kapışıyoruz artık bakalım hangimiz daha fazla vericek5kg yu verirsen banada söyle
sanada tatlimyarin yarim gün calisiliyor canim tatil degil
bizim apartmanda bi ben birde annem var kötü komsu suzi der zaten banabaska türk veya müslüman komsumuz yok malesef annem hep der keske iyi bir komsumuz olsaydin diye
pirinc yerine tavuk gögsü kulan canimöylede cok lezzetli olur bikere annem yapmisdin salcali sosda pisirmisdin ikisini
valla ben hergün dip köşe temizlik yapamıyorum ama,2 çocuk olunca ev çabuk dağılıyo ,şimdi kış olduğu için çocuk odası kullanılmıyo,arada oyuncak almak dışında girmiyo çocuklar soğuk çünkü,salonda ve yatak odasında soba olduğu için şimdilik buraları kullanıyoruz ve hergün bu iki yeri dip köşe topluyorum düzeltiyorum,çocuklar yatak odasında bizimle yatıyolar yaza kadarda yatıcaklar,onlarında yatakları olunca yatak odasında sabahları baya zamanım geçiyo orda topla düzelt salon büyük bizim 2 oda yanyana olupta ortada bölme olurya öyle kocaman uzunca bi salon tam ortadan duvarla bölme yapılı,bu benim şansıma çünkü bitarafta oturduğumuz yer tv koltuklar filan,öteki bölmede vitrin koltuklar ve çocukların oyuncakları var,(akülü araba zıp zıp topları pofudukları legoları vs.)onlara o tarafta oynamalarını tembihlediğim için sadece o taraf dağılıyo ve oyuncak olunca dağılanlar hemen topluyorum oynamadıkları zaman..
camlar desem mutfak zaten evin taa öbür tarafında(ömrüm mutfak ve oda arasındaki mesafede yürümekle geçiyo ) oranın camı çok çabuk kirleniyo,içerden siliyorum devamlı ama dışına bu soğukta çıkmaya bide 4.cü kattayım cesaretim yok:18: çok büyük camları benim evin sil sil bitmiyo bide dışardan silerken ulaşılması zor yerler var uzak kalıyto büyük olduğu için,tehlikeli sularda yüzüyorum düşcem o olcak
odaların camları pek çabuk kirlenmiyo,yukardaki çatı baya uzun engelliyo oyüzden çok sık silmiyorum,, haftada 3kez duvarları komple siliyorum,kapılarıda keza öyle, evdeki işleri çoğaltmıyorum ozaman zor oluyo,en zoruda çamaşır 2-3 günde bir atıyorum makineye bide bu soğukta hemen kurumuyolar sinir oluyorum,topla katla koy,en çokta çocuk kıyafetleri bıktım haaabulaşıklarımı hiç bekletmem zaten,elimde yıkıyorum,banyoyuda minenin dediği gibi her yıkanmaya girdiğimde yıkarım heryerini,bugünde banyoda yolluk var onu yıkıycam nasıl yapcam bu bel ağrımla bilmem,bileklerimde pek tutmuyo ama mecburum
anam hayat hikayemi anlatsam bu kadar uzun yazmam heralde hep senin sorun yüzünden
kesinlikle çok güzel gider kilon,ben öyle yaptığım hergünün sabahı eksilerde uyanıyorum
benim adam hayatta öyle geçiştirmez,illaki en az iki çeşit olcak kızartma olcak her yemekte illaki,zaten bi akşam yemeğini beraber yiyoruz ondada kızartma zararlısını midemize indirttiriyo
yılbaşında ilk defa başka yerde geçircez
kayınbirader 5ay oldu heralde nişanlanmıştı,nişanlısının evinde geçircekmişim eşimin tüm yakın sülalesi orda olcakmış,
(k.v.hastanede yatıyo hala o olmıycak, ama k.p., görümce ve eşi,eşinin abileri hanımları çocukları,eşimin dayısı hanımı çocukları,yeni gelin annesi babası abisi,kayınbirader ve biiiizzz )anam ben ne edem,hiçte kalabalık girmediydim yılbaşına bi vukuat olmaz inşallah,
valla cumartesi akşam yemekten sonra cişps yedim öküz gibi meyve yedim çekirdek yedim çokça,çay içtim 3 bardak şekerli
dün yine yemekten sonra ceviz fıstık kestane yedim baya bol,çay içtim meyve yedim,iyi halt ettim
ben rakip olabilirim belki ama zor
inşallah canım,eksilmek istiyorum,görüşürüz mahrum etme bişzi kendinden çok
öyle canim
tatlıyı k.valdem halletcekmıs canım
yoksa ıncır tatlısı yapcaktım
ıns canım ya
bu hafta yıne -yı goremem heralde
yılbası dolayısıyla
ama vermelıyım lısteyı yapmamak ıcın
gercekten cok onemlı
demısler ya ev alma komsu al dıye
aynende oyle
gecen kocıs dıyo bu evı satıp dublex mı alsak dedım dusunme bıle
ben komsularımdan ayrılamam
eger ıse gırersem ıstıyorum dogrusu
ama tabı ozamanda parama kıyabılırmıyım bılmıyorum da
gun ıcerısınde sabah turk kahvemız var
ogleden sonrada yesılcayımız var canım
