- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
aynı bende öyle diyorum canımya,evlenmeden önce bende abur cubur canavarıydım resmen,ama hep 60-61dim hiç kilo almazdım,benimde yemedğim gün yoktu ,devamlı odamda aburcubur olurdu,arka arkaya çozuturdum,Malesef canım burdan uzak kaldığımızda hemen kilo alıyoruz yada öyle şartlandırıyoruz
sanki bu yaşımıza kadar bu topikdeydik kendimizi kandırıyoz işte kilo verme işinde
birbirimizden destek alıp şartlanıyoruz en azından
evlenmeden önce ne güzel hiç kilo almazdım 57-58 boyuma 1.72'ye göre çok iyiydi okadar yerdimki
çuukulata yemediğim gün yoktu
belkide yaş 25 geçtiği için bünye kilo veremiyor meto zayıflıyor işte
canim karnibahari haslayip firina koyuyorsun dimi:26:
ben annem gelince sanki mutfakta tatile cikiyormusum gibi geliyorhic yemek yapmam,annem yapar sagolsun
aynı bende öyle diyorum canımya,evlenmeden önce bende abur cubur canavarıydım resmen,ama hep 60-61dim hiç kilo almazdım,benimde yemedğim gün yoktu ,devamlı odamda aburcubur olurdu,arka arkaya çozuturdum,
ya inanabiliyomusun arka arkaya gecelerce,kendime gizlice 1 paket bildiğin makarnayı pişirir salçayla soslandırır,yoğurtlardım,odama getirirdim gece ,hepsini bitirirdim şaka gibi geliyo şimdi bana
ama bünyemiz ne güzelmiş ozaman hemen yakıyomuşuz,ama şimdi nerdee,ne zaman akşam geç yesem sabah illaki artıda çıkıyorum25 yaş metonun yavaşladığı bir yaş değil canım bak bende 25im ama metom hızlı ne zaman dikkat etsem hemen gidiyo,ama 30 yaşından sonra dikkat etsende meto yavaş olduğu için kilo vermek çok zorlaşıyomuş,bence biz daha genciz
ben söyliyim dedim canım,bencede haber ver bari,gerçi haberi olmamıştır ama,bellimi olur onun konusundan birileri gelir görür yazıyı,gider ona söyler oda şikayet eder falan sıkıntılı işler boşver haberi olması iyi olur bence.kusura bakma deseydin haberim yoktu kurallardan falan,anlayışlıdır umarım,ben yedim banı başkası yemesin
benimde boyum 169 canım aynı gibiyiz,kilolarımızda yakın,bende 56 kilodayken muhteşem hissediyodum kendimi,göbeğim dümdüz olmuştu,bacaklarım çırpı gibiydiben yine öyle olmak istiyorum,şuan herkez çok iyi göründüğümü söylüyo ama ben ,ayna karşısında çıplak görünce kusursuz görmek istiyorum,hiç bi gr fazlam olmasın istiyorumm çok şeymi istiyorum
bi kere zayıflığı tattımı insan hep öyle olmak istiyo,ama boğazına sahip çıkamıyo
canım ben kilo almıyorum değilburdan koptuğumda 67 kilo oldum biliyonmu sen
kendi çabamla dur dedim ve 62ye indim çabucak
fakat son kilolar gitmemekle ısrar etti,naptıysam gitmedi,bende yedikçe yedim sinirden nasılsa gitmiyo dedim,baktım vücut amenna hemen kilo almaya başladınetim geldide allahtan tekrar vermeye başladım bua sayesinde,vücudum şekillenmeye başladıkça daha çok hırslandım
bu arada bende 38 giyiyorum,sıkmıyo allah'tan hatta kemerle 4.cü deliğe kadar sıkıyorumamma velakin 36ya hala giremiyorum ve bu beni sinir ediyooo
minder menusunu sunar
sabah
yine ayniborek bitene kadar devam edecek sanirim
Eki Görüntüle 907540 Eki Görüntüle 907541
1 buyuk dilim borek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
yok
ogle
Eki Görüntüle 907544
1 kase mercimek corbasi
1 porsiyon turlu
yarim roll ekmek
salata
tatliyi yemedim
ara
Eki Görüntüle 907545
asude tatlisi
kuzguncukta asude ev yemekleri isimli bir lokantanin spesiyali..serbetli bir tatli..cok lezzetliydi kizlar durduramadim kendimi
