diyet listem gayet zengin :)
Sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
2 dilim peynir
Bol domates/salatalık/yeşillik
Yumurtanın beyazı
Ara öğün 1
4 kayısı+10 badem+beyaz çay
Öğle
Tavuk/balık/et ızgara
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Ara öğün 2
2 grisini+1 meyve
Ara öğün 3
2 grisini+2 meyve
Akşam
Sebze yemeği
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Son ara öğün
Tarçınlı süt+1 meyve
Bunun dışında günde 2.5 lt su
Çaya limon ya da tarçın
Çorbalarda pirinç/patates olmamalı
Bu diyetle ayda 4 kg vermeyi planlıyoruz. Toplam 3 ay gideceğim. 12 kg vercem inşallah kısmetse :)
Slm kizlar bende arazina katiliyorum. Benim kilom 58 di hamilelik oncesi, simdi 74 kiloyum.
Evdeyim calismiyom. Ve bende cok az caliscan triotbezlerim yuzunden de kilo aliyom. Unarim eski kiloma geri donerim.
bende 6sı biyerde içiyorum(yeşilçay,biberiye cinnema,kekik funda ve mate) cidden faydası var gibi,3 bardak içiyorum hergün düzenli olarak
gerçi biberiyem bitti,artık 5i biyerdem var
gecen kk nun bi topiginde okumustum biberiye cayi iyi ise yariyomus ben fransada kaliyorum gecen 3 buyuk magazayi tavan ettim biberiye cayi bulamadim esimde ne ariyosun sen cay reyonunda kac saattir dedi bende biberiye dedim rejim rejim diye kafayi yedin daha biberiye cayi fransaya gelmemistir diyoturk yerlerinede baktim biberiye cayi yok bide ozel zayiflama yerlerine gideyim diyorum bu hafta sonu belki bulabilirim.
ins verirsin canim liste baya guzelben aksam yemeginden sonra ara yapmiyorum bile bazen yesil cay icerim o kadar
takil bize eski kilolarina geri don canim
bende 6sı biyerde içiyorum(yeşilçay,biberiye cinnema,kekik funda ve mate) cidden faydası var gibi,3 bardak içiyorum hergün düzenli olarak
gerçi biberiyem bitti,artık 5i biyerdem var
gecen kk nun bi topiginde okumustum biberiye cayi iyi ise yariyomus ben fransada kaliyorum gecen 3 buyuk magazayi tavan ettim biberiye cayi bulamadim esimde ne ariyosun sen cay reyonunda kac saattir dedi bende biberiye dedim rejim rejim diye kafayi yedin daha biberiye cayi fransaya gelmemistir diyoturk yerlerinede baktim biberiye cayi yok bide ozel zayiflama yerlerine gideyim diyorum bu hafta sonu belki bulabilirim.
Ya şu kilo cetvelini nerden yapıyoruz arkadaşlar? Yeniyim bulamadım nerden yapcağımı :) Şimdiki kilo ve hedef kilo göstergesi.
bulursun inşallah canım,,gecen kk nun bi topiginde okumustum biberiye cayi iyi ise yariyomus ben fransada kaliyorum gecen 3 buyuk magazayi tavan ettim biberiye cayi bulamadim esimde ne ariyosun sen cay reyonunda kac saattir dedi bende biberiye dedim rejim rejim diye kafayi yedin daha biberiye cayi fransaya gelmemistir diyoturk yerlerinede baktim biberiye cayi yok bide ozel zayiflama yerlerine gideyim diyorum bu hafta sonu belki bulabilirim.
inşallah dönersin canım hoşgeldinSlm kizlar bende arazina katiliyorum. Benim kilom 58 di hamilelik oncesi, simdi 74 kiloyum.
