GÜNAYDIN KIZLAR
cumaya bir kala keyifler iyidir inşallah
gunaydın kızlar...
dun geceden beri sular yok, ne zaman gelir belli de değil,akşama misafirim gelicek. su siparis ettim,ellerinde kalmamıs. sefil olduk. bulasıklar duruyor,ikram yapılacak,temizlik var....
neyse bugunki menumu yazayım, boyle sabahtan planlarsam iyi oluyor ogun atlamıyorum.
kahvaltı: 1 dlm tam bugday ekmegi,2 dlm sucuk,1 dlm kasar,1 yumurta beyazı,kurutulmus domates
ara: 1 avuc fındık,badem,1 cb sut
oğle: nohutlu tavuk salatası
ara: 1/2 elma 1cb sut
aksam: fırında havuclu karnabahar ve yogurt
gunaydın cok guzel gunes var burada misss misss
daha yenı kalktım bugun uyudum dınlendım
dun de hıc yazamadım buraya mısafırlerım vardı
nasılsınız yarın ıcın heyecn var mı
merhaba,
ben 71.8 kilo ile salı akşam diyete başladım arkadaşlar. Diyetisyen yardımıyla zayıflıyorum. Hepinize merhaba :)
bende azdan azdan menü yazmaya başlıyayım
menülerim henüz düzensiz
inşallah düzelecek yavaş yavaş
sabah kahvaltı canım istemedi
1 su bar süt ve 1 elma yedim
ara 10.30 6 erik kurusu
öğlen 12.00
5 yk dana ciğer kavurması
salata koca bir kase yağsız limonlu
5-6 yk yoğurt
ara 1 avuç leblebi
1 mandalina
akşam tavuk flato 200 gr kdr yerim
salata
ayran
günaydın canımgunaydın cok guzel gunes var burada misss misss
günaydıngünaydın kızçeler
hadi hiç çalışasım yokgelin iki muhabbet edek
selam kızlar
nabersiniz? kaç gündür yoğunluktan gelemedim :26:
diyet durumuda sıfır hiç dikkat etmiyorum :26:
ispartaliyim canimSen nerelisin ki canım, bizim orada da böyle konuşuyorlar biraz:)
Aaaa ben de Kütahyalıyım:) Ama Ankara'da oturuyorum:)
hosgeldin canim aramizaHanımlarrrrrr benide alın aranızaaaa.....
Ben 22 yaşında düğününe son 5 ay 6 gün kalan 163 boyum ve 74 kiloyum diyetisyene gidiyorum 1 buçuk aydır.ilk seansımda 77.9 kgdım 33 kg yağ vardı vucüdumda 2. seansım 20 gün sonra tam tamına 4 kilo verdim 2 kg yağdan gitti 2 kg benden :) 73 kg düşmüştüm 3. seansımda yani 19 gün sonra 74 kg olmuşum ama 1 kilo yağdan gitmiş geçen haftaydı seansım ve doktorum bu iyi birşey dedi yağı eritmek en zorudur sen en zoru kilo alarak başarmışsın dedi ve çok fazla ödem oluşmuş vucüdunda dedi ve bana bir tarif verdi isterseniz sizlerlede paylaşabilirim tarifi 1 haftadır sürekli su yerine onu tüketiyorum ve resmen günde özelliklede 2. gün 19 defa wc ye çıktım :) hafifliyorum resmen 4.seansım 3 Ocak ve benim martta gelinlik provalarım başlayacak ve verememekten çok korkuyorumbeni motive edin nooolurrrrrrrrrrr Çünkü ben yemek yerken heleki mutsuzken stresliyken yemek yemekten çok zevk alırım ve önüme ne gelirse yerim Benide grubaaaa alınnnnnnnnn :2::2:
düzelmis gerikizceler merhaba herkese, bana bisey olmus ne olmus bilmiyorum ama, hem hicbir postu begenemiyorum hem de alinti yapamiyorummmmmmmmm veeeeeeeeeee simdi farkettim gulumseme de ekleyemiyorum buraya, ama bana ne oldu ki boyle yaaaaaaaaaaaaaaaaa, gecmisi okudum, yazdiklarinizi herseyi cokkkkkkkkkkkkk begendim insallah duzelir bu sorun aksama kadar , cok uzucu yawwwwwwwwwwwwww bu arada minderim bobum, hepsi senin mi yaaa, cok guzel olmussun kuzum, ben tamda senin gibi olmak istiyorum, ama benim boyum 160 oldugundan ancak 52-53 olunca olurum oyle heralde, bende artik kasma korumaya bak, cunku korumak da vermek kadar onemliya benn hepinizi optummmmmm, yazmak ne sikici boyle, alinti yok, gulumseme yokkk
Ablalarım uzun zamandır giremiyordum sınavlar falan vakit bulamıyordum.
