selam kızlar.
ne güzel kilolar verilmiş,darısı başıma.
sabah 4 bardak suyla başladım güne.
arkasından 1 kase müsli yedim.
ara da 6 fındık ve ufaklığını topitoplarından bir tane aşırdım.:18:
malum adet zamanı,onu yemesem çikolata paketine dalacaktım.
öğlen de 2 dilim ekmek,peynir,zeytin ve 1 büyük fincan çay.
öğleden sonra bol bol su içerim artık,bir de yeşil çay demlerim.
akşama allah kerim.
ne ters zamanda başladım diyete ama,gözümde bir ay boyunca aklıma bile gelmeyen tatlılar uçuşuyor.
inşallah canımbende akşam cips yedim neyime güvendiysemmo zman belkiide buluşabilirdik valla çok mutlu oldum valla inşallah böyle devam eder yaaa benim minik prensesim niye iyileşmedi annesi yaa :26:
gel biz başka bir topiğe gidelimbaslangıc :71 kg
gecen hafta :72.2
bu hafta :72.7
gelen kg :0.5 kg
hedef :59 :26::26::26:
gerçi bende öyle düşündüm bi ara belki bilmiyodur diye,ama yinede yazma gereği duydum iştee
tebrikler şekerim süpersinkilo bildirimim
başlangıç:61.9
geçen hafta:60.8
bu hafta:59.9
giden:900
toplamda giden:2
hedef:58
doğru söylüyorsun.bu dönemde başarırsam normalde havada karada hallederim.olur canım öyle,aslında cidden ters bi zamanmış
neyse atlat bu dönemi herşey daha iyi olucak emin ol,,bu arada regl zamanı azcık dikkat etsen bile metabolizmamız tavan yaptığı için bu dönem,daha fazla eksi görürsün tartıda,ama bence hakim ol kendine bu dönemi iyi değerlendir
bu kadar mı benzerlik olur.vereyim derken almaya başladım 2 haftadır dikkat edeyim diyorum ama hep birşeyler çıkıyor karşıma.misafir geliyor yatılı, çocuğum hastalanıyor, ben hastalanıyorum, Allah'ım bu aralar yapamıyorum.yapamayacak mıyım acaba eski kiloma dönemeyecek miyim?
listeyi ne zaman müsait olursan yaparsın canım sorun değil
tebrikler
waaaoooowww iki kat tebriklerr
100grmda olsa yinede eksidesin canım iyi bence,,bu arada giden yazmalıydın gelen 100gr yazmışsın
malesef herkezin görünmüüyooo
tebrikler canım
anaaaaaaaaaaaaaammmmm beni geçmişsiiin inanamıyoruuuumm,tebrikleeerr
azzz soonnrraaaa yapcamm kız görürsün ozamaaannn
gerçi bende öyle düşündüm bi ara belki bilmiyodur diye,ama yinede yazma gereği duydum iştee
ne bu kızzz yerken düşüncektiin bunuuuu
neyse gelen geldiği gibi haftaya gider inşallahh
kilo bildirimim
Eki Görüntüle 937504
çok geçmiş olsun bebişime evet canım hastalık yeniliyo kendini sürekli bende öyleyim bi gün iyi bi gün kötüü işte idare ediyoz da o daha çok küçük yaa :26:
inşallah canım
başladın böyle gider açılmak yeterli
darısı başıma inşallah
ayy canım bu hastalık böyleymiş iyileşmiş gibi olurmuş ama yine kötülermiş
gerçi şimdi annem aradı iyi dedi
çok şükür
bende çok fenayım yaaaa
allahtan arkadaşlarım hastayken daha seksü olduğumu söylüyorlar
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
gel biz başka bir topiğe gidelim
eskilerden bituğbayla minder hızlı çıktı
bizden adam olmaz
tebrikler şekerim süpersin
vereyim derken almaya başladım 2 haftadır dikkat edeyim diyorum ama hep birşeyler çıkıyor karşıma.misafir geliyor yatılı, çocuğum hastalanıyor, ben hastalanıyorum, Allah'ım bu aralar yapamıyorum.yapamayacak mıyım acaba eski kiloma dönemeyecek miyim?