Evdeyim calismiyom. Ve bende cok az caliscan triotbezlerim yuzunden de kilo aliyom. Unarim eski kiloma geri donerim.
akşama kadar gayet iyiymiş,umarım akşam hafif atlatmışsındır,yarın cumaaa
Tubişş bu arada senide tebrik ederim canım haftanın birincisi olarak bakalım bu hafta kim birinci olacak sabırsızlıkla bekliyorummmm
Bugün yediklerimi de yazıyım pek dengeli güzel menü değil ama bu haftayı pas geçiyorum zaten
SABAH
1 adet domates
1 adet salatalık
1 adet yumurta
kk kaşar peyniri
ARA
2si 1 arada kahve tek şekerli
ÖĞLEN
1 kepçe yayla çorbası
2 adet köfte
1 kepçe patates püresi
1 kepçe yoğurt
ARA
2si 1 arada kahve yine tek şekerli
henüz akşam yok ne yerim oda belli değil umarım cozutmam yarın malum tartı günüü
biraz once neler neler yedim, ogun atladım,gozum dondu, cuma oncesi ıyı olmadı.
isallah ablacim:18:bende pzt başladım canım dikkat etmeye
ama çarşamba akşam başlangıcımdan fazlaydım sinirlendim
midem bulanana kadar çiko yedim
sonrada kendime kızdım tabi
cumaya inşallah yüzgüldürücü bişeyler gider
off nasil temizlicen evi,yemek yapicangunaydın kızlar...
dun geceden beri sular yok, ne zaman gelir belli de değil,akşama misafirim gelicek. su siparis ettim,ellerinde kalmamıs. sefil olduk. bulasıklar duruyor,ikram yapılacak,temizlik var....
neyse bugunki menumu yazayım, boyle sabahtan planlarsam iyi oluyor ogun atlamıyorum.
kahvaltı: 1 dlm tam bugday ekmegi,2 dlm sucuk,1 dlm kasar,1 yumurta beyazı,kurutulmus domates
ara: 1 avuc fındık,badem,1 cb sut
oğle: nohutlu tavuk salatası
ara: 1/2 elma 1cb sut
aksam: fırında havuclu karnabahar ve yogurt
hosgeldin canmmerhaba,
ben 71.8 kilo ile salı akşam diyete başladım arkadaşlar. Diyetisyen yardımıyla zayıflıyorum. Hepinize merhaba :)
bence bol proteinli guzel bir menu ablacimbende azdan azdan menü yazmaya başlıyayım
menülerim henüz düzensiz
inşallah düzelecek yavaş yavaş
sabah kahvaltı canım istemedi
1 su bar süt ve 1 elma yedim
ara 10.30 6 erik kurusu
öğlen 12.00
5 yk dana ciğer kavurması
salata koca bir kase yağsız limonlu
5-6 yk yoğurt
ara 1 avuç leblebi
1 mandalina
akşam tavuk flato 200 gr kdr yerim
salata
ayran
selam kızlar
nabersiniz? kaç gündür yoğunluktan gelemedim :26:
diyet durumuda sıfır hiç dikkat etmiyorum :26:
gecmis olsun canm
günaydın canım
valla bende hiç heyecan yok hatta korkuyorum nekadar artı çıkacam diye
günaydın
benimde hiç çalışasım yok
boğazım ağrıyor nezle oluyorum sanırım
oysa daha iyileşememiştim :2:
bu arada ben menumu paylasayim
saat 7de : 2dilim ekmek + 1 kk peynir + maydanoz
saat 9 30 : yesil cay
saat 11 : kafeinsiz kahve + 10tane findik
saat 13 : tavuk sote + yogurt + salata + 2dilim ekmek
saat 16 30 : yogurt + 1tane mandalina
saat 19'da : 5-6 yk ispanak + yogurt
isallah guzel sonuclar aliriz suzimmmmmmhello beybiler
yarin cuma bizimkiler kalkmadan yazayim dedim dün homini girtlak yedim anneme misafir geldi hazirlik yaparken götürdüm pohcalari elmali turtalariama bugün dikkat edecem menüde kahvaltidan sonra öglen et sote düsünüyorum aksama da salata
minderim resimlerini gördümkirmizi pantolon benimde hosuma gitti güzel durmus
simdik kizlar cuma yani yarin bildirimleri ben topliycam hadi hayirlisi becerebilirim insallah
hatirlatma yapayim yeni kizlar gelmis hosgelmisler
bildirimler su sekilde olsun lütfen:
baslangic kilo:
gecen hafta:
bu hafta:
gelen veya giden:
toplam giden:
ve hedef:
ilk kez bildirim yapan kizlar lütfen:
basalngic kilo:
hedef:
yazmalari yeterlidir
özel msj göndermesenizde olur cünkü sayfalari takip ederim ama kisaca baslik a bildirim yazsaniz gözden kacirmam
öpüyorum siizi insallah güzel sonuclar görürüz yarin
guzel ve bol bir menudiyet listem gayet zengin :)
Sabah
2 dilim tam bugday ekmeği
2 dilim peynir
Bol domates/salatalık/yeşillik
Yumurtanın beyazı
Ara öğün 1
4 kayısı+10 badem+beyaz çay
Öğle
Tavuk/balık/et ızgara
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Ara öğün 2
2 grisini+1 meyve
Ara öğün 3
2 grisini+2 meyve
Akşam
Sebze yemeği
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Son ara öğün
Tarçınlı süt+1 meyve
Bunun dışında günde 2.5 lt su
Çaya limon ya da tarçın
Çorbalarda pirinç/patates olmamalı
Bu diyetle ayda 4 kg vermeyi planlıyoruz. Toplam 3 ay gideceğim. 12 kg vercem inşallah kısmetse :)
Kızlarrrrrr 3 Ocakta 4. seansıma gidicem ve bu sefer kendimden çok umutluyum bu sabah 68 kg ken giydiğim pantolonumu giydim accık sıktı ama yapcak bişi yok bu arada yeşil çaya bugün başladım ama sallama değil demleme bi insan daha 1 bardakta etkisini görürmü günden güne hafifliyorummmmmmm çokkkk mutluyummmmmm
Afiyet olsun canm. Bak bu börekler yarın seni üzecek.
