70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum neskuik.teşekkürler.
ben yarın bildirim yapamayacağım,hafta sonu tartımı alınca hemen yazarım kilomu.
marka öneriniz olursa ona göre bakayım kızlar.
şöyle evdeki veletlere dayanacak bir şey olsa iyi olur.

menü harika.
hele resimli olması daha da harika.
üşenmesem ben de çekeyim arada.

waaooww çok yakışmış suzi.gülegüle eskit :) rengini daha çok beğendim :)

menü harika.
hele resimli olması daha da harika.
üşenmesem ben de çekeyim arada.

:) sağol cnm hoşgeldin aramıza.bende senin kilonda falandım başladığımda.inan burası güzel motive ediyo.daha 1 ayım dolmadı buraya başlayalı ama 2.5 kilo gitti bile iyi ettin katıldın bize :)

evliyim tabikide lafın gelişi müstakbel eşim dedim:):)
kız öyle lafın gelişi müstakbel denirmi, şok oldum,bide bi rahat söylemişsin ya ona daha çok aha böyle oldumdu
neyse canım allah bağışlasın bebişini,müstakbel eşinede saygılar

Arkadaşlar bana dirayetli ve kesinlikle kilo vermek isteyen müthiş hırslı bir arkadaş lazım hatta arkadaşlar lazım:) kimler var??
buarada 1,73 boyum 75 kiloyum bugun itibariyle 80 den düştüm 16 günde..
burda herkez birbiriyle yarış içinde zaten canım

hoşgeldin canım,,ben sana bosch'u öneririm,ben 7 yıldır aynı tartımı kullanıyorum 2 velet hergün benle birlikte tepesindeler,çok badireler atlattı ama taş mübarek hiç bişey olmadı

kizlar iyi aksamlar, keyifler nasil ya ben alinti yapamiyorum yine, zaten begenme tusu da uyduruk kimini begenmeme izin veriyor kimisine otekileri de degerlendirmen lazim falan diyo ya gicik. neyseeeee ya hic iyi yapmadilar, ama ben hepinizin postlarini begeniyorum haberiniz olsun tamam mi bende sabah yine tartildim dayanamadim ama eksiydim bakalim yarina Allah kerrim. menuuu

sabah: 1 yumurta 1dlm ekmek sekersiz cay

ara yuzde 1 yagli sutle sekersiz kahve ve 1 kuru incir

oglen 1 dlm ekmek domates 1 dlm peynir 10 badem

ara 2 minik elma

aksam 4-5 kasik tavuklu bezelye, 1 dlm ekmek 3 kasik yogurt

ara yaparim heralde yine, birde bol yesil cay ictim.

suzizmmmmmmmm elbise cok yakismis kuzum, bir de aramizda kalsin bacaciklarini cok begendim

tugbii yarin kapisiyoz dimi

kizlar yaaaaa alinti yapmadan da sohbet olmuyor kime ne yazacagimi unuttum. neyse kacayimda yarin sabah gorusuruz insallah

suzizmmmmmmmm elbise cok yakismis kuzum, bir de aramizda kalsin bacaciklarini cok begendim

tugbii yarin kapisiyoz dimi

kizlar yaaaaa alinti yapmadan da sohbet olmuyor kime ne yazacagimi unuttum. neyse kacayimda yarin sabah gorusuruz insallah

sen bugün eksideymişsin kuzum yaa,inanmazsın 2 gündür artıdayım, bende eksideydim ne güzel hafta içi dün ve bugün çok artıda gözüküyorum çok sıkkınım,ben artıda olucam yarın büyük ihtimal ,,keşke yemeyeydim yaaa

salı ve çarşamba akşamları lahana çorbam yanısıra bayabi tıkındım,acayip şişene kadar yedim çok acıkıyodum,sabahları gr'da olsa artıda çıktım fena moralim bozuldu olacağını biliyodum zaten,oyüzden bugün sabah kahvaltı yaptım doyana kadar,sonrasında devamlı çorbamı içtim,akşamda bişey yemiycektim sözde ama havuç soteyle bikaç kaşık makarna yedim salatayla,ama yinede acayip şiştim yarın artıdayım kesinleşti anlıycan,kapışcaktık ne güzel yaaa

günaydın kızlar.
svm,triendy21,hoşbuldum,teşekkürler desteğinize.
bugün başlıyorum diye akşam kaçamağın dibine vurdum.ama artık yok.
hedef kilom ilk etap için 65.sonra 59-60 hedefliyorum.
önümüzdeki hafta da özel günüm biter bitmez evde pilatese başlayacağım artı bantta yürüyüş te ekledim mi gitsin yağlar.
cts günü şu tartıyı alayım da bakalım kilo durumum ne kadar vahim.

Günaydın kızçeler,kader arkadaşlarım,
Günün ilk bildirimi benden.

Başlangıç 76,4
Geçen Hafta 76,4
Bu Hafta 75,5
Giden 0,9
Hedef 65

Sabah tuvaletede çıkamadım ama yinede eksi çıktım çok sevinçliyim...

Kızlar çizelgelerimiz görünmüyor yaa.Nerede benim çizelgem. Onu görünce gaz geliyordu bana ama onuda kaldırmışlar sanırım..

kızlar listeyi yapıcak gönüllü aranıyoooo varmı aranızda öyle birisiiiii

geçen haftaki listeyi hazırlarken tek başına olamadığım gibi bir türlü kafamı toplayamamıştım

çocuklardan ötürü,,bu haftada aynısı olucak biliyorum,,gün içinde pc'yi yalvar yakar alıyorum ellerinden ,azcık oturup kalkcam diye,öyle lunca başımda bekliyolar devamlı bende kafa

veremiyorum,,oyüzden bi zahmet listeyi bilen başka biri bu hafta yapabilirmi,,sonra her hafta yeni

bir gönüllü buluruz, nedersiniz??

günaydınn kızlarrr hayırlı cumalarr bol eksili bildirimler inşallahh
Saol tatlım seninde

Her yer boş canım tabiki aramıza katılabilirsin

yok be tatlım boydan göstermiyorum o yüzden
inşallah yarın artı çıkmayız

olsun boyun var seninn işte bizde o da yok 9 cm uzunsun benden düşün yanii

selam canım benim de öyle benim dee yönetim mahvetti iyice topiği

Kızlar çizelgelerimiz görünmüyor yaa.Nerede benim çizelgem. Onu görünce gaz geliyordu bana ama onuda kaldırmışlar sanırım..
çizelgelerimiz nerde yaaa

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese
Umarım herkes eksilerdedir

Kilo Bildirimim;
Başlangıç 66.5
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 67.1
Gelen 900gr
Toplam giden +600

Yüz karası

geçen haftanın sonuncusu olarak ben yapim bu hafta ama bana msj atmanız lazım kızlarrr sayfa sayfa bakıpta kaçırırsam diye küsersiniz en iyisi msj atın bildirimleri yarın 12ye kadar anlaştık mııı??? ilk defa yapcam bu arada

sağol bebeğimde bildirimler bu gece yarısına kadar olsun,çünkü bugün tartılamayanlar yarın sabah tartılırsa sonra bildirim yapılırsa haksizlık olur,,tamamm

herkez bugünkü kilosunu
anatkh018 arkadaşımıza özel mjla bildirsin,
,

eskiler

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden /gelen
toplamda giden
hedef

yazıcak

ilk bildirimi olanlarda

ilk bildiririmim'' yazıp

başlangıç
hedef

yazarak göndersinler

teşekkür ederim herkez eksilerde olur umarım bu hafta hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…