70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı bende öyle diyorum canımya,evlenmeden önce bende abur cubur canavarıydım resmen,ama hep 60-61dim hiç kilo almazdım,benimde yemedğim gün yoktu ,devamlı odamda aburcubur olurdu,arka arkaya çozuturdum,
ya inanabiliyomusun arka arkaya gecelerce,kendime gizlice 1 paket bildiğin makarnayı pişirir salçayla soslandırır,yoğurtlardım,odama getirirdim gece ,hepsini bitirirdim şaka gibi geliyo şimdi bana
ama bünyemiz ne güzelmiş ozaman hemen yakıyomuşuz,ama şimdi nerdee,ne zaman akşam geç yesem sabah illaki artıda çıkıyorum 25 yaş metonun yavaşladığı bir yaş değil canım bak bende 25im ama metom hızlı ne zaman dikkat etsem hemen gidiyo,ama 30 yaşından sonra dikkat etsende meto yavaş olduğu için kilo vermek çok zorlaşıyomuş,bence biz daha genciz

Son düzenleme:
İlk gün kahvaltı menümm
kahvaltıdan yarımsaat önce 1 litre ballı limonlu ılık su içtim

bir dilim ekmek
kendi yaptığım acıka sürdüm ekmeğe
7-8 zeytin
1 kaynamış yumurta
kibrit kutusundan biraz büyük peynir
5 tane acı biber turşusu
sınırsız şekersiz çay(zaten şekersiz içiyodum)

bunları bile zorla yedim içtiğim 1 litre su şişirdi zaten

kendi yaptığım böğürtlen reçelinden 1 tatlı kaşığı

ara: bi bardak zencefilli sarmısak çayı
bi avuça yakın leblebi

akşam: zeytinyağlı pırasa, yeşil mercimek yemeği,salata,küçük kase yoğurt,acı biber turşusu

akşam yemeğinden sonra bi ara 4-5 hurma yedim

günü elma sirkeli limonlu suyla kapatıyorum

ama işin garibi diğer günlerde daha fazla yediğim halde bu kadar şiş hissetmiyodum kendimi.bu nasıl psikoloji anlamadım haa

ben de ayni sen gibiydim canim..aksam yemegi yerdim ve gece 11 gibi makarna yerdim..kilo verdikten sonra yine eskisi gibi kilolu olacam endisesi tasimaya basliyorsun..cunku kilo verdiginde cillop gibi olmanin verdigi duyguyu,orani burani kapatmadan rahatca giyinebilmenin,tek kalan ya da indirime giren urunlerde kucuk bedenli urunlere girebilmenin verdigi mutluluk duygusunu tekrardan yasayamama korkusu var:18::18::18:bir diyetisyen soylemisti..30 yasindan sonra metabolizma %1 azaliyormus her yil

Menüm:

Sabah:
1 küçük poğaça
Yarım dilim havuçlu kek

Ara:
1 yeşil elma

Öğle:
Yayla çorbası
Etli taze fasulye
1 dilim kepek ekmek

Ara:
Yarım paket Eti Form Çubuk
1 nescafe 2in1

Akşam:
Fırında balık
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği

minder menusunu sunar

sabah
yine ayniborek bitene kadar devam edecek sanirim

1 buyuk dilim borek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve

ara
yok

ogle

1 kase mercimek corbasi
1 porsiyon turlu
yarim roll ekmek
salata
tatliyi yemedim

ara

asude tatlisi
kuzguncukta asude ev yemekleri isimli bir lokantanin spesiyali..serbetli bir tatli..cok lezzetliydi kizlar durduramadim kendimi
hatta linkini vereyim.mantisi da cok meshurmus,firsatiniz olursa deneyin derim
http://sonradangurmeler.org/2011/07/03/asude-ev-yemekleri-kuzguncuk/

3-4 bardak sekersiz cay
1 fincan salep
1 issirik aci badem kurabiyesi

cok cozuttugumu dusundugum icin aksam yemek yemedim

yarim saat yuruyus yaptim

Son düzenleme:

abooooo şerbetli tatlı bide ben bugün sürekli yokya yapamıycam ben dayanamam zaten dedim durdum.fanta şişesi bana bakıyo öyle iç beni iç beni diye.çikolatalar aburcuburlar çağırdı durdu akşama kadar. :26: yarın nasıl geçecek bakalım.bi de hala emziriyorum kızı belki onunda faydası olur hızlıca gider kilolar

en son ne zaman tartıldın,yani ne kadar zamanda verdin 7 kiloyu
tebrikler valla
[/QUOTE]

Tşk ederim :) 1.5 2 ay falan önce yanlış hatırlamıyorsam

menün güzelmiş canım ama sabah bıraz protein alsan daha tok tutmaz mı sankı senı?

