geçen hafta hasret sonuncuydu listeyi o yapıcakgünaydın kızlar
şuan kimsecikelr yok ama gelen olur elbet
bu hafta listeyi kim yapıyordu kızlar?
Selam kızlarr,
Hepinize mutlu yıllar diliyorum
Bence bu hafta liste yapmayalım, hepimiz artıyız sanırım:26:
yeni gelenler hoşgeldiniz,,
ben yılbaşı gecesi çozuttummu çozuttum
akşam yemeğinde pilavda yedim hindimide yedim,nohut yemeği,pilaki,yayla çorbası gibi bişeyde vardı ondan baya yedim,pilavla etten acayip yedim,,
yemek sonrası saat 22 gibi,çerezler pastalar kekler kurabiyeler havada uçuştu resmen,epeyce çekirdek çitledim,kek yedim 3 dilin kola içtim,bikaç kuruyemişlerden aldım,yedimde yedim yani,,sonra gece 12.30gibi bi geldik,ben hemen üstümü çıkarıp tartıldım bide ne göreyim,60.5
işin garibi sabahında tartıldığımda bile 60.7 çıkmıştım,onca yediğim şeyden sonra nasıl akşam 200gr ekside çıktım şok oldum havalara uçtum eşimi öptüm öptüm ,dedim çok mutluyum yeni yıl hediyemi aldım tartıdan oleeeyyy:124::124:
öyle işte gerçi sonraki sabah yani dün 60.1 çıktım,, ben daha çok gider sabaha kadar diyodum ama neyseee
yarın cuma bakalım nolcak
kızlar bugün çocuklar istedi diye kurabiye yaptımtam buğday unu kullandım diğerine göre daha az zararlıdır
çok güzel olmuş ağızda dağılıyo,ilk defa yakmadan fırından çıkarttım kurabiyeleri
devamlı yanıyodu alttaları azcık fazla kalıyo diye,çoğu çöpe giderdi ama bugünkünde hiç yanık yoktu mutlu oldum çabam boşa gitmedi
Eki Görüntüle 916827 Eki Görüntüle 916830 Eki Görüntüle 916832
Eki Görüntüle 916829 Eki Görüntüle 916831
Eki Görüntüle 916833 Eki Görüntüle 916828
akşam yemeği yemiycem dedi eşim bende az önce çay eşliğinde bunu yedim sadece
eşim geldi şimdi bikaçtanede şimdi yerim,akşam yemeği yerine
Eki Görüntüle 916834
slm kızlar bugün saat 9:00
k fleks
saat 13:00
1 tane lahmacunn ayran
saat 14:00
bir nescafe
saat 16:34
1 kaşık fasulye yemeği salata 1 tab-ne küçük kepek ekmeği
kaçamaklarım küçük küp şeklinde çikolatalı goflet
bu kadan gızlaa yarın görüşürüz :*
çayolarakta daha sonra ada çayı içicimm
bilmiyorum canim kim yapiyordu listeyi, gecen haftaki listeye bakalim sonuncu kim olduysa gecen hafta onun yapmasi lazim ama bakalim
canim kullanici kontrol paneli var tam yukarda isteminin yazdigi yerin sag tarafinda oraya girip profilimi duzenle kismina giriyosun " cizelge " yazan kisma kopyaliyosun bilmem anlatabildimmi
ahh olmaz kizlar +dada olsak yapalim
kızlar merhaba beımde ıdeal kılom ıcın 10 kılo vermem lazım :) 3 gun once eliptık kullanmaya basladım hergun duzenlı olarak 2 set seklınde yarım saat kullanıyorum ama malesef dıyet uygulayamıyorum sadece hayatıma hergun 1 saatlık spor ekledım sızce faydası olur mu? haa birde fazla ödem atmak için tavsiyeniz var mı ?
