- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
menü güzel şekerMenüm:
Sabah:
1 küçük poğaça
Yarım dilim havuçlu kek
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
Yayla çorbası
Etli taze fasulye
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yarım paket Eti Form Çubuk
1 nescafe 2in1
Akşam:
Fırında balık
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
canm akşam yemedim amaabooooo şerbetli tatlı bideben bugün sürekli yokya yapamıycam ben dayanamam zaten dedim durdum.fanta şişesi bana bakıyo öyle iç beni iç beni diye.çikolatalar aburcuburlar çağırdı durdu akşama kadar. :26: yarın nasıl geçecek bakalım.bi de hala emziriyorum kızı belki onunda faydası olur hızlıca gider kilolar
evet canım:18:sağolvalla guzelim annenin kiymetini bil derim ben sana cunku butun anneler oyle degil
kiz bu nasil metabolizma oyle sadece 2gun dikkat etmekle 1 kg veriyosun Allah Allah kiziyorum ama ya veren var veremeyen var
regle donemindemi boyle oluyosun canim? ilk defa duyuyorum regle doneminde midesi bulanani, belki baska seydir canim bence sen bi doktora git icin rahat eder en azindan.
ay Allah'im su kiza bak 38 bedenden bahsediyo:26::26: en son evlendigimde 38 beden yiyordum
evet canim metabolizma yavasliyomus, bende kizken cok cikolata yerdim ama kilomu koruyabiliyodum simdi cikolatanin yuzune bakmiyorum ama genede kilolar zor gidiyo
canim oglene karar iyiymisti menun ama aksam usu olmamis bak cumayada az kaldi dikkat edelim
hay maşallahh ne aksiyonlu bir kilo hayatın varmışhoşgeldin canım aynı boydayız senle bende burada 70 civarında başladım ilk başlarda çok iyiydim ama boğazıma hakim olamadım sanırım ondan geri aldım nerdeyse dikkat edersen takip edersen burayı veririsin yeterki azmini kaybetme bende sen gibi gelinlik için zayıflamaya çalışıyorum ve zaman daraldıı maalesef tarifin işime yarayabilir canım paylaşırsan sevinirim hoşgeldinn..
Hoşbulduk canımmmm ben bundan 13 ay önce 84 kgdan 59 kg indim son 5 aydada 18 kg geri aldım sırf nişanı yaptık adamı elde ettik diyoama böylede hiç iyi olmadı ozamanlar aldıklarımın hiç biri olmuyor :2: nişanlımda futbolcu arkadaşlarının kız arkadaşlarının yanında canım sıkılıyo onları gördükçe hepsini gırtlaklayasım geliyo ve nişanlım şişmanlardan nefret eder yani yanlış anlamayan vermek hepinizin elinde der bu kadar sağlıksız yaşanmaz der herneyse banada baktım son dönemlerde kilomu aldın sen falan diyo tamda çaktırmıyo manyak çocuk 17 kilo aldım ve sonra kendi kararımla diyetisyene gitmeye karar verdim sevgili kayınvalideciğimde aynı yere gidiyo tartıya bir bindim ağlıcaktım ben nasıl bu kadar kısa sürede bu kiloyu geri alırım diye ama yediklerim tartının üstünde film şeridi gibi geçti gelsin tuzlular yağlılar gitmesinnn tatlılar Wafflerrrr :2: tabi sonuçç belli 77.6 kg gözlerimi açtım sonracığıma geleyim tarifime`, 1,1,5 lt su 1 elma 1 kabuk tarçın 2 ila 3 arası karanfil.... işte bu kadar basitmiş rahatlamak
Elmaları böl 5 6 dilime suyun içine koy tarçınla karanfili kaynat rahat bi 5 6 dkk bırak kaynasın sonra ister çay gibi sıcak tüket ister soğuk ben her ikisinide yaptım öle tatlı bir tadı varki onu içtiğimden beridir tatlı istemiyorum :) birde benim bel ve göbeğim çok var doktorum bana sürekli havuç tüket dedi bölgesel yağları yakar sürekli elinde havuç olsun dedi
Bu arada bu sabah 2 kayısı ile güne başladım.
ofise geldiğimdede 4 kaşık nestle nesfit içinede light süt ayyy çokkk doydummmönümdeki oturan arkadaş bol yağlı açma yiyo şuannn gözüm onda bitirsede rahatlasam
börekler kaç kalori:26:100 kaloriyi geçmiyodur işallahgunaydın. dun giremedim nete, misafirlerim vardı. dunku menumu paylasayım;
kahvaltı: 1 dlm ekmek,2 dlm salam,4 zeytin,2 dlm peynir,4 kızarmıs biber(actifry da)
ara: 1/2 elma
ogle: 5 kasık kısır,300 cc ayran
ara:1/12 yufkadan kıymalı börek
aksam: 1 yk tavk sote,2 yk kısır,1 catal tiramisu
pek guzel bir menu olmadı ama neyse.
1,5 saat yürüyüs.
bugun:
kahvaltı: 1/6 yufkadan börek,2 dlm kasar,4 zeytin,maydonoz
ara: 1 avuc fındık badem,1 cb sut
oğle: bol marul salatası,uzgara tavuk
ara: 1cb sut 1 mandalina
ara: 1/12 yufkadan peynirli börek,1 cb sut
aksam: taze fasulye,marul salatası,1 kase yogurt,1 dlm ekmek
gunaydın. dun giremedim nete, misafirlerim vardı. dunku menumu paylasayım;
kahvaltı: 1 dlm ekmek,2 dlm salam,4 zeytin,2 dlm peynir,4 kızarmıs biber(actifry da)
ara: 1/2 elma
ogle: 5 kasık kısır,300 cc ayran
ara:1/12 yufkadan kıymalı börek
aksam: 1 yk tavk sote,2 yk kısır,1 catal tiramisu
pek guzel bir menu olmadı ama neyse.