bildirimi yapıyorum arkadaşlar.
başlangıç:75,4
geçen hafta:73
bu hafta:74,4
gelen/giden:+1,100
toplamda giden: -1 kg
veren arkadaşları tebrik ediyorum yerinde sayanları da veremeseniz de almamışsınız güzel
hadi yaaageçen hafta sonuncu olduum canım ondan hırslandım demekki sonuncu olmak kötü bişey değilmiş
hey maşallah hep eksi hep eksi nazar değmesin
çok geçmiş olsun bebişime evet canım hastalık yeniliyo kendini sürekli bende öyleyim bi gün iyi bi gün kötüü işte idare ediyoz da o daha çok küçük yaa :26:
inşallah kilo konusunda istikrarlı olurum bende seksüü arkadaşım benimsenle kapışmanın sonucu aslında sayende oldu birazda
mesaj atan yok herhaldekızlaaarrr bildirimler banaaa msj atılsınnn
hadi yaaa
kendimide tebrik ederim ozaman başkasını hırslandırıpta kendime hayrım dokunmadığı için
mesaj atan yok herhalde
dahada görmedilerse
bilemiyorum yanii
kızlaaarrr bildirimler banaaa msj atılsınnn
şu an baklava,şekerpare ne olsa çok pis dalasım var.
onun yerine su içiyorum.
ağrım olmasa kalkıp yeşil çay demleyeceğim ama yerimden kıpırdayamıyorum.
kadınlık zor zanaat yahu.
merak ettim simdi aldinmi verdinmi bi bakimbende aynıyım sendde beni yolma ödeşelim
Menün güzelmiş canım afitey olsun
bizde bir ileri iki geri uğraşıp duruyoruz
kendi adıma dengeleyemedim pöffff
evet napcasakama ama ama o saydığım kişilerde de yok kuzum benim face dün biri ismini paylaşmış burdan arama butonunan yazınca gerisi zincirleme geliyor zaten öylelikle buldum hasreti,mine ablayı suziyi ,kaderi, dileğide buldum bu arada (kız pek güzelleşmişinya hatun kızçem seni almayan enişteyi napmalı bizzz dayak atmalı ona yok yok dayak olmaz sadece üstüne atlasak bu kilolarla ezilir gider zatenn)
inş cnm bnm önce 6yı göreyimde ben 5 teyyyyyaaaa şurda dursun :18:
anammm kızzzzz ben çınlattım kulaklarını ,yoksa gelmiyon bacım buraya ,inan çok sevindim geri dönüş olarak cevap yazmana
bizz varyaa sensiz buralarda dobiç olduk çıktık acilen senin azmine ihtiyacımız varrr napçezz sensisz olmuyorr bu topiikkk
bu gidişle facede grup kurma taraftarı olucam bende herkes facelerde
aman napçann kız evlenipte koca kahrı çekmeeeee ,ohhh şimdiden annenin kıymetini bil , gözel gözel yemeklerin tadını çıkar ohhh gez toz hayatını yaşaaa ,amaaaaa amaaaa amaaaaaa beyaz gelinlikler içindede ne de güzel olursun sen cnm bnmenişte adayına söyle kaçırmasın senin giibi kızçeyi
HELALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYAKIŞIR VALLAHAAAA
DARISI BAŞIMAAAAAAAAAAAA
evet fire vermesek daha güzel olcak aslında bu topiğe can gelmeli eskisi gibi aama napsak bilemedimki bir türlü can gelmiyor topiğe bu yüzden bak ben motive olamıyorumm dobiç kızçeler
nasılda 2 dakikada arkanıza sığındım
cekerim yineKocacim bugün frei di canim ve doğum günüydü ondan gelemedim bem
Saçlarımı cekmeeee bak anneme söylerimmmmmm seni
