- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
inşaAllah eksilerdeyimdir canım tartılmadım 3 gün önce +daydım ondan sonra dikkat etmeye başladım bu sefer 65i görmek istiyorum aslında verdikçe azmim artıyo çünkü yarına kadar dikkat etmem lazımiyi olmana sevindim canimcimm
ben cizelge yapmasini bilmiyorum hicde denemedim aslinda yapmam gerek ama devamli telefondan girdigim icin gerek yok diye dusundum65 100 grdim gecen hafta bu hafta nasil olacak bilmiyorum sen ne alemdesin bakim eksilerdesindir insallah
inşaAllah eksilerdeyimdir canım tartılmadım 3 gün önce +daydım ondan sonra dikkat etmeye başladım bu sefer 65i görmek istiyorum aslında verdikçe azmim artıyo çünkü yarına kadar dikkat etmem lazım
basarirsin canim sana inaniyorummmm sen yaparsin baka dugunune az kaldi gelinlik alacaksin daha 60 Kilo olsan bile supersin olursun valla fistik fistik
afiyet olsun ama yaramasınnsimdi oglen yemegi yiýecegim gorusuruz kizlaroptummmmm
avatarındaki resim oğlun mu.oysa çok yakışıklı maşallah.öperim ben onu.burdayimmm canim oglum pek firsat vermiyor nete girmeme
simdi uyuyor firsat bu firsat dedimgeldimmm
ben kendiimi bildim bileli balik etliyim ama artik zayif olmak istiyorum gorenler nekadar guzel olmussun desinler
sen de azimlisin canim yaaa beraber basaracagiz ins.
evet ya ne çok ekmek koymuş hatun,tostu çıkarman iyi olmuş dilek.ben birindi diyet beslenmesi uyguluyorum ve cok memnunum kizlar ama aradaki tostu yemiorum ekmek fazla oluyor cunku doyurucu ve guzel liste tabi herkese gore degisir Kilo verimi haftada bir kiloda versek guzel
afiyet olsun,ben de 1 elma yiyeyim,abdominal çalışırken mide boş olunca hareketler daha kolay oluyor.sonrasında küçük bir kase yoğurt yerim belki.simdi oglen yemegi yiýecegim gorusuruz kizlaroptummmmm
inşaAllah eksilerdeyimdir canım tartılmadım 3 gün önce +daydım ondan sonra dikkat etmeye başladım bu sefer 65i görmek istiyorum aslında verdikçe azmim artıyo çünkü yarına kadar dikkat etmem lazım
MErhaba zerra.Ne güzel vermişsin kiloları.80 den düşmek çok iyi.Ben de 72,5 ğum.Hedefim 10 kilo vermek.Hep beraber zayıflayalım inş.
afiyet olsun güzel canımDünkü menümu paylaşayim
Sabah
Bi tane haşlanmış yumurta
3 zeytin
Azıcık peynir
Bol yeşillik
Bi dilim ekmek
Ara
Badem
Öğlen
Bir kase tarhana çorbası
Ara
Kuru kayısı
Bir portakal
Akşam
Yarım kepçe çorba
3 yk bulgur pilavı
Sebzeli et çok az
Salata
Yogurt
yaş kemale erdi canım ağustosa 40 olacamben mekik çekiyorum,düz ve yan en az 50 şer tane.karın çalıştıkça simitler de göbek te gidiyor.
benim gibi 3 doğum yaptıysa biraz zor gidiyor ama azimle o da olur.
ben varım,gel kapışalım.
hoşgeldin bu arada,yaş kaç acaba.
selam fıstık,sen nerelerdesin bakalım.
aynen ya,herşeyden önce insan kendini beğenecek,bedeniyle barışık olacak.
iradene hayranım,maşallah canım sana.
helal sana..kim tutar senisabahtan işleri hallettim,baktım boş zamanım var,çocuklar da kendilerini oyalıyor,atladım bantın üstüne 1 saat tempolu yürüyüşümü yaptım.
öğleden sonra da pilatesimi yaptım mı,akşama da hafif yedim mi,tartı beni sevindirir diye umuyorum.
bakalım,ben elimden geleni yapayım,gerisi nasip.
canım yaa kötü olmuşkizlar 1 saatte bi gelen otobusu 2 dakikayla kacirdim ve cok ofkelendimve 1 bardak soguk ayran ictim bunun uzerine
amin inşaAllah canımm benimmavatarındaki resim oğlun mu.oysa çok yakışıklı maşallah.öperim ben onu.
evet ya ne çok ekmek koymuş hatun,tostu çıkarman iyi olmuş dilek.
afiyet olsun,ben de 1 elma yiyeyim,abdominal çalışırken mide boş olunca hareketler daha kolay oluyor.sonrasında küçük bir kase yoğurt yerim belki.
inşallah güzelim,hayalindeki gelinliği alıp,içine kolaylıkla girersin.
Merhabalar,
Benim bi sorum var, diyette genelde aynı öğünde peynir ve yumurta bir arada verilmiyor, bunun sebebi nedir bilen var mı?
Merhabalar,
Benim bi sorum var, diyette genelde aynı öğünde peynir ve yumurta bir arada verilmiyor, bunun sebebi nedir bilen var mı?
ikisi de protein ondan olabilir diyecem ama ben ikisini aynı öğün de yiyorum kii
ikiside protein olduğu için olabilir
ama ben ikisindende vazgeçemem
yumurtayıda peyniride seviyorum
Kızlar tanışalımmı ne dersiniz.HErgün konuşuyoruz ama tanımıyoruz birbirimizi..Ben başlıyım
Ben 31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim.3 yaşında 1 kızım 1 yaşında oğlum var.
Bursada yaşıyorum.Makine mühendisiyim.Çalışıyorum.
bugünkü yediklerim...
sabah 1tk çörek otu
2 dilim ekmek
3 yk lor
1 yumurta ve 1tk tereyağla omlet
5 zeytin
domates,salatalık,roka,maydonoz
öğlen
5 yk bulgur pilavı
5 yk nohut
500cc ayran
akşama bakalım belli değil
şu ana kdr 1500 cc su
1 bardak yeşil çay
1 bardak form çay
öğlen arası 30 dak yürüyüş
15 dak parkta aletlerle hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?