En son tartıldığımda 79 küsür çıkmıştım o günden bu güne 7 kilo verip 72.4 kilo olmusum suanda spora başladım
Sizi çok çok öpüyorum sevgilerle
iyi diyelim iyi olalim tatlim kosusturuyoruz evin icinde isteGüzel menü.Afiyet olsun .Sporunuda yapmış oldun. Bende çok korkarım.Birde akşamsa çığlığı basarım.
Kırmızı yakışmış canım. Krem ollmamış.
Bu gün kaşmak günü olmuş. Hadi bu gün çış yok
Ne güzel sen mutluysan sonurun yak minceim. Hayatda mutluyum diyebilmek önemlidir. İnşallah hep mutlu olursun.
Hoşgeldin
Tebrikler kaçamaksız geçirmişsin günü. Sen ne kursuna gidiyon ki
Hoşgeldin
Güzel başlangıç kaderciğim arkası gelir inşallah. Kuzu evde yap sporunu kendine göre ayarlla. Nette birsürü spor var.Bende spor salonuna gidemiyom.Kıscemi bırakacak yer yok. Ama evde yapıyom.
Soğol canım aynı güzel dilekler bizden sana olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Bende böyle yapıyom. Çok güzel oluyor.
Canım hiç öyle düşnme Hayırlısı öyleimiş. Allahım sana çocuklarına ve eşine mutluluk versin. Bir çocuğa sahip olmak öyle zorki ben de kızıma 5 yıl sonra kavuştum. Önce neden istemedim diye çok üzüldüm.Dr önlerinde bir çocuğa sahip olmak için bir servet harcaya birsürü insan var. Çok şükür Allah bize anne olmayı nasip etti. Dileyen herkese de nasip etsin.
Suzim sonuncu sen olmuşsun. Listeyi sen mi yapcan.
Bu arada nasılsın ne var yok.
Görşürüz sana iyi tatiler sakın çok yeme
Hoşgeldin canım. Boyumuz aynı kilomuzda yakın. Çayı paylaşırsan sevinirim.Menülerini paylaş urdan müdahale ederiz.