bakiyorumda topikte kimsecikler yok malum herkes yeni yil yorgunu yada ciss lari lopur lopur goturduklerinden dolayi gelemiyolar
geçen hafta hasret sonuncuydu listeyi o yapıcak
ne demek liste yapmayalım verenler nolucakkkk ben gibi meselaaa
kızlar ben de menümü yazayım
kahvaltıda; 2 portakal,1 bardak süt
ara;4 badem
akşam;2 kase mercimek çorbası
bugün hiç spor yapamadım,öyle bir hamlamışım kiodadan odaya yürüyemiyorum o derece
kızlar size tavsiyem benim gibi birden spor yapmayın,azar azar arttırmak lazım.
bir de ben aranıza yeni katıldığım için liste falan bilmiyorum:26: cuma günü kilomuzu çizelgeye yazmamız mı gerekiyor?
bir de yarışma mı var gruplar arasında o nasıl oluyor,hiç bilmiyorum:26::26::26:
Merhaba kk'nın en tatlı hatunları
Fazla giremiyorum bu yüzden fazla yazamıyorum ama burayı takip etmeye çalışıyorum
bugün tartıldım 71.9 çıktımannem 64 kilo ol en fazla 60 a inme diyor iskelet gibi kalır mısım ama ben 60 olmak istiyorum balık etliyim yakışmaz mı bana 60 kilo :26:
hasretmiş canımbilmiyorum canim kim yapiyordu listeyi, gecen haftaki listeye bakalim sonuncu kim olduysa gecen hafta onun yapmasi lazim ama bakalim
allah kolaylık versin ozamanevet canım aynı gün doğmuşlar sende tüyo alablirim aslında bu konuda
kızlar niye gidiyorsunuz kilo veremiyosunuz diye kaçıyosunuz biliyorum ben kandırıkçılar sizi küstüm size ben
haftaya girersin ancak canımselam kızlar yılbaşında hiç dozutmadım hastalık yüzünden sıvı tüketiyorum sürekli hiç bişey tat vermiyor bana ve inşallah yarın sabah faydasını görürüm bunun artık listeye gireyim istiyorum bende çok uzun ara verdim motive olmak istiyorum ama nasıl gircem geçen hafta hiç tartılmadım ben :26:
okgeçen hafta hasret sonuncuydu listeyi o yapıcak
maşallah iyisinyeni gelenler hoşgeldiniz,,
ben yılbaşı gecesi çozuttummu çozuttum
akşam yemeğinde pilavda yedim hindimide yedim,nohut yemeği,pilaki,yayla çorbası gibi bişeyde vardı ondan baya yedim,pilavla etten acayip yedim,,
yemek sonrası saat 22 gibi,çerezler pastalar kekler kurabiyeler havada uçuştu resmen,epeyce çekirdek çitledim,kek yedim 3 dilin kola içtim,bikaç kuruyemişlerden aldım,yedimde yedim yani,,sonra gece 12.30gibi bi geldik,ben hemen üstümü çıkarıp tartıldım bide ne göreyim,60.5
işin garibi sabahında tartıldığımda bile 60.7 çıkmıştım,onca yediğim şeyden sonra nasıl akşam 200gr ekside çıktım şok oldum havalara uçtum eşimi öptüm öptüm ,dedim çok mutluyum yeni yıl hediyemi aldım tartıdan oleeeyyy:124::124:
öyle işte gerçi sonraki sabah yani dün 60.1 çıktım,, ben daha çok gider sabaha kadar diyodum ama neyseee
yarın cuma bakalım nolcak
boyuna bağlı yakışıp yakışmayacağıMerhaba kk'nın en tatlı hatunları
Fazla giremiyorum bu yüzden fazla yazamıyorum ama burayı takip etmeye çalışıyorum
bugün tartıldım 71.9 çıktımannem 64 kilo ol en fazla 60 a inme diyor iskelet gibi kalır mısım ama ben 60 olmak istiyorum balık etliyim yakışmaz mı bana 60 kilo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?