Ablalarım uzun zamandır giremiyordum sınavlar falan vakit bulamıyordum.
En son tartıldığımda 79 küsür çıkmıştım o günden bu güne 7 kilo verip 72.4 kilo olmusum suanda spora başladım
Sizi çok çok öpüyorum sevgilerle
Güzel başlangıç kaderciğim arkası gelir inşallah. Kuzu evde yap sporunu kendine göre ayarlla. Nette birsürü spor var.Bende spor salonuna gidemiyom.Kıscemi bırakacak yer yok. Ama evde yapıyom.
minder menusunu sunar
dun gelen misafirlerden kalanlari bitirmeceli bir menu birazcik
sabah
Eki Görüntüle 906416 Eki Görüntüle 906418
buyukce 1 dilim borek
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
yapamadim
ogle
Eki Görüntüle 906420
8 tane mercimek kofte (1 tanesi 35 kaloriymis)
2 yaprak marul
ara
sekersiz turk kahvesi
ikinci ara
3-4 kuru kayisi
7-8 cekirdekli siyah kuru uzum
aksam
Eki Görüntüle 906430 Eki Görüntüle 906432
3-4 kasik ispanak kavurma
2 kasik yogurt
yarim tabak salata
2 tane mercimek kofte tutamadim attim agzima
bugun isten 15:30 gibi ciktim..anahtari evde unutmusum..esim de 18:30 gibi eve geliyor..3 saat ne yapcam ben simdi dedim:18::18::18::18:umraniyeye gittim..koton,lc waikiki,de facto..ne var ne yok tum magazalari dolastim,bir suru kiyafet denedim..bir tane esofman aldimeve de yuruyerek gittim yaklasik yarim saat kadar..hava kararmisti hatta esim yolda arkadan yaklasti yawrum diyeee odumu kopartti okuz askimm ama guzel yurudum
mrsfreesia
[h=2]siyah noktalara bye bye[/h]kızlar bugün internette bi sitede siyah noktalara dokunmadan, sıkmadan cildimizden atabileceğimiz bi maske keşfettim. burada arattım gözüme çarpmadı inşallah konu tekrarı yapmıyorumdur.
ihtiyacımız olan sey yumurta akı ve peçete.
yumurta akını bi kapta biraz çırptıktan sonra temiz ve kuru olan cildimize uyguluyoruz, üzerine göz, ağız ve burun delikleri açtığımız peçeteyi yüzümüze yapıştırıyoruz. peçete seffaf hale gelecek kadar yumurta akını tekrar uyguluyoruz, 20-25 dk bekletiyoruz, kaskatı hale gelince cildimizden kaldırıyoruz maskeyi. ben kalın havlu peçeteyle yaptığım için çok yapışmadı, sitede normal ince peçeteyle yapıyolardı. ona rağmen inanamadım peçeteyi ışığa tutup bakınca. bütün yağ birikintileri peçetede kalmış ki cildimi sürekli temizleyip bakımını ihmal etmem.
mutlaka deneyin çok pratik ve sonuç kesinlikle etkili
kizlar konuyu kk'dan aldim.. nasil kopyalayacagimi bilemedim ama denemek istiyorum..
bende bugunku utanç verıcı menumu paylasıyım
sabah 1 haslanmıs yumurta
2 dılım ekmek
1 dılım salam
3 catal peynır
maydanoz salatalık
bıraz tahın pekmez
ara
kefır
arayarım muz
çubuk kraker
aksam
esıme borek yaptım ben dunku pırasayı yedım
salata
ve sonraaaaaa
borekten 1 dılım
1 tane çıkolatalı gofret
Canım bir karnabaharın yarısını küçük küçük doğruyorum,
sonra 1 patates küp küp 2 de havuç verev doğruyorum. İçine tuz ve 1-2 kaşık zeytinyağı koyup karıştırıyorum. Sonra fırın poşetinde 200 derecede pişiriyorum. 1 saat kadar sürüyor.
Sarımsaklı veya baharatlı yoğurtla yemeni tavsiye ederim:)
Ben normalde karnabahar yemeğini sevmem tencerede kötü kokuyor, kızartmasını çok severim ama kızartma cısss:)
Böyle fırında yapınca hem lezzetli hem sağlıklı oluyor.