hee kiz kaptim tatiliSlm cnm daha sık gel bak sonra 70 geldım deme bıze
yok cnm yıkamıyorum kurutmucanda yuzune daıresel hareketlerle sürüp yıkıcan
neye kızıcam cnm anlamadım kı
allah ıyılıgını versın kız yuzume sürüyom nereme sürücem
oh cnm tatılıde kapmıssın
aman cnm öyle oldu bu seferlık
az ye kız az ye
bugun daha dıkkatlıyım cnm
kendimden umutum yok ama bakalimmenun cok guzel canim canim mercimekli kofte cekti ama yoook olmaz istedigim kiloya geleyim ondan sonra, esofmanin hayirli olsun canim iyi gunlerde giy,
yarin calismiyorum noel tatili denesem iyi olur, ben de 1tatli kasigi yogurt , 1 cay kasigi zeytinyagi + 1cay kasigi karbon + 3 4 damla limon suyunu cirpiyorum cildime suruyorum 10dk sonra yikiyorum cok guzel yumusacik oluyo bu tarifide deneyebilirim
cumaya az kaldi kiz dikkat edecegin yerde ciss yiyosun
tarif guzelmis canim benim evimdede var karnibahar yarin evdeyim nasil olsa bende yapayim. ben onceleri hic yemezdim karnibahari yemegini zaten annem yapmazdida kizartmasini yapardi onuda ben ciss diye yemezdim evlendikten sonra bi tarif buldum netten cocuklarima oyle yapiyodum, veriyim tarifini isterseniz
1kase yogurt 2 yumurta karabiber pulbiber tuz 2 - 3 kasik zeytinyagi karistiryorum haslanmis karnibahari borcama koyup uzerinede karisimi dokup 30dk firinda pisiriyorum
abowww cok hirsliyiz suzim, ins hadi bakalim ben beceremiyorum listenin birincisi olmayi sen bari ol
iyi dinlenmeler canim sana bende yarin calismicam bizim burda 1gun senin orda niye 2gun kiz
sende slm soyle canim fadime ablaya hayirdir kotu bisey yoktur ins
aliriz tabi canim hosgeldin aramiza, ohoho daha 5ay varmis dugune verirsin ins canim
canim sigara boregi sarip koyabilirsin derin dondurucuna, sonra kofte yap koy firinda patatesli kofte yaparsin,
benim derin dondurucumda, manti, sigara boregi, haslanmis nohut, haslanmis bugday ( yogurt corbasi yapmak icin kullaniyorum)
daha aklima gelirse yazarim ins
bende bugunku menumu paylasayim kizlar sonra isime devam edeyim erken cikicam bugun
Sabah : 1kk peynir + maydanoz + dereotu + 1 tomates + 2dilim ekmek
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : tavuk sote + yogurtlu semizotu
ara : 1tane mandalina
aksam : henuz bilmiyorum anneme gidecem cocuklarim orda kizimin kresi bu hafta kapali noel tatili dedesi oglumuda okuldan alicak yarin tatil bende orda kalirim yemegimi yerim ama ciss yememeye calisicam bari bu hafta 200 300 gram gitsin
Ay bizim işte bi kız var kütahyalı oda böyle konuşuyor bayılıyom suzim
Kız liste yapmam için pc olmalı telden konsantre olamıyom
Ay ne bilim kız anlamadıö nereye sürülcrni bende güldüm şimdi neye iyi gelioki o benim az sivilcelerim var bu ara ı
zerrambende smile ları ekleyemiyorum canım
sitede var bir sıkıntı
herkese iyi akşamlar
yarın görüşmek üzere inşallah
sagol tugbis bizim icin normal bir gün iste
evet güzel,6 günlük evli olmuşuz daha bir hafta bile değil,cicim ayında sayılırız tutmayın beni laaaaaannn
valla eşime hergün diyorum,aşkım bugün evliliğimizin 3.günü,4.günü,5.günü daha yeni sayılırız,hatta az öncede söyledim burda görünce,6gün olmuş dedim daha cicim ayındayız benimle ilgilen hep dedim
hee cicim ayındayız dedi,valla bugün çok yoruldum iş yerinde,daha evliliğin ilk günlerinde bi adam bu kadar yorultulurmu dedi
:119::124:MUTLU NOELLER SUZİİİİİİ:124::119:
:118::118:
memnun oldum,allah bağışlasın kızınıbende tuğba,25 yaşındayım,6 yıllık evliyim oğlum var 4.5,kızım var 3.5 yaşında 1-0 öndeyim senden bende oralıyım
