sağol bebeğimde bildirimler bu gece yarısına kadar olsun,çünkü bugün tartılamayanlar yarın sabah tartılırsa sonra bildirim yapılırsa haksizlık olur,,tamamm
herkez bugünkü kilosunu anatkh018 arkadaşımıza özel mjla bildirsin,,
eskiler
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden /gelen
toplamda giden
hedef
yazıcak
ilk bildirimi olanlarda
ilk bildiririmim'' yazıp
başlangıç
hedef
yazarak göndersinler
teşekkür ederimherkez eksilerde olur umarım bu hafta hadi bakalım
kızlaaarrr bildirimler banaaa msj atılsınnn
tamam canımm bekliyorum daha 3 kişi yolladı zatenCanimm pc den.girdiğimde özel.mesajpa yollarim şimdi.telden girdiğim için yollayamiyorum
kolay gelsin canımcanım bu hafta nöbetçiyim işyerinde de çok uğrayamıyorum
dün bunu alıntılamamaışmıydım yaaaMinecim artımıyım eksi miyim bilmiyorum ama iddamız devam edior bak ona göre bugün yemeden yatarsan beni geçme ihtimalin çok yüksek
çok sağol canım iyileşmiş gibiydi şimdi yine burnu akıyor gözü sulanıyor dedi annemSanada selam minecim. Tartı günü geldi. Ama sabaha kadar bir mucize olamsa ben+
Bu arada kızın hastalmış geçmiş olsun.
Şimdi nasılsınız
benimde dikkatimi çekmişti müstakbel sözü ama belki bilmiyordur diye düşündümkız öyle lafın gelişi müstakbel denirmi,şok oldum,bide bi rahat söylemişsin ya ona daha çok aha böyle oldumdu
neyse canım allah bağışlasın bebişini,müstakbel eşinede saygılar
hasta olmasaydım yaparım diyecektim ama kader yapacakmış sağolsunkızlar listeyi yapıcak gönüllü aranıyoooo varmı aranızda öyle birisiiiii
geçen haftaki listeyi hazırlarken tek başına olamadığım gibi bir türlü kafamı toplayamamıştım
çocuklardan ötürü,,bu haftada aynısı olucak biliyorum,,gün içinde pc'yi yalvar yakar alıyorum ellerinden ,azcık oturup kalkcam diye,öyle lunca başımda bekliyolar devamlı bende kafa
veremiyorum,,oyüzden bi zahmet listeyi bilen başka biri bu hafta yapabilirmi,,sonra her hafta yeni
bir gönüllü buluruz,nedersiniz??
anlaştık şekerimgeçen haftanın sonuncusu olarak ben yapim bu hafta ama bana msj atmanız lazım kızlarrr sayfa sayfa bakıpta kaçırırsam diye küsersiniz en iyisi msj atın bildirimleri yarın 12ye kadar anlaştık mııı??? ilk defa yapcam bu arada
vuuhuuuuuu süperbaşlangıç: 69.70
geçen hafta:68.40
bu hafta:67.2
giden:1200gr
toplamda giden:2.5 kg
hedef:60
kolay gelsin canım
dün bunu alıntılamamaışmıydım yaaa
yemek yemedim kuzum ama mısır yedim 2 tabak hemde
çok sağol canım iyileşmiş gibiydi şimdi yine burnu akıyor gözü sulanıyor dedi annem
bende okuldayım aynı o durumdayım
benimde dikkatimi çekmişti müstakbel sözü ama belki bilmiyordur diye düşündüm
hasta olmasaydım yaparım diyecektim ama kader yapacakmış sağolsun
anlaştık şekerim
vuuhuuuuuu süper
buluşmak üzereymişiz az daha vereymişsin
baslangıc :71 kg
gecen hafta :72.2
bu hafta :72.7
gelen kg :0.5 kg
hedef :59 :26::26::26:
listeyi ne zaman müsait olursan yaparsın canım sorun değilbugün tartılsınlanlar canım topiğe gelemeyenler için diyorum onu ama ben yarın işe geldiğimde öğle aramda kafam sakinken yapcam haberiniz olsuneksideyim ya içim içeme sığmıyorrr yapayım bildirim bende kandime
tebriklermesajda attım ama herkes görsün burayada yazayım
başlangıç:73
geçen hafta:70.6
bu hafta:69.9
giden:-700
toplamda giden:3100
waaaoooowww iki kat tebriklerrbaşlangıç: 69.70
geçen hafta:68.40
bu hafta:67.2
giden:1200gr
toplamda giden:2.5 kg
100grmda olsa yinede eksidesin canım iyi bence,,bu arada giden yazmalıydın gelen 100gr yazmışsınselam fıtırıklarrr
sınav iş kurs ev derken bu hafta sizi pek ihmal ettimgerçi 100 gr vererek cezamı çekmiş oldum çok üzgünüm yaaa
Kilo Bildirimim;
Başlangıç 74,8
Geçen hafta 72,7
Bu hafta 72,6
Gelen 100gr
Toplam giden 2200
malesef herkezin görünmüüyoookızlar sadece benim mi yoksa herkesin mi kilo cetveli gözükmüyor??:44::44:
tebrikler canımHerkeseee günaydın cumaniz mübarek olsun
Kilo bildirimi
Başlangıç:67
Geçen hafta:66.500
Bu hafta:66
Giden:500 gr
Hedef:58
Toplam giden:1000
Kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
anaaaaaaaaaaaaaammmmm beni geçmişsiiin inanamıyoruuuummgunaydin kizlarguzel bir sabah oldu benim icin, insallah sizin icinde oyledir
ya iyice sapittilar, ne cizelge kaldi ne bisey, bir daha buralara ugramayalim diye mi yapiyorlar ne, adminnnnnnnnnnnn
neyse bildirim yapayim, kadercim ozel mssj atcam sana sekerim
baslangic: 76 kg
gecen hafta: 64.4
bu hafta: 63.4
giden 1 kg
toplamda giden: 12.6 kg
hedef: 55 kg
azzz soonnrraaaa yapcamm kız görürsün ozamaaannntubisss nereye kayboldun hani kapiscktikkkkkk, bildirim bekliyommm
gerçi bende öyle düşündüm bi ara belki bilmiyodur diye,ama yinede yazma gereği duydum iştee
kolay gelsin canım
dün bunu alıntılamamaışmıydım yaaa
yemek yemedim kuzum ama mısır yedim 2 tabak hemde
çok sağol canım iyileşmiş gibiydi şimdi yine burnu akıyor gözü sulanıyor dedi annem
bende okuldayım aynı o durumdayım
benimde dikkatimi çekmişti müstakbel sözü ama belki bilmiyordur diye düşündüm
hasta olmasaydım yaparım diyecektim ama kader yapacakmış sağolsun
anlaştık şekerim
vuuhuuuuuu süper
buluşmak üzereymişiz az daha vereymişsin
baslangıc :71 kg
gecen hafta :72.2
bu hafta :72.7
gelen kg :0.5 kg
hedef :59 :26::26::26:
kilo bildirimim
başlangıç:61.9
geçen hafta:60.8
bu hafta:59.9
giden:900
toplamda giden:2
hedef:58
Eki Görüntüle 937504
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?