70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben burada en çok kadei ve rosado'yu motive görüyorum.
Tonton da çok güzel gaza gelmiş:)
Sizleri okumak çok keyifli kızlar.bugunku menum çok iyi oldu. Cunku dun cok yemiştim.

aslında beni bu kadar cesaretlendiren, bi arkadaşım. 50 kilo verdi, onu gördükçe onla konuştukça gaza geliyorum.
uzaktan insanları izlemek, görmek, şahit olmak da motive edici evet, ama bizzat en yakın arkadaşına tanık olmak çok ayrı.
hep aynı şeyler tekrarlanıyorsa ise bi yerden başlamak lazım yoksa ömür boyu aynı psikolojide olmak kaçınılmaz bir gerçek

artık çok yemek yok, kaçırmak yok, abartmak yok

taviz tavizi getirir unutmamak lazım. ama dünün fazlasını bugün kapattıysan güzel :81:

bu arada kadei azmine ve cabana hayran kaldim,biz bu ekip destegiyle zayiflicaz kizlar

azmimin sebebini yukarıda açıkladım ama teşekkür ederim.

tabii zayıflıcaz, buradan bağınızı koparmayın yeter, her daim başınızın etini yeme potansiyeline sahibim

Arkadaşlar ben ekmeği tamamen kestim ama bir zararı olur mu ki :26: yerine başka şeyler yemelimiyim bilemiyorum:44:

karatayın söylediğine göre ekmek hayatımızda gereksizmiş, doğru söylüyordur tabi, çünkü ilkel çağlarda beslenme şeklini düşündüğümüzde çok da mantıklı. ama ben ekmeksiz yapamıyorum özellikle kahvaltıda. o yüzden kahvaltıda 2 dilim öğle ya da akşam 1 dilim yiyorum (çavdar ek.). keza diyetisyenler de genelde bu şekilde veriyor genelde.

ben ekmeği tamamen kesmiş olsam yerine başka bi şeyle doldurmazdım gerekli besinleri aldıktan sonra, ama kalori 1000 in altına düşüyorsa bi gözden geçirmekte fayda var tabi.

günlük kalori alımın 1000in altına inmedi değil mi? çünkü ne öğle ne de akşam ana yemek gibi bir şey yok, ben şahsen ana yemek olmayınca motivasyonum düşüyor, çok sıkı bi diyetmiş gibi geliyor ve çabuk pes ediyorum. o yüzden normalde olması gereken yemek düzeni ne ise o durumun porsiyonlarını azaltıp besleniyorum sadece. sende de aynı durum var mı bilmiyorum ama en azından 1000in altına düşme canım

bu arada oğluşunun abur cuburları ne alemde?

yemeği düzene koyamıyorsan ilk önce çikolatayı ve tatlıyı hayatından çıkarmakla başlamalısın. benim ilk diyet serüvenim böyle başladı, başka hiç bir şeyi değiştirmedim ekmeği azaltmak ve çikolatayla vedalaşmak dışında. herhangi bi diyetim, artı bi efor sarf etme durumum olmadı. bazen pat diye diyete başlanmıyor, hazır olmuyor insan. ama yavaştan girişmek daha kolay, geçiş daha kolay oluyor çünkü.

eminim çikolatayı benden daha çok seven yoktur. eski postumda bahsetmiştim, 2 günde 1 büyük nutella kavanozu artı diğer çikolata çeşitleri de giriyordu tabi. eğer ben çikolatadan vazgeçtiysem herkes vazgeçebilir bence. çünkü biliyorum ki, bu ayrılık geçici
elbet bir gün buluşacağız böyle düşünmelisin tatlım

günaydıııın herkese.
dün akşam uğrayamadım.hemen dün ne yediğimi yazayım.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay
1 çay kaşığı bal,1.5 dilim ekmek.
ara kızların topitoplarından aşırdım.
öğle 1 kase yoğurt galeta[kepekli 2 çubuk]
ara meyve
akşam
fırında tavuk,mercimekli bulgur pilavı,cacık.
su 2 litre
spor leslie 3 fast miles.
bugün yine karın çalışma günüm.yine 10 dk. bacak hareketleri eklerim.
yarın bantta 1 saat yürürüm.bu şekilde ne kadar götürebilirsem bakalım.

dün akşam yediklerim fazla geldi biraz.
cuma gelmişken bu akşamı yağsız çorba ve salatayla kapatayım diyorum.
iyi bir rakam görmezsem motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum.
seher utku hazır ekmeği bırakmışken yerine bir şey koyma bence.
zaten bizim yaşam tarzımızın bize getirdiği faydasız bir şey.
kadei 50 kilo ne demektir canım ya.maşallah arkadaşına.resmen orta kiloda bir insan atmış üstünden.biz 10 kilo için ağlanıyoruz şurada.azmin yenemeyeceği hiç bir şey yok.mesele bahanelerin arkasına saklanmamakta.

