70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalın çıbıkk değilizz bizzzz nesliii
günaydın çıtırlar
liste için eline sağlık kuzucummmmm
günaydın canımmm rica ederimm

balkaymakkk don artık aramıza

senın ustun de ben

evet canım bu hafta bende kendıme ınanıyorum

bencede cok sozu hak ettık bız ya
offf kılolar offf
offf yaglar offf
sarkı bestelıcem

bıngıl bıngıl mı güzel terimmiş bu ya bende de var o bıngıllardan

GÜNAYDIN KIZLAAARRR

dün yediğim börekler artıyla döndü sanırım,yada dün neredeyse hiç su içmedim,ondanda olabilir,,

lahanamıda 3 gündür doğru dürüst içemedim,hatta dün hiç içmedim,,

60.2 çıktım bu sabah,, bugün itibariyle haftaya kadar kaç kilo vermiş olcam bakalım,lahanamla bugünyeniden beraberim

Son düzenleme:

günaydın tuğba bende bu sabah tartıldım artıdaydım dün gündüz hiç su içemedim dışardaydım wc sorunu yaşamamak için içmedim resimlerine baktım da canım çok iyi ya sen spor yapmamıştın hiç dimi öyle hatırlıyorum da o göbek nasıl gitti canım ya?

merhaba hanımlar yakın bir arkadasım 50 kg den 70 kg ye çıktı. diyetisyen yardımı almasına rağmen kilosu gram oynamadı. moralı gercekten kötu ve metabolizmasının kılıtlendiği gibi birseyler söylemişler. bu durumda olanlarınız varmı?? ne yapılabilir fıkır verebilirmisiniz. yada bu konuyla alakalı bir topik varmı??

Selam Kızlar,
Ben de yeni katılıyorum aranıza :)
Bu sabah tartıldım. 74.2 kiloyum.Benim de hedefim kısa bir sürede 68 kiloya düşmek.
Boyum 176 :)
Umarım hep beraber hedeflerimizi gerçekleştiririz :)

sadece kilo vermek bile göbeğin gitmesi için yeterli demekki
yalnız şaşırdığım bi durum var,2012de 60.4 kiloda bir resmim vardı göbeğim açık ve uzaktan çekmişim,acayip fit sıkı dümdüz ve bi gr

yağ yok gibiydi,sıfır beden gibi görünüyorum,şaşırdım,çok özendim o halime,ama şimdi aynada bakınca aynı şekilde göbeğime çok fark var,aynı kilodayım ama yağ oranı fazla,çok kötü oldum,ozamanki resmimde altımda yine tayt gibi bişey varmış ama yan simitlerimden

hiç taşan bişey yok çok güzel ama şimdi altımda tayt olunca bakıyorum göbeğime yan simitlerim resmen çıkıyo çok kötü,neden böyle oldu anlamadım

gunaydinnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrr

nasilsin bakalim, benim hic vakit yok ama yine de bir selam vereyim dedim. tubiiiiii cildirtma bizi kizim gobek falan yok tamam iste. cok ozendim sana her hafta kapisalim biz, bende sen gibi olmak istiyom, simdi kilom iyi ama dolgunum, sen gibi citir olam azcik. Kadercim sen tubiye bakma biz de hirs yapak hadi bakalim, sen fit bir gelin ben de fit bir anne olcam bende dun cok az yagli cok az sekerli ve bol kakaolu bir kek yaptim, olmayacak dedim ama muthis oldu ondan yedim ama bakalim haftaya da versem ne guzel olur. menu yu yazayim kacayim:

sabah 1 haslanmis yumurta, 6 zeytin, 1 dlm ekmek, sekersiz cay

ara sutlu sekersiz kahve, yarim kuru incir, 2 lokma kek

oglen salata, ekmek koymayi unutmusum kendime sadece salataya kaldim iyi mi

ara 2 kucuk elma

aksam sebze yemegi olursa sebze, olmazsa salata yiyecem

optummmmmmmmmmmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yağ oranı yükseldi de kas oranı mı düştü acaba :26:

afiyet olsun canımm ay inşaAllah Rabbim duysun sesinii fitleşelimm ama ben artıyla başladım bu haftaya pek umudum yok gibi toplamaya çalışcam bakalım

yok canım yaa cidden moralim bozuldu bugün iyice,nasıl olurda o eski halimdekiyle aynı vücutta olmam,aynı kilodayım yine ama niye sıkılaşmadı bu sefer,sanırım fazla yağlı tüketiyorum

bu arada o eski hallerimide ekledim albüme bi bakın isterseniz,,göbeğim açık bu sefer, herşey dahada belli

not=fotolar açık olduğu için yüzümü gizleme gereği duydum,bi zamanlar fotolarım çalınmıştı,bi zayıflama sitesinde reklam amaçlı kullanılmış,korkuyorum artık,malum arkadaş listem baya kalabalık,sizden şüphem yok ama kk kadınları bu bellimi olur binbir türlü insan var

