70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tartıyı alınca evdeki herkesi sıradan geçirdim.
eşim 1.85 boya 75 kilo çıkınca kesin zayıflamalıyım dedim,hırs yaptım.
motivasyon için grup içi yarışsak mı ne.

Son düzenleme:
bu arada yediklerimi yazayım gelmişken;
sabah 3 bardak su
kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
ev yapımı lor peyniri,zeytin,çay.çay kaşığının ucu kadar tahin-pekmez.
ara yok
öğle
yarım kase müsli,3 çubuk galeta.
ara 1 fincan yeşil çay.
akşama kıymalı çorba ve yarım tabak yağsız,domates soslu makarna olacak.
suyu 2 litreye tamamlarım yatana kadar.
görüşürüz şekerler.

Kızlar bu gün karabuğdaya başladım. 1 hafta deneyeceğim. Bakalım işe yarayacakmı. Net te aradım hep güzel sonuçlardan bahsediyorlar.
Dün aldım akşam ıslattım. Sabah kahvaltıda 3 kaşık karabuğdayın içine 1 elma rendeledim. Biraz tarcın koydum .Tadı iğrencti sadece 2,3 kaşık zorla yedim.
Öğle yine 3 kaşık karabuğdaya yoğurt koydum. Bu daha yeneilecek türdendi yedim.
Akşama da içine yeşillik koyup deneyeceğim.bu gün böyle gececek.
Sadece yarım muz ve mandalina yedim. kızımın yarımlarını atmamak için yedim.
3 fincan yeşil çay ve 2,5 litre su içtim.
Sonra 50 dakika yürüdüm.10 dakika eksersiz bisikleti 20 dakikada parktaki diğer aletleri yaptım.
Yarın kahvaltıda karabuğday yiyeceğim
Öğle yemek yiyeceğim.(okulun çayı var mecburen gidilecek ve yemek yenilecek ama dikkat edilecek.
Akşam yie kara bugday bakalım bu hafta bu şekilde yapcam cumya sonucu hep birlikte göreceğiz.

tartıyı alınca evdeki herkesi sıradan geçirdim.
eşim 1.85 boya 75 kilo çıkınca kesin zayıflamalıyım dedim,hırs yaptım.
motivasyon için grup içi yarışsak mı ne.
Yarışalım güzelim .Bak senin kilo ile benimki nerde ise aynı bakalım bu hafta kim daha çok verecek.
Benim kilo uzun zamandır burda takıldı kaldı. Sen yenisin dikkat eder azcıkta spor yaparsan 1 kilonun üztünde verirsin.
Bence bu menüde öğle ve akşam yer değiştirmeli. Öğle çok az,Akşam da yediklerini zor yakarsın.

tşkler eline sağlık çok gzl olmuş herkese tebrikleri için tşkler bol bol eksili ve sağlıklı günler

ellerine sağlık canım tablo için.bu arada sonları çekiyorum ama dünden beri bayağı kararlıyım.bakın bu saat oldu,yemeğimi yedim ekmeksiz ve 1 elma yedim.birazdan akşam yemeğimizi yeriz benim en büyük hatam tatlılara ve abur cubura olan zaafiyetim.ama uzun bir zaman ara verdim yemeyeceğim.
1. olan arkadaşı tebrik ediyorum eksilerde olan arkadaşları da tabi ki..benim gibi artıda olan arkadaşlarım üzülmeyin bugün yeni bir gün hepimiz için haydi değerlendirelimmm

canım ilk bildirimin olduğu için liste altı olurdun zaten haftaya eksilerle listede olursun inşallah

kadercim ellerine saglik liste icin, tesekkurler. Birinci olan arkadasa da tebrikler, 3. olmusum guzel duygu :)) ama bu kadar cok vermeyin arkadaslar olmaz boyle, ara da digerlerine de firsat taniyalim dimi

optumm herkesi

rica ederim tatlımm bencede biraz müsade etseydi bizde olsaydık ilk defa yaptığım listenin birincisi olsaydım güzel olurdu

rica ederim canım ayrıca teşekkür ederim inşaAllah ince bi gelin olcam ama bugün ekmek yedim ya :26:midem yanıyor diye napcamı şaşırdım bastırsın dedim ama yok eve gitsem de ilacımı içsem bu hafta eksiler daha çoktu evet çok güzel böyle olunca liste daha da çoğalır eksikler inşaAllah bebişini de yerime öp olur mu

