70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhaba.
kızlar boş yeriniz varsa zayıflama çabamda desteğinizi almak isterim.
bu hafta tartımı değiştirip digital alacağım.
kilom 74 civarıdır diye tahmin ediyorum ve maalesef bu aralar gitgide üstüne ekliyorum.
moralim yerlerde.

kader nerdesin kuzu :26:
minderde gelmedi bugün :26:
theolog dilekefem ptty

ülleeen cikin napiyonuz bak eger dikistiriyorsaniz varya sacinizi basinizi yolarim aynen bu sekilde
yerim seni suzim
beğendiğimizde görünmüyo artık
devamı için elimden geleni yapıcam acaip moral oldu bana bugün :)
inşallah canım
ahanda bendensin ablammm aynen nedense bendede bir pişmanlık bişi yokkk nolcak bizim halimizz hoş senin abartılı durmuo kilon ama benimmmm (((((((((((((((((((
seni görsek belkide bizde öyle diycez canım

zorlamak istemem yanlış anlama canım
ama istersen özelden yazabilirsin
tercih senin tatlım ama burası sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk
kendisi şuanda pc'ye oturamadığı için benden rica etti bende bekletmek istemedim koydum,ben beğendim valla sizler ne düşünüyosunuz bakalım
suzim çok güzelsin şekerim
güle güle giy canım
günaydın kızlar

suzi çok yakışmış elbisen
nirdesin sen bakim

yediğin içtiğin sana kalsın nereleri gezdin anlat bakalım

Son düzenleme:
canım bu hafta nöbetçiyim işyerinde de çok uğrayamıyorum
selam güzellikler

tartı günü yine geldi yahuuuuu :18::18::18:
ben hiç dikkat edemedimmm

SELAM KIZLAR
Nasılsınız,ben okula gitim geldim. Öğle yemeğimi yedim. Bir kızcelere bakim dedim. Bu gün hava yağmurlu kızımı parka götüremeyeceği.
Evdeyim ve pc bana kaldı.
Menüm
Sabah:Sahanda yumurta,1 kk peynir,6 tane zeytin,1 dilim alman ekmeği,yeşil çay
Öğle: 1 kase şehriye çorbası,6 yk kereviz sapı kavurması
Ara:1 yeşil elma
Akşam: kapuska 4,5 kaşık yoğurt

Hoşbulduk kadercim Bizde incecikiz ne olmuş yani hıhhh

sen zaten inceciksin ben senin boyda kilo da olcamm ooo ne gerek var zayıflamama

ehe bir kıskanç hatunda burda boşver kızçem biz kendi evimizin işini kendimiz yapak hem spor olur

HEP DESTEK TAM DESTEKKK TAM GAZ YOLA DEVAM GELİNLİK GİYCEN KIZZZ DAHAAA

evet evet ben yaparım işimi gücümü desteğe devam canım yaa verelim şu fazlalıkları inşallah düğüüne az kaldı:18:
2 tane evlencek gelin adayımızmı var şimcikk acilen sizi sıkmak gerekkk bizede azim olur böylece
bizim için daha önemli ama onun için boğazı kısmaya devamm

yıldız çıkmış şimdide ama sanırım mesaj gidiyor
sana katılıyorum bu konuda diye
mesaj kutumada bakmadım daha

hiçç sevemedim yeni halini valla iki de bi msj kutumu boşaltmak zorunda kalıyorum
beğenme desen yapmıyorum yapamıyorum sıkıntı basıyo

kader Eki Görüntüle 933670 nerdesin kuzu :26:
minderde gelmedi bugün :26:
theolog dilekefem ptty

ülleeen cikin napiyonuz bak eger dikistiriyorsaniz varya sacinizi basinizi yolarim aynen Eki Görüntüle 933700 bu sekilde

yok Suzimm tıkınma falan dün babam rahatsızlandı işe gelmemle çıkmam bir oldu kahvaltı edemedim doğru düzgün simit yedim takii akşam 20:30 a kadar aç kaldım eve bi geldim 4-5 bardak su içtim 2 bardak ayran sonra az bişey atıştırdım üstüne de çayy ne çok sıvı tüketmişim ben o kadar dar vakitte şimdi farkettim

Minecim artımıyım eksi miyim bilmiyorum ama iddamız devam edior bak ona göre bugün yemeden yatarsan beni geçme ihtimalin çok yüksek

selam tatlım naber nasılsın?? çok istikrarlısın valla bravoo

selam tatlım naber nasılsın?? çok istikrarlısın valla bravoo

İyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın. Ben istikrarlıyım ama kilolarda ısrarlı hiç gitmiyor bu ara takıldım kaldım. Birde 2 haftadır +
Bu ara bütün alıntılarda kk bana özel mj göndermiş sende de varmı böyle bir sorun.

