günaydıııın herkese.
dün akşam uğrayamadım.hemen dün ne yediğimi yazayım.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay
1 çay kaşığı bal,1.5 dilim ekmek.
ara kızların topitoplarından aşırdım.
öğle 1 kase yoğurt galeta[kepekli 2 çubuk]
ara meyve
akşam
fırında tavuk,mercimekli bulgur pilavı,cacık.
su 2 litre
spor leslie 3 fast miles.
bugün yine karın çalışma günüm.yine 10 dk. bacak hareketleri eklerim.
yarın bantta 1 saat yürürüm.bu şekilde ne kadar götürebilirsem bakalım.
bmi i bana yakın olan arkadaş varsa yarışa bekliyorum kızlar...
ha bu arada ben topiğin eski müdavimlerinden
2011 mayısta tanıştım burasıyla
o zamanlar 80 kiloya yakındım..
buradan aldığım destekle ve azmim ve sabrımla
59 kilolara düğtüm sağlıklı bişekilde çok da kasmadan
4-5 aydır abartlı yeme düzenimden dolayı 67 lere çıktım maalesef
yeniden başladım inşallah bu sefer hedefime ulaşmadan bırakmıcam
evet canım geçtiğimiz ramazanı 59.2 le bitirdimselam canım bende kimse topiğe gelmiyor diye eski yazışmalara dönüyorum okuyorum 2012 de falan yanlış hatırlamıyorsam sen 59 kiloya falan düşmüşsün burayı bırakınca mı aldın kiloları geri canım merak ettim? o zmanlar daha şen sayfalar yaşimdi kimsenin geldiği yok
yanlış yazmışım o da verecek:)eşin kilo alıp sen verecek misinayrıca 4 gün için 2.2 büyük bi rakam canım zor yani
Bu arada dünkü menümü yazıyım:
Sabah: yarım yost peynirli domatesli
Ara yok
Öğle: etli patates yoğurt
Ara: 2 küçük elma yarım paket eti burçakşekersiz çayla
Akşam:1 kase gdolu yağsız mısır
Günaydın kızlar,
İnsan yememeye alışınca yemk istemiyo canı.Ben öyle oldum.Yada içtiğim 9 lu çay işe yaradı.Canım eskisi gibi yemek istemiyor.Çikolata bile canım çekmiyor.
evet canım geçtiğimiz ramazanı 59.2 le bitirdim
sonra tatil falan derken bitürlü yeme düzenimi oluşturamadım..
yanlış yazmışım o da verecek:)
tam olarak bir hafta aslında
önceden 2-3 gün dikkatle veriyordum ama şimdi takıldım kaldım
menün baba sağlıksız geldi canım
inşaAllah tekrar dönersin o kilolara canım 1,5 ay içinde ikimizde 59 oluruz inşaAllahbende 4 gün olacak bugün dikkat edeli bakalım nolcak yüzüm güler inşaAllah yarın motivasyonumu kaybetmek istemiyorum çünküü:26: dünde nişanlım bana dedi hani sen kilo veriodun diye tabi göbek aynı olunca 1-2 kilo onun için bişey ifade etmiyor :44:
gunaydin rosado guzel menu ben hergun duzenli 50 60 dakika yuruyorum simitlerimden cok sikayetciyim onerin var mi
Üff ya erkekler hiç anlamıyor insanı.Benim eşimde öyle 2 kilo verdim ne ki 2 kilo 74 kilonun yanında diyor.En az 10 kg vermen lazım ki diyetin bi işe yarasın diyor.Göstericem ama 10 kiloyu
aleykümselam canımm iyiyim kendi adıma hamd olsun kiSelaaaaam kizlaaar nasilsiniz çıtırlar
Iki haftadir hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum insan aynada kendini başka görünce çok mutlu oluyor ben çok mutluyum
Zayıflamak çok güzel kızlar herşeyi giyebilmek herkes istekli olsun hadin hep beraber buradan zayıf olarak ayrilalim hiç bir yemek bizi aynada gösterdiği gibi mutlu etmez
Simitler için canim youtube aç tiffany rothe yaz çok etkili onu yapabilirsin ben yapıyorum faydasını gördum bizzat
ben mekik çekiyorum,düz ve yan en az 50 şer tane.karın çalıştıkça simitler de göbek te gidiyor.gunaydin rosado guzel menu ben hergun duzenli 50 60 dakika yuruyorum simitlerimden cok sikayetciyim onerin var mi
ben varım,gel kapışalım.bmi i bana yakın olan arkadaş varsa yarışa bekliyorum kızlar...