Foto da ekledim, umarım becerebilmişimdir
tahmin ettim zaten sagol canimbu haftada sonuncu adayiyim herhal :18: araniza gelemedim bir türlü
ama haftaya korkun bendenbi gelecem ortalik toz duman olacak
iyi dinlenmeler canim sana bende yarin calismicam bizim burda 1gun senin orda niye 2gun kizkizlar ben birazdan cikiyorum burda noel kutlamalari var bugün 2 günde tatilgerci 2 cocuk biri ufak öbürü koca dana dünde birbirlerine girdiler cocuk gibi benimki de a neyse saadete geleyim bunlarlan ugrasirken vakit bulurda gelebilrsem gelirim olmadi cuma günü yine yaninizdayim öptüm cok kendinize iyi bakin fazla yemeyin yada yiyin bu seferde sonuncu olmim bari bidaha kine görüsmek dilegi ile Eki Görüntüle 906995
tatlım onların lafıyla yapmam tabi eşimde(nişanlım) bende hazırsak yaparız ama yaşım 28 oluyor hemen olmasa da 1 sene sonra yapmak şart bize ikinciye vaktim kalmicak çünkü. Rabbim hayırlısını versin hepimize
sen yapcan kuzucum sonuncu olmuşsunnasıl peki dikkat ediyor musun Suzim?
Kızlar bu arada fadime ablanın selamı var hepinize kendisi iyi fakat biraz ara vermek istemiş bi süre daha bizimle değil bilginiz olsun
Hanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
Ben 22 yaşında düğününe son 5 ay 6 gün kalan 163 boyum ve 74 kiloyum diyetisyene gidiyorum 1 buçuk aydır.ilk seansımda 77.9 kgdım 33 kg yağ vardı vucüdumda 2. seansım 20 gün sonra tam tamına 4 kilo verdim 2 kg yağdan gitti 2 kg benden :) 73 kg düşmüştüm 3. seansımda yani 19 gün sonra 74 kg olmuşum ama 1 kilo yağdan gitmiş geçen haftaydı seansım ve doktorum bu iyi birşey dedi yağı eritmek en zorudur sen en zoru kilo alarak başarmışsın dedi ve çok fazla ödem oluşmuş vucüdunda dedi ve bana bir tarif verdi isterseniz sizlerlede paylaşabilirim tarifi 1 haftadır sürekli su yerine onu tüketiyorum ve resmen günde özelliklede 2. gün 19 defa wc ye çıktım :) hafifliyorum resmen 4.seansım 3 Ocak ve benim martta gelinlik provalarım başlayacak ve verememekten çok korkuyorumbeni motive edin nooolurrrrrrrrrrr Çünkü ben yemek yerken heleki mutsuzken stresliyken yemek yemekten çok zevk alırım ve önüme ne gelirse yerim Benide grubaaaa alınnnnnnnnn :2::2:
Kızlaaaarrr, perşembe günü annemler geliyomuş, az önce öğrendim. (Ben Ankaradayım, onlar Kütahyada).
Yeni evliyim ben, ilk defa geliyolar evimee :26:
Ne yemekler neler yapsam acabaa, 3-4 gün kalacaklar sanırm.
Ve çalışıyorum, bazı şeyleri önceden yapmam lazım, bugün yarın hazırlanmam lazım.
Fikir verin bana :26:
kız pisluq nerelerdesin sen bakimm umarım sınavların iyi geçmiştirr kilo verip gelmeseydin saçını çekcektim ama vermiş olmana sevindim canımmm daha da gider inşallahh
İyi geçti ablacım teşekkür ederim :) Hak ederdim saçımın çekilmesini
neyse ki kurtulacağız bu kilolardan :)
nerelerdesin sen bakimm kaçakkk
sabah bende de olmuştu öyle bi tuhaflık kapatıp aç istersen siteyi düzelir belki seninki de
Canım ben buralardayım. Evde ustalar vardı. Hafta sonu misfirim geldi. Okul yoğun . Ben de hepsine yetişmeye çalışıyorumkız pisluq nerelerdesin sen bakimm umarım sınavların iyi geçmiştirr kilo verip gelmeseydin saçını çekcektim ama vermiş olmana sevindim canımmm daha da gider inşallahh
saol tatlımm bu düzeyde giderim inşallah bigün yapıp ikinci gün bi kereden bişey olmaz diyorum öyle de gidiyorum bakalım bu hafta nasıl sonuç alcam bugün hastayım vücudum kırılıyor umarım bol sıvı tüketmenin faydasını görürümm :26: bende deneme için gittiğimde öğrendiğim hareketleri yaparım kardeşim gidiyor ondan tüyo alırım falan napim şansım benim bu da
maduruz da maduruznedcez garii bizim oralarda böyle konusurlar 15 dakkam kaldi hande önceden ne güzel liste yapiyordun gii
yok kadercim burda olmayinca olmuyorfadimenin neyi vardin ki :26: yogunlukdan malesef burdanda kopuyoruz
Slm
daha sık gel bak sonra 70 geldım deme bıze
yok cnm yıkamıyorum kurutmucanda yuzune daıresel hareketlerle sürüp yıkıcan
neye kızıcam cnm anlamadım kı
allah ıyılıgını versın kız yuzume sürüyom nereme sürücem
oh cnm tatılıde kapmıssın
aman cnm öyle oldu bu seferlık
az ye kız az ye
bugun daha dıkkatlıyım cnm
tarif guzelmis canim benim evimdede var karnibahar yarin evdeyim nasil olsa bende yapayim. ben onceleri hic yemezdim karnibahari yemegini zaten annem yapmazdida kizartmasini yapardi onuda ben ciss diye yemezdim evlendikten sonra bi tarif buldum netten cocuklarima oyle yapiyodum, veriyim tarifini isterseniz
1kase yogurt 2 yumurta karabiber pulbiber tuz 2 - 3 kasik zeytinyagi karistiryorum haslanmis karnibahari borcama koyup uzerinede karisimi dokup 30dk firinda pisiriyorum
canim sigara boregi sarip koyabilirsin derin dondurucuna, sonra kofte yap koy firinda patatesli kofte yaparsin,
benim derin dondurucumda, manti, sigara boregi, haslanmis nohut, haslanmis bugday ( yogurt corbasi yapmak icin kullaniyorum)
daha aklima gelirse yazarim ins
Canım ben buralardayım. Evde ustalar vardı. Hafta sonu misfirim geldi. Okul yoğun . Ben de hepsine yetişmeye çalışıyorum
Mutlaka faydasını görrsün canım. Bu işde en önemli olan istikrar. Dikkat edrsen mutlaka işe yarayacaktır.
