70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu? haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?

günaydın kızlar
şuan kimsecikelr yok ama gelen olur elbet
bu hafta listeyi kim yapıyordu kızlar?
geçen hafta hasret sonuncuydu listeyi o yapıcak
Selam kızlarr,
Hepinize mutlu yıllar diliyorum

Bence bu hafta liste yapmayalım, hepimiz artıyız sanırım:26:

ne demek liste yapmayalım verenler nolucakkkkben gibi meselaaa

yeni gelenler hoşgeldiniz,,

ben yılbaşı gecesi çozuttummu çozuttum
akşam yemeğinde pilavda yedim hindimide yedim,nohut yemeği,pilaki,yayla çorbası gibi bişeyde vardı ondan baya yedim,pilavla etten acayip yedim,,
yemek sonrası saat 22 gibi,çerezler pastalar kekler kurabiyeler havada uçuştu resmen,epeyce çekirdek çitledim,kek yedim 3 dilin kola içtim,bikaç kuruyemişlerden aldım,yedimde yedim yani,,sonra gece 12.30gibi bi geldik,ben hemen üstümü çıkarıp tartıldım bide ne göreyim,60.5
işin garibi sabahında tartıldığımda bile 60.7 çıkmıştım,onca yediğim şeyden sonra nasıl akşam 200gr ekside çıktım şok oldum havalara uçtum eşimi öptüm öptüm ,dedim çok mutluyum yeni yıl hediyemi aldım tartıdan oleeeyyy:124::124:

öyle işte gerçi sonraki sabah yani dün 60.1 çıktım,, ben daha çok gider sabaha kadar diyodum ama neyseee

yarın cuma bakalım nolcak

o kadar yemene ragmen hic almamissin bence
ben 31/12 sabahi tartildim 71.4 gordum valla cok ssevinmistim cumadan saliya 1.1 kg vermis oluyodum.
tabi yilbasi aksamini annemde gecirdim hic hazirlik yapmamisti kadin zaten benim 2 cocuga bakti aksama kadar ama gene tavuktu pilavdi corbaydi derken ardindan bende hazir pasta falan almistim 1 bardak oragina ictim
1 ocakta tartilamadim korkudan ustelik dikkat te ettim ydiklerime
bu Sabah tartildim 71.9 hemde tuvalete ciktiktan sonra cok moralim bozuldu coook insan hemen bu kadar alirmi yawwww

kızlar bugün çocuklar istedi diye kurabiye yaptım tam buğday unu kullandım diğerine göre daha az zararlıdır
çok güzel olmuş ağızda dağılıyo,ilk defa yakmadan fırından çıkarttım kurabiyeleri
devamlı yanıyodu alttaları azcık fazla kalıyo diye,çoğu çöpe giderdi ama bugünkünde hiç yanık yoktu mutlu oldum çabam boşa gitmedi

Eki Görüntüle 916827 Eki Görüntüle 916830 Eki Görüntüle 916832

Eki Görüntüle 916829 Eki Görüntüle 916831

Eki Görüntüle 916833 Eki Görüntüle 916828

akşam yemeği yemiycem dedi eşim bende az önce çay eşliğinde bunu yedim sadece
eşim geldi şimdi bikaçtanede şimdi yerim,akşam yemeği yerine

Eki Görüntüle 916834

slm kızlar bugün saat 9:00
k fleks
saat 13:00
1 tane lahmacunn ayran
saat 14:00
bir nescafe
saat 16:34
1 kaşık fasulye yemeği salata 1 tab-ne küçük kepek ekmeği
kaçamaklarım küçük küp şeklinde çikolatalı goflet
bu kadan gızlaa yarın görüşürüz :*
çayolarakta daha sonra ada çayı içicimm

afiyet olsun canim cok guzel olmuslar

neyseki kacamaklarin kucukmus

Kizlar yilbasinda yedim yedim yedim durmak bilmedim vallaaa ((

Bugun biraz toparlamaya calistim ama ne kafar ne oldu bilmiyorum yarin kesin artilardayim

Gorusuruz artik yarin kendine iyi bakin aksam yemegini cok kacirmmayin malum yarin tarti günü :)))

bende menumu paylasayim cikicam kizlar
unutmusum oglen yazmayi menumu
Sabah : azicik ekmegin icine surulebilir peynir surdum maydonoz bu kadar gec kalmistim ise
ara : 20 tane findik + yesil cay Sabah dogru duzgun kahvalti yapmayinca cok aciktim goturdum valla findiklari
oglen : 2 tane suda haslanmis icli kofte + salata + yogurt
ara : 3 tane diyet biscuit
ara : mandalina
ara : yogurt
aksam : salata + mercimek corbasi + yogurt

hadi yarin gorusuruz kizlar

sağol canım yappabildim. Artık benımde bır cızelgem var...