inşallah istediğin kiloya sende ben gibi ulaşırsın,buraya takıl devamlı,valla ben burdan koptuğum zamanlar düzenim falan kalmıyor,burası insanı motive ediyo,bunu sende görüceksin
al bi kütahyalı daha
hoşgeldin canım
tabiki alırız ne demek,yeterki devamlılığın olsun burda
en son ne zaman tartıldın,yani ne kadar zamanda verdin 7 kiloyu
tebrikler valla
canim karnibahari haslayip firina koyuyorsun dimi:26:
canm boy 1,68banlanmak mi mesaj atiyim konu sahibinee
iyi eglenceler tatlim
as niye gelmiyo yaaa
hosgeldin canm
ben annem gelince sanki mutfakta tatile cikiyormusum gibi geliyorhic yemek yapmam,annem yapar sagolsun
menu guzel canim
tesekkur ederimcanm bazen kk'nin kafasi mi karisiyor ne bilgisayari kapat tekrar ac..boyum 168 oldugu icin kilom 57-58 arasinda olsun istiyorum o zaman kilo korumaya baslamak istiyorum
canim 1tane mercimek kofte 35 kalori yiyebilirsin bence
menu aksam hafif olursa guzel
sagol tatlimselam canım hoşbuldum
ayşe (ababa) vardıya o
hoşbulduk minderim
hoşbulduk tubacım ince çıbık krakerim
vaalla maşallah sen ne güzel hiç kilo almadın
bende aldım başımı gidiyom
Allahdan boy uzunda kurtarıyoz
halen 38 giyebiliyom(azucuk sıkıyor göbişten)
ama tombalakımyaniii
suzişim hasta olmuşsun güzelim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hoşbulduk...
evet bu gidişte olucaktım 70 miş ramak kaldı zaten
merhaba hasretcim inşallah döndüm de menülere uyabilirim:26:
regl olupda hamile olanda varİyi akşamlar kısçeler
Herbiyerim ağrıyor
karnım kolum bacaklarım
midemde bulanıyor bi olabilseydim reglide kurtarsaydım
3 aydır böyleyim hamile belirtileri gibi regil dönemim oluyor
Allahdan regil oluyomda hamileyim demiyom
yani o kadar olur baş dönmesi bile var neyin nesiyse
bi doktora görüncem
hiç böyle olmazdı poffffff
akşamki menümde ıspanak var yanında salata ve yoğurdum
yarından itibaren düzenli olurum inşallah
hosgeldin canimSanırım günden güne şişerek 74 e kadar geldimLakın bende kararlıyım taş gibi bir hatun olucamm :) Umarım benide aranıza kabul edip destek olursunuz :) Yılmak yok bundan 2 ay belki 3 ay sonra bunun keyfini alışveriş yaparken çıkarıcaz
insallah olur hasretcim döndügüne sevindimgunaydın sabahların bekcısı geldı
sabah tartılayım dedım cumadan da daha fazla cıktım oysakı 2 gundur cok dıkkat edıyorum
anlamadım neden
yesılcayım felanda ıcıyorum
cumaya 6 ları gormek ıstıyorum ben :2::2::2:
iyi fikirGünaydın fıstıklar
Güzel ve sağlıklı günlerimiz olsun inşallah
cıssız bir gün diliyorum
parmaklarınız o 3 heceye yaklaşırsa pat denek diğer elinizle yapıştırın
menu guzelmis bence kuzum, gayet normal hemde aksam yemeyerek ve de yuruyus yaparak dengelemissin zaten, hemde cumaya 2 gun var daha
gunaydin canim, bende bende 62 yi ucundan goreyim yeter, hic tartilmadim da dikkat ettim ama korkuyom arti cikcam diye uzun zaman sonra ilk defa gecen hafta 700 gr verdim, bu haftada devami gelir insallah
gunaydin canim,, kacamakk yok soz
yogunlukdan gelemedim tatlimkatmerler icin uzulme bosver, sabah yemissin zatennn menu guzel canim
benden dunku menu:
sabah: 1dlm tb ekmegi, 1 haslanmis yumurta, sekersiz cay,
ara: yarim yagli sutle, sekersiz kahve ve 1 minik kuru incir
oglen: 4 kasik pirasa, 1 dlm ekmek, 1 kase muhallebi
ara: 1 mandalina
aksam 2 kepce mercimek corbasi, bolca salata ve somon baligi
ara: yemegi 5 gibi yemistim acikinca 3 tane tarcinli sade biskuvi yedim 100 kalori