mrb canımGünaydın kızçeler
nasılız bakalım görüşmeyeli:26:
sizleri özledim bi selam vereyim dedim
bakıyorum çoğu kısçe burda eskilerden buna sevindim
ben de kilo aldım işte 66.5 67 gidip geliyorum
bu hafta bende başladım dikkat etmeye işte
geçen haftadan buyana spor yapıyorum
birde regli günümde yaklaştı herbiyerim şiş
kendimi mandıfoooonnn ineği gibi görüyorum
sizde durumlar nasıl biraz geriye gittim sanırım suziş fadime abla dilo falan yoklar
bu arada ayşede nişanlanmış çok sevindim acaba sevdiceğiylemi hayırlısı olsun inşallah çok güzel görünüyorlardı facede
evet gercekten oylebayıldım sana yaa pantolonlara gelince kırmızı çok hoş durmuş gerçi krem de iyi ama ikisinin foto açısı aynı değil canım ondan bize kremi etli gösteriyor
ama çok iyisin gerçekten sen kadar olsam keşke
günaydın canım Allah zihin açıklığı versin konu sınav olunca zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor nedense :126:
ben genelde oyle kalkıyorum canımtamam canım inşallah hedefimize ulaşırız
inş. canım
tamam hadi bakalım hodri meydan:)
kolay gelsin geçmiş olsun hasretcim
ilk kilo vermeye başladığımda oğlum 6 aylıktı kasmadan abur cuburdan uzak durarak ve bol sıvı tüketerek kilo verdim canım
inşalaah canım sağolasın
afiyet olsun canım
karnıbaharı nasıl yapıyorsun
günaydın hasret ikimiz erkenciyiz bugün
bende erken geldim alıntılarımı yaptım ama araya bişeyler girdi bu vakte kaldı
günaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize
yok sekerım ne hamılelıgı dur bıraz evlılın tadını cıkaraalımOlmamış kız sen güzel yerdin bana kızaydın hayırdır
sendeki döndün kürkçüye
Hamilemizin yoksam kız nie ay sayoyon
Suzinak naber dopiç arkafaşım sen geçmişlen uğraşıyon ben telefonlan
ayy gecen senede kı hasretı goruyorumHanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
Ben 22 yaşında düğününe son 5 ay 6 gün kalan 163 boyum ve 74 kiloyum diyetisyene gidiyorum 1 buçuk aydır.ilk seansımda 77.9 kgdım 33 kg yağ vardı vucüdumda 2. seansım 20 gün sonra tam tamına 4 kilo verdim 2 kg yağdan gitti 2 kg benden :) 73 kg düşmüştüm 3. seansımda yani 19 gün sonra 74 kg olmuşum ama 1 kilo yağdan gitmiş geçen haftaydı seansım ve doktorum bu iyi birşey dedi yağı eritmek en zorudur sen en zoru kilo alarak başarmışsın dedi ve çok fazla ödem oluşmuş vucüdunda dedi ve bana bir tarif verdi isterseniz sizlerlede paylaşabilirim tarifi 1 haftadır sürekli su yerine onu tüketiyorum ve resmen günde özelliklede 2. gün 19 defa wc ye çıktım :) hafifliyorum resmen 4.seansım 3 Ocak ve benim martta gelinlik provalarım başlayacak ve verememekten çok korkuyorumbeni motive edin nooolurrrrrrrrrrr Çünkü ben yemek yerken heleki mutsuzken stresliyken yemek yemekten çok zevk alırım ve önüme ne gelirse yerim Benide grubaaaa alınnnnnnnnn :2::2:
Güzel menü.Afiyet olsun .Sporunuda yapmış oldun. Bende çok korkarım.Birde akşamsa çığlığı basarım.
