70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben birindi diyet beslenmesi uyguluyorum ve cok memnunum kizlar ama aradaki tostu yemiorum ekmek fazla oluyor cunku doyurucu ve guzel liste tabi herkese gore degisir Kilo verimi haftada bir kiloda versek guzel

inşaAllah eksilerdeyimdir canım tartılmadım 3 gün önce +daydım ondan sonra dikkat etmeye başladım bu sefer 65i görmek istiyorum aslında verdikçe azmim artıyo çünkü yarına kadar dikkat etmem lazım

basarirsin canim sana inaniyorummmm sen yaparsin baka dugunune az kaldi gelinlik alacaksin daha 60 Kilo olsan bile supersin olursun valla fistik fistik

basarirsin canim sana inaniyorummmm sen yaparsin baka dugunune az kaldi gelinlik alacaksin daha 60 Kilo olsan bile supersin olursun valla fistik fistik

inşaAllah canımm benim zaten 60 olsam zaten gerisi de gelcek buna inanıyorumm 18 günde 3 kilo versem bari de gelinlik provalarına başlasam diyorum

simdi oglen yemegi yiýecegim gorusuruz kizlaroptummmmm
afiyet olsun ama yaramasınn

avatarındaki resim oğlun mu.oysa çok yakışıklı maşallah.öperim ben onu.
ben birindi diyet beslenmesi uyguluyorum ve cok memnunum kizlar ama aradaki tostu yemiorum ekmek fazla oluyor cunku doyurucu ve guzel liste tabi herkese gore degisir Kilo verimi haftada bir kiloda versek guzel
evet ya ne çok ekmek koymuş hatun,tostu çıkarman iyi olmuş dilek.
simdi oglen yemegi yiýecegim gorusuruz kizlaroptummmmm
afiyet olsun,ben de 1 elma yiyeyim,abdominal çalışırken mide boş olunca hareketler daha kolay oluyor.sonrasında küçük bir kase yoğurt yerim belki.

inşallah güzelim,hayalindeki gelinliği alıp,içine kolaylıkla girersin.

kizlar 1 saatte bi gelen otobusu 2 dakikayla kacirdim ve cok ofkelendim ve 1 bardak soguk ayran ictim bunun uzerine

MErhaba zerra.Ne güzel vermişsin kiloları.80 den düşmek çok iyi.Ben de 72,5 ğum.Hedefim 10 kilo vermek.Hep beraber zayıflayalım inş.

inşallah canım hedefimize ulaşırız...
önemli olan korumakmış onu iyice öğrenmiş oldum..

afiyet olsun güzel canım
yaş kemale erdi canım ağustosa 40 olacam
ama gönlüm 18
iyi kapışalım hadi cuma bildirim yapalım haftaya cumaya kdr
helal sana..kim tutar seni
kizlar 1 saatte bi gelen otobusu 2 dakikayla kacirdim ve cok ofkelendim ve 1 bardak soguk ayran ictim bunun uzerine
canım yaa kötü olmuş

bugünkü yediklerim...

sabah 1tk çörek otu

2 dilim ekmek
3 yk lor
1 yumurta ve 1tk tereyağla omlet
5 zeytin
domates,salatalık,roka,maydonoz

öğlen

5 yk bulgur pilavı
5 yk nohut
500cc ayran

akşama bakalım belli değil
şu ana kdr 1500 cc su
1 bardak yeşil çay
1 bardak form çay

öğlen arası 30 dak yürüyüş
15 dak parkta aletlerle hareket

amin inşaAllah canımm benimm :54

Merhabalar,

Benim bi sorum var, diyette genelde aynı öğünde peynir ve yumurta bir arada verilmiyor, bunun sebebi nedir bilen var mı?

Merhabalar,

Benim bi sorum var, diyette genelde aynı öğünde peynir ve yumurta bir arada verilmiyor, bunun sebebi nedir bilen var mı?

ikiside protein olduğu için olabilir
ama ben ikisindende vazgeçemem
yumurtayıda peyniride seviyorum

Kızlar tanışalımmı ne dersiniz.HErgün konuşuyoruz ama tanımıyoruz birbirimizi..Ben başlıyım
Ben 31 yaşındayım 2 çocuk annesiyim.3 yaşında 1 kızım 1 yaşında oğlum var.
Bursada yaşıyorum.Makine mühendisiyim.Çalışıyorum.

Doğru diyorsun canim yaa konuşuyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz

Bende tanıtayim adım dilek 25 yaşındayım 15 aylık bir oğlum var yurtdisinda yaşıyorum mesleğim suanlik ev hanımı

Tanıştığıma memnun oldum ablacigim

Akşamı da hafif atlatirsan çok güzel menü canim

Ben çıkıcam yarına görüşürüz inşallah kızlar..
Akşama okurum ama yazamam..
Yarın bildirim bu akşamı hafif atlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…