70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kapışıyoruz artık bakalım hangimiz daha fazla vericek
seni geçiciiiimmmmmm
hiç cısım ve vukuatım yok şu saate kadar
kiraz sapımı aldım geldim

öyle canim sende öyle yapiyon demek ev almiyon komsu aliyon
konuyu tam bilmiyom tugbis ama ablana annen cok yüz vermis gibime geliyor allah korusun annen hasta olunca napcak ablan kadin o yasdan sonra biraz rahat etmek ister annene cok yük bindirmis
kapışıyoruz artık bakalım hangimiz daha fazla vericek
seni geçiciiiimmmmmm
hiç cısım ve vukuatım yok şu saate kadar
kiraz sapımı aldım geldim
benimde cisim yok birazdan molaya cikcam iyi fikir bi türk marketine gidip bende bulayim kiraz sapi
yarinki planimi bilsen yürüyerek ise gelmeyi planliyorum

konuyu tam bilmiyom tugbis ama ablana annen cok yüz vermis gibime geliyor allah korusun annen hasta olunca napcak ablan kadin o yasdan sonra biraz rahat etmek ister annene cok yük bindirmis
konuyu anlamışsın zaten canım,tam üstüne bastın evet çok yüz veriyo bunu anneme defalarca söyledim,hatta ablam anneme karşı okadar kötü sözler ve hakaretler ediyoki bazen anlamıyorum annemi,o işteyken çocuklara annem bakıyo bide üstüne çocuklara bakıpta napıyosun sanki diyo,bi okula götürüp evde başlarında bekliyosun herkez yapar onu diyo,annem ablam ne derse desin halada onun dediklerini yapmaya devam ediyo,çarşısını annem görüyo çocukların okul ihtiyaçlarını görüyo,toplantılarına giriyo,ama ablamın gözünde annem hiçbişey yapmıyo oluyoannemin ne çıkarı var bu kızdan anlamıyorumki,hem bana ablan böyle böyle yaptı diye dert yanıyo ,ben ona sende yardımcı olma ozaman artık azcık ayak diret diyince bana kızıyo sen karışma diyo,bu kız yüzünden annemle çok aramız açıldı yarabbim sabır ver annemede banada babamada...
ben pastayla kanacak kizmiyim tugbanin dedigi aklima geldi arkam filinta gibi öne bakinca balina yutmus neydin ya unuttum
ben hatırlatayım,dinazor yutmuş balina gibiiii
ogün benimkine söyledimde bunu buraya yazdığımı kudurdu,alındı ama belli etmemeye çalıştı,ama sonradan anladımki gece geç saat oldu ve bana hala o lafı sana yutturcam bigün dedi zayıflamaya karar verdim dedi,görüceksin sen zayıflıycam işte dedi
demekki baya işe yaradı benim bu laf

simcik karar verdim 25.01.2014 de 69.9 olacam 18.04 de 66 yozgati tuturacam

ay hadi inşallah ogünleri bi görelim sana süpriz yapcam avusturyaya gelcem yanına

ben pastayla kanacak kizmiyim tugbanin dedigi aklima geldi arkam filinta gibi öne bakinca balina yutmus neydin ya unuttum

simcik karar verdim 25.01.2014 de 69.9 olacam 18.04 de 66 yozgati tuturacam

ayyy fadimem gelmis
Hih hihh kandıracam seni hafta sonuna kadar artı ol
pastalarla börekler çöreklerle seni kandırcammmmmm
olamazsın kiiiiiiiiiiii 25.01.2014 'de 69.9 olacakmış hahhhhhh olamaz olamaz
sanada bir şarkı göndreiyim
fadimem hoş geldin
[video=youtube_share;JTBjMjvXAc4]http://youtu.be/JTBjMjvXAc4[/video]

Allah yardımcın olsun canım zor durum
keşke ablan biraz daha duyarlı olsa annen için çok zor bu yaşta bu kadar üstüne yük binmesi
onun içinde zor babanlada araları açılmış
çok zor be canım ablanıda bilmiyorum durumu nasıl ama
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım

canim uzuldum valla, yazik annende o yasta iyi dayaniyo, neden ablan cocuklari Sabah annene getirmiyoda annen gidiyo. hem boylece annen evini ihmal etmemis olur cocuklar oynarken oda evinin isine bakar. Yok valla benim annem gelmez evime ben gotururum ustelik babamin karisi kiymetlidir ezdirmez kimseye kendi evladina bile gitmicen dogurdugu gibi baksin der babam . bende annem yorulsun istemem zaten kendiside rahatsiz hele bu soguklarda hic gelemez.
ablanlada meseleninizi bilmiyorum ama bence genede ilk adimi sen at sevap alirsin kiz

kizlar demin baktim topik baya bi kalabalikti simdi kimsecikler kalmamis herkes oglen yemeginemi gitti

bugunki menumu paylasayim

Sabah : 1dilim su boregi
ara : yesil cay + 10tane findik
oglen : et sote + salata + yogurt + 2dilim ekmek
ara : yogurt + 1tane mandalina
aksam : mercimek corbasi + salata + yogurt

kızlar kan şekeriniz düştüğü zaman küçük bir kase yoğurt üzerine tarçın döküp yeyin hem tok tutuyor hemde tatlı iştahını bastırıyor.sabah kahvaltısı içinde haşlanmış yumurta

olması gereken o canım,bende çalışırken götürüp getirirdim,en iyi öyle oluyodu,şimdi çalışmak istiyorum çocuklara bakarmısın diyincede ablanın çocukları nolcak diyo,,ablamda kızıyo sen çalışırsan baktırcek başka birini bul diyo,
annem benimkilere bakıyo diyo

