70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canım düşün bakalım.

bugün cok usluyum afferim bana
sabah: 2 kasik yulaf ezmesi biraz süt ve birazda tarcinle yedim
simdide peynirli salata yiyorum
sonra bitane mandalina
ama aksam bilmiyorum daha
Ben de sabah yulaf ezmesiyle nesfit karışımı yedim, öğlen de mantar sote+bulgur pilavı+yoğpurt yedim pilav azıcık fazla oldu.

Maşallah canım ya, Allah bağışlasın. Yalnız oğlan felaket bakıyor gözlerinden belli cin olduğu

Buraya yazarsan herkes bilgisayarına kaydeder, yapcak olan yapar, iyi olur herkes öğrenmiş olur.

Evet yaa maalesef öyle, şimdi bizler disiplin nerdeee, onlar bizi disipline edecekler nerdeyse, benim ki kızdı mı bana bir bağırır, çağırırAma babalarına yapamazlar aynı şeyi.Sıkıysa yapsınlar.

evet oğlum öyle cin lafı az gelir yalnız,hem çok zeki hem bir okadarda çok bilmiş,ben yaparım ben ederim ben derim der hep,çokta sinirli aynı ben,o yüzden pek anlaşamıyoruzya

benimkilerde babalarına pek bana yaptıklarını yapamazlar,aman yapmasınlarda zaten,erkeklerin biz kadar sabrı yok hemen patlıyolar babalar,oyüzden bu şekilde olması en doğrusu bence korksunlar babalarından

Günaydın kızlar morelim çok bozuk iş yerinde kızlan tartıstık akşama erken çıkacam gelcem

hayırıdır canım nolduda tartıştınız,sıkma canınını sen

bize öyle geliyor aha benim oglanda 6 yasinda oldu bile ama gözümüzde büyümüyorlar
onlar saglikli olsunda
senin menüde güzelmis aksam hafif yersen pilavin zarari olmaz fadimem affiyet olsun
Günaydın kızlar morelim çok bozuk iş yerinde kızlan tartıstık akşama erken çıkacam gelcem
derdi neymis senle

geçmis olsun canim ya uzuldum

ben bu sozu bi reklam yazisinda yurt disinda okumustum ama çikolata icin soylenmisti simdi ne zaman çikolata yesem bu soz aklima gelir bazen ise yarar vazgecerim bazende nefsim yener çikolata hop mideye

hayirdir canim niye sordun??? gozlememi yiyecen yoksa!!!

hosgeldin canim, takil bize ver kilolarini

ben de kilo vermek istiyorum.78 kiloyum .beni de aranıza alır mısınız ????

tabi aliriz canim niye almayalim.

bu haftaki liste icin tesekkurler canim, sende haklisin tabi

gunaydin kizlar, herkes iyidir umarim,

bence suzim listeyi haftanin yani listenin sonuncusu olanin yapmasi guzel fikir

bencede guzel bi fikir

olur olur yaparsin oyun bozanlik yapma simdi

allah bagislasin canim cok seker cocuklar

iyi olur canim boylece herkes yapabilir

sanirim bu soylediklerin bizim zamanimizdaydi benim annemde 4 cocugunu gozleriyle idare ederdi ben 2 tanesini idare edemiyorum oglana kiziyorum kiz geliyo bana diyoki ona niye kizdin diyo, bide hesap vericem bunlara, ne bilim birbirlerine beni sikayet ederler neler var neler, bazen sinirden guluyorum valla

iyi dinlen canim

hayirdir canim niye tartistin???

herkese merhabalar
bende hafta sonu hic giremedim biraz once gerilere gittim biraz alintilarimi yaptim. hafta sonu cenazemiz vardi dolayisiylada benim rejim ucup gitti artik cumaya kadar kendimi toparlamaya calisicam malum artik liste alti olmamak lazim
ben bugunku menumu yazayim
Sabah : yarim sucuklu tost + 5 tane cerise tomates
ara : yesil cay + 10 tane findik
oglen : 2tane tost + cerise tomates + 1tane yogurt
ara : 1 tane yogurt + 1tane mandalina
askam henuz bilmiyorum ama muhtemelen hafta sonunu telafi etmek icin sadece yogurt ve salata yerim.