Hoşgeldin
Tebrikler kaçamaksız geçirmişsin günü. Sen ne kursuna gidiyon ki
Güzel başlangıç kaderciğim arkası gelir inşallah. Kuzu evde yap sporunu kendine göre ayarlla. Nette birsürü spor var.Bende spor salonuna gidemiyom.Kıscemi bırakacak yer yok. Ama evde yapıyom.
Canım hiç öyle düşnme Hayırlısı öyleimiş. Allahım sana çocuklarına ve eşine mutluluk versin. Bir çocuğa sahip olmak öyle zorki ben de kızıma 5 yıl sonra kavuştum. Önce neden istemedim diye çok üzüldüm.Dr önlerinde bir çocuğa sahip olmak için bir servet harcaya birsürü insan var. Çok şükür Allah bize anne olmayı nasip etti. Dileyen herkese de nasip etsin.
Hoşgeldin canım. Boyumuz aynı kilomuzda yakın. Çayı paylaşırsan sevinirim.Menülerini paylaş urdan müdahale ederiz.
Ay bizim işte bi kız var kütahyalı oda böyle konuşuyor bayılıyom suzim
Kız liste yapmam için pc olmalı telden konsantre olamıyom
Ay ne bilim kız anlamadıö nereye sürülcrni bende güldüm şimdi neye iyi gelioki o benim az sivilcelerim var bu ara ı
Güzel menü.Afiyet olsun .Sporunuda yapmış oldun. Bende çok korkarım.Birde akşamsa çığlığı basarım.
Kırmızı yakışmış canım. Krem ollmamış.
Bu gün kaşmak günü olmuş. Hadi bu gün çış yok
Ne güzel sen mutluysan sonurun yak minceim. Hayatda mutluyum diyebilmek önemlidir. İnşallah hep mutlu olursun.
Hoşgeldin
Hoşgeldin
Soğol canım aynı güzel dilekler bizden sana olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Bende böyle yapıyom. Çok güzel oluyor.
Canım hiç öyle düşnme Hayırlısı öyleimiş. Allahım sana çocuklarına ve eşine mutluluk versin. Bir çocuğa sahip olmak öyle zorki ben de kızıma 5 yıl sonra kavuştum. Önce neden istemedim diye çok üzüldüm.Dr önlerinde bir çocuğa sahip olmak için bir servet harcaya birsürü insan var. Çok şükür Allah bize anne olmayı nasip etti. Dileyen herkese de nasip etsin.
Suzim sonuncu sen olmuşsun. Listeyi sen mi yapcan.
Bu arada nasılsın ne var yok.
Görşürüz sana iyi tatiler sakın çok yeme
Hoşgeldin canım. Boyumuz aynı kilomuzda yakın. Çayı paylaşırsan sevinirim.Menülerini paylaş urdan müdahale ederiz.
HEPİMİZE canımgünaydın canm
gurbetcim şaka yaptım bu arada alınmadın dimiii:26:
sağol canımbizim ayşe betülü soruyorsun galiba hani nicki abababa olan çifte kumrular var uçusan o işte nişanlanmış onu konuşuyorlar çokta tatlı olmuş bi görsenevet canım maalesef yetişemiyorum yoksa en çok ben istiyordum spora gitmeyi
sana da musmutluu günlerrr olsun tatlımm
çekte bakalım totona merak ettim vallacanım salon 21:00 e kadar açık bende işten 17:30'da çıkıyorum ama seyrantepeden sarıgaziye gidiyorum avrupadan anadoluya kadar gidene kadar 20:15 oluyor soyunmayı falan katınca buçuk oluyor geri giyinmemiz için hoca 10 dakka erken bitirio 20 dakkalık sporu evimde de yaparım ki ondan bırakmak daha mantıklı geldi evlenince giderim belki
ellerine sağlık denicem canımCanım bir karnabaharın yarısını küçük küçük doğruyorum,
sonra 1 patates küp küp 2 de havuç verev doğruyorum. İçine tuz ve 1-2 kaşık zeytinyağı koyup karıştırıyorum. Sonra fırın poşetinde 200 derecede pişiriyorum. 1 saat kadar sürüyor.