sagolsun tugbis ekliyverdi yoksa beni bekleseydiniz daha da firsat bulup ekliyemiycekdimCanimmm hani elbiseni gösterecektin bize nerdeeeeeeeeee
kızllaaar napıyosunuz
ben oluyorum suan uykusuzluktan
ama sevdıcek maca gıttı
benımde yalnızlık korkum var
uyuyamıyorum
ay sagol tugbiskızlar işte beklenen o muhteşem aann,,suzi ve düğünde giyiceği elbisesi
Eki Görüntüle 934759 Eki Görüntüle 934760
Eki Görüntüle 934761 Eki Görüntüle 934763
Eki Görüntüle 934767 Eki Görüntüle 934768
not:kendisi şuanda pc'ye oturamadığı için benden rica etti bende bekletmek istemedim koydum,ben beğendim valla sizler ne düşünüyosunuz bakalım
tesekkür ederim tatlimÇok güzelmiş suzii canimm güle güle kullan canimm üstünde paaralansin
Rengine bayıldımmmmm
ay sevindim güzel msjlariniza tesekkür ederim neslimBu hafta sabit kalabilsem diye dua edicem ama nafile artı olucak kesin
selam canım afiyet olsun ama yağ bal olmasın
Ben o saaatlerde çayımı yudumluyordum valla
azıcıkda kuruyemiş yidimmm
Merhaba sevim hoşgeldin aramıza
sayfanın sonuna gelip takibe başlayabilirsin
birde alıntılardan seninle ilgili düşüncelerini yazanlar olmuştur ordan bakabilirsin
bende öyle canım yalnız kalmakdan korkarım
Suzim çok güzelmiş elbisen güle güle giy canım
süper görünüyor rengide açmış seni
cok tesekkür ederim minderimgünaydın kızlar
suzi çok yakışmış elbisen
hosgeldin canimherkese merhaba.
kızlar boş yeriniz varsa zayıflama çabamda desteğinizi almak isterim.
bu hafta tartımı değiştirip digital alacağım.
kilom 74 civarıdır diye tahmin ediyorum ve maalesef bu aralar gitgide üstüne ekliyorum.
moralim yerlerde.
ye beni
yerim seni suzim
beğendiğimizde görünmüyo artık
inşallah canım
seni görsek belkide bizde öyle diycez canım
zorlamak istemem yanlış anlama canım
ama istersen özelden yazabilirsin
tercih senin tatlım ama burası sayesinde güzel arkadaşlıklar kurduk
suzim çok güzelsin şekerim
güle güle giy canım
nirdesin sen bakim
yediğin içtiğin sana kalsın nereleri gezdin anlat bakalım
cok gecmis olsun kadercim allah acil sifa versin insallah cabuk atlatirsen zaten inceciksin ben senin boyda kilo da olcamm ooo ne gerek var zayıflamama
evet evet ben yaparım işimi gücümüdesteğe devam canım yaa verelim şu fazlalıkları inşallah düğüüne az kaldı:18:
bizim için daha önemli ama onun için boğazı kısmaya devamm
hiçç sevemedim yeni halini valla iki de bi msj kutumu boşaltmak zorunda kalıyorum
beğenme desen yapmıyorum yapamıyorum sıkıntı basıyo
yok Suzimm tıkınma falan dün babam rahatsızlandı işe gelmemle çıkmam bir oldu kahvaltı edemedim doğru düzgün simit yedim takii akşam 20:30 a kadar aç kaldım eve bi geldim 4-5 bardak su içtim 2 bardak ayran sonra az bişey atıştırdım üstüne de çayy ne çok sıvı tüketmişim ben o kadar dar vakitte şimdi farkettim
Minecim artımıyım eksi miyim bilmiyorum ama iddamız devam edior bak ona göre bugün yemeden yatarsan beni geçme ihtimalin çok yüksek
cok tesekkür ederim canimBende çok beğendim güle güle giy suzim.
