70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menü güzel şeker
canm akşam yemedim ama
evet canım:18:sağol
hay maşallahh ne aksiyonlu bir kilo hayatın varmış
börekler kaç kalori:26:100 kaloriyi geçmiyodur işallahonun dışında menü güzel canm

menu guzel canim ama az degil mi, bir de spor yaptigini soyluyorsun, bence bu kadar aza alistirmasan iyi edersin, bende 76 ille baslamistim cizelgemden de anlayabilecegin gibi, fakat en basta senin gibi aza alistirarak kotu yaptim, sonra 62 yi gorunce 59 a kadar neredeyse ac kalarak dustum. aslinda tam tersi yapmak lazim, yani kilo fazlayken zaten gidiyor, bastan az yemeye alistirinca sonra koruma sureci de cok sikintili geciyor. sen daha iyi bilirsin tabi ama benim kisisel tercrubemden sadece tavsiye

kızlar dün de bir önceki gün gibi 900 gr gitmiş....bugnkü menüm

sabah bir çay kaşığı çekilmiş çörek otu 300 ml su
yarım saat sonra bir adet haşlanmış yumurta, 4 yeşil zeytin, bir parça peynir, bir küçük domates, iki küçük salata bir fincan yeşil çay

öğlen bir adet yeşil elma

ara öğün bir portakal

akşam 3 köfte bir kaşık pilav

3 fincan yeşil çay 2 fincan form çayı 1 soda 3.5 litre su...

Terikler ama bu menü çok az .Sonra halsiz kalırsın.
Bu arada kk kafayı yedi nasıl çıkıyo sayfalar

Kızlar ben dün slim patch zayıflama bandı kullanmaya başladım tembellikten midir vakit olmadığından mıdır ben de bunlara yöneldim :/ kullanan var mı aranızda onu merak ettim?

abowww iyi kilo vermissin canimda keske almasaydin, neyse artik dur demissin bu guzel, dikkat edersen sonradan aldiklarinida cabucak verirsin ins. ask insana neler yaptiriyo

Kızlar ben dün slim patch zayıflama bandı kullanmaya başladım tembellikten midir vakit olmadığından mıdır ben de bunlara yöneldim :/ kullanan var mı aranızda onu merak ettim?

bilmiyorum canim ben hic kullanmadim

bu arada herkese selam kizlar bugun izinli oldugum icim hic giremedim sabahtan beri bu afacanlarla ugrasiyorul. Bugun kk de problemmi var kizlar kactane alinti yaptim sadece biri cikti karsima simdi tekrardanmi gideyim geriye :44::44::44::44: niye boyle olduki anlamdim
ben bugun evde olunca menuler biraz sasti
sabah 8gibi kalktim ama 9da yarim bardak sut ictim
11de kahvalti yaptim 2 yumurta + maydanoz+dereotu+sekersiz cay+2dilim ekmek
sonra 2gibi 1 avuc beyaz leblebi yedim
sonra 4 bucukta 1 dilim kek yedim yesil cayla beraber
aksamada semizotu salatasi + mantar corbasi ( ins bugun biter bu corba)
bugun 1litre su anca icmisimdir ama 5 kupa cay ictim
evde oldugum zaman su icmeyi unutuyorum ya varmi boyle bisey
yarin gorusmek uzere kizlar herkese iyi geceler

minderbob menusunu sunar
sabah

kahvalti tabagini esimle paylastik..
1 yumurta
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
salatalik
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve

ara
2 biskrem
2 rulokat
1 bardak sekersiz cay

ogle

2 dilim ispanakli havuclu borek

ara
1 avuc beyaz leblebi

aksam

yogurtlu karnibahar
salata

simdi bitki cayimi iciyorum,acikirsam meyve yiyecegim

aynen öyle valla,ama ben akıllandım artık yine eski görüntüme döndüğümde kilo almamak için elimden geleni yapcam,hatırlarsan 56kg'ya eşimle iddaaya girdiğim için çabalayıp inmiştim 1 ayda,ama zaman dolunca bende saldım gitti,ne bileyim hemen hoop diye geri geliceği kiloların,hala şaşıyorum 56dan 67e ne ara çıktım hiç tatılmadıydım bide,şok oldum görünce,ama neyseki aylardır 64de bile çıktığımı hatırlamıyorum,bi ara azcık ucundan 63leri gördüydüm okadaaarr
Tşk ederim :) 1.5 2 ay falan önce yanlış hatırlamıyorsam

müthiş valla tebrikler

inşallah metom iyidirde ondan veriyorumdurbugünde düzenli gidemedim,kaldık sadece yarına,artıdaydım bugünde bakalım nolcak

ama ben 38 bedende sinir olmaya başladım,36 beden çok güzel kotlarım var girmek istiyorum içine artık

canım artıda çıkınca moral bozucaksan cumadan önce tartılma bence,,
mesela ben her sabah tartılıyorum ama artıda çıktığım zaman moral bozmuyorum,akşamki yediğime bağlıyorum,çok kaçırınca yada geç yiyince artıda oluyorum ve bunun farkında oluyorum..bence sende bu şekilde düşün ve moral bozma,belkide suyu az içmişsindir ödem oluşmuştur ondan artıdasındır

