70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin kizlar
mektupuma baslamadan önce diye basliyormussum
bugün yilbasi kutlamasak da ailelerimizle bir arada olmak güzel oluyor size iyi yillar dilerim saglikli mutlu kalin hersey gönlünüzce olsun

ballikaymagim sanada yazdim ama posta kutun doluymus arkadasim iyiki seni tanimis insallah yeni yillda görüsebiliriz yine

kizlar bende dün cok düsündüm ve bir süre ara vermeye karar aldim zaten dogru dürüst kilo veremiyorum yogunum annem izine gidecek ev is es cocuk vs tabii iki arkadasimin tartismasi da üzdü beni bu kararimda etkin oldu ben cok etkileniyorum böyle durumlarda o yüzden biraz toparlayayim kendimi

belli mi olur belki 69 kiloya düsmüs olarak dönerim geri

kendinize iyi bakin

günaydın herkese
bu hafta içinde yılbaşı var diye düzensiz beslendim,cozuttum
bu akşam da izin verdim cozutucammnm
o yüzden menü paylaşmıcam

Ben de aynı şeyi yaptım ama paylaşıcam menümü, yoksa daha çok yeriz..:26: Sen de paylaş bence :)))

Noluyo yaa herkes gidiyo :26:

Dünkü utanç verici menümü paylaşıyorum:

Sabah
1 kk peynir
1 zeytin
1 dilim tb ekmeği
2 tk reçel
1 çatal acı sos ve yoğurt

Ara yok:/

Öğle
1 kase tarhana çorbası
1 hindi but (fırında)
2-3 kaşık iç pilav
1 kase salata

Ara
2in1 nescafe
2 tane minik Kazak çikolatası:) Bitter gibi bişey:)

Akşam
(Mutfakta usta vardı, dışardan söylemek zorunda kaldık:/)
1 lahmacun
1 içli köfte, tabiki kızarmış :)

Ara
Kabak tatlısı :26:

Gece yatmadan bir de yeşil çay içtim, yaptığım en sağlıklı şeyi yazmamışım

suzim cok uzuldum ya ara vericek olmana ne guzel eglenerek kilo veriyoduk burda, arkadaslarin tartismalari cidden hic hos olmadi sana katiliyorum ama genede ara vericek olmana uzuldum. Tabi bu senin kararin bize saygi duymak duser kendine iyi bak bu donemde fazla kacirma seni yeniden aramizda gormek isteriz insallah kilo vermis olarak geri donersin kendine iyi bak sanada iyi seneler umarim 2014 hepimize saglik mutluluk getirir bana gore herseyin basi saglik gerisi zaten olur opuyorum

canim Allah yardimcin olsun dedigin gibi pek bi tempolu hayatin varmis bu tempoyla verirsin herhalde

herkese gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bu 2013'un son gununde, yarin 2014 herkese saglik mutluluk dolu bi 2014 diliyorum

ben bu Sabah tartildim kizlar ve cok mutluyum 71.4 u gosterdi tarti bana bu demektirki cuma'dan beri 1.1 kg vermisim cok sevindim bu aksam ins fazla kacirmam zaten biz yilbasi kutlamiyoruz bugun cocuklarin okulu ve kresi yok annem bakiyor esimde gec gelicekmis yani 2014e kocamla beraber giremicem o yuzden cok uzgunum bende muhtemelen ailemle geciricem yilbasini hic bi hazirlik yapmadik zaten ama genede kuruyemis tatli falan fazla kacirmamaya dikkat edicem.