tatlım sana da günaydın menün çok iyi ama daha faydalı olmasını istiyorsan öğlen ile akşam yer değişsin bence emin ol tartı şok ettircek seni ben 3 gündür akşamları kaçırmıyorum o yüzden huzurla yatıyorum bakalım nolcak yarın

Arkadaşlar ben ekmeği tamamen kestim ama bir zararı olur mu ki :26: yerine başka şeyler yemelimiyim bilemiyorum:44:
SABAH KESİNLİKLE EKMEK YEMELİSİN İKİ DİLİM TAM TAHIL,TAM BUĞDAY VEYA ÇAVDAR EKMĞİ
keza bunlarda b vit almış olursun artı gün içinde gereken enerjiyi alırsın...
şimdiki yeme düzeninimiz bütün hayatımız boyunca şimdiki yeme şekline yakın geçecek
o yüzden abartılı diyetler yaparsak sonrasında yeme düzenimiz eski haline dönünce kat kat fazlasını alma gibi bir durumumuz olur...
artı ekmekte demir içerdiği için kansızlık problemide olmaz kilo verme sürecinde
Günaydın Kızlaarr
günaydın canım
Bende aranıza bugün katılmaya karar verdim 75 kiloyum ,inşallah hedef 60
hoş geldin..inşalah hdefine ulaşırsın
günaydın rosada ,menünde iyiymiş

ben varım bugün 76.1 dim

gunaydin rosado guzel menu ben hergun duzenli 50 60 dakika yuruyorum simitlerimden cok sikayetciyim onerin var mi

günaydın kızlar...

eşimle iddiaya girdik pazartesiye kdr..
ben 63.9 olucam şimdi 66.1 im
eşim 96.9 şu anda o da 98.7 olacak

ama 3 gündür 50 gr helvanın dışında kaçamağım olmadı fakat gr oynamadı
çok sinir oldum yaaa

selam canım bende kimse topiğe gelmiyor diye eski yazışmalara dönüyorum okuyorum 2012 de falan yanlış hatırlamıyorsam sen 59 kiloya falan düşmüşsün burayı bırakınca mı aldın kiloları geri canım merak ettim? o zmanlar daha şen sayfalar ya şimdi kimsenin geldiği yok

gunaydin guzel ekibim
adanada guzel bi sabah ve 1 saat suren yuruyusumden gelmis bulunuyorum.ne mi yedim?hemen sayiyorum :)
sabah :2 kitir tuzsuz etimek,
2 kasik tuzsuz lor ,5 zeytin,
bol limonlu maydonoz ,2 ince dilim salam yedim.

eşin kilo alıp sen verecek misin ayrıca 4 gün için 2.2 büyük bi rakam canım zor yani

Günaydın kızlar,
İnsan yememeye alışınca yemk istemiyo canı.Ben öyle oldum.Yada içtiğim 9 lu çay işe yaradı.Canım eskisi gibi yemek istemiyor.Çikolata bile canım çekmiyor.

Bu arada dünkü menümü yazıyım:
Sabah: yarım yost peynirli domatesli
Ara yok
Öğle: etli patates yoğurt
Ara: 2 küçük elma yarım paket eti burçak şekersiz çayla
Akşam:1 kase gdolu yağsız mısır

gunaydin guzel ekibim
adanada guzel bi sabah ve 1 saat suren yuruyusumden gelmis bulunuyorum.ne mi yedim?hemen sayiyorum :)
sabah :2 kitir tuzsuz etimek,
2 kasik tuzsuz lor ,5 zeytin,
bol limonlu maydonoz ,2 ince dilim salam yedim.

Oh ne güzel ya 1 saat yürüyüş.Kilo vermeni çok hızlandırır.Kahvaltında güzel...
Adanada havada güzeldir.

bmi i bana yakın olan arkadaş varsa yarışa bekliyorum kızlar...
ha bu arada ben topiğin eski müdavimlerinden

2011 mayısta tanıştım burasıyla
o zamanlar 80 kiloya yakındım..
buradan aldığım destekle ve azmim ve sabrımla
59 kilolara düğtüm sağlıklı bişekilde çok da kasmadan

4-5 aydır abartlı yeme düzenimden dolayı 67 lere çıktım maalesef
yeniden başladım inşallah bu sefer hedefime ulaşmadan bırakmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…