sağol canım,,herkezin derdi aynı desene yeni nesil çocuklar işte ne yaparsan yap değiştiremezsin

Son düzenleme:
merhabalar tekrar, arkadaslarim, sevgili kizceler haftalik olusturmus oldugumuz listenin nasil yapilacagini anlatmaya calisacagim elimden geldigince

1- "oncelikle konuya cevap ver 'e tikliyoruz (topige cevap yazmak icin tikladigimiz yere,pembe buyuk harflerle yazilmis olan kisim)

2- daha sonra yazilarimizi iletlerimizi yazdigimiz bos yerin ustunde bir suru simgeler var ya, oradaki simgelerden en alt siradaki (bu siranin sonunda goz isareti gibi birsey var iste bu sira))ilk minik bir tablo sekli gibi olana tikliyoruz ( bilgisayarin faresini onun uzerine getirdiginizde, daha tiklamdan, "table" diyor tam olarak ona tikliyoruz. tikladigimizda http://file:///C:/Users/atxzy1/Desktop/70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor! - Cevapla.htm bu sekilde bir sayfanin acilmasi lazim , acilan sayfanin ortasinda " Table properties" basligi var , bunu goruyorsaniz dogru yerdesiniz demektir.
sirasiyla sunlar yaziyor ve karsilarinda ici bos kutucuklar var:

Row (sira- dizi demek-yani listedeki yatay bolumler oluyor, buraya listede kac kisi yer alacaksa onu yaziyoruz mesela 10 gibi fakat siranin bir tanesini nickleri ve gecen hafta-baslangic gibi seyleri de yazacagimiz icin bir tane fazla sira yapiyoruz yani 10 kisi varsa 10+1 gibi)

columns ( sutun demek- baslangic-gecen hafta-bu hafta yazdigimiz kisimlar, bu kutucugada kac tane sutuna ihtiyacimiz varsa onu yaziyoruz genelde hepsini hesapladigimzda 9 sutun lazim oluyor; siralama 1.2.3. gibi, isimlerin yazildigi sutun, baslangic kilo, gecen hafta, bu hafta, giden/gelen, toplamda giden, hedef ve gulumsemelerin yazildigi sutun toplamda 9 tane)

width ( tablonun genisligi demek ben genelde 700 yazdim bu kutucuga ve tablo guzel gorunuyordu)

table style (burada ise tablonun nasil gozukmesini istiyorsak onu seciyoruz 3. secenek olan " full grid" tablonun butun cizgilerinin gozukmesini sagliyor)

alingment ( burada ise 2. secenek olan " center" secenegini seciyoruz.

simdi butun bu secenekleri anlatilana gore yapip " OK" e tikladigimizda karsimiza bos tablomuz cikiyor. su sekilde;

[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]nick[/TD]
[TD]baslangic kilo[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]giden/gelen[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]theolog[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

icine ornek olsun diye bir kac sey yazdim, tablodaki her kutucugun icine tiklayarak gerekli bilgileri dolduruyoruz. Butun herkesi listeye yazdiktan sonra, listenin birincisini ilan etmek ve guzel dileklerimizi yazmak icin tablonun disindaki bosluga tikliyoruz veee yaziyoruzz. iste bu kadarrr insallah acik ve anlasilir olmustur, sorular olursa yine burdayim, he birde unutmadan butun herseyi yaptiktan sonra " cevapla" secenegine tikliyoruzbenim detayli anlattigima bakmayin, acik olsun diye bu sekilde anlattim siz deneme yaparken bu mesaji ayri bir sayfa da yani ayri bir sekmede, kendi deneme yapacaginiz topik sayfasini ayri bir sekmede acip yaparsaniz daha kolay olabilir, bende simdi oyle yaptim

opuldunuz

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ben son 3 aydır yerimde sayıyorum yaa 1ileri bir geri niye düzen tutturamıyorum,,hiç dikkat edemiyorum,eşim 17de geliyo geldiği gibi yemek yiyoruz fakat yemekler bikaç çeşit olunca frenleyemiyorum yiyorum,18 de okula gidiyo,21de

geliyo,bazen işten gelir gelmez okula gidicem diyo akşam 9da yemek yediriyo,böyle olunca hiç kilo veremiyorum,kendime defter tuttum hedefler belirledim ama nerdee,,gün gün bütün tartı sonuçlarını yazdım,şimdi baktımda bir arpa boyu yol alamamışım

