yerim seni suzimkader nerdesin kuzu :26:
minderde gelmedi bugün :26:
theolog dilekefem ptty
ülleeen cikin napiyonuzbak eger dikistiriyorsaniz varya sacinizi basinizi yolarim aynen bu sekilde
inşallah canımdevamı için elimden geleni yapıcam acaip moral oldu bana bugün :)
seni görsek belkide bizde öyle diycez canımahanda bendensin ablammm aynen nedense bendede bir pişmanlık bişi yokkk nolcak bizim halimizz hoş senin abartılı durmuo kilon ama benimmmm(((((((((((((((((((
zorlamak istemem yanlış anlama canımehehe buldum işte ablam bi şekilde burda bir isim paylaşmış gerisi iplik söküğü gibi geldi vallaha ,açıkçası üzüldüm ben sizi gördüm ama siz beni göremiyorsunuz diye haksızlık yaptığımı düşündüm bir an ekliycektim ama tanımazsınız diye eklemedim :18::18:grup falan kurulursa gelirim belkim aranıza
suzim çok güzelsin şekerimkendisi şuanda pc'ye oturamadığı için benden rica etti bende bekletmek istemedim koydum,ben beğendim valla sizler ne düşünüyosunuz bakalım
nirdesin sen bakimgünaydın kızlar
suzi çok yakışmış elbisen
canım bu hafta nöbetçiyim işyerinde de çok uğrayamıyorum
yerim seni suzim
beğendiğimizde görünmüyo artık
inşallah canım
seni görsek belkide bizde öyle diycez canım
zorlamak istemem yanlış anlama canım
ama istersen özelden yazabilirsin
tercih senin tatlım ama burası sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk
suzim çok güzelsin şekerim
güle güle giy canım
nirdesin sen bakim
yediğin içtiğin sana kalsın nereleri gezdin anlat bakalım
ben hiç dikkat edemedimmmselam güzellikler
tartı günü yine geldi yahuuuuu :18::18::18:
Hoşbulduk kadercimBizde incecikiz ne olmuş yani hıhhh
ehe bir kıskanç hatunda burdaboşver kızçem biz kendi evimizin işini kendimiz yapak hem spor olur
HEP DESTEK TAM DESTEKKK TAM GAZ YOLA DEVAM GELİNLİK GİYCEN KIZZZ DAHAAA
bizim için daha önemli ama onun için boğazı kısmaya devamm2 tane evlencek gelin adayımızmı var şimcikkacilen sizi sıkmak gerekkk bizede azim olur böylece
hiçç sevemedim yeni halini valla iki de bi msj kutumu boşaltmak zorunda kalıyorum
yıldız çıkmış şimdide ama sanırım mesaj gidiyor
sana katılıyorum bu konuda diye
mesaj kutumada bakmadım daha
kader Eki Görüntüle 933670 nerdesin kuzu :26:
minderde gelmedi bugün :26:
theolog dilekefem ptty
ülleeen cikin napiyonuzbak eger dikistiriyorsaniz varya sacinizi basinizi yolarim aynen Eki Görüntüle 933700 bu sekilde
SELAM KIZLAR
Nasılsınız,ben okula gitim geldim. Öğle yemeğimi yedim. Bir kızcelere bakim dedim. Bu gün hava yağmurlu kızımı parka götüremeyeceği.
Evdeyim ve pc bana kaldı.
