bende girer girmez jet hızıyla kabul ettim canııımmmm
teşekkürler canım.
baktım albümüne,değişiklik muazzam.bravo diyorum.
sihirbaz gibisin inan o göbeği nasıl yokettin,maşallah.
yavruların da pek tatlı,ne güzel genç yaşta anne olmak.allah bağışlasın evlatlarını sana.
sağol canım herkezin evlatlarını analarına babalarına bağışlasın rabbim
yaa bebişlerim o albümde çok küçüklerdi çok özledim o hallerini,ben diyodum bide büyüdükleri zaman rahatlarım üstümden yük gider
ama nerdeeeee,şimdi daha beter durumdayım,birbirlerine vurmasalar hiç sıkıntımız olmıcakta işte çekemiyolar yaşları yakın olduğu için,neyse onun dışında pek sorunumuz yok allahtan
yok güzelim büyüdükçe sorunlar da büyüyor.sadece kendi işlerini kendileri görmeye başlıyorlar,tek artısı bu.
bizimkilerin arası yedi yaş,arada yoluşma da oluyor,bağırış ta.normal yani,zamane çocukları bunlar.
eh seninkiler ikiz sayılır güzelim.normal değil normal ötesi.7 yaşmıo durumda bile yoluşuyolarsa seninkiler,benimkiler çok normalmiş ozaman canım dertlenmiyim bari
13 ay var aralarında benim bıdıklarındaonlar didişmesinde kim didişsin dimi amaa
merhaba arkadaşlardesteğinize hakikaten çok ihtiyacım var çünkü bir türlü veremiyorum kilolarımı. Sabah tartıldım 78 kiloydum ve artık üye olup aranıza katılmak istedim ne dersiniz bir kişilik yeriniz var mı :26:
ben de yeniyim ama buyrun diyeyim,takım arkadaşlarımın konukseverliğine güvenerek.
inşallah yaza kadar incecik olacağız.
teşekkür ederim inşallah olmalıyız çünkü böyle mutlu olmuyorum
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Korkumdan artık tartıya çıkmak istemiyorum. İnsanlar tarafından eleştirilmekten, yok sen benden şişmansın yok şöylesin yok irisin yok büyük görünüyosun demelerinden sıkıldım, usandım. Böyle bir grubun etkili olacağını düşünüyorum. Destek gruplarının her zaman etkileri ispatlanmıştır.
Ben de aranıza katılmak istiyorum. Korkumdan artık tartıya çıkmak istemiyorum. İnsanlar tarafından eleştirilmekten, yok sen benden şişmansın yok şöylesin yok irisin yok büyük görünüyosun demelerinden sıkıldım, usandım. Böyle bir grubun etkili olacağını düşünüyorum. Destek gruplarının her zaman etkileri ispatlanmıştır.
eline sağlık canım ,haftaya birinci olmak istiyorum ben,,gerbere burda öyle 2 hafta üst üste birincilik olmaz tatlım,bak üstüe bineriz sonraa
şaka biyana tebrik ederim
bende yeni geldim arkadaşım ve yaşım 24 ama insanların yaşımı büyük sanması beni çileden çıkarıyor
az önce yemekten kalktım kızlar,3 dilim yedim börekten pişman olmam umarım yarın,bakalım artıylamı dönücek bu,,
inşallah canım :) çok mutlu oldum aranızda ben yarından itibaren paylaşımlarıma başlarımhoşgeldin aramıza boşver onları canım sen bir karar almışın aynı bizim gibi.önemli olan kararlı olman ve seni yıldırmalarına psikolojik olarak canını sıkmalarına izin verme..verecez bu kiloları hep beraber...çıtır olacaz çıtır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?