bi de kizceler duymasin 100 gr kadar cekirddek citledimmmm
bugunku menu
sabah: 1.5 yumurta 1 dlm ekmek sekersiz cay
ara: kahve 1 kuru incir
oglen : ayni balik 1 dlm ekmek
ara 1 mandalina 1 kucuk armut
aksam bilmiyorummmmmmmm
hepinizi optummmmmmm
suzimmm, bal kaymakkk, betusssssssssss, fadime ablaaaaaaaaaaaaa, ya diger unuttuklarimmmmm nerdesiniz amaa
sen gibiyim minem gecmise gitmeden gelemiyorum ondan sonra cikamiyorum icinden
Bende sana bitarif vereyim canım biraz daha kalorili ama çok lezzetli
Fırında Karnabahar - Nefis Yemek Tarifleri
ayrıca bu tarifide deneyebilirsizin diyete uygun
Fırında Karnıbahar Brokoli - Nefis Yemek Tarifleri
listeyi yayınladım canım
çok küçüktü görememişsindir
yani görünüyorsunda pek paylaşım yapmıyorsun ya o açıdan dedim
yani öyle bir söz var yaa onu yazdım sadece
kilolarımla mutlu olsam burda olmazdım canım
hoşgeldin canım
sonunda geldin
bendede değişiklikler oluyor regl döneminde geçen sene bende yaşadım o durumu
regl yaklaşırken mide bulantısı karın ağrısı ishal oluyordu yatak döşek yatıyordum
regl gelince geçiyordu
bazende çok üşüyorum
canım börekleri buzluğa atabilirsin aslında
sonra çıkarıp ısıtınca yine aynı oluyor
sodalı ayranmı için diyorsun yanii
diğer tarifte elma, karanfil tarçın ve limon suyundanmı oluşuyor?
iyilik valla senden ne haber
kolay gelsin canim susuz zor herseye su lazim ins bugn gelir suyun bu arada menun guzel
valla ne yalan soyliyim heyecandan cok korku var :18::18::18::18::18::18::18:
merhaba canim neler yapiyosun diyet listeni paylasirmisin bizlerle bakalim nasil bi diyet uyguluyosun belki bi fikir ediniriz
senin menude cok guzel canim afiyet olsun
hatırladım canım ya eşine savaş açmıştınnoldu sana hediye aldı mı sonunda:26:
ben de bu sabah 60 çıktım
her cuma tartılıp bildirim yapıyorum,sabah aç karnına,wcden sonra ve çıplak olarak tartılıyoruzbu arada günlükmü işliyosunuz çizelgeye kiloları.ne sıklıkta yazıyosunuz.ben nasıl yapsamki?
bende 6sı biyerde içiyorum(yeşilçay,biberiye cinnema,kekik funda ve mate) cidden faydası var gibi,3 bardak içiyorum hergün düzenli olarakmenunu cok begendim canim afiyet olsun
valla hayatimda hic 36 beden giymedimbenim vucut armut tipi oldugundan malesef olmuyodu 36beden ama her aldigim pantalonun vey aetegin belini kucultturmej zorunda kaliyodum cunku egilince aciliyo bel ince olunca bunada sinir oluyodum simdi gene belim inceldi ama kalca hala duruyo
bilgiler icin sagol canim evet yesil cay cok faydali ben hemen hergun en az 1 tane iciyorum. ins faydasini gorurum
hoşgeldinmerhaba,
ben 71.8 kilo ile salı akşam diyete başladım arkadaşlar. Diyetisyen yardımıyla zayıflıyorum. Hepinize merhaba :)
bence şimdilik güzel bi menü fena değilbende azdan azdan menü yazmaya başlıyayım
menülerim henüz düzensiz
ara 10.30 6 erik kurusu
öğlen 12.00
5-6 yk yoğurt
ara 1 avuç leblebi
1 mandalina
salata
ayran
bu arada ben menumu paylasayim
saat 7de : 2dilim ekmek + 1 kk peynir + maydanoz
saat 9 30 : yesil cay
saat 11 : kafeinsiz kahve + 10tane findik
saat 13 : tavuk sote + yogurt + salata + 2dilim ekmek
saat 16 30 : yogurt + 1tane mandalina
saat 19'da : 5-6 yk ispanak + yogurt
Bende 74 kilo olmuşummgruba bugün katıldım inşaallah faydalı olur tanışalım hadiiii
Bende 74 kilo olmuşummgruba bugün katıldım inşaallah faydalı olur tanışalım hadiiii
Afiyet olsun canm. Bak bu börekler yarın seni üzecek.minderbob menusunu sunar
sabah
Eki Görüntüle 908506 Eki Görüntüle 908507
kahvalti tabagini esimle paylastik..