hatta linkini vereyim.mantisi da cok meshurmus,firsatiniz olursa deneyin derim
http://sonradangurmeler.org/2011/07/03/asude-ev-yemekleri-kuzguncuk/
3-4 bardak sekersiz cay
1 fincan salep
1 issirik aci badem kurabiyesi
cok cozuttugumu dusundugum icin aksam yemek yemedim
yarim saat yuruyus yaptim
Menüm:
Sabah:
1 küçük poğaça
Yarım dilim havuçlu kek
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
Yayla çorbası
Etli taze fasulye
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yarım paket Eti Form Çubuk
1 nescafe 2in1
Akşam:
Fırında balık
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
Menüm:
Sabah:
1 küçük poğaça
Yarım dilim havuçlu kek
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
Yayla çorbası
Etli taze fasulye
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yarım paket Eti Form Çubuk
1 nescafe 2in1
Akşam:
Fırında balık
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği
canim karnibahari haslayip firina koyuyorsun dimi:26:
ben annem gelince sanki mutfakta tatile cikiyormusum gibi geliyorhic yemek yapmam,annem yapar sagolsun
canim 1tane mercimek kofte 35 kalori yiyebilirsin bence
menu aksam hafif olursa guzel
cuma akşamından itibaren düzensiz gidişimin 4.günü,gerçi dün son dedim bugün güzel geçiricektim hem eşim aradı akşam 4te dedi yemek yapma,ben yedim burda(işyerinde),sevindim bende akşam hafif yerim diye,
ama 5 gibi lays fırından cips yedim küçük bi tabak,akşam yemek yemem bunu yersem dedim,ama çocuklar uzun makarna istediler,yaptım e dururmuyum bi tabakta kendime koydum(yoğurtlu ketçaplı),şimdi onu yiycem
yapcak bişey yok bugünde olmadı,yarına inşallah,geçen haftada cumaya son iki gün kala dikkat etmiştim 1 kilo gitti,bakalım artıdayım şuan ama vericem
İyi akşamlar kısçeler
Herbiyerim ağrıyor
karnım kolum bacaklarım
midemde bulanıyor bi olabilseydim reglide kurtarsaydım
3 aydır böyleyim hamile belirtileri gibi regil dönemim oluyor
Allahdan regil oluyomda hamileyim demiyom
yani o kadar olur baş dönmesi bile var neyin nesiyse
bi doktora görüncem
hiç böyle olmazdı poffffff
akşamki menümde ıspanak var yanında salata ve yoğurdum
yarından itibaren düzenli olurum nşallah
ben söyliyim dedim canım,bencede haber ver bari,gerçi haberi olmamıştır ama,bellimi olur onun konusundan birileri gelir görür yazıyı,gider ona söyler oda şikayet eder falan sıkıntılı işler boşver haberi olması iyi olur bence.kusura bakma deseydin haberim yoktu kurallardan falan,anlayışlıdır umarım,ben yedim banı başkası yemesin
benimde boyum 169 canım aynı gibiyiz,kilolarımızda yakın,bende 56 kilodayken muhteşem hissediyodum kendimi,göbeğim dümdüz olmuştu,bacaklarım çırpı gibiydiben yine öyle olmak istiyorum,şuan herkez çok iyi göründüğümü söylüyo ama ben ,ayna karşısında çıplak görünce kusursuz görmek istiyorum,hiç bi gr fazlam olmasın istiyorumm çok şeymi istiyorum
bi kere zayıflığı tattımı insan hep öyle olmak istiyo,ama boğazına sahip çıkamıyo
canım ben kilo almıyorum değilburdan koptuğumda 67 kilo oldum biliyonmu sen
kendi çabamla dur dedim ve 62ye indim çabucak
fakat son kilolar gitmemekle ısrar etti,naptıysam gitmedi,bende yedikçe yedim sinirden nasılsa gitmiyo dedim,baktım vücut amenna hemen kilo almaya başladınetim geldide allahtan tekrar vermeye başladım bua sayesinde,vücudum şekillenmeye başladıkça daha çok hırslandım
bu arada bende 38 giyiyorum,sıkmıyo allah'tan hatta kemerle 4.cü deliğe kadar sıkıyorumamma velakin 36ya hala giremiyorum ve bu beni sinir ediyooo