alınmazlar aslında ama bızım kacta gorustugumuz bellı
bende problem duzenımı yapamadım bır turlu:26:
konuyu tam bilmiyom tugbis ama ablana annen cok yüz vermis gibime geliyor allah korusun annen hasta olunca napcak ablan kadin o yasdan sonra biraz rahat etmek ister annene cok yük bindirmisöylede canım bazen zoruma gidiyo,
neyse ama okadar fena değildi annem önceden,çocukların okulları birbirinden ayrı olunca biride 6 yaşında ufak onu götürüp getiriyo,zor annemin işide,ben anneme üzülüyorum,sabah kalkıyo ablamın evine gidiyo erkenden,bayada mesafe uzak yani,ablam işe gittiği için annem kalıyo başlarında öğlen okula gidene kadar çocuklar,neyse öğlen ikisinide okullarına götürüyo,sonra kendi evine gidiyo,saat 5 te ufağın okuluna gidip alıp ablamın evine götürüyo,orda ablam işten gelene kadar bekliyo çocukların başını,saat 7-8 gibi ablam geliyomuş,oda kendi evine gidiyo,
ya üzüldüğüm nokta hem kendini çok yoruyo bu yaşta(53yaşında),hemde sırf evini ihmal ediyo diye babamla araları acayip limoni kedi köpek gibiler kavgasız günleri geçmiyo,her gittiğimde babamla karşılaşcam diye korkuyorum o derece,ne zaman görsem annemden yana dert yanıyo bana bağırıyo,sanki benim çocuklarım yüzünden evini ihmal ediyobabamada kızıyorum bu yüzden,ablam tüm bunları bilmesine rağmen umurunda değil,vurdumduymaz,zaten 1 aydır nerdeyse görüşmüyoruz kavga ettiydik küstük,,,adım atmakta gelmiyo içimden ben haklıydım çünkü...
benimde cisim yokkapışıyoruz artık bakalım hangimiz daha fazla vericek
seni geçiciiiimmmmmm
hiç cısım ve vukuatım yok şu saate kadar
kiraz sapımı aldım geldim
suzim bak sana pasta getirdim :125: :125: :125:
yede güçlen kuvvetlen hafta sonuna artı çık:82:
konuyu anlamışsın zaten canım,tam üstüne bastın evet çok yüz veriyo bunu anneme defalarca söyledim,hatta ablam anneme karşı okadar kötü sözler ve hakaretler ediyoki bazen anlamıyorum annemi,o işteyken çocuklara annem bakıyo bide üstüne çocuklara bakıpta napıyosun sanki diyo,bi okula götürüp evde başlarında bekliyosun herkez yapar onu diyo,annem ablam ne derse desin halada onun dediklerini yapmaya devam ediyo,çarşısını annem görüyo çocukların okul ihtiyaçlarını görüyo,toplantılarına giriyo,ama ablamın gözünde annem hiçbişey yapmıyo oluyo
konuyu tam bilmiyom tugbis ama ablana annen cok yüz vermis gibime geliyor allah korusun annen hasta olunca napcak ablan kadin o yasdan sonra biraz rahat etmek ister annene cok yük bindirmis
ben hatırlatayım,dinazor yutmuş balina gibiiiiben pastayla kanacak kizmiyimtugbanin dedigi aklima geldi arkam filinta gibi öne bakinca balina yutmus neydin ya unuttum
simcik karar verdim25.01.2014 de 69.9 olacam 18.04 de 66 yozgati tuturacam
ben pastayla kanacak kizmiyimtugbanin dedigi aklima geldi arkam filinta gibi öne bakinca balina yutmus neydin ya unuttum
Hih hihh kandıracam seni hafta sonuna kadar artı olayyy fadimem gelmis
Allah yardımcın olsun canım zor durumöylede canım bazen zoruma gidiyo,
neyse ama okadar fena değildi annem önceden,çocukların okulları birbirinden ayrı olunca biride 6 yaşında ufak onu götürüp getiriyo,zor annemin işide,ben anneme üzülüyorum,sabah kalkıyo ablamın evine gidiyo erkenden,bayada mesafe uzak yani,ablam işe gittiği için annem kalıyo başlarında öğlen okula gidene kadar çocuklar,neyse öğlen ikisinide okullarına götürüyo,sonra kendi evine gidiyo,saat 5 te ufağın okuluna gidip alıp ablamın evine götürüyo,orda ablam işten gelene kadar bekliyo çocukların başını,saat 7-8 gibi ablam geliyomuş,oda kendi evine gidiyo,
ya üzüldüğüm nokta hem kendini çok yoruyo bu yaşta(53yaşında),hemde sırf evini ihmal ediyo diye babamla araları acayip limoni kedi köpek gibiler kavgasız günleri geçmiyo,her gittiğimde babamla karşılaşcam diye korkuyorum o derece,ne zaman görsem annemden yana dert yanıyo bana bağırıyo,sanki benim çocuklarım yüzünden evini ihmal ediyobabamada kızıyorum bu yüzden,ablam tüm bunları bilmesine rağmen umurunda değil,vurdumduymaz,zaten 1 aydır nerdeyse görüşmüyoruz kavga ettiydik küstük,,,adım atmakta gelmiyo içimden ben haklıydım çünkü...
