uyanınca yarım litre limonlu ballı ılık su
kahvaltı
Eki Görüntüle 936098
sucuklu kaşarlı tost
salatalık
maydanoz
4 acıbiber turşusu
2 biberli 3 siyah zeytin
1 kupa şekersizçay
akşam
Eki Görüntüle 936099
bi kase tarhana çorbası
salata
bugün böyle oldu.sabah tuvalete çıkmadım şişlikten gün boyu bişey yemek istemedi canım.
kızlar işte beklenen o muhteşem aann,,suzi ve düğünde giyiceği elbisesi
Eki Görüntüle 934759 Eki Görüntüle 934760
Eki Görüntüle 934761 Eki Görüntüle 934763
Eki Görüntüle 934767 Eki Görüntüle 934768
not:kendisi şuanda pc'ye oturamadığı için benden rica etti bende bekletmek istemedim koydum,ben beğendim valla sizler ne düşünüyosunuz bakalım
menü harika.
hele resimli olması daha da harika.
üşenmesem ben de çekeyim arada.
kız öyle lafın gelişi müstakbel denirmi,evliyim tabikide lafın gelişi müstakbel eşim dedim:):)
burda herkez birbiriyle yarış içinde zaten canımArkadaşlar bana dirayetli ve kesinlikle kilo vermek isteyen müthiş hırslı bir arkadaş lazım hatta arkadaşlar lazım:) kimler var??
buarada 1,73 boyum 75 kiloyum bugun itibariyle 80 den düştüm 16 günde..
hoşbuldum neskuik.teşekkürler.
ben yarın bildirim yapamayacağım,hafta sonu tartımı alınca hemen yazarım kilomu.
marka öneriniz olursa ona göre bakayım kızlar.
şöyle evdeki veletlere dayanacak bir şey olsa iyi olur.
kizlar iyi aksamlar, keyifler nasil ya ben alinti yapamiyorum yine, zaten begenme tusu da uydurukkimini begenmeme izin veriyor kimisine otekileri de degerlendirmen lazim falan diyo ya gicik. neyseeeee ya hic iyi yapmadilar, ama ben hepinizin postlarini begeniyorum haberiniz olsun tamam mi bende sabah yine tartildim dayanamadim ama eksiydim bakalim yarina Allah kerrim. menuuu
sabah: 1 yumurta 1dlm ekmek sekersiz cay
ara yuzde 1 yagli sutle sekersiz kahve ve 1 kuru incir
oglen 1 dlm ekmek domates 1 dlm peynir 10 badem
ara 2 minik elma
aksam 4-5 kasik tavuklu bezelye, 1 dlm ekmek 3 kasik yogurt
ara yaparim heralde yine, birde bol yesil cay ictim.
suzizmmmmmmmm elbise cok yakismis kuzum, bir de aramizda kalsin bacaciklarini cok begendim
tugbii yarin kapisiyoz dimi
kizlar yaaaaa alinti yapmadan da sohbet olmuyor kime ne yazacagimi unuttum. neyse kacayimda yarin sabah gorusuruz insallah
kızlar slm dün sabah tartıldım 75 çıktım inş yarın biraz daha inmiş olurum siz ne alemdesiniz[/QUOT
mrb ya bende sabahları 75 cıkıyorumda akşamları 1-1,5 kg farkediyor. hangisi doğru bilmiyorum:):2:
kızlar slm dün sabah tartıldım 75 çıktım inş yarın biraz daha inmiş olurum siz ne alemdesiniz[/QUOT
mrb ya bende sabahları 75 cıkıyorumda akşamları 1-1,5 kg farkediyor. hangisi doğru bilmiyorum:):2:
Gerçek kilon sabah aç karna tuvalte çıktıktan sonra ve çıplak olandır canım..Haberin olsun
sabah aç karın tartıldığın kilon doğru,ama ben her gece yatarkende tartılmayı adet edindim,ama akşam ne kadar çok yemişsem akşam tartıda okadar artı görüyorum 1 kilo kadar ama ,hafif yemişsem tartı sabahkinden 100gr artı bazende sabahkinden daha az gösteriyo,bu demek oluyoki,sabah dahada ekside çıkıcamkızlar slm dün sabah tartıldım 75 çıktım inş yarın biraz daha inmiş olurum siz ne alemdesiniz[/QUOT
mrb ya bende sabahları 75 cıkıyorumda akşamları 1-1,5 kg farkediyor. hangisi doğru bilmiyorum:):2:ben meraklıyım sabahki kilomu akşamdan bakıp tahmin ediyorum işte,sen yapma bence,artı çıkınca moralin bozuluyosa eğer,,
Kızlar çizelgelerimiz görünmüyor yaa.Nerede benim çizelgem. Onu görünce gaz geliyordu bana ama onuda kaldırmışlar sanırım..
bir o kalmıştı almadıklarıııııı peees doğrusuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Saol tatlım seninde
Her yer boş canım tabiki aramıza katılabilirsin
yok be tatlım boydan göstermiyorum o yüzden
inşallah yarın artı çıkmayız
kizlar iyi aksamlar, keyifler nasil ya ben alinti yapamiyorum yine, zaten begenme tusu da uydurukkimini begenmeme izin veriyor kimisine otekileri de degerlendirmen lazim falan diyo ya gicik. neyseeeee ya hic iyi yapmadilar, ama ben hepinizin postlarini begeniyorum haberiniz olsun tamam mi bende sabah yine tartildim dayanamadim ama eksiydim bakalim yarina Allah kerrim. menuuu
sabah: 1 yumurta 1dlm ekmek sekersiz cay
ara yuzde 1 yagli sutle sekersiz kahve ve 1 kuru incir
oglen 1 dlm ekmek domates 1 dlm peynir 10 badem
ara 2 minik elma
aksam 4-5 kasik tavuklu bezelye, 1 dlm ekmek 3 kasik yogurt
ara yaparim heralde yine, birde bol yesil cay ictim.
çizelgelerimiz nerde yaaaKızlar çizelgelerimiz görünmüyor yaa.Nerede benim çizelgem. Onu görünce gaz geliyordu bana ama onuda kaldırmışlar sanırım..
kızlar listeyi yapıcak gönüllü aranıyoooo varmı aranızda öyle birisiiiii
geçen haftaki listeyi hazırlarken tek başına olamadığım gibi bir türlü kafamı toplayamamıştım
çocuklardan ötürü,,bu haftada aynısı olucak biliyorum,,gün içinde pc'yi yalvar yakar alıyorum ellerinden ,azcık oturup kalkcam diye,öyle lunca başımda bekliyolar devamlı bende kafa
veremiyorum,,oyüzden bi zahmet listeyi bilen başka biri bu hafta yapabilirmi,,sonra her hafta yeni
bir gönüllü buluruz,nedersiniz??
geçen haftanın sonuncusu olarak ben yapim bu hafta ama bana msj atmanız lazım kızlarrr sayfa sayfa bakıpta kaçırırsam diye küsersiniz en iyisi msj atın bildirimleri yarın 12ye kadar anlaştık mııı??? ilk defa yapcam bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?