Ben normalde karnabahar yemeğini sevmem tencerede kötü kokuyor, kızartmasını çok severim ama kızartma cısss:)
en fazla veren diyelimhoşgeldin canım,,
sabah bende sağlam yapıyorum kahvaltımı,sende öyle yap,akşamda dediğin gibi pişirdiklerini ekmeksiz ve az ye çok iyi olur,,ben bazen 1 dilim t.b ekmeği yiyorum akşamları,oda ekmeksiz yenmiycek bi yemek olursa
canım kırmızıya bayıldım çok yakışmış,öteki hoş olmamış üstüne yapışmış cidden kilolu gözüküyosun
bu arada boyun kaçtı seninya,hemen hemen aynıyız sanırsam bmı lere baktımda yakın gibi,sen 59.7de 21.2, ben 60.8de 21.3 aslında ben uzunum sanki
sağol canım güzel bilgi deniycem,
bilgiyi aldığın konunun sahibinin haberi varmı canım buraya yapıştırdığından,eğer yoksa sorun olur kurallara aykırıydı sanırım:26:dikkat et,ben bizamanlar buna yakın bişey yapmıştım ve ordaki konunun sahibi şikayet etmiş beni banlanmıştım 3 gün
hoşgeldin
ooo kilolar almış başını gitmiş kızgeri gel çabuuukkk
suzi devamlı burda canım,2 gündür hastaydı sanırım ondan gelemiyo
diloyu bende geldim geleli görmedim
fadime abla kim onu çıkaramadım,nickini diyeydin belki bilirdim,çoğu hanımın adını unuttum burda
beni soracak olursan bende iyiyim yuvarlanıp gidiyorum 55e doğru
eee hedef kaç olucak yokmu öyle bi düşüncen,en çok kim verirsemi olsun diyosun yoksa
canım menüğlerini akşam bir bütün olarak yaparsan daha iyi anlarız,ayrı ayrı ne iyi ne değil pek olmuyo,
''sabah
ara
öğle
ara
akşam
ve son ara'' olarak yazarsan menülerini çok daha iyi anlarız ne yanlış ne değil
yediğin ekmek ne beyaz ekmekmi yok diğerlerindenmi onuda yaz
hoş geldin emoşşHanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
3-4 günlük yapmana gerek yok benceKızlaaaarrr, perşembe günü annemler geliyomuş, az önce öğrendim. (Ben Ankaradayım, onlar Kütahyada).
Ve çalışıyorum, bazı şeyleri önceden yapmam lazım, bugün yarın hazırlanmam lazım.
kizceler merhaba herkese, bana bisey olmus ne olmus bilmiyorum ama, hem hicbir postu begenemiyorum hem de alinti yapamiyorummmmmmmmm veeeeeeeeeee simdi farkettim gulumseme de ekleyemiyorum buraya, ama bana ne oldu ki boyle yaaaaaaaaaaaaaaaaa, gecmisi okudum, yazdiklarinizi herseyi cokkkkkkkkkkkkk begendim insallah duzelir bu sorun aksama kadar , cok uzucu yawwwwwwwwwwwwww bu arada minderim bobum, hepsi senin mi yaaa, cok guzel olmussun kuzum, ben tamda senin gibi olmak istiyorum, ama benim boyum 160 oldugundan ancak 52-53 olunca olurum oyle heralde, bende artik kasma korumaya bak, cunku korumak da vermek kadar onemliya benn hepinizi optummmmmm, yazmak ne sikici boyle, alinti yok, gulumseme yokkk
kız evlilik süreniz ne kadar güzel öyle 6 yıl 6 gün
kizlar ben birazdan cikiyorum burda noel kutlamalari var bugün 2 günde tatilgerci 2 cocuk biri ufak öbürü koca dana dünde birbirlerine girdiler cocuk gibi benimki de a neyse saadete geleyim bunlarlan ugrasirken vakit bulurda gelebilrsem gelirim olmadi cuma günü yine yaninizdayim öptüm cok kendinize iyi bakin fazla yemeyin yada yiyin bu seferde sonuncu olmim bari bidaha kine görüsmek dilegi ile Eki Görüntüle 906995
memnun oldum,allah bağışlasın kızınısevim ben 27 yaşındayım zayıflama maratonuna kütahyadan katılıyorum 7 yıllık evliyim harita teknikeriyim şuan çalışmıyorum o yüzden evde otur otur şiştim bi kızım var 1,5 yaşında. yulet ferda adında.günüm onla geçiyo işte.forumları hep takip ediyodum dedim bende katılayım bakalım belki milleti gördükçe gaza gelirim de başlarım diyete sayfanın android uygulaması olsa daha rahat olacak ama yok ara ara pc den bakıyorum işde.
al bi kütahyalı dahaSen nerelisin ki canım, bizim orada da böyle konuşuyorlar biraz:)
Aaaa ben de Kütahyalıyım:) Ama Ankara'da oturuyorum:)
hoşgeldin canımHanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
Ablalarım uzun zamandır giremiyordum sınavlar falan vakit bulamıyordum.
