70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Poğaçayı kendim yaptım, az yağlı ve bol peynirli zaten.. Dışarıdan yemek istemediğim için özellikle yaptım haftaiçi kahvaltıda yeriz diye:) Simit de bol susamlı, çok masum değil o nedenle

gunaydın. dun giremedim nete, misafirlerim vardı. dunku menumu paylasayım;

kahvaltı: 1 dlm ekmek,2 dlm salam,4 zeytin,2 dlm peynir,4 kızarmıs biber(actifry da)
ara: 1/2 elma
ogle: 5 kasık kısır,300 cc ayran
ara:1/12 yufkadan kıymalı börek
aksam: 1 yk tavk sote,2 yk kısır,1 catal tiramisu

pek guzel bir menu olmadı ama neyse.

1,5 saat yürüyüs.

bugun:

kahvaltı: 1/6 yufkadan börek,2 dlm kasar,4 zeytin,maydonoz
ara: 1 avuc fındık badem,1 cb sut
oğle: bol marul salatası,uzgara tavuk
ara: 1cb sut 1 mandalina
ara: 1/12 yufkadan peynirli börek,1 cb sut
aksam: taze fasulye,marul salatası,1 kase yogurt,1 dlm ekmek

kahvaltıyı geç yapınca öğlen olmadı sanırım güzel canım
kahvaltıların hep böylemi canım
normal kahvaltı yapsan peynir zeytin yumurta yeşillik gibi
gerisi güzel
akşam yemeyerek iyi yapmışsın canım. dengelemek önemli
günaydın canım

bende 2 gündür cıs yemiyorum akşam baktım dahada almışım
sinir oldum midem bulanana kdr çikolata puding yedim
iyimi yaptım
bu çayı bi ara bizde yapıyorduk
tuğba hatırladın değilmi sen yapmıştın sanırım önce
Günaydın fıstıklar
Güzel ve sağlıklı günlerimiz olsun inşallah
cıssız bir gün diliyorum
parmaklarınız o 3 heceye yaklaşırsa pat denek diğer elinizle yapıştırın
sanada güzel bir gün olsun neslim

ababayı ben Betül olarak biliyordum ayşeyi ilk kez duydum

Bencede ya bebişi ertele biraz
Bende istiyorum ama herhangi bi kitap önerirmisin bana bildiğin varsa
yüzdeki toksınlerı atıyomuş cnm kımyasal degıl nasılsa dene belkı ıyı gelır

He aldım mayayı yarın izinliyim denicem senden gaza geldim dün bakım yapasım geldi saçıma sarımsakla badem yağı sürdüm

25 kilo vermissın massallah, kac ayda verdin,benim de 20 kilom var fazladan,gözumde buyuyor. veremezmişim gibi geliyor sanki.

şu tarçın karanfıl elma 3lüsü ne işe yarıyor tam olarak anlayamadım ben tatlım?

Canımcım diyetisyenim verdi bu tarifi vucüttaki ödemi atıyor ve tatlı ihtiyacının tamamıyla özelliklede ben tatlı Kurdu 2 haftadır canım tatlı istemiyor buarada ben 1 2 damla limon yazmayı unutmuşum birde öğle yemeğinden sonra 2 saat geçtikten sonra sodanın içine ayranla karıştırıp içiyorsun mütfiş tokluk hissi veriyor ...Şiddetle tavsiye ederim...

Son düzenleme:
25 kilo vermissın massallah, kac ayda verdin,benim de 20 kilom var fazladan,gözumde buyuyor. veremezmişim gibi geliyor sanki.

Toplamda 4 ayda ilk 15 günde 10 kilo verdim oda 10 gün sonra nişanlımla tanışıcaktım daha doğrusu ben ona plotonik aşıktım oda kamptaydı 10 gün sonra anca Bursaya gelebilcekti.Ben o ilk görüşelim dediği andan itibaren ki onunla mesajlaşırken elimde koca bir nutella kavanozu vardı resmen dibini arıyodum mesajı bir gördüm kavonozu fırlattım ogünden sonra ölüm diyeti diye bir tabir varya aynı öyleydi tartıda o gün hiç unutmam 84ü gördüm ve 10 gün sonra tekrar tartılıcam onun haricinde asla tartılmıcam diye söz verdim kendime ve sırf o 10 gün boyunca yaşamak için sadece ağzıma yudum aldım ve çok kötü birşey yaptım mesela 3 kaşık t. fasulyemi yedim gidip onu özürdileyerek söylüyorum çıkarttım... Sırf 3. kaşığı fazla yedim kaçırdım diye gelelim 10 günün sonuna tartıya bir çıktım yok dedim mümkün değil tartım bozuldu ama biyandanda inşallah doğrudur diyorum tamam insanların tepkisinden anlıyodum zaten çok fazla verdiğimi ama mümkün değil diyodum ablama indim birde onda tartıldım ablam gözlerine inanamadı yanımda kendi tartımıda indirdim sırf aynı yere koyayım belki yer farkından diye 75 kiloya indim...sadece bol su günde 10 kaşık yemek ama öyle mutluydumki verdikçe veresim geldi sonra çıkartma huyumdan vaz geçti çünkü ellerim falan titremeye başladı baktım sağlığım gidiyo biz görüştük ve 3 ay içerisinde nişanlanma kararı aldık ve 3 ay 10 içerisinde 25 kilo verdim.... Sonra sıkılaşmak için Power plate ve kavitasyona başladım.Tabi nişan oldu bende bir rahatlıkk gece kalkıp dürüm yemeğe gitmeler spordan sonra tatlılar sonuç 4 ayda 17 kilo yani o sporda çektiğim acılar ki power plate yapanlar bilir çok zor... ama ALLAH var çok güzel sıkılaştım ve ben nişanlımla ve hayatımda ilk defa ailem ablamlar ve kuzenlerim harici ailemsiz tatile karşı çıkan ailem nişanlımla tam 4 gece 5 gün Bodruma yanlız gitmemize izin verdiler uhhhhuuuuuu süperdiii ve ben ilk defa bikini giymek nasıl bişeymiş kasıla kasıla sahilde öle yürümek nasıl bişeymiş ilk ozaman anladım insan inanılmaz değerli güzel kendine olan güveni tavan yapıyorrr... Ve ben buyüzden o sadece 2 ay süren tavan halime geri dönmek istiyorummmmm ve DÖNÜCEMMM DÖNÜCEZZZZZZZZZZZZZZ