Bu menü hiç olmamış mantı,lahana sarması,tahrana çorbası,tuzlu kurabiye hepsinin kalori değeri çok yüksek üstelik hepsi karbonhidrat mutlaka proteyin ekle menüne
Ben geldim kızcem ama sen yoksun.
Dikkat et kendine. Önce sağlık
Afiyet ollsun menün güzel. İnşallah suların gelmiştir.
Sana da tünaydın oldu. Çok heycan var inşallah artık 70 .00 görürüm.nasıl olacaksa 3 haftdır aynı kilodayım.
Hoşgeldin
Güzel menü Afiyet olsun
Bende bu gün 5 kalktım artık akşam saat 8 yatarım.
Hoşgeldin minecim.Biz iyiyiz çok şükr.
Güzel menü afiyet olsun
Suzim şimdiden eline sağlık canım.
Gayet doyurucu bir menü. Ben bunları yersem kilo alırım.
Hoşgeldin
canm bildirimler yarinaMerhaba,
ilk kez bildirim yapıyorum.
basalngic kilo:71.8
hedef:58
Allah kabul etsin tatlimSELAM KIZLAR
Bu gün niyetliyim sabah 5 kalktım tabi daha sonra uyuyamadım. Okul çok yoğundu. Çocukları tiytroya götrdük. Çok yoruldum.
Menüm
SAHUR: 2 tane lop yumurta,4 tane yeşil zeytin,1 kk peynir,1 fincan yeşil çay,1 dilim Alman ekmeği,1litre su,
İftar: Domates çorbası(2kepce)Kavrulmuş kereviz sapı 5-6 kaşık ,1 tane ızgara tavuk, yoğurt (1 kase)
SPOR:koşu bandında 20 dakika
gecmis olsun canm,hosgeldinSlm kizlar bende arazina katiliyorum. Benim kilom 58 di hamilelik oncesi, simdi 74 kiloyum.
menu guzel seker
Tubişş bu arada senide tebrik ederim canım haftanın birincisi olarak bakalım bu hafta kim birinci olacak sabırsızlıkla bekliyorummmm
Bugün yediklerimi de yazıyım pek dengeli güzel menü değil ama bu haftayı pas geçiyorum zaten
SABAH
1 adet domates
1 adet salatalık
1 adet yumurta
kk kaşar peyniri
ARA
2si 1 arada kahve tek şekerli
ÖĞLEN
1 kepçe yayla çorbası
2 adet köfte
1 kepçe patates püresi
1 kepçe yoğurt
ARA
2si 1 arada kahve yine tek şekerli
henüz akşam yok ne yerim oda belli değil umarım cozutmam yarın malum tartı günüü
geçenlerde baktım beğene beğene geliyordun dedim yetişemedi herhaldesen gibiyim minem gecmise gitmeden gelemiyorum ondan sonra cikamiyorum icinden
bildirimler bugün yapılıyorMerhaba,
ilk kez bildirim yapıyorum.
basalngic kilo:71.8
hedef:58
ben teşekkür ederim canım elimden geldiğince süslemeye çalıştım ama küçük oldu işteYa ben bi türlü gelemedim listeye bile yeni bakabiliyorum
Özür dilerim hepinizdeen ama malum yılsonu hesaplar kitaplar hediyeler bilmem nee
Ayyy başım döndü işlerden güçlerden deee
Tabi diyet dikkat yeme içmede hepsi birbirine girdi
Yorgunluktan evde tartılamıyorum bile :))
Liste sonu kesin benim bu hafta...