En son tartıldığımda 79 küsür çıkmıştım o günden bu güne 7 kilo verip 72.4 kilo olmusum suanda spora başladım
Sizi çok çok öpüyorum sevgilerle
canim karnibahari haslayip firina koyuyorsun dimi:26:Canım bir karnabaharın yarısını küçük küçük doğruyorum,
canm boy 1,68hoşgeldin canım,,
sabah bende sağlam yapıyorum kahvaltımı,sende öyle yap,akşamda dediğin gibi pişirdiklerini ekmeksiz ve az ye çok iyi olur,,ben bazen 1 dilim t.b ekmeği yiyorum akşamları,oda ekmeksiz yenmiycek bi yemek olursa
canım kırmızıya bayıldım çok yakışmış,öteki hoş olmamış üstüne yapışmış cidden kilolu gözüküyosun
bu arada boyun kaçtı seninya,hemen hemen aynıyız sanırsam bmı lere baktımda yakın gibi,sen 59.7de 21.2, ben 60.8de 21.3 aslında ben uzunum sanki
bilgiyi aldığın konunun sahibinin haberi varmı canım buraya yapıştırdığından,eğer yoksa sorun olur kurallara aykırıydı sanırım:26:dikkat et,ben bizamanlar buna yakın bişey yapmıştım ve ordaki konunun sahibi şikayet etmiş beni banlanmıştım 3 gün
iyi eglenceler tatlimkizlar ben birazdan cikiyorum burda noel kutlamalari var bugün 2 günde tatilgerci 2 cocuk biri ufak öbürü koca dana dünde birbirlerine girdiler cocuk gibi benimki de a neyse saadete geleyim bunlarlan ugrasirken vakit bulurda gelebilrsem gelirim olmadi cuma günü yine yaninizdayim öptüm cok kendinize iyi bakin fazla yemeyin yada yiyin bu seferde sonuncu olmim bari bidaha kine görüsmek dilegi ile Eki Görüntüle 906995
as niye gelmiyo yaaatatlım onların lafıyla yapmam tabi eşimde(nişanlım) bende hazırsak yaparız ama yaşım 28 oluyor hemen olmasa da 1 sene sonra yapmak şart bize ikinciye vaktim kalmicak çünkü. Rabbim hayırlısını versin hepimize
sen yapcan kuzucum sonuncu olmuşsunnasıl peki dikkat ediyor musun Suzim?
Kızlar bu arada fadime ablanın selamı var hepinize kendisi iyi fakat biraz ara vermek istemiş bi süre daha bizimle değil bilginiz olsun
hosgeldin canmHanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
ben annem gelince sanki mutfakta tatile cikiyormusum gibi geliyorKızlaaaarrr, perşembe günü annemler geliyomuş, az önce öğrendim. (Ben Ankaradayım, onlar Kütahyada).
menu guzel canimSELAM KIZLAR
Nasılsınız. Kaç gündür giremedim. İnşallah keyfler yerindedir. Ben okuldan geldim. Yemeğimi yedim. Biraz sonra spor yapcam.
Menüm
Sabah : 1 kk peynir,5 tane yeşil zeytin,domates,salatalık,2 günkurusu kaysı,4,5 tane çiğ badem,1 tane ceviz,1 tane lop yumurta,1 dilim alman ekmeği:18::18:
Ara: 1 Tane amasya elması
Öğle:3 tane zeytinyağlı biber dolması,1kase yoğurt,1 tane yeşil soğan
Ara: 1 mandalin yerim
Akşam: Domates çorbası,Hamsi tava,salata
Spor:30 dakika koşu bandında tepmolu yürüyüş,10 dak göbek,200 tvistır,50 mekik yapcam
Su:2 litre içtim,3 fiincan yeşil .çay sonra akşam form kaysılı içerim.
