70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız pisluq nerelerdesin sen bakimm umarım sınavların iyi geçmiştirr kilo verip gelmeseydin saçını çekcektim ama vermiş olmana sevindim canımmm daha da gider inşallahh

Güzel başlangıç kaderciğim arkası gelir inşallah. Kuzu evde yap sporunu kendine göre ayarlla. Nette birsürü spor var.Bende spor salonuna gidemiyom.Kıscemi bırakacak yer yok. Ama evde yapıyom.

saol tatlımm bu düzeyde giderim inşallah bigün yapıp ikinci gün bi kereden bişey olmaz diyorum öyle de gidiyorum bakalım bu hafta nasıl sonuç alcam bugün hastayım vücudum kırılıyor umarım bol sıvı tüketmenin faydasını görürümm :26: bende deneme için gittiğimde öğrendiğim hareketleri yaparım kardeşim gidiyor ondan tüyo alırım falan napim şansım benim bu da

menun cok guzel canim canim mercimekli kofte cekti ama yoook olmaz istedigim kiloya geleyim ondan sonra, esofmanin hayirli olsun canim iyi gunlerde giy,

yarin calismiyorum noel tatili denesem iyi olur, ben de 1tatli kasigi yogurt , 1 cay kasigi zeytinyagi + 1cay kasigi karbon + 3 4 damla limon suyunu cirpiyorum cildime suruyorum 10dk sonra yikiyorum cok guzel yumusacik oluyo bu tarifide deneyebilirim

cumaya az kaldi kiz dikkat edecegin yerde ciss yiyosun

tarif guzelmis canim benim evimdede var karnibahar yarin evdeyim nasil olsa bende yapayim. ben onceleri hic yemezdim karnibahari yemegini zaten annem yapmazdida kizartmasini yapardi onuda ben ciss diye yemezdim evlendikten sonra bi tarif buldum netten cocuklarima oyle yapiyodum, veriyim tarifini isterseniz
1kase yogurt 2 yumurta karabiber pulbiber tuz 2 - 3 kasik zeytinyagi karistiryorum haslanmis karnibahari borcama koyup uzerinede karisimi dokup 30dk firinda pisiriyorum

tahmin ettim zaten sagol canim bu haftada sonuncu adayiyim herhal :18: araniza gelemedim bir türlü
ama haftaya korkun benden bi gelecem ortalik toz duman olacak

abowww cok hirsliyiz suzim, ins hadi bakalim ben beceremiyorum listenin birincisi olmayi sen bari ol

iyi dinlenmeler canim sana bende yarin calismicam bizim burda 1gun senin orda niye 2gun kiz

sende slm soyle canim fadime ablaya hayirdir kotu bisey yoktur ins

aliriz tabi canim hosgeldin aramiza, ohoho daha 5ay varmis dugune verirsin ins canim

canim sigara boregi sarip koyabilirsin derin dondurucuna, sonra kofte yap koy firinda patatesli kofte yaparsin,
benim derin dondurucumda, manti, sigara boregi, haslanmis nohut, haslanmis bugday ( yogurt corbasi yapmak icin kullaniyorum)
daha aklima gelirse yazarim ins

bende bugunku menumu paylasayim kizlar sonra isime devam edeyim erken cikicam bugun

Sabah : 1kk peynir + maydanoz + dereotu + 1 tomates + 2dilim ekmek
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : tavuk sote + yogurtlu semizotu
ara : 1tane mandalina
aksam : henuz bilmiyorum anneme gidecem cocuklarim orda kizimin kresi bu hafta kapali noel tatili dedesi oglumuda okuldan alicak yarin tatil bende orda kalirim yemegimi yerim ama ciss yememeye calisicam bari bu hafta 200 300 gram gitsin

nerelerdesin sen bakimm kaçakkk

sabah bende de olmuştu öyle bi tuhaflık kapatıp aç istersen siteyi düzelir belki seninki de

Canım ben buralardayım. Evde ustalar vardı. Hafta sonu misfirim geldi. Okul yoğun . Ben de hepsine yetişmeye çalışıyorum
Mutlaka faydasını görrsün canım. Bu işde en önemli olan istikrar. Dikkat edrsen mutlaka işe yarayacaktır.

maduruz da maduruz nedcez garii bizim oralarda böyle konusurlar 15 dakkam kaldi hande önceden ne güzel liste yapiyordun gii

yok kadercim burda olmayinca olmuyor fadimenin neyi vardin ki :26: yogunlukdan malesef burdanda kopuyoruz

Ay bizim işte bi kız var kütahyalı oda böyle konuşuyor bayılıyom suzim
Kız liste yapmam için pc olmalı telden konsantre olamıyom