bende zamanında bu tarifi çok denedim,kk'da topik(konu) bile açmıştım,epey başlayan olmuştu benimle birlikte,ama benimkinde top karabiber,tarçın ,karanfil,3elma ve 1 limon vardı,çok güzeldi tadı epeyce yapmıştım faydası var elbette ama bir süre sonra insan bayıyo yapa yapa,hatta geçen aylarda yine başlamıştım 3 gün dayanabildim

bu arada havuç çok şekerli ve nişaştalı olduğu için diyetlerde pek önerilmiyo,en azından fazla yenmemeli diyolar,günde 2 tane havuç yeterliymiş,sabahları aç karına havuç suyu içmekte zayıflamaya yardımcıymış yeni duydumfazla tüketmemeni öneririm
verirsin canım istedikten sonra herşey olur,yeterki dikkat et

aman ağzından yel alsın,gerçi gidişat onu gösteriyo ama bakalım,yarın dikkat etcem sadece bir günüm var

dün 61.6 çıkmıştım,bugünse 61.4 çıktım

her gün bugün dikkat edicem diyorum akşam olunca yemeği fazla kaçırıyorum yazık banayaaa,,

neyse son bir günüm kaldı yarın dikkat edicem mecburum liste sonuncusu olmak istemiyorumgelen hemen gidiyo nasılsa yerleşmeden atıyorum kiloları

Kilo Vermek İçin Gereken Yiyecek ve İçecekler Nelerdir?

YEŞİL ÇAY:
Yeşil çayın faydası yapılan deneylerle kanıtlanmıştır. Gönüllü olarak 3 ay boyunca yeşil çay içen bir grup ile yeşil çay içmeyen grup arasında yağ farkı ortaya çıkmıştır. Yeşil çayı içenlerde daha fazla yağ kaybı görülmüştür. Yine araştırmacılara göre yeşil çayın yağ yakımını sağlayıp kilo kaybını fazlalaştığını ortaya çıkarmıştır. Aynı zamanda kolesterole ve kalbe iyi gelen yeşil çay kalori içermemekle beraber damar sertleşmesi riskini de azaltır. Kısacası kilo vermek için, yeşil çay tüketmemiz gereken tam bir sağlık kaynağıdır.

Yeşil çay;
*Deriyi besler.
*Hücre yenileyici özelliği vardır.
*Kemik erimesini engeller.
*Sürekli olarak kullanıldığında romatizmal hastalıklarının tedavisinde fayda sağlamış olur.
*Vücuttaki yağların yakılmasını hızlandırdığından diyeti destekler !
*Kan şekerini ayarlar.
*İdrar söktürücüdür.
*Gribi önleyici olup stresi azaltır.
*Yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.
*Yemek borusu kanserini yarı yarıya önler.
*Tansiyonu ayarlar.
*Tümörü küçültür.
*Cildi genç tutar.
*Kilo vermek için idealdir.

ÇORBA:
Ana öğünlerde yemeğe başlamadan önce içilen çorba doygunluk hissi verir. Doygunluk hissi veren çorbadan sonra yemeğe tokmuş gibi oturduğumuzdan daha az yemek yeme isteği olur. Böylece daha az kalori almış ve birden mideye yüklenmemiş oluruz. Yapılan araştırmalara göre de akşam yemeğinden önce çorba içenlerin içmeyenlere göre 4/1daha az kalori aldıkları anlaşılmıştır. Ancak çorbanın düşük kalorili olması önemlidir. Kalorisi bol çorba içmenin tam tersi etki yapacağı unutulmamalıdır. Örneğin; kremalı çorba gibi.Kilo vermek için daha düşük kalorili çorbalar tercih etmelisiniz.
Sebze çorbası, lahana çorbası, balık suyu çorbası, tavuk çorbası, domates çorbası ideal çorbalardır.
*Tavuk suyu ve et suyu çorbaları hazırlanırken içine yağ katmaya gerek yoktur. Bu tür çorbalar enerji verir ve tok kalmamızı sağlar.
*Çorbalara prinç, şehriye veya bulgur eklemek besin değerini arttırır.
*Domates çorbası ise kansere karsı korunmamızı sağlar.
*Sebze çorbası ile vitamin ve mineral almış oluruz.
*Yayla ve yoğurt türü çorbalarda kalsiyum bulunmaktadır.
*Mercimek çorbası mineraller açısından zengindir. Kalori değeri biraz fazla olmasına karşın oldukça yararlı bir besindir.

YEŞİL SALATA
Yemekten önce düşük kaloride salata yememiz kendimizi tok hissetmemizi sağlar ve yemekte alacağımız kaloriyi azaltır. Ancak yüksek kalorili bir salata yaparsak tam tersi etki eder ve yemekle alacağımız kalori miktarının artmasına sebebiyet göstermiş oluruz. Kilo vermek için salata yiyorsanız, ağır soslardan uzak durmalısınız

Düzenli salata tüketimi:
*Tokluk hissi verir.
*İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller vücudun savunma sisteminin daha iyi çalısmasını destekler.
*Kolestrolü düşürücü etki gösterir.
*Zayıflama yöntemleri için ideal bir besin türüdür.