canım hosgeldin aramıza...faydası olmaz mı hıc olur tabı. baskulde kılo kaybı gormesen bıle sıkılasırsın.. süreklı yaparsan faydasını görürüsün inş. ödem atmak ıcın en buyuk tavsıyem SU SU SU....diyet yapamasan bıle abur cuburu kessen akşamları karbonhıdrat alımını azaltsan yıne etkısı olur canım...

hakkında hayırlısı artık...

kızlar ben de menümü yazayım
kahvaltıda; 2 portakal,1 bardak süt
ara;4 badem
akşam;2 kase mercimek çorbası
bugün hiç spor yapamadım,öyle bir hamlamışım ki odadan odaya yürüyemiyorum o derece
kızlar size tavsiyem benim gibi birden spor yapmayın,azar azar arttırmak lazım.
bir de ben aranıza yeni katıldığım için liste falan bilmiyorum:26: cuma günü kilomuzu çizelgeye yazmamız mı gerekiyor?
bir de yarışma mı var gruplar arasında o nasıl oluyor,hiç bilmiyorum:26::26::26:

bakiyorumda topikte kimsecikler yok malum herkes yeni yil yorgunu yada ciss lari lopur lopur goturduklerinden dolayi gelemiyolar

Aynen öylee, ben mesela arada bakıp çıkıyorum hemen

ne demek liste yapmayalım verenler nolucakkkkben gibi meselaaa

Sen yine mi kilo verdin yaaa maşallaahh :))) Yapalım tabi takıldım sadece :26:

Canım bu nasıl bir menü? Çok az ve düzensiz bence. Sabah normal kahvaltı yapsan, portakalı arada yesen bi de öğle yemeği yesen daha iyi olmaz mı??

Kızlar ben geçen sene diyetisyene gitmiştim, aralar için bana 10 badem/fındık ya da 4 ceviz + 1 meyve veriyodu mesela.
Görüyorum ki aralarda 2,3 badem yiyen arkadaşlar var, bunu artırabilirsiniz

bugunku menum

sabah kalkınca 1 çay kaşığı çekilmiş çörekotu bir fincan form çayı
yarım saat sonra kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
bırer domates ve salatalık.
5 adet zeytın
biraz peynır
bır tutam maydonoz
bir fincan yeşil çay
bir dilim tam tahıllı ekmek

ara öğün: 1 yeşil elma
bir bardak kahve

akşam :4 adet çiğ köfte
bir dolu kase tavuk corbası
2 bardak ayran
yarım dılım tam tahıllı ekmek

Merhaba kk'nın en tatlı hatunları
Fazla giremiyorum bu yüzden fazla yazamıyorum ama burayı takip etmeye çalışıyorum
bugün tartıldım 71.9 çıktım annem 64 kilo ol en fazla 60 a inme diyor iskelet gibi kalır mısım ama ben 60 olmak istiyorum balık etliyim yakışmaz mı bana 60 kilo :26:

yanı biraz boy ıle de alakalalı kılonun nasıl durdugu.boyun kaç kı canım?

bilmiyorum canim kim yapiyordu listeyi, gecen haftaki listeye bakalim sonuncu kim olduysa gecen hafta onun yapmasi lazim ama bakalim
hasretmiş canım
evet canım aynı gün doğmuşlar sende tüyo alablirim aslında bu konuda

kızlar niye gidiyorsunuz kilo veremiyosunuz diye kaçıyosunuz biliyorum ben kandırıkçılar sizi küstüm size ben
allah kolaylık versin ozaman
şaka biyana ne desem bilemedim var mı tuhaf huyları :26:
haftaya girersin ancak canım
bende çok cozutmadım ağzımdaki yaralardan ne yiyebildim ne de içebildim
ok
maşallah iyisin

boyuna bağlı yakışıp yakışmayacağı

kızlar bu hafta bildirimler hasretttt arkadaşımıza yapılacak
rahatsız olduğu için gelemedi

bildirimleri biliyoruz fakat daha bilmeyenler için hatırlatma yapayım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden:
toplamda giden:
hedef:

lütfen eksiksiz bir şekilde dolduralım ve hasret arkadaşımıza mesaj atalım

ilk defa bildirimlerde bulunacak olanlar ise

başlangıç:
hedef:

yazsınlar...

lütfen kızlar bildirim yapmaya çalışalım
çok fire verdik toparlanmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…