Ay ne bilim kız anlamadıö nereye sürülcrni bende güldüm şimdi neye iyi gelioki o benim az sivilcelerim var bu ara ı

Senin karnabahar tarifinde güzelmiş, deneyebilirim :)

Dolabımda zaten sigara böreği var onu bi gün kahvaltıda yaparm, kıyma da var bir gün köfte yapacam aklımda ama onun dışında akşam yemeğine falan ne yapacam bilmiyorum:/ Mantı falan alabilirim bi gün olmazsa.. :26:

anladım canım yoğunsan haklısın tabii ay alıntıları niye yapamıyorum ben yine ya tek tek yazmak zorundda kalıyorum kk bi el atıver şu işee
pisluqcum iyi geçmesine sevindimm inşallah gidecek hepsiii fazlalıkların

mrb canım
don sende aramıza
evet gercekten oyle
oyuzden sıkı tutmalıyım yaza bu kadar calısamam cunku
ben genelde oyle kalkıyorum canım
pazar harıc
cok uyuyunca acamıyorum bır turlu kendımı
günaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize

yok sekerım ne hamılelıgı dur bıraz evlılın tadını cıkaraalım
kpss ye hazırlanıyorum canım onu soyledım
ayy gecen senede kı hasretı goruyorum
bak senın ıcın motıve edıcı fotolar yukleyecegım azsonra basarabılırsem
hosgeldın buarada

kpss kursuna gıdıyorum canım

yüzdeki toksınlerı atıyomuş cnm kımyasal degıl nasılsa dene belkı ıyı gelır

haklisin canim bi evlat sahibi olmak isteyen onca insan var en guzel ornek benim kizkardesim 8senelik evli ama olmuyor gene ben sukrediyorum halime evlilikten bisey anlamadik ama Allahima sukur 1 tane pasam 1 tanede prensesim var

günaydın canm

gurbetcim şaka yaptım bu arada alınmadın dimiii:26:
HEPİMİZE canım
sağol canım
ellerine sağlık denicem canım
en fazla veren diyelim
hoş geldin emoşş
3-4 günlük yapmana gerek yok bence
geldikleri gün için bişeyler ayarla
mesela zeytinyağlılardan yapabilirsin önceden
dondurucuya börek sarıp koyabilirsin

bende smile ları ekleyemiyorum canım
sitede var bir sıkıntı

herkese iyi akşamlar
yarın görüşmek üzere inşallah

kız evlilik süreniz ne kadar güzel öyle 6 yıl 6 gün

evet güzel,6 günlük evli olmuşuz daha bir hafta bile değil,cicim ayında sayılırız tutmayın beni laaaaaannn
valla eşime hergün diyorum,aşkım bugün evliliğimizin 3.günü,4.günü,5.günü daha yeni sayılırız,hatta az öncede söyledim burda görünce,6gün olmuş dedim daha cicim ayındayız benimle ilgilen hep dedim
hee cicim ayındayız dedi,valla bugün çok yoruldum iş yerinde,daha evliliğin ilk günlerinde bi adam bu kadar yorultulurmu dedi

:119::124:MUTLU NOELLER SUZİİİİİİ:124::119:
:118::118:

memnun oldum,allah bağışlasın kızını bende tuğba,25 yaşındayım,6 yıllık evliyim oğlum var 4.5,kızım var 3.5 yaşında1-0 öndeyim sendenbende oralıyım
inşallah istediğin kiloya sende ben gibi ulaşırsın,buraya takıl devamlı,valla ben burdan koptuğum zamanlar düzenim falan kalmıyor,burası insanı motive ediyo,bunu sende görüceksin

Sen nerelisin ki canım, bizim orada da böyle konuşuyorlar biraz:)

Aaaa ben de Kütahyalıyım:) Ama Ankara'da oturuyorum:)
al bi kütahyalı daha
hoşgeldin canım
tabiki alırız ne demek,yeterki devamlılığın olsun burda

en son ne zaman tartıldın,yani ne kadar zamanda verdin 7 kiloyu
tebrikler valla

Son düzenleme:
canim karnibahari haslayip firina koyuyorsun dimi:26:
canm boy 1,68 banlanmak mimesaj atiyim konu sahibinee
iyi eglenceler tatlim
as niye gelmiyo yaaa
hosgeldin canm
ben annem gelince sanki mutfakta tatile cikiyormusum gibi geliyorhic yemek yapmam,annem yapar sagolsun
menu guzel canim
tesekkur ederimcanm bazen kk'nin kafasi mi karisiyor nebilgisayari kapat tekrar ac..boyum 168 oldugu icin kilom 57-58 arasinda olsun istiyorumo zaman kilo korumaya baslamak istiyorum
canim 1tane mercimek kofte 35 kalori yiyebilirsin bence
menu aksam hafif olursa guzel