Malesef canım burdan uzak kaldığımızda hemen kilo alıyoruz yada öyle şartlandırıyoruz
sanki bu yaşımıza kadar bu topikdeydik kendimizi kandırıyoz işte kilo verme işinde
birbirimizden destek alıp şartlanıyoruz en azından
evlenmeden önce ne güzel hiç kilo almazdım 57-58 boyuma 1.72'ye göre çok iyiydi okadar yerdimki
çuukulata yemediğim gün yoktu
belkide yaş 25 geçtiği için bünye kilo veremiyor meto zayıflıyor işte
aynı bende öyle diyorum canımya,evlenmeden önce bende abur cubur canavarıydım resmen,ama hep 60-61dim hiç kilo almazdım,benimde yemedğim gün yoktu ,devamlı odamda aburcubur olurdu,arka arkaya çozuturdum,
ya inanabiliyomusun arka arkaya gecelerce,kendime gizlice 1 paket bildiğin makarnayı pişirir salçayla soslandırır,yoğurtlardım,odama getirirdim gece ,hepsini bitirirdim şaka gibi geliyo şimdi bana
ama bünyemiz ne güzelmiş ozaman hemen yakıyomuşuz,ama şimdi nerdee,ne zaman akşam geç yesem sabah illaki artıda çıkıyorum25 yaş metonun yavaşladığı bir yaş değil canım bak bende 25im ama metom hızlı ne zaman dikkat etsem hemen gidiyo,ama 30 yaşından sonra dikkat etsende meto yavaş olduğu için kilo vermek çok zorlaşıyomuş,bence biz daha genciz
ben de ayni sen gibiydim canim..aksam yemegi yerdim ve gece 11 gibi makarna yerdim..kilo verdikten sonra yine eskisi gibi kilolu olacam endisesi tasimaya basliyorsun..cunku kilo verdiginde cillop gibi olmanin verdigi duyguyu,orani burani kapatmadan rahatca giyinebilmenin,tek kalan ya da indirime giren urunlerde kucuk bedenli urunlere girebilmenin verdigi mutluluk duygusunu tekrardan yasayamama korkusu var:18::18::18:bir diyetisyen soylemisti..30 yasindan sonra metabolizma %1 azaliyormus her yil
minder menusunu sunar
sabah
yine ayniborek bitene kadar devam edecek sanirim
Eki Görüntüle 907540 Eki Görüntüle 907541
1 buyuk dilim borek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
yok
ogle
Eki Görüntüle 907544
1 kase mercimek corbasi
1 porsiyon turlu
yarim roll ekmek
salata
tatliyi yemedim
ara
Eki Görüntüle 907545
asude tatlisi
kuzguncukta asude ev yemekleri isimli bir lokantanin spesiyali..serbetli bir tatli..cok lezzetliydi kizlar durduramadim kendimi
hatta linkini vereyim.mantisi da cok meshurmus,firsatiniz olursa deneyin derim
http://sonradangurmeler.org/2011/07/03/asude-ev-yemekleri-kuzguncuk/
3-4 bardak sekersiz cay
1 fincan salep
1 issirik aci badem kurabiyesi
cok cozuttugumu dusundugum icin aksam yemek yemedim
yarim saat yuruyus yaptim
Sanırım günden güne şişerek 74 e kadar geldimLakın bende kararlıyım taş gibi bir hatun olucamm :) Umarım benide aranıza kabul edip destek olursunuz :) Yılmak yok bundan 2 ay belki 3 ay sonra bunun keyfini alışveriş yaparken çıkarıcaz
yok be canım benim yaş 25 geçti 30 olduk artıkınaynı bende öyle diyorum canımya,evlenmeden önce bende abur cubur canavarıydım resmen,ama hep 60-61dim hiç kilo almazdım,benimde yemedğim gün yoktu ,devamlı odamda aburcubur olurdu,arka arkaya çozuturdum,
valla guzelim annenin kiymetini bil derim ben sana cunku butun anneler oyle degil
kiz bu nasil metabolizma oyle sadece 2gun dikkat etmekle 1 kg veriyosun Allah Allah kiziyorum ama ya veren var veremeyen var
regle donemindemi boyle oluyosun canim? ilk defa duyuyorum regle doneminde midesi bulanani, belki baska seydir canim bence sen bi doktora git icin rahat eder en azindan.
