70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu topitop hariç menün çok güzel.Çok güzel de spor yapıyorsun.Kilolar hızla gitsin inş.......

MErhaba zerra.Ne güzel vermişsin kiloları.80 den düşmek çok iyi.Ben de 72,5 ğum.Hedefim 10 kilo vermek.Hep beraber zayıflayalım inş.

evet canım geçtiğimiz ramazanı 59.2 le bitirdim
sonra tatil falan derken bitürlü yeme düzenimi oluşturamadım..
eşin kilo alıp sen verecek misin ayrıca 4 gün için 2.2 büyük bi rakam canım zor yani
yanlış yazmışım o da verecek:)
tam olarak bir hafta aslında
önceden 2-3 gün dikkatle veriyordum ama şimdi takıldım kaldım

menün bana sağlıksız geldi canım...yeşillik sebze,çorba eklesen menüne fena olmaz sanki

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
İnsan yememeye alışınca yemk istemiyo canı.Ben öyle oldum.Yada içtiğim 9 lu çay işe yaradı.Canım eskisi gibi yemek istemiyor.Çikolata bile canım çekmiyor.

mmm çikolata mııı olsa da yesekk ilk başlarda nemde öyledim son açıldı yine iştahım

inşaAllah tekrar dönersin o kilolara canım 1,5 ay içinde ikimizde 59 oluruz inşaAllah bende 4 gün olacak bugün dikkat edeli bakalım nolcak yüzüm güler inşaAllah yarın motivasyonumu kaybetmek istemiyorum çünküü:26: dünde nişanlım bana dedi hani sen kilo veriodun diye tabi göbek aynı olunca 1-2 kilo onun için bişey ifade etmiyor :44:

Üff ya erkekler hiç anlamıyor insanı.Benim eşimde öyle 2 kilo verdim ne ki 2 kilo 74 kilonun yanında diyor.En az 10 kg vermen lazım ki diyetin bi işe yarasın diyor.Göstericem ama 10 kiloyu

Iki haftadir hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum insan aynada kendini başka görünce çok mutlu oluyor ben çok mutluyum

Zayıflamak çok güzel kızlar herşeyi giyebilmek herkes istekli olsun hadin hep beraber buradan zayıf olarak ayrilalim hiç bir yemek bizi aynada gösterdiği gibi mutlu etmez

Dünkü menümu paylaşayim

Sabah
Bi tane haşlanmış yumurta
3 zeytin
Azıcık peynir
Bol yeşillik
Bi dilim ekmek

Ara
Badem

Öğlen
Bir kase tarhana çorbası

Ara
Kuru kayısı
Bir portakal

Akşam
Yarım kepçe çorba
3 yk bulgur pilavı
Sebzeli et çok az
Salata
Yogurt

Üff ya erkekler hiç anlamıyor insanı.Benim eşimde öyle 2 kilo verdim ne ki 2 kilo 74 kilonun yanında diyor.En az 10 kg vermen lazım ki diyetin bi işe yarasın diyor.Göstericem ama 10 kiloyu

evet tatlım aynen öyle bizim ne çaba gösterdiğimizi bilmiyorlar işte onlar için kilo vermek çok kolay ya benim nişanlım da 74 kilo
ama boyu 1.80 ya çok zayıf al diyorum mesela kilo alıp napcam sen gibi olcam sonra diyor hem veririz o 10 kiloyu ne varmış ki 10 kilo da

Selaaaaam kizlaaar nasilsiniz çıtırlar
aleykümselam canımm iyiyim kendi adıma hamd olsun ki

aferin sana tatlımm ya 2 hafta sabrettiysen bu böyle gider diye düşünüyorumm senin çizelgen niye yok canım ya kaç kiloda olduğunu görseydik zayıf olmak kadar bi kadına kendini iyi hissettircek başka bişey var mıdır bilmiyorum heleki fazlalıkları olan biri için

Simitler için canim youtube aç tiffany rothe yaz çok etkili onu yapabilirsin ben yapıyorum faydasını gördum bizzat

bende yapim akşamları burdan açamıyorum youtube nasıl bişeymiş çok merak ettim

gunaydin rosado guzel menu ben hergun duzenli 50 60 dakika yuruyorum simitlerimden cok sikayetciyim onerin var mi
ben mekik çekiyorum,düz ve yan en az 50 şer tane.karın çalıştıkça simitler de göbek te gidiyor.
benim gibi 3 doğum yaptıysa biraz zor gidiyor ama azimle o da olur.
ben varım,gel kapışalım.
hoşgeldin bu arada,yaş kaç acaba.
Selaaaaam kizlaaar nasilsiniz çıtırlar
selam fıstık,sen nerelerdesin bakalım.
aynen ya,herşeyden önce insan kendini beğenecek,bedeniyle barışık olacak.
iradene hayranım,maşallah canım sana.

Simitler için canim youtube aç tiffany rothe yaz çok etkili onu yapabilirsin ben yapıyorum faydasını gördum bizzat
cok tesekkurler canim deneyecegm.bende bi ara 58 kiloya dusmustum hakikaten kimse beni taniyamiyordu kesinlikle zayiflamak muthis bisey begendıgin bi kiyafetin uygun bedeni var mi acaba diye dusunmemek..
hicbir pasta,kola,yemek,v.b o duyguyu yasatamaz

sabahtan işleri hallettim,baktım boş zamanım var,çocuklar da kendilerini oyalıyor,atladım bantın üstüne 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.
öğleden sonra da pilatesimi yaptım mı,akşama da hafif yedim mi,tartı beni sevindirir diye umuyorum.
bakalım,ben elimden geleni yapayım,gerisi nasip.

supersin Seker Boyle devam edersen sonuclari super olacaktir eminimmm

aynen oyle canim muthis bir duygukesinlikle denemeni tavsiye ederim linkini attim

burdayimmm canim oglum pek firsat vermiyor nete girmeme

simdi uyuyor firsat bu firsat dedimgeldimmm

ben kendiimi bildim bileli balik etliyim ama artik zayif olmak istiyorum gorenler nekadar guzel olmussun desinler

sen de azimlisin canim yaaa beraber basaracagiz ins.

iyi olmana sevindim canimcimm
ben cizelge yapmasini bilmiyorum hicde denemedim aslinda yapmam gerek ama devamli telefondan girdigim icin gerek yok diye dusundum65 100 grdim gecen hafta bu hafta nasil olacak bilmiyorum sen ne alemdesin bakim eksilerdesindir insallah

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

videoyu izlemek istiyenler için link koyuyorum

Bir haftada 3.5 kilo verdiren diyet / Zayıflama ve Diyet / Sağlıklı Beslenme / Doktorum.kanald.com.tr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…