sende kendine iyi bak canim iyi seneler tesekkür ederim güzel yazin icin kisa süre tanismis olsakda güzel zaman gecirdigimizi düsünüyorum dedigin gibi allah bize önce saglik versin ailemize sevdiklerimize gerisi birsekil hal olur
bende öptüm canim

canim sendemi ara verme karari aldin, uffff herkes ara veriyor
sende kib canim umarim en kisa zamanda geri donersin bu ara verdigin donemdede fazla kacirmamaya dikkat et kilo almadan geri gel, sanada iyi seneler canim 2014 sanada saglik mutluluk getirsin

valla o kizi kutlamak gerekir 1 ayda 58cm cok cok guzel
bende gecen sene 4 ay boyunca gitmistim spora ilk 3 ay boyunca her ay sadece 10-12 cm arasi sikilasmistim ve bizim hocamiz 20ye kadar isterseniz yapabilirsiniz falan demisti ama 58 cm incelmek 1 ayda cok guzel

Suzicimm eline sağlık canım...
adia arkadaşım seni de tebrik ederim..

Hepinize bol kilo vermeli yıllar diliyorum canlarımmm..
Yeni yılda bol bol kilo verelim incecik hatunlar olalım inşallah...

Herkesin yeni yılı kutlu mutlu umutlu olsun.....

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
persembe gununden beri deli gibi yıyorum, misafir , misafir ustune..... neyse ki almamısım.hala cuma gunki kilomdayım. dikkat edersem birkac yuz gram veririm herhalde. bu gece de evdeyiz zaten,cekirdek aile olarak takılıcaz.

Son düzenleme:
günaydın herkese
bu hafta içinde yılbaşı var diye düzensiz beslendim,cozuttum
bu akşam da izin verdim cozutucammnm
o yüzden menü paylaşmıcam
bende akşam nasıl olsa çok yiyeceğim için dengeli yemeye karar verdim akşam saldırırız
balkaymağın işleri yoğun
sen neden ara veriyorsun? bizim tartışmamızın senle bir alakası yoktu ki
oldu bitti kapandı buraya taşınmaması gerekiyordu
ben kendimi suçlu hissettim şimdi benim yüzümden gitmeni istemem
ben 3 ayda 15 cm sıkılaştım
onun sıkı değilmiş herhalde avantajlı çabuk incelir dedi hoca

selam kızlar nabersiniz?
akşam yememek gerçekten etkili
dün akşam az yedim sabah eksi gördüm
ama cumaya kalırmı bilmem

ben 6 haftada 10 kilo vermistim,her gun de spor yaptım ama incele incele 10 cm inceldim.

Son düzenleme:
kızlarr ben geldim :18::18:
nasılsınız demeye utanıyorummm hiç girmedim
ben rejim yapmıyorum ama dikkat ediyorum 65 kiloya düştüm sadece okadar
baya zayıflazanla var cuma günü bildirimlerinizi okudum tebrik ederim

hedefım 6o :)eklersenız sevınırım
2 yumurta yıyordum ılkbastann sonra ıgrendımm bıre dusurdummm degısık onerılerınız varsa kahvaltı ıcın beklıyorumm

bugun cnm kkahvaltı ıstemedı nesfıt yedımm az oncedee peynırlı makarna yedımm 5 yemek kasıgı bır kase yogurt aksam yılbası kofte fırın patates varr cok kacırmam ınss kg bıldırımı nezaman yapılıyorr

menumu paylasayim

Sabah :
1 kk surulebilir cevizli peynir + maydonoz + tomates + 2dilim ekmek
ara :
yesil cay + 10 tane findik
oglen :
et sote azicikti yanina 3 yk yesil fasulye yemegide koydum + salata + yogurt + 2dilim ekmek
ara :
3tane diyet biscuit ( 89 kalori)
aksama bilmiyorum kizlar annemde olucam ins cok cozutmam Sabah gecen cumaya bakarak baya bi --- gormustum tekrardan verdigimi almak istemiyorum

suzim , baliim, neskuik hepinize gule gule, ama uzatmadan gelin, burada nese olmayinca gelmek de zorlasiyor, hepinizi optum

kizlar, arkadaslar hepinize mutlu yillar olsunn

menu yok cozutttum. kendime yeni yil hediyesi olarak digital baskul aldim :-D yarin hersey yeniden baslayacak :-D gidenler cabuk gelin lutfen kilo vermekten vazgecmek uzereyim bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…