Bi bakim neler kaynatmışsınz:26:
tesekkur ederimkizceler merhaba herkese, bana bisey olmus ne olmus bilmiyorum ama, hem hicbir postu begenemiyorum hem de alinti yapamiyorummmmmmmmm veeeeeeeeeee simdi farkettim gulumseme de ekleyemiyorum buraya, ama bana ne oldu ki boyle yaaaaaaaaaaaaaaaaa, gecmisi okudum, yazdiklarinizi herseyi cokkkkkkkkkkkkk begendim insallah duzelir bu sorun aksama kadar , cok uzucu yawwwwwwwwwwwwww bu arada minderim bobum, hepsi senin mi yaaa, cok guzel olmussun kuzum, ben tamda senin gibi olmak istiyorum, ama benim boyum 160 oldugundan ancak 52-53 olunca olurum oyle heralde, bende artik kasma korumaya bak, cunku korumak da vermek kadar onemliya benn hepinizi optummmmmm, yazmak ne sikici boyle, alinti yok, gulumseme yokkk
canim 1tane mercimek kofte 35 kalori yiyebilirsin bencemenun cok guzel canim canim mercimekli kofte cekti ama yoook olmaz istedigim kiloya geleyim ondan sonra, esofmanin hayirli olsun canim iyi gunlerde giy,
yarin calismiyorum noel tatili denesem iyi olur, ben de 1tatli kasigi yogurt , 1 cay kasigi zeytinyagi + 1cay kasigi karbon + 3 4 damla limon suyunu cirpiyorum cildime suruyorum 10dk sonra yikiyorum cok guzel yumusacik oluyo bu tarifide deneyebilirim
cumaya az kaldi kiz dikkat edecegin yerde ciss yiyosun
tarif guzelmis canim benim evimdede var karnibahar yarin evdeyim nasil olsa bende yapayim. ben onceleri hic yemezdim karnibahari yemegini zaten annem yapmazdida kizartmasini yapardi onuda ben ciss diye yemezdim evlendikten sonra bi tarif buldum netten cocuklarima oyle yapiyodum, veriyim tarifini isterseniz
1kase yogurt 2 yumurta karabiber pulbiber tuz 2 - 3 kasik zeytinyagi karistiryorum haslanmis karnibahari borcama koyup uzerinede karisimi dokup 30dk firinda pisiriyorum
abowww cok hirsliyiz suzim, ins hadi bakalim ben beceremiyorum listenin birincisi olmayi sen bari ol
iyi dinlenmeler canim sana bende yarin calismicam bizim burda 1gun senin orda niye 2gun kiz
sende slm soyle canim fadime ablaya hayirdir kotu bisey yoktur ins
aliriz tabi canim hosgeldin aramiza, ohoho daha 5ay varmis dugune verirsin ins canim
canim sigara boregi sarip koyabilirsin derin dondurucuna, sonra kofte yap koy firinda patatesli kofte yaparsin,
benim derin dondurucumda, manti, sigara boregi, haslanmis nohut, haslanmis bugday ( yogurt corbasi yapmak icin kullaniyorum)
daha aklima gelirse yazarim ins
bende bugunku menumu paylasayim kizlar sonra isime devam edeyim erken cikicam bugun
Sabah : 1kk peynir + maydanoz + dereotu + 1 tomates + 2dilim ekmek
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : tavuk sote + yogurtlu semizotu
ara : 1tane mandalina
aksam : henuz bilmiyorum anneme gidecem cocuklarim orda kizimin kresi bu hafta kapali noel tatili dedesi oglumuda okuldan alicak yarin tatil bende orda kalirim yemegimi yerim ama ciss yememeye calisicam bari bu hafta 200 300 gram gitsin
selam canım hoşbuldumgünaydın kızlar mutlu mutlu musmutlu bir gün diliyorum hepicinize
hoşbulduk minderimben de denemek istiyorumyüzünü sabunlayıp yıkayıp mı sürüyorsun canım yoksa ne zaman türk kahvesi içtiğinde aklına gelip yüzüne mi şılap yapıştırıyorsun telveleri ne kadar bekletiyorsun kuruyana kadar mı:26:
defactoda denedim canım
günaydın canımya ne güzel erkenden kalkmışsın ben de bir alıştırabilsem kendimi iyi dersler tatlım..hangi gruptan hazırlanıyorsun kpss'ye :26:
ayyy kim gelmişhoşgeldin nescim
ikisi de aynı beden pantolon aslındaama çok yapışıyomuş gibi geldi:26:bi de totomun fotosunu çekiyim de kalın bölee evet canım böreğe yağ sürer gibi kat kat sürüyoruz heralde yumurta akını
niye canım işten çıkınca yetişemiyor musun:26:kaça kadar açık spor salonu:26:
hoşbulduk tubacım ince çıbık krakerimhoşgeldin canım,,
hoşgeldin
ooo kilolar almış başını gitmiş kızgeri gel çabuuukkk
suzi devamlı burda canım,2 gündür hastaydı sanırım ondan gelemiyo
diloyu bende geldim geleli görmedim
fadime abla kim onu çıkaramadım,nickini diyeydin belki bilirdim,çoğu hanımın adını unuttum burda
beni soracak olursan bende iyiyim yuvarlanıp gidiyorum 55e doğru
eee hedef kaç olucak yokmu öyle bi düşüncen,en çok kim verirsemi olsun diyosun yoksa
canım menüğlerini akşam bir bütün olarak yaparsan daha iyi anlarız,ayrı ayrı ne iyi ne değil pek olmuyo,
''sabah
ara
öğle
ara
akşam
ve son ara'' olarak yazarsan menülerini çok daha iyi anlarız ne yanlış ne değil
yediğin ekmek ne beyaz ekmekmi yok diğerlerindenmi onuda yaz
suzişim hasta olmuşsun güzelim geçmiş olsun canım dikkat et kendinekizlar ya 2 gündür gecmisde cebelesiyorum bi tarafdan da calisiyorum yetistiremedim kusuruma bakmasiniz dimi
birde rica etsem kisa bir özet yapiverin su kizceye be kizlar
minenin hazirladigi listeyede daha denk gelmedim sonuncu benmiyimbenmi yapacam listeyi cuma günü
hoşbulduk...Güzel menü.Afiyet olsun .Sporunuda yapmış oldun. Bende çok korkarım.Birde akşamsa çığlığı basarım.