Kuzucum senin miden mi ağrıyor kıyamam sana geçmiş olsun. İlacını yanında taşı birde stres falan yapma eskiden benimde çok ağrırdı. çok fazla cay kahve içmiyorum. Sen de dikkat edrsen gecer inşallah.
Canım sıkma canını o kadardan bir şey olmaz yarın telafi edersin.

rica ederim canım üzülme haftaya eminim daha iyi sonuçla çıkcan karşımıza ben geçn hafta en sonuncuydum +800 ile şimdi ikinci oldum yeterki dikkat etmeye çalış abur cuburdan kaç

maalesef canım süt içince geçer ama iş yerinde yok eve gidince de ilaç içerim artık çay kahveyle aram yok zaten canım benm
haftaya da o rakama yakın kilo vermek amacım hızlanmam lazım bu konu da zaman daralıyo heyecan artıyo

Devam eden diyetimiz sırasında en istemediğimiz dönem regl dönemleridir. regl dönemlerinde ama hormonal, ama psikolojik sebebi ne olursa olsun canımız atıştırmak ister, tatlı krizleri yaşarız tüm bunların üstüne bir de ödem sıkıntısıyla şişkin hissederiz. Egzersiz yapmak daha zordur. Dolayısıyla ya kilo vermemiz durur ya da ekstra kilo alırız. Hal böyle olunca da regl dönemleri kilo vermek isteyen kadınların kabusu olur. Peki bu dönemi kilo almadan, diyetimize ket vurmadan hatta kilo vermeye devam ederek geçirebilir miyiz? Minik dokunuşlarla regl döneminde kilo vermek mümkün. Sadece dikkat etmemiz gereken noktaları göz ardı etmemek gerekiyor. Öncelikle regl döneminde kuru meyvelerin bize destek olmasına izin vermeliyiz. kuru üzüm, kuru kayısı, ya da kuru erik, içeriklerinde hem lif; hem de doğal şeker barındırdıklarından dolayı, insülin hormonunun çok fazla uyarılmamasını olanaklı hale getirirler. Böylece tok hissederiz, kan şekerimiz kontrol altında kalır. Regl döneminde hormonlarımız bize oyun oynar ve stresle savaşmak zorunda kalırız. Stres birçok kadında yeme isteğini uyandırıyor. Strese karşı durabilmenin yolu Omega -3'ten geçiyor. Omega-3 yağ asitleri en çok balık yağında, ve cevizde bulunuyor. Regl döneminde ödemden kurtulmak için ise Tuzdan uzak durmak ve potasyum desteği almak şart. Patates ve muz harika birer potasyum kaynağıdır.

eline sağlık canım ,haftaya birinci olmak istiyorum ben,,gerbere burda öyle 2 hafta üst üste birincilik olmaz tatlım,bak üstüe bineriz sonraa
şaka biyana tebrik ederim

motivasyon olsun diye öncem ve şimdiki halim diye albümüme fotolar ekledim kızlar,
dileyen bakabilir,bilginizee

dip not:
albümüm gizli olduğu için arkadaşım olmayanlar göremiyo,,oyüzden bakmak isteyen olursa teklif göndersin kabul ederim

ilk defa duyuyorum karabuğdayı,ben de bir araştırayım.
haydi o zaman yarış başlasın,bu ara benim sporum eksik olacak ama başlayınca arkama bakmam.
menülerin yeri için doğru söylüyorsun zayıfla,ama ben ekmek peynir yiyeyim desem benim kızlar da hemen sağlıklı çorba,sebze vs. yemeklerini bırakıp bana katılmaya kalkarlar.
geçmiş olsun,mide ağrısı zordur.ben de çekiyorum,sıcak su torbası koymak iyi geliyor ilaçlar dışında.

bilgi için teşekkürler,bugün muz ekliyorum o zaman menüme.

çook merak ettim,jet hızıyla teklif gönderiyorum.

fotoğraflara bayıldım...önceki fotoğraflarıma bakınca şuanki halimle kıyasladım ben bile motive oldum.. gerçekten teşekkür ederim canım güzel fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…