Sanırım günden güne şişerek 74 e kadar geldim Lakın bende kararlıyım taş gibi bir hatun olucamm :) Umarım benide aranıza kabul edip destek olursunuz :) Yılmak yok bundan 2 ay belki 3 ay sonra bunun keyfini alışveriş yaparken çıkarıcaz

Wooww Aç yaşıyorsun :) Ben bu kadar az yesem zaten taş gibi olurdum . Sanırım benim sorunum aşırı yeme isteği , Yanı ben çıkolata olmadan yaşıyamıyorum . Huzursuz ruh sendromu var bendee Eğer bu programı gerçekten uygulaya biliyorsan gerçekten tebrik ederim

valla guzelim annenin kiymetini bil derim ben sana cunku butun anneler oyle degil

kiz bu nasil metabolizma oyle sadece 2gun dikkat etmekle 1 kg veriyosun Allah Allah kiziyorum ama ya veren var veremeyen var

regle donemindemi boyle oluyosun canim? ilk defa duyuyorum regle doneminde midesi bulanani, belki baska seydir canim bence sen bi doktora git icin rahat eder en azindan.

ay Allah'im su kiza bak 38 bedenden bahsediyo:26::26: en son evlendigimde 38 beden yiyordum

evet canim metabolizma yavasliyomus, bende kizken cok cikolata yerdim ama kilomu koruyabiliyodum simdi cikolatanin yuzune bakmiyorum ama genede kilolar zor gidiyo

canim oglene karar iyiymisti menun ama aksam usu olmamis bak cumayada az kaldi dikkat edelim

gunaydın sabahların bekcısı geldı
sabah tartılayım dedım cumadan da daha fazla cıktım oysakı 2 gundur cok dıkkat edıyorum
anlamadım neden
yesılcayım felanda ıcıyorum
cumaya 6 ları gormek ıstıyorum ben :2::2::2:

hoşgeldin canım aynı boydayız senle bende burada 70 civarında başladım ilk başlarda çok iyiydim ama boğazıma hakim olamadım sanırım ondan geri aldım nerdeyse dikkat edersen takip edersen burayı veririsin yeterki azmini kaybetme bende sen gibi gelinlik için zayıflamaya çalışıyorum ve zaman daraldıı maalesef tarifin işime yarayabilir canım paylaşırsan sevinirim hoşgeldinn..

Hoşbulduk canımmmm ben bundan 13 ay önce 84 kgdan 59 kg indim son 5 aydada 18 kg geri aldım sırf nişanı yaptık adamı elde ettik diyo ama böylede hiç iyi olmadı ozamanlar aldıklarımın hiç biri olmuyor :2: nişanlımda futbolcu arkadaşlarının kız arkadaşlarının yanında canım sıkılıyo onları gördükçe hepsini gırtlaklayasım geliyo ve nişanlım şişmanlardan nefret eder yani yanlış anlamayan vermek hepinizin elinde der bu kadar sağlıksız yaşanmaz der herneyse banada baktım son dönemlerde kilomu aldın sen falan diyo tamda çaktırmıyo manyak çocuk 17 kilo aldım ve sonra kendi kararımla diyetisyene gitmeye karar verdim sevgili kayınvalideciğimde aynı yere gidiyo tartıya bir bindim ağlıcaktım ben nasıl bu kadar kısa sürede bu kiloyu geri alırım diye ama yediklerim tartının üstünde film şeridi gibi geçti gelsin tuzlular yağlılar gitmesinnn tatlılar Wafflerrrr :2: tabi sonuçç belli 77.6 kg gözlerimi açtım sonracığıma geleyim tarifime`, 1,1,5 lt su 1 elma 1 kabuk tarçın 2 ila 3 arası karanfil.... işte bu kadar basitmiş rahatlamak

Elmaları böl 5 6 dilime suyun içine koy tarçınla karanfili kaynat rahat bi 5 6 dkk bırak kaynasın sonra ister çay gibi sıcak tüket ister soğuk ben her ikisinide yaptım öle tatlı bir tadı varki onu içtiğimden beridir tatlı istemiyorum :) birde benim bel ve göbeğim çok var doktorum bana sürekli havuç tüket dedi bölgesel yağları yakar sürekli elinde havuç olsun dedi

Bu arada bu sabah 2 kayısı ile güne başladım.
ofise geldiğimdede 4 kaşık nestle nesfit içinede light süt ayyy çokkk doydummm önümdeki oturan arkadaş bol yağlı açma yiyo şuannn gözüm onda bitirsede rahatlasam

O alışveriş aşkıylaaa yaşıyorummm Hoşgeldinnn

yok be canım benim yaş 25 geçti 30 olduk artıkın
ama dikkat edince bende hızlı veriyorum
benimde metom hızlı çalışır
ama ideal kiloya gelince 65den sonrasını ben zor veririrm

bilmiyorumki canım bende anlam veremedim mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı
regli döneminde son 3 aydır yaşıyorum
doktor yolu göründü

Günaydın fıstıklar
Güzel ve sağlıklı günlerimiz olsun inşallah
cıssız bir gün diliyorum
parmaklarınız o 3 heceye yaklaşırsa pat denek diğer elinizle yapıştırın

menün güzelmiş canım ama sabah bıraz protein alsan daha tok tutmaz mı sankı senı?

Vaktim olmuyor canım, hızlıca bunları yiyip çıkıyorum, bu hafta böyle artık:) Buarada nickine bayıldım:))

Dur bakalım canım daha yeni başladım, hergün böyle yesem haklısın da dikkat etmeye çalışıyorum iştee:) Ama haftasonu fena cozutmuştum bu haftasonu daha beter olacak sanırım, misafirim var :)
Ama şimdilik eksilerdeyim ve çok mutluyum:)

şu tarçın karanfıl elma 3lüsü ne işe yarıyor tam olarak anlayamadım ben tatlım?

sağol tatlım ...hem işimi hem cimbomumu seviyorum o yuzden seçtim... Akşamdan kepek ekmeğine peynirli sandviç hazırlayıp yemeye ne dersin. Ben erken işe gideceğim zaman öyle yapıyordum.... Ya da poğaca yerine simit daha iyi bir alternatif gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…