Menüm
Sabah:Sahanda yumurta,1 kk peynir,6 tane zeytin,1 dilim alman ekmeği,yeşil çay
Öğle: 1 kase şehriye çorbası,6 yk kereviz sapı kavurması
Ara:1 yeşil elma
Akşam: kapuska 4,5 kaşık yoğurt
selam tatlım naber nasılsın?? çok istikrarlısın valla bravoo
Bende çok beğendim güle güle giy suzim.kızlar işte beklenen o muhteşem aann,,suzi ve düğünde giyiceği elbisesi
Eki Görüntüle 934759 Eki Görüntüle 934760
Eki Görüntüle 934761 Eki Görüntüle 934763
Eki Görüntüle 934767 Eki Görüntüle 934768
not:kendisi şuanda pc'ye oturamadığı için benden rica etti bende bekletmek istemedim koydum,ben beğendim valla sizler ne düşünüyosunuz bakalım
Sana da günaydın inşallahGünaydın kizlaaaaar gününüz aydın olsun booool bol eksi li günler olsun
Günaydıngünaydın kızlar
Gel canım uğra sayfaya bu ara hepimizde bir gevşeme var. İnşallah birbirimize destek olarak fazlalıklardan kurtulacağız.herkese merhaba.
kızlar boş yeriniz varsa zayıflama çabamda desteğinizi almak isterim.
bu hafta tartımı değiştirip digital alacağım.
kilom 74 civarıdır diye tahmin ediyorum ve maalesef bu aralar gitgide üstüne ekliyorum.
moralim yerlerde.
Sanada selam minecim. Tartı günü geldi. Ama sabaha kadar bir mucize olamsa ben+selam güzellikler
tartı günü yine geldi yahuuuuu :18::18::18:
İyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın. Ben istikrarlıyım ama kilolarda ısrarlı hiç gitmiyor bu ara takıldım kaldım. Birde 2 haftadır +
Bu ara bütün alıntılarda kk bana özel mj göndermiş sende de varmı böyle bir sorun.
Baban içinde geşmiş olsun canım. İnşallah ciddi bir şey yoktur
Canım baban için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar. Su içmek çok önemli .Bol bol su içirin. İnşallah Tedevide başarılı sonuçlar alırsının .sen bu şekilde devam edersen vermeye de devam edersin canım merak etme
babamda maalesef ki böbrek yetmeziği çıktı canım ya bi anda bu duruma nasıl geldi anlamadık biz de kendisi de bakalım nolcak tedaviye başlancak bugünden itibaren :26: Rabbim dermansız dert vermesin yeterki
biz de de aynı şekilde canım msj olarak geliyor alıntılar karmakarışık ettiler güzelim topiği
çok saol canımm benimmm suyu içer normalinden fazla içer belki de o yüzden farkedemedik diğer değerlerin yüksek oluşunu :26:Canım baban için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar. Su içmek çok önemli .Bol bol su içirin. İnşallah Tedevide başarılı sonuçlar alırsının .
Ya biran önce düzeltsinler artık .Tobik saçma sapan oldu.
Benim vücüt kendini korumaya aldı. Gitmiyo artık. Diyetisyene gitcem bu ay çok masraf yaptık o yüzden bir bütce ayırıp gidemeyeceğim.. İnşallah önümezdeki ay gidebilirim
18 aylık bir kızın var ve eşinle evli değilmisin daha şaşırdım:26:
Canım baban için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar. Su içmek çok önemli .Bol bol su içirin. İnşallah Tedevide başarılı sonuçlar alırsının .
Ya biran önce düzeltsinler artık .Tobik saçma sapan oldu.
Benim vücüt kendini korumaya aldı. Gitmiyo artık. Diyetisyene gitcem bu ay çok masraf yaptık o yüzden bir bütce ayırıp gidemeyeceğim.. İnşallah önümezdeki ay gidebilirim
Saol tatlım senindeGünaydın kizlaaaaar gününüz aydın olsun booool bol eksi li günler olsun
günaydın kızlar
Her yer boş canım tabiki aramıza katılabilirsinherkese merhaba.
kızlar boş yeriniz varsa zayıflama çabamda desteğinizi almak isterim.
bu hafta tartımı değiştirip digital alacağım.
kilom 74 civarıdır diye tahmin ediyorum ve maalesef bu aralar gitgide üstüne ekliyorum.
moralim yerlerde.