öylede canım bazen zoruma gidiyo,
Allah yardımcın olsun canım zor durum
keşke ablan biraz daha duyarlı olsa annen için çok zor bu yaşta bu kadar üstüne yük binmesi
onun içinde zor babanlada araları açılmış
çok zor be canım ablanıda bilmiyorum durumu nasıl ama
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım
canim uzuldum valla, yazik annende o yasta iyi dayaniyo, neden ablan cocuklari Sabah annene getirmiyoda annen gidiyo. hem boylece annen evini ihmal etmemis olur cocuklar oynarken oda evinin isine bakar. Yok valla benim annem gelmez evime ben gotururum ustelik babamin karisi kiymetlidir ezdirmez kimseye kendi evladina bilegitmicen dogurdugu gibi baksin der babam . bende annem yorulsun istemem zaten kendiside rahatsiz hele bu soguklarda hic gelemez.
ablanlada meseleninizi bilmiyorum ama bence genede ilk adimi sen at sevap alirsin kiz
oda evladi iste tugbis kiyamiyor besbeli ablana torunlara hepiniz yipraniyorsunuz ama istekonuyu anlamışsın zaten canım,tam üstüne bastın evet çok yüz veriyo bunu anneme defalarca söyledim,hatta ablam anneme karşı okadar kötü sözler ve hakaretler ediyoki bazen anlamıyorum annemi,o işteyken çocuklara annem bakıyo bide üstüne çocuklara bakıpta napıyosun sanki diyo,bi okula götürüp evde başlarında bekliyosun herkez yapar onu diyo,annem ablam ne derse desin halada onun dediklerini yapmaya devam ediyo,çarşısını annem görüyo çocukların okul ihtiyaçlarını görüyo,toplantılarına giriyo,ama ablamın gözünde annem hiçbişey yapmıyo oluyoannemin ne çıkarı var bu kızdan anlamıyorumki,hem bana ablan böyle böyle yaptı diye dert yanıyo ,ben ona sende yardımcı olma ozaman artık azcık ayak diret diyince bana kızıyo sen karışma diyo,bu kız yüzünden annemle çok aramız açıldı yarabbim sabır ver annemede banada babamada...