ay Allah'im su kiza bak 38 bedenden bahsediyo:26::26: en son evlendigimde 38 beden yiyordum
evet canim metabolizma yavasliyomus, bende kizken cok cikolata yerdim ama kilomu koruyabiliyodum simdi cikolatanin yuzune bakmiyorum ama genede kilolar zor gidiyo
canim oglene karar iyiymisti menun ama aksam usu olmamis bak cumayada az kaldi dikkat edelim
bilmiyorumki canım bende anlam veremedim mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısıgunaydın sabahların bekcısı geldı
sabah tartılayım dedım cumadan da daha fazla cıktım oysakı 2 gundur cok dıkkat edıyorum
anlamadım neden
yesılcayım felanda ıcıyorum
cumaya 6 ları gormek ıstıyorum ben :2::2::2:
menün güzelmiş canım ama sabah bıraz protein alsan daha tok tutmaz mı sankı senı?
WoowwAç yaşıyorsun :) Ben bu kadar az yesem zaten taş gibi olurdum . Sanırım benim sorunum aşırı yeme isteği , Yanı ben çıkolata olmadan yaşıyamıyorum . Huzursuz ruh sendromu var bendee Eğer bu programı gerçekten uygulaya biliyorsan gerçekten tebrik ederim
hoşgeldin canım aynı boydayız senle bende burada 70 civarında başladım ilk başlarda çok iyiydim ama boğazıma hakim olamadım sanırım ondan geri aldım nerdeyse dikkat edersen takip edersen burayı veririsin yeterki azmini kaybetme bende sen gibi gelinlik için zayıflamaya çalışıyorum ve zaman daraldıı maalesef tarifin işime yarayabilir canım paylaşırsan sevinirim hoşgeldinn..
Hoşbulduk canımmmm ben bundan 13 ay önce 84 kgdan 59 kg indim son 5 aydada 18 kg geri aldım sırf nişanı yaptık adamı elde ettik diyoama böylede hiç iyi olmadı ozamanlar aldıklarımın hiç biri olmuyor :2: nişanlımda futbolcu arkadaşlarının kız arkadaşlarının yanında canım sıkılıyo onları gördükçe hepsini gırtlaklayasım geliyo ve nişanlım şişmanlardan nefret eder yani yanlış anlamayan vermek hepinizin elinde der bu kadar sağlıksız yaşanmaz der herneyse banada baktım son dönemlerde kilomu aldın sen falan diyo tamda çaktırmıyo manyak çocuk 17 kilo aldım ve sonra kendi kararımla diyetisyene gitmeye karar verdim sevgili kayınvalideciğimde aynı yere gidiyo tartıya bir bindim ağlıcaktım ben nasıl bu kadar kısa sürede bu kiloyu geri alırım diye ama yediklerim tartının üstünde film şeridi gibi geçti gelsin tuzlular yağlılar gitmesinnn tatlılar Wafflerrrr :2: tabi sonuçç belli 77.6 kg gözlerimi açtım sonracığıma geleyim tarifime`, 1,1,5 lt su 1 elma 1 kabuk tarçın 2 ila 3 arası karanfil.... işte bu kadar basitmiş rahatlamak
Elmaları böl 5 6 dilime suyun içine koy tarçınla karanfili kaynat rahat bi 5 6 dkk bırak kaynasın sonra ister çay gibi sıcak tüket ister soğuk ben her ikisinide yaptım öle tatlı bir tadı varki onu içtiğimden beridir tatlı istemiyorum :) birde benim bel ve göbeğim çok var doktorum bana sürekli havuç tüket dedi bölgesel yağları yakar sürekli elinde havuç olsun dedi
Bu arada bu sabah 2 kayısı ile güne başladım.
ofise geldiğimdede 4 kaşık nestle nesfit içinede light süt ayyy çokkk doydummmönümdeki oturan arkadaş bol yağlı açma yiyo şuannn gözüm onda bitirsede rahatlasam
vaktim olmuyor canım, hızlıca bunları yiyip çıkıyorum, bu hafta böyle artık:) buarada nickine bayıldım:))
dur bakalım canım daha yeni başladım, hergün böyle yesem haklısın da dikkat etmeye çalışıyorum iştee:) ama haftasonu fena cozutmuştum:d bu haftasonu daha beter olacak sanırım, misafirim var :)
ama şimdilik eksilerdeyim ve çok mutluyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?