Sana da günaydın inşallah
Günaydın
Gel canım uğra sayfaya bu ara hepimizde bir gevşeme var. İnşallah birbirimize destek olarak fazlalıklardan kurtulacağız.
Sanada selam minecim. Tartı günü geldi. Ama sabaha kadar bir mucize olamsa ben+
Bu arada kızın hastalmış geçmiş olsun.
Şimdi nasılsınız
hosgeldin canimKızlar acil yardım edin ya 75 kiloyum bugun diyete girdim aranıza alın beni ve birbirimize destek olalım 60 olmak istiyorum 15 kilo vermek istiyorum nasil olacak ya
sende hosgeldin canimArkadaşlar bana dirayetli ve kesinlikle kilo vermek isteyen müthiş hırslı bir arkadaş lazım hatta arkadaşlar lazım:) kimler var??
buarada 1,73 boyum 75 kiloyum bugun itibariyle 80 den düştüm 16 günde..
tesekkür ederim canim cok sagol siz begendikce benim icime daha cok siniyorwaaooww çok yakışmış suzi.gülegüle eskit :) rengini daha çok beğendim :)
ayyy sagol bebegimsuzizmmmmmmmm elbise cok yakismis kuzum, bir de aramizda kalsin bacaciklarini cok begendim
tugbii yarin kapisiyoz dimi
kizlar yaaaaa alinti yapmadan da sohbet olmuyor kime ne yazacagimi unuttum. neyse kacayimda yarin sabah gorusuruz insallah
Günaydın kızçeler,kader arkadaşlarım,
Günün ilk bildirimi benden.
Başlangıç 76,4
Geçen Hafta 76,4
Bu Hafta 75,5
Giden 0,9
Hedef 65
Sabah tuvaletede çıkamadım ama yinede eksi çıktım çok sevinçliyim...
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese
Umarım herkes eksilerdedir
Kilo Bildirimim;
Başlangıç 66.5
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 67.1
Gelen 900gr
Toplam giden +600
Yüz karası
mesajda attım ama herkes görsün burayada yazayım
başlangıç:73
geçen hafta:70.6
bu hafta:69.9
giden:-700
toplamda giden:3100
hedef:60
başlangıç: 69.70
geçen hafta:68.40
bu hafta:67.2
giden:1200gr
toplamda giden:2.5 kg
hedef:60
selam fıtırıklarrr
sınav iş kurs ev derken bu hafta sizi pek ihmal ettimgerçi 100 gr vererek cezamı çekmiş oldum çok üzgünüm yaaa
Kilo Bildirimim;
Başlangıç 74,8
Geçen hafta 72,7
Bu hafta 72,6
Gelen 100gr
Toplam giden 2200
Herkeseee günaydın cumaniz mübarek olsun
Kilo bildirimi
Başlangıç:67
Geçen hafta:66.500
Bu hafta:66
Giden:500 gr
Hedef:58
Toplam giden:1000
Kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
gunaydin kizlarguzel bir sabah oldu benim icin, insallah sizin icinde oyledir
ya iyice sapittilar, ne cizelge kaldi ne bisey, bir daha buralara ugramayalim diye mi yapiyorlar ne, adminnnnnnnnnnnn
neyse bildirim yapayim, kadercim ozel mssj atcam sana sekerim
baslangic: 76 kg
gecen hafta: 64.4
bu hafta: 63.4
giden 1 kg
toplamda giden: 12.6 kg
hedef: 55 kg
baslangıc :71 kg
gecen hafta :72.2
bu hafta :72.7
gelen kg :0.5 kg
hedef :59 :26:
kilo bildirimim
Eki Görüntüle 937504
vereyim derken almaya başladım 2 haftadır dikkat edeyim diyorum ama hep birşeyler çıkıyor karşıma.misafir geliyor yatılı, çocuğum hastalanıyor, ben hastalanıyorum, Allah'ım bu aralar yapamıyorum.yapamayacak mıyım acaba eski kiloma dönemeyecek miyim?