1 yumurta
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
salatalik
1 kupa sekersiz sutlu filtre kahve
ara
2 biskrem
2 rulokat
1 bardak sekersiz cay
ogle
Eki Görüntüle 908510
2 dilim ispanakli havuclu borek
ara
1 avuc beyaz leblebi
aksam
Eki Görüntüle 908511 Eki Görüntüle 908512
yogurtlu karnibahar
salata
simdi bitki cayimi iciyorum,acikirsam meyve yiyecegim
Bu menü hiç olmamış mantı,lahana sarması,tahrana çorbası,tuzlu kurabiye hepsinin kalori değeri çok yüksek üstelik hepsi karbonhidrat mutlaka proteyin ekle menüneuyanınca yarım litre limonlu ballı ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
1 dilim ekmek(acuka sürdüm üstüne)
10 tane acı biber turşusu
7-8 zeytin
kk peynir
patates kavurması(az yağda 3 tane küçük patatesi küpküp doğradım kızla beraber yedik o seviyo diye yaptım kalanını ben yedim artık)
2 brd. şekersiz çay
ara: 5 li form çayı hazırladım(otları kendim biraraya getirerek) bi tanede kepekli galeta yedim
öğlen 2 gibi: akşamdan kalan zeytinyağlı pırasa ve çok azda pilav üstü tavuk sote(bu kızın yemeğiydi)
akşam : biraz tarhana çorbası,salata,bi tabak mantı,5-6 adet küçük muska şeklinde sarılmış lahana sarması
saat 10 du dayanamadım 3 tane tuzlu kurabiye yedim şu halka gibi olanlardan.
yatarken elma sirkeli su içip yatıcam yine.
Ben geldim kızcem ama sen yoksun.günaydın kızçeler
hadi hiç çalışasım yokgelin iki muhabbet edek
Dikkat et kendine. Önce sağlıkgünaydın kızlar.... dayanamıyorum tartılıyorum ben her gün. dün de 300g giitmiş fakat dün çok da birşey yemediğim için akşam kan şekerim düşmeye başladı..içimden bir titreme ellerimde uyuşma. yükselsin diye mecburen bir çokomel yedim. gündüz daha iyi beslenseydim o çokomelden aldığım kaloriyi daha doğru bir yiyecekten alır akşamda aynı sornları yaşamazdım... ben ettim siz etmeyin diye yazıyorummm...
Afiyet ollsun menün güzel. İnşallah suların gelmiştir.gunaydın kızlar...
dun geceden beri sular yok, ne zaman gelir belli de değil,akşama misafirim gelicek. su siparis ettim,ellerinde kalmamıs. sefil olduk. bulasıklar duruyor,ikram yapılacak,temizlik var....
neyse bugunki menumu yazayım, boyle sabahtan planlarsam iyi oluyor ogun atlamıyorum.