Canlarım konunuza lapin gibi atladım bende masum görüüdüğüm o simiti diyetisyenime sordum ve 1 SİMİTTE 5 DİLİM EKMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ o günden beri ağzıma sürmedim... Evinde yaptığın börek hem sağlık açısından hemde kalori bakımından bence herşeyden daha iyi en sağlıklı günler bizim olur inşallah
Poğaçayı kendim yaptım, az yağlı ve bol peynirli zaten.. Dışarıdan yemek istemediğim için özellikle yaptım haftaiçi kahvaltıda yeriz diye:) Simit de bol susamlı, çok masum değil o nedenle

tebrik ederim. ben de 62 kiloya cıktım bir defa,6 haftada 10 kilo verip normal halime donmustum. ilk defa bu kadar cok kilo aldım. ben de veririm umarım. bursalı mısın sen de?

tebrik ederim. ben de 62 kiloya cıktım bir defa,6 haftada 10 kilo verip normal halime donmustum. ilk defa bu kadar cok kilo aldım. ben de veririm umarım. bursalı mısın sen de?

Evet canım Bursalıyım,insanın isteyip yapamayacağı hiç birşey yok herşey elimizde... Sadece istemek önemli olan

menu guzelmis bence kuzum, gayet normal hemde aksam yemeyerek ve de yuruyus yaparak dengelemissin zaten, hemde cumaya 2 gun var daha

gunaydin canim, bende bende 62 yi ucundan goreyim yeter, hic tartilmadim da dikkat ettim ama korkuyom arti cikcam diye uzun zaman sonra ilk defa gecen hafta 700 gr verdim, bu haftada devami gelir insallah

Günaydın fıstıklar
cıssız bir gün diliyorum

gunaydin canim,, kacamakk yok soz

ben de birkac gundur almıs gorunuyordum,bugun pat diye 400 gr eksik cıktım . belli olmuyor hafta arası verdin mi vermedin mi,cumadan cumaya tartılıcaksın aslında ama ben de duramıyorum. her gun tartı tepesindeyim.

Bak gecen hafta birinci olmuştun. Böyle gidersen bu hafta sonucu olacan dikkat

Bende de böyle bir sorun var. Kendimi vermiş gibi hissediyom tartıya çıkıyom aynı gösteriyor

Tarif için teşekkürler. Bu bende işe yaramaz çünkü bende buna benzer birşey içiyom. Bu arada güzel kilo vermişsin .Bu da çabuk kilo vereileceğini gösteriyor.

Günaydın fıstıklar
cıssız bir gün diliyorum
Sanada günaydın inşallah cıs olmaz

İnşallah dilediğin görüntüyü en kısa zamanda yakalarsın

Afiyet olsun güzel menü.

O yüzden ben kilo veremiyom benim meto% 4 yavaşlamış

Sabah kahvaltısı olmamış Sadece karbonhidrat var. Bunun yanına proteyin ve yeşillik eklemelisin. öğle akşam güzel afiyet olsun.

Sen de farkettiğin gibi biraz abartmışsın. Hadi bu gün toparla minderim.

Sen çok börek yiyon. Börekleri cıkar menüden sen diyetdesin. Diğerleri güzel afiyet olsun.

Selam kızlar
Menüm
Sabah: haşlanış yumurta,5 tane yeşil zeytin,1 kk peynir,1 dilim alman ekmeği
Öğle: 2 kepçe domates çorbası,çiğ ıspanak salatası 1 kase

Ara: 1 tane yeşil elma
Akşam: zeytinyağlı ıspanak 5 kaşık,yoğurt
SPOR:30 dakkika koşu bandında teppolu yürüyeceğim,10 dakika göbek 100 tvistır yaparım
SU:2 litre içtim,2 fincan yeşil çay içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…