cuma akşamından itibaren düzensiz gidişimin 4.günü,gerçi dün son dedim bugün güzel geçiricektim hem eşim aradı akşam 4te dedi yemek yapma,ben yedim burda(işyerinde),sevindim bende akşam hafif yerim diye,
ama 5 gibi lays fırından cips yedim küçük bi tabak,akşam yemek yemem bunu yersem dedim,ama çocuklar uzun makarna istediler,yaptım e dururmuyum bi tabakta kendime koydum(yoğurtlu ketçaplı),şimdi onu yiycem
yapcak bişey yok bugünde olmadı,yarına inşallah,geçen haftada cumaya son iki gün kala dikkat etmiştim 1 kilo gitti,bakalım artıdayım şuan ama vericem

günaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize
selam canım hoşbuldum
ayşe (ababa) vardıya o

hoşbulduk minderim

hoşbulduk tubacım ince çıbık krakerim
vaalla maşallah sen ne güzel hiç kilo almadın
bende aldım başımı gidiyom
Allahdan boy uzunda kurtarıyoz
halen 38 giyebiliyom(azucuk sıkıyor göbişten)
ama tombalakım yaniii

suzişim hasta olmuşsun güzelim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

hoşbulduk...

evet bu gidişte olucaktım 70 miş ramak kaldı zaten

merhaba hasretcim inşallah döndüm de menülere uyabilirim:26:

İyi akşamlar kısçeler
Herbiyerim ağrıyor
karnım kolum bacaklarım
midemde bulanıyor bi olabilseydim reglide kurtarsaydım
3 aydır böyleyim hamile belirtileri gibi regil dönemim oluyor
Allahdan regil oluyomda hamileyim demiyom
yani o kadar olur baş dönmesi bile var neyin nesiyse
bi doktora görüncem
hiç böyle olmazdı poffffff

akşamki menümde ıspanak var yanında salata ve yoğurdum
yarından itibaren düzenli olurum inşallah

canm boy 1,68 banlanmak mimesaj atiyim konu sahibinee

ben söyliyim dedim canım,bencede haber ver bari,gerçi haberi olmamıştır ama,bellimi olur onun konusundan birileri gelir görür yazıyı,gider ona söyler oda şikayet eder falan sıkıntılı işler boşver haberi olması iyi olur bence.kusura bakma deseydin haberim yoktu kurallardan falan,anlayışlıdır umarım,ben yedim banı başkası yemesin
benimde boyum 169 canım aynı gibiyiz,kilolarımızda yakın,bende 56 kilodayken muhteşem hissediyodum kendimi,göbeğim dümdüz olmuştu,bacaklarım çırpı gibiydi ben yine öyle olmak istiyorum,şuan herkez çok iyi göründüğümü söylüyo ama ben ,ayna karşısında çıplak görünce kusursuz görmek istiyorum,hiç bi gr fazlam olmasın istiyorummçok şeymi istiyorum
bi kere zayıflığı tattımı insan hep öyle olmak istiyo,ama boğazına sahip çıkamıyo

canım ben kilo almıyorum değilburdan koptuğumda 67 kilo oldum biliyonmu sen
kendi çabamla dur dedim ve 62ye indim çabucak
fakat son kilolar gitmemekle ısrar etti,naptıysam gitmedi,bende yedikçe yedim sinirden nasılsa gitmiyo dedim,baktım vücut amenna hemen kilo almaya başladınetim geldide allahtan tekrar vermeye başladım bua sayesinde,vücudum şekillenmeye başladıkça daha çok hırslandım
bu arada bende 38 giyiyorum,sıkmıyo allah'tan hatta kemerle 4.cü deliğe kadar sıkıyorumamma velakin 36ya hala giremiyorum ve bu beni sinir ediyooo

Son düzenleme:
Malesef canım burdan uzak kaldığımızda hemen kilo alıyoruz yada öyle şartlandırıyoruz
sanki bu yaşımıza kadar bu topikdeydik kendimizi kandırıyoz işte kilo verme işinde
birbirimizden destek alıp şartlanıyoruz en azından
evlenmeden önce ne güzel hiç kilo almazdım 57-58 boyuma 1.72'ye göre çok iyiydi okadar yerdimki
çuukulata yemediğim gün yoktu
belkide yaş 25 geçtiği için bünye kilo veremiyor meto zayıflıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…