry
hihihihhh evet tek sorun 3 kilodiğer kızlar üstümüze yürücek şimdi ben de 75 kilo ile başlamıştım burada 57ye kadar düşmüştümşimdi üçyüsbeşyüsüçyüsbeşyüs
yawrucum güzel başlamış,ekmek tüm gün yemedin diye bişi demedim ama zeytini 4 ya da 5 e indir bence.. akşam yemeği yemediğin aşure yediğin için dengelemiş oldun müsli yediğimde acıkıyorum yaaa
iyi o zaman canmben de korkuyodum:18:
evet biliyorum fadime ablacımmartan yemeği çöpe atamıyorumdondurucum ağzına kadar dolu..yemek kaç günde biterse artıkbugün daha sağlıklı bir menüm olacak
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün diliyorum, tüm yurt kış etkisi altında, Allah karda buzda kalanlara yardım etsin.
evet yaa hava da açmadı alarm çaldı baktım kapkaranlık heryer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…