Kırmızı yakışmış canım. Krem ollmamış.
Bu gün kaşmak günü olmuş. Hadi bu gün çış yok
Ne güzel sen mutluysan sonurun yak minceim. Hayatda mutluyum diyebilmek önemlidir. İnşallah hep mutlu olursun.
Hoşgeldin
Hoşgeldin
Soğol canım aynı güzel dilekler bizden sana olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Bende böyle yapıyom. Çok güzel oluyor.
Suzim sonuncu sen olmuşsun. Listeyi sen mi yapcan.
Bu arada nasılsın ne var yok.
Görşürüz sana iyi tatiler sakın çok yeme
evet bu gidişte olucaktım 70 miş ramak kaldı zatenSlm cnm daha sık gel bak sonra 70 geldım deme bıze
yok cnm yıkamıyorum kurutmucanda yuzune daıresel hareketlerle sürüp yıkıcan
neye kızıcam cnm anlamadım kı
allah ıyılıgını versın kız yuzume sürüyom nereme sürücem
oh cnm tatılıde kapmıssın
aman cnm öyle oldu bu seferlık
az ye kız az ye
bugun daha dıkkatlıyım cnm
merhaba hasretcim inşallah döndüm de menülere uyabilirim:26:
mrb canım
don sende aramıza
evet gercekten oyle
oyuzden sıkı tutmalıyım yaza bu kadar calısamam cunku
ben genelde oyle kalkıyorum canım
pazar harıc
cok uyuyunca acamıyorum bır turlu kendımı
yok sekerım ne hamılelıgı dur bıraz evlılın tadını cıkaraalım
kpss ye hazırlanıyorum canım onu soyledım
ayy gecen senede kı hasretı goruyorum
bak senın ıcın motıve edıcı fotolar yukleyecegım azsonra basarabılırsem
hosgeldın buarada
kpss kursuna gıdıyorum canım
canm boy 1,68banlanmak mi mesaj atiyim konu sahibinee
hoşbulduk tubacım ince çıbık krakerim
vaalla maşallah sen ne güzel hiç kilo almadın
bende aldım başımı gidiyom
Allahdan boy uzunda kurtarıyoz
halen 38 giyebiliyom(azucuk sıkıyor göbişten)
ama tombalakımyaniii
nerelerdesin sen bakimm kaçakkk
sabah bende de olmuştu öyle bi tuhaflık kapatıp aç istersen siteyi düzelir belki seninki de
Malesef canım burdan uzak kaldığımızda hemen kilo alıyoruz yada öyle şartlandırıyoruzben söyliyim dedim canım,bencede haber ver bari,gerçi haberi olmamıştır ama,bellimi olur onun konusundan birileri gelir görür yazıyı,gider ona söyler oda şikayet eder falan sıkıntılı işler boşver haberi olması iyi olur bence.kusura bakma deseydin haberim yoktu kurallardan falan,anlayışlıdır umarım,ben yedim banı başkası yemesin
benimde boyum 169 canım aynı gibiyiz,kilolarımızda yakın,bende 56 kilodayken muhteşem hissediyodum kendimi,göbeğim dümdüz olmuştu,bacaklarım çırpı gibiydiben yine öyle olmak istiyorum,şuan herkez çok iyi göründüğümü söylüyo ama ben ,ayna karşısında çıplak görünce kusursuz görmek istiyorum,hiç bi gr fazlam olmasın istiyorumm çok şeymi istiyorum
bi kere zayıflığı tattımı insan hep öyle olmak istiyo,ama boğazına sahip çıkamıyo
canım ben kilo almıyorum değilburdan koptuğumda 67 kilo oldum biliyonmu sen
kendi çabamla dur dedim ve 62ye indim çabucak
fakat son kilolar gitmemekle ısrar etti,naptıysam gitmedi,bende yedikçe yedim sinirden nasılsa gitmiyo dedim,baktım vücut amenna hemen kilo almaya başladınetim geldide allahtan tekrar vermeye başladım bua sayesinde,vücudum şekillenmeye başladıkça daha çok hırslandım
bu arada bende 38 giyiyorum,sıkmıyo allah'tan hatta kemerle 4.cü deliğe kadar sıkıyorumamma velakin 36ya hala giremiyorum ve bu beni sinir ediyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?