Baban içinde geşmiş olsun canım. İnşallah ciddi bir şey yoktur

Son düzenleme:
Bende çok beğendim güle güle giy suzim.

Günaydın kizlaaaaar gününüz aydın olsun booool bol eksi li günler olsun
Sana da günaydın inşallah

günaydın kızlar

Günaydın

Gel canım uğra sayfaya bu ara hepimizde bir gevşeme var. İnşallah birbirimize destek olarak fazlalıklardan kurtulacağız.

selam güzellikler

tartı günü yine geldi yahuuuuu :18::18::18:
Sanada selam minecim. Tartı günü geldi. Ama sabaha kadar bir mucize olamsa ben+
Bu arada kızın hastalmış geçmiş olsun.
Şimdi nasılsınız

sen bu şekilde devam edersen vermeye de devam edersin canım merak etme

babamda maalesef ki böbrek yetmeziği çıktı canım ya bi anda bu duruma nasıl geldi anlamadık biz de kendisi de bakalım nolcak tedaviye başlancak bugünden itibaren :26: Rabbim dermansız dert vermesin yeterki

biz de de aynı şekilde canım msj olarak geliyor alıntılar karmakarışık ettiler güzelim topiği

Canım baban için çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlar. Su içmek çok önemli .Bol bol su içirin. İnşallah Tedevide başarılı sonuçlar alırsının .
Ya biran önce düzeltsinler artık .Tobik saçma sapan oldu.
Benim vücüt kendini korumaya aldı. Gitmiyo artık. Diyetisyene gitcem bu ay çok masraf yaptık o yüzden bir bütce ayırıp gidemeyeceğim.. İnşallah önümezdeki ay gidebilirim

Kızlar acil yardım edin ya 75 kiloyum bugun diyete girdim aranıza alın beni ve birbirimize destek olalım 60 olmak istiyorum 15 kilo vermek istiyorum nasil olacak ya

çok saol canımm benimmm suyu içer normalinden fazla içer belki de o yüzden farkedemedik diğer değerlerin yüksek oluşunu :26:

bencede biran önce düzelsin ama düzeleceği yok sanırım detoks lazım sana sanırım canım ya metobilizmayı bi altüst etmek gerekiyor arada

Arkadaşlar bana dirayetli ve kesinlikle kilo vermek isteyen müthiş hırslı bir arkadaş lazım hatta arkadaşlar lazım:) kimler var??
buarada 1,73 boyum 75 kiloyum bugun itibariyle 80 den düştüm 16 günde..

kızlar bende hiç sevmedim bu düzeni. alıntılar mesaj olarak geliyor ve görmekte zorlanıyorum.ne yapcaz ya

teşekkürler zayıfla.inşallah fazla kilolarımızdan tez zamanda kurtuluruz.
yarından itibaren menü yazmaya başlarım.
başka kuralınız var mı kızlar,menü ve cuma kilo bildirimi dışında.
gelmişken kendimi tanıtayım.
boy 165,kilo hassas tartı alınca çıkacak ortaya.:26:
yaş 37.
evli,2 çocukluyum.
yaş ilerledikçe kilo alıyor insan ve vermek zorlaşıyor.benim de bir yerde dur demem gerekiyor yoksa sonu yok.

Günaydın kizlaaaaar gününüz aydın olsun booool bol eksi li günler olsun
Saol tatlım seninde

günaydın kızlar

Her yer boş canım tabiki aramıza katılabilirsin

yok be tatlım boydan göstermiyorum o yüzden
inşallah yarın artı çıkmayız

inşallah cnm darısı herkesin başına
ayrıca hepimizin var kaçamakları elimizden geldiğince bişeyler yapıyoruz hedefimiz için.tabikide istediğin gibi eleştirebilirsin menümü.bunun için paylaşıyoruz.birbirimizin doğrusunu yanlışını söyleyelimki ne yapmamız gerektiğini bilelim dimi şekerim
kaçamakda yapsanız düzenlide devam etseniz ben eleştirilerinize açığım

uyanınca yarım litre limonlu ballı ılık su

kahvaltı

sucuklu kaşarlı tost
salatalık
maydanoz
4 acıbiber turşusu
2 biberli 3 siyah zeytin
1 kupa şekersizçay

akşam

bi kase tarhana çorbası
salata

bugün böyle oldu.sabah tuvalete çıkmadım şişlikten gün boyu bişey yemek istemedi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…