kahvaltı: 1 dlm tam bugday ekmegi,2 dlm sucuk,1 dlm kasar,1 yumurta beyazı,kurutulmus domates
ara: 1 avuc fındık,badem,1 cb sut
oğle: nohutlu tavuk salatası
ara: 1/2 elma 1cb sut
aksam: fırında havuclu karnabahar ve yogurt
Sana da tünaydın oldu. Çok heycan var inşallah artık 70 .00 görürüm.nasıl olacaksa 3 haftdır aynı kilodayım.gunaydın cok guzel gunes var burada misss misss
Hoşgeldinmerhaba,
Güzel menü Afiyet olsunbende azdan azdan menü yazmaya başlıyayım
menülerim henüz düzensiz
ara 10.30 6 erik kurusu
öğlen 12.00
5-6 yk yoğurt
ara 1 avuç leblebi
1 mandalina
salata
ayran
Bende bu gün 5 kalktım artık akşam saat 8 yatarım.slm kızlar nasılsınız ben bıraz önce kahvaltı yaptım
erken kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum
Hoşgeldin minecim.Biz iyiyiz çok şükr.selam kızlar
nabersiniz? kaç gündür yoğunluktan gelemedim :26:
diyet durumuda sıfır hiç dikkat etmiyorum :26:
Güzel menü afiyet olsunbu arada ben menumu paylasayim
saat 7de : 2dilim ekmek + 1 kk peynir + maydanoz
saat 9 30 : yesil cay
saat 11 : kafeinsiz kahve + 10tane findik
saat 13 : tavuk sote + yogurt + salata + 2dilim ekmek
saat 16 30 : yogurt + 1tane mandalina
saat 19'da : 5-6 yk ispanak + yogurt
Suzim şimdiden eline sağlık canım.hello beybiler
yarin cuma bizimkiler kalkmadan yazayim dedim dün homini girtlak yedim anneme misafir geldi hazirlik yaparken götürdüm pohcalari elmali turtalariama bugün dikkat edecem menüde kahvaltidan sonra öglen et sote düsünüyorum aksama da salata
minderim resimlerini gördümkirmizi pantolon benimde hosuma gitti güzel durmus
simdik kizlar cuma yani yarin bildirimleri ben topliycam hadi hayirlisi becerebilirim insallah
hatirlatma yapayim yeni kizlar gelmis hosgelmisler
bildirimler su sekilde olsun lütfen:
baslangic kilo:
gecen hafta:
bu hafta:
gelen veya giden:
toplam giden:
ve hedef:
ilk kez bildirim yapan kizlar lütfen:
basalngic kilo:
hedef:
yazmalari yeterlidir
özel msj göndermesenizde olur cünkü sayfalari takip ederim ama kisaca baslik a bildirim yazsaniz gözden kacirmam
öpüyorum siizi insallah güzel sonuclar görürüz yarin
Gayet doyurucu bir menü. Ben bunları yersem kilo alırım.diyet listem gayet zengin :)
Sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
2 dilim peynir
Bol domates/salatalık/yeşillik
Yumurtanın beyazı
Ara öğün 1
4 kayısı+10 badem+beyaz çay
Öğle
Tavuk/balık/et ızgara
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Ara öğün 2
2 grisini+1 meyve
Ara öğün 3
2 grisini+2 meyve
Akşam
Sebze yemeği
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Son ara öğün
Tarçınlı süt+1 meyve
Bunun dışında günde 2.5 lt su
Çaya limon ya da tarçın
Çorbalarda pirinç/patates olmamalı
Bu diyetle ayda 4 kg vermeyi planlıyoruz. Toplam 3 ay gideceğim. 12 kg vercem inşallah kısmetse :)
16-20 aralık 2013 listemiz
Eki Görüntüle 905092
birincimiz olan TRİENDY21 arkadaşımızı tebrik ediyoruz.
listede haftaya yer alacak olan arkadaşlarımız gurbet, turuncusebo, aida, hasretttt 'tir. haftaya hep birlikte çok güzel kilolar vermenizi diliyorum
hatam olduysa affola, elimden gelen bu
öpüldünüz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?