bildirimi yapıyorum arkadaşlar.
başlangıç:75,4
geçen hafta:73
bu hafta:74,4
gelen/giden:+1,100
toplamda giden: -1 kg
veren arkadaşları tebrik ediyorum yerinde sayanları da veremeseniz de almamışsınız güzel
sağol anniss.canım çekiyor ama kararlıyım yemeyeceğim.son yazımdan beri 5 bardak su içtim[tuvalete taşınıp duruyorumkuru meyve ye canım kayısı olabilir yaban mersini veya incir yiyebilirsin.tabi ki birkaç tane. onlar da acaip tatlı iştahını azaltıyor.evet tabiki baklava isteğinin yerini tutmaz ama unutma baklava bize kilo olarak geri dönüyor..nefsimizi körlememize yardımcı oluyor
ben de aynı durumdayım anlıyorum seni..kolay gelsin
selam kizlargelemedim kusura bakmayin isyerinde yerim degisti kilo veren herkesi tebrik ediyorum basarilarinin devamini diliyorum veremeyenlerde insallah haftaya daha güzel sonuclar görür insallah
merak ettim simdi aldinmi verdinmi bi bakim
evet napcasak
cekerim yineyeme bidaha
sagolsun tugbis ekliyverdi yoksa beni bekleseydiniz daha da firsat bulup ekliyemiycekdim
ay sagol tugbis
tesekkür ederim tatlim
ay sevindim güzel msjlariniza tesekkür ederim neslim
cok tesekkür ederim minderim
hosgeldin canim
ye benibelki ozaman kilo verebilirim cok sagol minecim
cok gecmis olsun kadercim allah acil sifa versin insallah cabuk atlatir
cok tesekkür ederim canim
hosgeldin canim
sende hosgeldin canim
tesekkür ederim canim cok sagol siz begendikce benim icime daha cok siniyor
ayyy sagol bebegim
kizlar geri cikiyorum rahat yazamiyorum öptüm cok
canım ben daha msj atamıyorum o yüzden bildirimimi buraya yazdım.
selam kizlargelemedim kusura bakmayin isyerinde yerim degisti kilo veren herkesi tebrik ediyorum basarilarinin devamini diliyorum veremeyenlerde insallah haftaya daha güzel sonuclar görür insallah
merak ettim simdi aldinmi verdinmi bi bakim
evet napcasak
cekerim yineyeme bidaha
sagolsun tugbis ekliyverdi yoksa beni bekleseydiniz daha da firsat bulup ekliyemiycekdim
ay sagol tugbis
tesekkür ederim tatlim
ay sevindim güzel msjlariniza tesekkür ederim neslim
cok tesekkür ederim minderim
hosgeldin canim
ye benibelki ozaman kilo verebilirim cok sagol minecim
cok gecmis olsun kadercim allah acil sifa versin insallah cabuk atlatir
cok tesekkür ederim canim
hosgeldin canim
sende hosgeldin canim
tesekkür ederim canim cok sagol siz begendikce benim icime daha cok siniyor
ayyy sagol bebegim
kizlar geri cikiyorum rahat yazamiyorum öptüm cok
kilo bildirimim
Eki Görüntüle 937504
hoşgeldin canım,,bildirimler cuma günü yapılıyoo,,aklında olsun,,ama daha listeyi yapmamıştım oyüzden senide listeye giricekler arasına koyuyorum oldumu,,,,,
lahana çorbasını bende denemiştim,sen nasıl yaptın,yani lahanaları haşladıktan sonra bütün bütünmü yedin blendiırdan geçirerekmi yedin,,
ve gün içinde lahanadan başka bişey tüketttinmi,,1günde 1 kilo gayet iyi,gerçi giden ödemdir,ve kilo çok olunca çok gidiyo ilk günlerde,,ama yinede motive açısından bu şekil olması gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?