Neyse su yılı bi devirelim de hayırlısıyla daha sık güzel menulerle aranızda olucam
Şimdiden sözz
Minecim eline sağlık uğraşıp yapmışsın ya listeyi önemli olan o teşekkür ederizz...
bende artıtımgecmis olsun canmben de arti cikabilirim mineccim:18::18:
niye böyle oldu canım yaaaagunaydın kızlar
tartı benı cok sasırttı
bu kadar dıkkat etmeye bu kadar kılo almak pes yanı
baslancık :71 kg
ecen hafta: 71 kg
bu hafta : 72.5
gelen :1.5 kg
hedef :59
ben wordde yaptım listeyi sonrada paintte kesitim foto yapıştırır gibi yapıştırdım ama küçük olduMerhabalar kizlar ben bisey sormak istiyorum bizim diet topigimiz var ve benim tablo yapmam lazim lutfen yardimci olunnn
Cvp yazarken tablo seklinde herseyi yapiyorum tablo sekli oluyo ama mesaji gonderince tablo sekli gozukmuyo yazilar kaliyo yardimci olursanizz cok ama cok sevinirim(sizin tablonuzu inceledim cok guzel olmus bende yapmak istiyorum
menün güzel canım sadece saatleri kaymışmesela dunkı menumu paylasmak ıstıyorum sızınle
gec kalktıgım ıcın canım kahvaltı yapmak ıstemedı
saat
10.30
1 elma
1 mandalına
12.00
sekersız turk kahvesı
13.30
3.4 yk pilav
3.4 yk et sote
1 bardak ayran
15.00
sekersız kahve
18.00
1 mandalına
form cay (normalda tuketmıyorum)
19.30 (esım gec geldıgı ıcın bu saatte kalıyor malesef )
1 kepce corba
salata
yarım dılım ekmek
bildirimler suziyeeebende de bu hafta ipin ucu kaçtııı :2:
hem hastaydım yuruyuse sadece 1 gün cıktımhem de evdekılere uydum
akşam için pizza siparışleri veren , gece gece sucuklar kızartıp kokusu da mı cagırmadı gelde ye die ısrar eden suç ortagı babam olsa da suçluyum bu haftaama hastayım ya azcık acırsınız belkı bana doktorun elınden zor kurtuldum ıgnelerı yazdırmamak ıcın kaç takla attım
ama at binmeyi hiç bırakmadım 3 gün at bindimve artık hızlı koşuyoruz
bildirimi henuz yapamıyorum, tartılamadım.bu hafta hep gec kaldım heryere yaaa :) bugun de işe gec kaldıgım ıcın tartılamadım uyuyakalmısım hemen uyanıp apar topar gıyınıp cıktım. skordanda korkmuyor değilim :18: çatlıycam meraktan..
bu arada bıldırımler kımeee :)
ne yedin ne yedincok guzel kahvaltı yaptım geldım kızlar
ımmmmhhh cok da guzel doydum
kacgundur hayal ettıgım kahvaltıydı
bu sınırle tatlıda yaptım:2::2::2::2:
gunaydın kızlar
tartı benı cok sasırttı
bu kadar dıkkat etmeye bu kadar kılo almak pes yanı
baslancık :71 kg
ecen hafta: 71 kg
bu hafta : 72.5
gelen :1.5 kg
hedef :59
sanada günaydın hasretcimmesela dunkı menumu paylasmak ıstıyorum sızınle
gec kalktıgım ıcın canım kahvaltı yapmak ıstemedı
saat
10.30
1 elma
1 mandalına
12.00
sekersız turk kahvesı
13.30
3.4 yk pilav
3.4 yk et sote
1 bardak ayran
15.00
sekersız kahve
18.00
1 mandalına
form cay (normalda tuketmıyorum)
19.30 (esım gec geldıgı ıcın bu saatte kalıyor malesef )
1 kepce corba
salata
yarım dılım ekmek
alttaki mjın aynısı olmuş sorryy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?