1,5 saat yürüyüs.
bugun:
kahvaltı: 1/6 yufkadan börek,2 dlm kasar,4 zeytin,maydonoz
ara: 1 avuc fındık badem,1 cb sut
oğle: bol marul salatası,uzgara tavuk
ara: 1cb sut 1 mandalina
ara: 1/12 yufkadan peynirli börek,1 cb sut
aksam: taze fasulye,marul salatası,1 kase yogurt,1 dlm ekmek[/QUOTE
günaydın sanada
menünde ne kdr börek var
sanırım misafirden kalanlar
ana öğünlerin çok güzel
günaydın milletttt..
ben akşam cozuttum
sabahda kv de kahvaltıdaydık maalesef katmer yedim
oyyy oyyy oyyy ne hikayeToplamda 4 ayda ilk 15 günde 10 kilo verdim oda 10 gün sonra nişanlımla tanışıcaktım daha doğrusu ben ona plotonik aşıktım oda kamptaydı 10 gün sonra anca Bursaya gelebilcekti.Ben o ilk görüşelim dediği andan itibaren ki onunla mesajlaşırken elimde koca bir nutella kavanozu vardı resmen dibini arıyodummesajı bir gördüm kavonozu fırlattım ogünden sonra ölüm diyeti diye bir tabir varya aynı öyleydi tartıda o gün hiç unutmam 84ü gördüm ve 10 gün sonra tekrar tartılıcam onun haricinde asla tartılmıcam diye söz verdim kendime ve sırf o 10 gün boyunca yaşamak için sadece ağzıma yudum aldım ve çok kötü birşey yaptım mesela 3 kaşık t. fasulyemi yedim gidip onu özürdileyerek söylüyorum çıkarttım... Sırf 3. kaşığı fazla yedim kaçırdım diye gelelim 10 günün sonuna tartıya bir çıktım yok dedim mümkün değil tartım bozuldu ama biyandanda inşallah doğrudur diyorum tamam insanların tepkisinden anlıyodum zaten çok fazla verdiğimi ama mümkün değil diyodum ablama indim birde onda tartıldım ablam gözlerine inanamadı yanımda kendi tartımıda indirdim sırf aynı yere koyayım belki yer farkından diye 75 kiloya indim...sadece bol su günde 10 kaşık yemek ama öyle mutluydumki verdikçe veresim geldi sonra çıkartma huyumdan vaz geçti çünkü ellerim falan titremeye başladı baktım sağlığım gidiyo biz görüştük ve 3 ay içerisinde nişanlanma kararı aldık ve 3 ay 10 içerisinde 25 kilo verdim.... Sonra sıkılaşmak için Power plate ve kavitasyona başladım.Tabi nişan oldu bende bir rahatlıkk gece kalkıp dürüm yemeğe gitmeler spordan sonra tatlılar sonuç 4 ayda 17 kilo yani o sporda çektiğim acılar ki power plate yapanlar bilir çok zor... ama ALLAH var çok güzel sıkılaştım ve ben nişanlımla ve hayatımda ilk defa ailem ablamlar ve kuzenlerim harici ailemsiz tatile karşı çıkan ailem nişanlımla tam 4 gece 5 gün Bodruma yanlız gitmemize izin verdiler uhhhhuuuuuu süperdiii ve ben ilk defa bikini giymek nasıl bişeymiş kasıla kasıla sahilde öle yürümek nasıl bişeymiş ilk ozaman anladım insan inanılmaz değerli güzel kendine olan güveni tavan yapıyorrr... Ve ben buyüzden o sadece 2 ay süren tavan halime geri dönmek istiyorummmmm ve DÖNÜCEMMM DÖNÜCEZZZZZZZZZZZZZZ
menu guzelmis bence kuzum, gayet normal hemde aksam yemeyerek ve de yuruyus yaparak dengelemissin zaten, hemde cumaya 2 gun var daha
gunaydin canim, bende bende 62 yi ucundan goreyim yeter, hic tartilmadim da dikkat ettim ama korkuyom arti cikcam diye uzun zaman sonra ilk defa gecen hafta 700 gr verdim, bu haftada devami gelir insallah
gunaydin canim,, kacamakk yok soz
al buuuu çekirdek içinkatmerler icin uzulme bosver, sabah yemissin zatennn menu guzel canim
benden dunku menu:
sabah: 1dlm tb ekmegi, 1 haslanmis yumurta, sekersiz cay,
ara: yarim yagli sutle, sekersiz kahve ve 1 minik kuru incir
oglen: 4 kasik pirasa, 1 dlm ekmek, 1 kase muhallebi
ara: 1 mandalina
aksam 2 kepce mercimek corbasi, bolca salata ve somon baligi
ara: yemegi 5 gibi yemistim acikinca 3 tane tarcinli sade biskuvi yedim 100 kalori
bi de kizceler duymasin 100 gr kadar cekirddek citledimmmm
bugunku menu
sabah: 1.5 yumurta 1 dlm ekmek sekersiz cay
ara: kahve 1 kuru incir
oglen : ayni balik 1 dlm ekmek
ara 1 mandalina 1 kucuk armut
aksam bilmiyorummmmmmmm
hepinizi optummmmmmm
suzimmm, bal kaymakkk, betusssssssssss, fadime ablaaaaaaaaaaaaa, ya diger unuttuklarimmmmm nerdesiniz amaaiyi ama hafif tutmuşsun
neyseolsun