bir ayda 57 olcam diye hedef koymuşum,

01.11.2013= 61.9 başlangıç kilommuş

08.11.2013= 61.7 -200 gitmiş

15.11.2013= 61.6 -100 gitmiş aman nede çok gitmiş

22.11.2013= 61.4 -200 gitmiş

29.11.2013= 62.4 +1 kilo gelmiş

ee ne anladım lan ben bu işten hani hedefim 57ydi,ben başlangıç kilomunda üstünde bitirmişim aferin bana,

bu ayda hedef koymuşum 58 diye,,

01.12.2013= 62 ile başlamışım pazar günü
06.12.2013= 61.8 5 günde -200 bunada şükür

bakalım cuma ne olucak

al benden de o kadar aylardir ayni yerde o kadar kiloyu ver bir de ustune 1 yil kilonu koru sonra 2 kilo aldim diye yeniden basladim ama olmuyor bu sefer yaslandim galiba

al benden de o kadar aylardir ayni yerde o kadar kiloyu ver bir de ustune 1 yil kilonu koru sonra 2 kilo aldim diye yeniden basladim ama olmuyor bu sefer yaslandim galiba

valla yaşlılıkla alakası yok bunun,yaşın kaç hatırlayamıyorum ama ben 25 yaşında yaşlı olmıycama göre,ve aynı yerde dönüp duruyorsam biyerde hata var demektir,hatamıda biliyorum düzenim yok,bildiğin ne varsa hangi saatte karnım açsa ne bulursam yiyorum,fazla yiyorum,çok az su içiyorum ve çok geç yatıp geç kalkıyorum mide çok uzun saat aç kalıyo,
tekrardan motivem gelsede başlasam eskisi gibi vermeye başlasam çok iyi olcak

kuzum bakma ben lafin gelisi soyledim oyle bende 28 yasindayim ama ben saat 7 de kalkiyorum, kahvalti yapiyorum, gunde 1 saat yuruyorum(kilo aldigimda 2 saat yuruyordum) ara ogunlerimi atlamiyorum, aksam yemegimi saat en gec 6 da yiyorum, salatalarima yag koymuyorum ve evde yemekleri ben yaptigim icin yarim kilo sebzeye sadece 1 yemek kasigi zeytin yag koyuyorum, sadece zeytin yagi kullaniyorum. aksam yemekelrinde kesinlikle ekmek yemiyorum bu durumda gunde sadece 2 dlm ekmek tuketiyorum bazen nadiren 3 veeee eger sebzlerin ya da etin koftenin yanina pilav yaparsam hicccc yemiyorummmm iki haftada bir yagsiz makarna yiyorum, ama bilmiyorum nerde yanlis yapiyorumm yani daha dogrusu daha once kilomu verirken ve korurken beslendigim gibi besleniyorum aslinda ama arada ders calisirken yaptigim ufak kacamakalrin bu kadar etkilmesi normal mi:26: kiii

bize öyle geliyor aha benim oglanda 6 yasinda oldu bile ama gözümüzde büyümüyorlar
onlar saglikli olsunda

senin menüde güzelmis aksam hafif yersen pilavin zarari olmaz fadimem affiyet olsun

derdi neymis senle
Sağol canım, inşallah hafif atlatabilirim, evde çekirdek canavarı kocam çatır çatır çekirdek çıtlatıp canımı çektirmezse, nispet yapar gibi oturuyo 250 gr. çekirdek yiyo karşımda.

iki kücük noel baba yedim
o ne ki canım:26::26:

İşine geldi değil mi

valla tecrübelerime göre yaptığın bir hata yok gayette güzel yapıyorsun,bende anlamadım,duraksama var kilonda sanırsam normal değil ama,neden olduğunu anlamadım,allah yardım etsin ikimizede inşallah vermeye başlarız yeniden,koyverme kendini sakın çokta kasma bence

boyum 159cm kilom 75...10 kilo zayıflamalıyım
şu an için yediklerimi azalttım
spor mümkün olmuyor pek
allahın izniyle zayıflıcaz kızlar
bence boy ve kilonuzu birlikte yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…