YOĞURT:
Yağsız yoğurdun içinde buluna kalsiyumun zayıflatıcı etkisi günümüzde çeşitli araştırmalar sayesinde tarafından kabul edilmiştir. Ayrıca yüksek kalsiyumlu ve yağsız yoğurt yiyenlerin 5/4′ünde yani 5 kişiden 4 ünde araştırmalar sonucu karın bölgelerinde yağ kaybettiği ortaya çıkmıştır. Yoğurdun açlık kontrolü etkisi de vardır. Sağlığı korumak ve daha sağlıklı olmak için çok önemli bir besin maddesidir.

*Yoğurt; büyüme, gelişme çağında diş ve kemik gelişimini hızlandırır.
*Kemiklerin güçlenmesini sağlar ve kırılmaları önler.
*Bağışıklık sistemini güçlendirir.
*Yapılan araştırmalara göre çok yoğurt yiyenlerin az yoğurt yiyenlere göre daha çok ve sağlıklı yaşadığı saptanmıştır.
*Zayıflama yöntemlerinde son derece faydalıdır.
*Suyu süzülmeden yenmelidir. Suyu süzülen yoğurt B vitamini kaybeder.

KURU BAKLAGİLLER
Kuru baklagillerin içerisindeki lifler kendimizi daha çabuk tok hissetmemizi sağlar. Baklagilleri yemek içinde tüketeceğimiz gibi haşlayıp salata ve çorba içerisinde de kullanabiliriz. En yağlı baklagil soya fasulyesidir. En zengin protein kaynağıdırlar.

*Kötü kolesterolü düşürür.
*Kan şekerini yükseltir.
*Kabızlığı önler.
*Kalp hastalıklarına iyi gelir.

SU
Su süper besin olarak kabul edilir. Bunun nedeni “0 kalori” olmasıdır. Kalori içermediğinden suyu her saat içebilirsiniz. Eğer kalori içeren içecekler tüketirseniz bunu dengelemek için az yemeniz gerekir.Sadece kilo vermek için değil, sağlık için su içilmeilidir.
Yaşlandıkça susama duygusu azaldığından susadıkça değil aklımıza gelen her an su içmeliyiz. Suyu fazla almanız hiç bir soruna neden olmaz sadece fazla tuvalete gitme gereksinimi duyarsınız o kadar. Ancak eksik su alırsanız önemli derecede sorunlara yol acar. Önemli bir noktada suyu yeterli miktarda aldığımızda daha fazla kalori harcamamızı sağlar. Zayıflama yöntemleri ve diyet yöntemlerinde de sık sık su kullanmalıyız.

*Aç karnına içildiğinde vücuttaki zararlı maddelerden kurtulmamızı sağlar.
*Böbreklerin çalışmasını düzene sokar.
*Cildin nemini ve gerginliğini artırır.
*Cilde yumuşaklık ve parlaklık verir.
*Sindirimi kolaylaştırıp kabızlığı önler.
*Ağız kurumasını ve kokusunu önler.
*Eklem hareketlerini kolaylaştırıp kilo vermeyi sağlar.
*İdrar kesesi ve meme kanserinden koruyucu özelliği vardır.

uyanınca yarım litre limonlu ballı ılık su

yarım saat sonra kahvaltı
1 dilim ekmek(acuka sürdüm üstüne)
10 tane acı biber turşusu
7-8 zeytin
kk peynir
patates kavurması(az yağda 3 tane küçük patatesi küpküp doğradım kızla beraber yedik o seviyo diye yaptım kalanını ben yedim artık)
2 brd. şekersiz çay

ara: 5 li form çayı hazırladım(otları kendim biraraya getirerek) bi tanede kepekli galeta yedim

öğlen 2 gibi: akşamdan kalan zeytinyağlı pırasa ve çok azda pilav üstü tavuk sote(bu kızın yemeğiydi)

akşam : biraz tarhana çorbası,salata,bi tabak mantı,5-6 adet küçük muska şeklinde sarılmış lahana sarması

saat 10 du dayanamadım 3 tane tuzlu kurabiye yedim şu halka gibi olanlardan.

yatarken elma sirkeli su içip yatıcam yine.

bu arada günlükmü işliyosunuz çizelgeye kiloları.ne sıklıkta yazıyosunuz.ben nasıl yapsamki?

hatırladım canım ya eşine savaş açmıştınnoldu sana hediye aldı mı sonunda:26:
ben de bu sabah 60 çıktım

bu arada günlükmü işliyosunuz çizelgeye kiloları.ne sıklıkta yazıyosunuz.ben nasıl yapsamki?
canım akşam mantı çok olmuşbir de sarma yemişsin..böyle ağır yemekleri en azından öğle ye..akşam da çorba salata ile kapatabilirdin..bugün dikkat et..her cuma tartılıyoruz tatlım
1 tabak mantı 350 kalori,1 lahana sarması 62 kaloriymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…