neskuik

ablam 4yıl önce boşandı eşinden tek başına çocuklarıyla yaşıyo,annem belkide oyüzden bukadar alttan alıyo ama kendine ve yuvasına yazık ediyo,hayırlısı herşeyin artık ben karışmıyorum...
babamla araları 2001den beri açık,bunun sebebide ablam,konuştuğu bi adam vardı istemeye gelmişlerdi,geldikleri gün imam nikahı kıydı oğlanın babası,ve ogün alıp götürmek istediler ablamı,, babamda razı geldi götürün dedi,annem ağladı sızladı gitme kızım olmaz böyle resmi nikah yok düğün yok gitme diye yalvardı ablam gidicem karışma dedi ve çıkarken elini öptürmedi annem ablama,babamda bunun üzerine anneme,niye böyle yaptın kızını vermicende kendinmi varcan diyip tokat attı anneme,ogün bugün aynı evde iki yabancı gibi yaşıyolar,babam ne yaptıysa affettiremedi kendini,ogünlerde daha çocuktuk erkek kardeşimle ben,annem kendini öldürmek istedi terketti evi gecenin yarısı biz ağlayarak peşinden gittik ona bizi bırakmamasını biz onsuz napıcamızı söyledik bizim için vazgeçti,döndü eve,halada der siz olmasaydınız ogün kendimi atıcaktım köprüden aşağı diye
daha ne diyim bençok dolmuşum bu konuda yaa

Son düzenleme:
oda evladi iste tugbis kiyamiyor besbeli ablana torunlara hepiniz yipraniyorsunuz ama iste
haha dogru dinosor yuttuydun ballinayi gel kiz tabii gelirken kelebek de getir ama halen yemedim kac sene gecti
banane banane yemiycem benim arkadas kocasina sanane sanane deyip durdu telefonda herzaman sanane olurmu aradada banane de dedim o geldi aklima
sarki icinde merci sekerim
ay hadi goriyim seni suzim bir yozgatli olarak sana tam destek benden :129::129::129::129::129:
desene bir 66 iyla üc kisi mutlu olacak sen esim yozgatli oldugunuz icin bende rakami gördügüm icin
güzel canim ama bu menüye uyma sartiyla aksam ekmek yeme baskada kacamak yapma su böregi var zaten menünde
sagol canim sabahlari haslanmis yumurta yiyen insan bütün gün fazla acikmiyormus bunu bende biryerde okumusdum

Uff ne diyeceğimi bilemedimki canım
her birimiz farklı farklı hayatlar yaşıyoruz
herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları acıları oluyor
gördüğüm kadarıyla annen evlatlarına çok bağlı biriymiş ölü öpülccek kadın
babanında biraz insaflı olması gerekirdi
belki ablan ozaman daha az hataya düşerdi
ne bileyim ya ya sende haklısın annen de bir taraftan haklı
kaynanan yakın değilmi canım

moladan geldim sistim iyice yediklerimi yazayim

sabah: 2 dilim sürme peyniri 3 dilim salam
ara: cilekli bar 1 tanesinde 85 kcal varmis
ara: yarim salatalik yagsiz yogurt ile
öglen:1 tane snitzel ve 1 portion patates salatasi

harbiden yemedinmi kız,valla çok şeyi kaçırıyon sen yaa,sen gel bari burayada ben yedirem sanaa

onlar köyde yaşıyo canım yakın değiller,
ablamın kötü şansı belkide babamın yaptıkları yani çok boşladı,ilk evlendiğinde ablam 13.5 yaşındaydı inanabiliyomusun,b.ablama gelen talibini b. ablam istemeyince burdaki ablam ben evlenirim gitmesinler dedi,annemle babamda suç var vurup oturtsalardı sırf kızı ısrar ediyo diye tamam demeselerdi küçücük yaşta evlenmezdi,işte o evlilik onun sonraki yaptığı hataların başlangıç pimi olmuştu,ondan boşandı 2ciye imam nikahli gitti,1 hafta sonra geldi geri sonra bu sonki eşine kaçtı,ilk çocuğuna hamileliğinde nikah kıydı kaç yıl sonra işte,ama oda şanssızlk oldu boşandı,ya kadersiz işte bu kız,yapcak bişey yok kendi kendine yaptı naptıysa sanki kendisin suçu yok gibi ona buna saldırıyo suçlusunuz diye,,aslında iyi anlaşıyoruz çoğu zamanda ah bide şu çıkışları çok bilmişlikleri olmasa daha iyi olcak,annemle aramı açmasına sinir oluyorum derdim bu aslında,neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakak

ben bi yol bulup aramızı düzeltmeye çalışcam ablamla,adım atıcağı yok,yılbaşına küs girmeyem bütün yıl küs kalırız bide

Selam kızlar
Herkez için güzel bir hafta diliyorum. Benim kızce yine hasta sabah mecburen okula götürdüm. Kendi sınıfına gitmedi benim yanıda kaldı çok halsizdi. Öğle eve gelip birşeyler yedirince birde şurup verdim biraz gözü açılır gibi oldu.Yarın yeni yıl için bütün aile bizde toplanaacak .Birşeyler hazırlayacağım. Minecim önerine ihtiyacım var canım. İnşallah kızım iyi olurda güzel bir aile gecesi geciririz. Aslıda yeni yıl falan kutladığımızdan değil,Maksat hep birlikte olmak.
Menüm
Sahur: 1 kk peynir,7,8 tane yeşil zeytin,domates,salataık,tere ,roka,maydonoz,1 dilim cavdar ekmeği,4-5 kaşık yağurt
İftar: Nohut yemeği 7,8 kaşık, salata,ayran,1 dilim cavdar ekmeği

yok yemedim de unutmadim da tugbis
gecmis olsun canim insallah cabuk atlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…