ben hatırlatayım,dinazor yutmuş balina gibiiii
ogün benimkine söyledimde bunu buraya yazdığımı kudurdu,alındı ama belli etmemeye çalıştı,ama sonradan anladımki gece geç saat oldu ve bana hala o lafı sana yutturcam bigün dedi zayıflamaya karar verdim dedi,görüceksin sen zayıflıycam işte dedi
demekki baya işe yaradı benim bu laf
ay hadi inşallah ogünleri bi görelim sana süpriz yapcam avusturyaya gelcem yanına
banane banane yemiycemHih hihh kandıracam seni hafta sonuna kadar artı ol
pastalarla börekler çöreklerle seni kandırcammmmmm
olamazsın kiiiiiiiiiiii 25.01.2014 'de 69.9 olacakmış hahhhhhh olamaz olamaz
sanada bir şarkı göndreiyim
fadimem hoş geldin
[video=youtube_share;JTBjMjvXAc4]http://youtu.be/JTBjMjvXAc4[/video]
desene bir 66 iyla üc kisi mutlu olacakay hadi goriyim seni suzim bir yozgatli olarak sana tam destek benden :129::129::129::129::129:
güzel canim ama bu menüye uyma sartiylakizlar demin baktim topik baya bi kalabalikti simdi kimsecikler kalmamis herkes oglen yemeginemi gitti
bugunki menumu paylasayim
Sabah : 1dilim su boregi
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : et sote + salata + yogurt + 2dilim ekmek
ara : yogurt + 1tane mandalina
aksam : mercimek corbasi + salata + yogurt
sagol canimkızlar kan şekeriniz düştüğü zaman küçük bir kase yoğurt üzerine tarçın döküp yeyin hem tok tutuyor hemde tatlı iştahını bastırıyor.sabah kahvaltısı içinde haşlanmış yumurta
harbiden yemedinmi kız,valla çok şeyi kaçırıyon sen yaa,sen gel bari burayada ben yedirem sanaaoda evladi iste tugbis kiyamiyor besbeli ablana torunlara hepiniz yipraniyorsunuz ama iste
haha dogru dinosor yuttuydun ballinayigel kiz tabii gelirken kelebek de getir ama halen yemedim kac sene gecti
banane banane yemiycembenim arkadas kocasina sanane sanane deyip durdu telefonda herzaman sanane olurmu aradada banane de dedim o geldi aklima
sarki icinde merci sekerim
desene bir 66 iyla üc kisi mutlu olacaksen esim yozgatli oldugunuz icin bende rakami gördügüm icin
güzel canim ama bu menüye uyma sartiylaaksam ekmek yeme baskada kacamak yapma su böregi var zaten menünde
sagol canimsabahlari haslanmis yumurta yiyen insan bütün gün fazla acikmiyormus bunu bende biryerde okumusdum
Uff ne diyeceğimi bilemedimki canım
her birimiz farklı farklı hayatlar yaşıyoruz
herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları acıları oluyor
gördüğüm kadarıyla annen evlatlarına çok bağlı biriymiş ölü öpülccek kadın
babanında biraz insaflı olması gerekirdi
belki ablan ozaman daha az hataya düşerdi
ne bileyim ya ya sende haklısın annen de bir taraftan haklı
kaynanan yakın değilmi canım
yok yemedim de unutmadim da tugbisharbiden yemedinmi kız,valla çok şeyi kaçırıyon sen yaa,sen gel bari burayada ben yedirem sanaa
onlar köyde yaşıyo canım yakın değiller,
ablamın kötü şansı belkide babamın yaptıkları yani çok boşladı,ilk evlendiğinde ablam 13.5 yaşındaydı inanabiliyomusun,b.ablama gelen talibini b. ablam istemeyince burdaki ablam ben evlenirim gitmesinler dedi,annemle babamda suç var vurup oturtsalardı sırf kızı ısrar ediyo diye tamam demeselerdi küçücük yaşta evlenmezdi,işte o evlilik onun sonraki yaptığı hataların başlangıç pimi olmuştu,ondan boşandı 2ciye imam nikahli gitti,1 hafta sonra geldi geri sonra bu sonki eşine kaçtı,ilk çocuğuna hamileliğinde nikah kıydı kaç yıl sonra işte,ama oda şanssızlk oldu boşandı,ya kadersiz işte bu kız,yapcak bişey yok kendi kendine yaptı naptıysa sanki kendisin suçu yok gibi ona buna saldırıyo suçlusunuz diye,,aslında iyi anlaşıyoruz çoğu zamanda ah bide şu çıkışları çok bilmişlikleri olmasa daha iyi olcak,annemle aramı açmasına sinir oluyorum derdim bu aslında,neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakak
ben bi yol bulup aramızı düzeltmeye çalışcam ablamla,adım atıcağı yok,yılbaşına küs girmeyem bütün yıl küs kalırız bide
gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirSelam kızlar
Herkez için güzel bir hafta diliyorum. Benim kızce yine hasta sabah mecburen okula götürdüm. Kendi sınıfına gitmedi benim yanıda kaldı çok halsizdi. Öğle eve gelip birşeyler yedirince birde şurup verdim biraz gözü açılır gibi oldu.Yarın yeni yıl için bütün aile bizde toplanaacak .Birşeyler hazırlayacağım. Minecim önerine ihtiyacım var canım. İnşallah kızım iyi olurda güzel bir aile gecesi geciririz. Aslıda yeni yıl falan kutladığımızdan değil,Maksat hep birlikte olmak.
Menüm
Sahur: 1 kk peynir,7,8 tane yeşil zeytin,domates,salataık,tere ,roka,maydonoz,1 dilim cavdar ekmeği,4-5 kaşık yağurt
İftar: Nohut yemeği 7,8 kaşık, salata,ayran,1 dilim cavdar ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?