yok be tatlım boydan göstermiyorum o yüzdensen zaten inceciksin ben senin boyda kilo da olcamm ooo ne gerek var zayıflamama
evet evet ben yaparım işimi gücümüdesteğe devam canım yaa verelim şu fazlalıkları inşallah düğüüne az kaldı:18:
bizim için daha önemli ama onun için boğazı kısmaya devamm
hiçç sevemedim yeni halini valla iki de bi msj kutumu boşaltmak zorunda kalıyorum
beğenme desen yapmıyorum yapamıyorum sıkıntı basıyo
yok Suzimm tıkınma falan dün babam rahatsızlandı işe gelmemle çıkmam bir oldu kahvaltı edemedim doğru düzgün simit yedim takii akşam 20:30 a kadar aç kaldım eve bi geldim 4-5 bardak su içtim 2 bardak ayran sonra az bişey atıştırdım üstüne de çayy ne çok sıvı tüketmişim ben o kadar dar vakitte şimdi farkettim
Minecim artımıyım eksi miyim bilmiyorum ama iddamız devam edior bak ona göre bugün yemeden yatarsan beni geçme ihtimalin çok yüksek
ama ama ama o saydığım kişilerde de yok kuzum benim face dün biri ismini paylaşmış burdan arama butonunan yazınca gerisi zincirleme geliyor zaten öylelikle buldum hasreti,mine ablayı suziyi ,kaderi, dileğide buldum bu arada (kız pek güzelleşmişinya hatun kızçem seni almayan enişteyi napmalı bizzz dayak atmalı ona yok yok dayak olmaz sadece üstüne atlasak bu kilolarla ezilir gider zatenn)
inş cnm bnm önce 6yı göreyimde ben 5 teyyyyyaaaa şurda dursun :18::18::18::18:
anammm kızzzzz ben çınlattım kulaklarını ,yoksa gelmiyon bacım buraya ,inan çok sevindim geri dönüş olarak cevap yazmana
bizz varyaa sensiz buralarda dobiç olduk çıktık acilen senin azmine ihtiyacımız varrr napçezz sensisz olmuyorr bu topiikkk
bu gidişle facede grup kurma taraftarı olucam bende herkes facelerde
aman napçann kız evlenipte koca kahrı çekmeeeee ,ohhh şimdiden annenin kıymetini bil , gözel gözel yemeklerin tadını çıkar ohhh gez toz hayatını yaşaaa ,amaaaaa amaaaa amaaaaaa beyaz gelinlikler içindede ne de güzel olursun sen cnm bnmenişte adayına söyle kaçırmasın senin giibi kızçeyi
HELALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYAKIŞIR VALLAHAAAA
DARISI BAŞIMAAAAAAAAAAAA
evet fire vermesek daha güzel olcak aslında bu topiğe can gelmeli eskisi gibi aama napsak bilemedimki bir türlü can gelmiyor topiğe bu yüzden bak ben motive olamıyorumm dobiç kızçeler
nasılda 2 dakikada arkanıza sığındım
ama ama ama böyle olmazki
sık ve az yiyerek zayıflamak gerek
böyle çok az yiyerek ne olucak daha sonra ilk kaçamağında verdiğin tüm kiloları geri alıcaksın hemde fazlasıyla olmaz böyle paylaştığımız listeleri baştan sona oku cnm bnm faydalı olucaktır senin için
ağlarımki ne çekion saçımıı
altı üstü şurda makarna götürüodum mideye
benim menüye yorum yazma hakım yok(tüm kaçamaklarımdan sonra) ama yinede yazayım pilav makarna oldumu hocam şimdi yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hatuna bakkkkkkkk azim fullllllll sabır fulll 1.liği kimseye kaptırmammda diyorrrrr ben havada bir hırs kokusu alıyorummm
ahanda bendensin ablammm aynen nedense bendede bir pişmanlık bişi yokkk nolcak bizim halimizz hoş senin abartılı durmuo kilon ama benimmmm(((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?