ha bu arada ben topiğin eski müdavimlerinden
2011 mayısta tanıştım burasıyla
o zamanlar 80 kiloya yakındım..
buradan aldığım destekle ve azmim ve sabrımla
59 kilolara düğtüm sağlıklı bişekilde çok da kasmadan
4-5 aydır abartlı yeme düzenimden dolayı 67 lere çıktım maalesef
yeniden başladım inşallah bu sefer hedefime ulaşmadan bırakmıcam
selam fıstık,sen nerelerdesin bakalım.Selaaaaam kizlaaar nasilsiniz çıtırlar
aynen ya,herşeyden önce insan kendini beğenecek,bedeniyle barışık olacak.Iki haftadir hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum insan aynada kendini başka görünce çok mutlu oluyor ben çok mutluyum
Zayıflamak çok güzel kızlar herşeyi giyebilmek herkes istekli olsun hadin hep beraber buradan zayıf olarak ayrilalim hiç bir yemek bizi aynada gösterdiği gibi mutlu etmez
cok tesekkurler canim deneyecegm.bende bi ara 58 kiloya dusmustum hakikaten kimse beni taniyamiyordu kesinlikle zayiflamak muthis bisey begendıgin bi kiyafetin uygun bedeni var mi acaba diye dusunmemek..Simitler için canim youtube aç tiffany rothe yaz çok etkili onu yapabilirsin ben yapıyorum faydasını gördum bizzat
supersin Seker Boyle devam edersen sonuclari super olacaktir eminimmmsabahtan işleri hallettim,baktım boş zamanım var,çocuklar da kendilerini oyalıyor,atladım bantın üstüne 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.
öğleden sonra da pilatesimi yaptım mı,akşama da hafif yedim mi,tartı beni sevindirir diye umuyorum.
bakalım,ben elimden geleni yapayım,gerisi nasip.
aynen oyle canim muthis bir duygucok tesekkurler canim deneyecegm.bende bi ara 58 kiloya dusmustum hakikaten kimse beni taniyamiyordu kesinlikle zayiflamak muthis bisey begendıgin bi kiyafetin uygun bedeni var mi acaba diye dusunmemek..
hicbir pasta,kola,yemek,v.b o duyguyu yasatamaz
ben mekik çekiyorum,düz ve yan en az 50 şer tane.karın çalıştıkça simitler de göbek te gidiyor.
benim gibi 3 doğum yaptıysa biraz zor gidiyor ama azimle o da olur.
ben varım,gel kapışalım.
hoşgeldin bu arada,yaş kaç acaba.
selam fıstık,sen nerelerdesin bakalım.
aynen ya,herşeyden önce insan kendini beğenecek,bedeniyle barışık olacak.
iradene hayranım,maşallah canım sana.
evet tatlım aynen öyle bizim ne çaba gösterdiğimizi bilmiyorlar işte onlar için kilo vermek çok kolay ya benim nişanlım da 74 kilo
ama boyu 1.80 ya çok zayıf al diyorum mesela kilo alıp napcam sen gibi olcam sonra diyorhem veririz o 10 kiloyu ne varmış ki 10 kilo da
aleykümselam canımm iyiyim kendi adıma hamd olsun ki
aferin sana tatlımm ya 2 hafta sabrettiysen bu böyle gider diye düşünüyorumm senin çizelgen niye yok canım ya kaç kiloda olduğunu görseydikzayıf olmak kadar bi kadına kendini iyi hissettircek başka bişey var mıdır bilmiyorum heleki fazlalıkları olan biri için
bende yapim akşamları burdan açamıyorum youtube nasıl bişeymiş çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?