Son düzenleme:

bende öyle düşünüyorum artık,çok fazla yağlı besinler kullanıyorum ondan olsa gerek,,,:18:

bende öyle düşünüyorum artık,çok fazla yağlı besinler kullanıyorum ondan olsa gerek,,,:18:

ama sanki şimdi daha zayıfsın canım ya bana öyle geldi kıyaslayınca :44: bence az da olsa spor yap mekik falan çek hem senin mekik çekmen çok kolay olur ya engel olan bi göeğin yok sonuçta

iyi yapmışsın kapamakla bi yerde okumuştum bende çalındığına dair ilk siteye üye olduğum zamanlar da kaldırabildin mi bari o resimlerini? :26:

evet canım site yöneticisine şikayette bulundum,resimler bana ait iznim olmadan alınıp konmuş,ayrıca ben 30günde 20 kilo vermedim 11 ayda verdim o kiloları dedim,,onlarda hemen sildirmişler resimleri sağolsunlar

aptal insan hem benim fotoları koymuş hemde 30günde 20 kilo verdim diye diyet listesi vermiş altında,,inanılır gibi değildi

ama sanki şimdi daha zayıfsın canım ya bana öyle geldi kıyaslayınca :44: bence az da olsa spor yap mekik falan çek hem senin mekik çekmen çok kolay olur ya engel olan bi göeğin yok sonuçta

[/COLOR]

buna cevap vermemişim pardon

ya yine zayıf görünüyorum şimdide ama,aynada çıplakken eskisi gibi sıkı görünmüyo şuanki derdim bu sadece,
mekiğe gelince canım yinede az çok çekmeye çalışıyorum engel olcak göbeğim yok ama,3 tane nur topu gibi bel fıtığım vaaarr

he iyi olmuş kaldırmaları zaten biz değil miyiz o resimleri görüp inanıp ilaçları alan hele bi de halktan olunca hemen kanarız çok şükür öyle saçmalıklara para harcamıyorum ben seni tesadüfen görseydim o sitede derdim tuğba hepimizi kandırmış meğersem ilaçla zayıflamış derdim

çok geçmiş olsun canımm çok zor bilirim benimde boynumda var 3 tane o yüzden zorlayamıyorum kendimi

belkide kandırıyorumdur dünyanın ilacını kullandım sıfır bedene düştüm sayelerinde sizi kandırdımdermişim

bende inanıp 2010 yılında kullanmıştım bi zayıflama hapı ama üste 2 kilo alınca hem parama hemde inancıma acıdım
bidahada kullanmadım kullanmamda szöde kilo vermezseniz paranız iade demişlerdi,aradım kilo adlım üste işe yaramadı dedim,daha

15 gün dolmamış 2 gün daha kullanın verirsiniz ,,vermesseniz arayın iade alalımn demişlerdi,15 gün doldu aradım yine dedim böle
böle,demesinlermi 15 gün dolmuş iade süresi 14 gündü 1 gün geçmiş alamayız,
lan sen değilmiydim 2 gün daha kullan diyensinir oldum,ya onların işi gücü mallarını satana kadar,ozamandan beridir kimseye

önermiyorum ne varsa sağlıklı beslenmede var,,boğazımızdan kısınca geçte olsa gidiyo kilolar hemde kalıcı oluyo

sanada geçmiş olsun bu arada canım çok zor :)

Son düzenleme:
anam topik bize kaldı bugün sanırsaaamm,,nerdesiniiizz milleeeeettt

bende sayfa yeniliyorum süreklii gelen olur diye belki

saol tatlımm bende bi kere kullandım verdim ama ondan mı psikolojik mi bilmiyorum sonra ölümler falan olunca bıraktım bırakınca hoop +larla geldi geri senin olay da komik olmuş ya para vermemek için işte türkü bahanelerr

selam kızlar zayıflamamıza yardımcı olacak öneriler okudum sizinle de paylaşmak istedim belki faydası olur.

Pazartesi diyete başlayıp Salı günü devam ettiremeyenlerden misiniz?
Bu problemin üstesinden gelmek istemez misiniz?
Yapmanız gerekenler:
- Kilo vermek isteme nedenlerinizi not edin.
- Bu notları genellikle görebileceğiniz bir yerde bulundurun.
- Günde birkaç defa bu notlarınızı gözden geçirin.Bu yöntem hem sizin kararlılığınızı artıracak hem de sizi motive edecektir.
haydi zayıflamaya

yani ben şimdi her yere evlenceeem evlenceeem evlenceeeemm diye not mu yazayım millet başına vurdu kızın diyecek sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…