Ben burada en çok kadei ve rosado'yu motive görüyorum.
Tonton da çok güzel gaza gelmiş:)
Sizleri okumak çok keyifli kızlar.bugunku menum çok iyi oldu. Cunku dun cok yemiştim.
bu arada kadei azmine ve cabana hayran kaldim,biz bu ekip destegiyle zayiflicaz kizlar
Arkadaşlar ben ekmeği tamamen kestim ama bir zararı olur mu ki :26: yerine başka şeyler yemelimiyim bilemiyorum:44:
bugünkü menüm
sabah limonlu ılık su 1 bardak
1.5 dilim buğday ekmeği
1kk peynir
4zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
ara yarım ayva
öğle 1tane küçük kurabiye
akşam
patates haşlama 1tane
1dilim buğday ekmeği
bende senın gıbıyım. cıkolataya tatlıya dayanamıyorum.. bırde 1.5 yasında kızım var uykum o kadar duzensız kıtabı oyle olunca yemeklerde duzensız oluyor.. onun dışında sarımsak cayı , 9 lu hayat cay, lahana çorbası benım faleketım oldu ondan sonra bısey denemedim zate 20 gun oldu . yemeklerımı ıstesemde düzene koyamam cunku kızım dıs cıkarıyo ne gunumuz ne gecemız bellı bana yardım edın lütfen. lahana çorbasından sonra tansıyonumda duzensız ve tamamen lahana bozdu suan doktor kontrolundeyım ve bu durum gectıkten sonra dıyetısyene gıdıcem. dıyorum ya ne kadar gıtsemde duzensız yemek yemek ve tatlıya cıkolataya dayanamıyorumç. bana enerjı verıyolar sankı.
günaydın şekerim.Günaydın Kızlaarr
hoşgeldin hümeyra.Bende aranıza bugün katılmaya karar verdim 75 kiloyum ,inşallah hedef 60
günaydıııın herkese.
dün akşam uğrayamadım.hemen dün ne yediğimi yazayım.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay
1 çay kaşığı bal,1.5 dilim ekmek.
ara kızların topitoplarından aşırdım.
öğle 1 kase yoğurt galeta[kepekli 2 çubuk]
ara meyve
akşam
fırında tavuk,mercimekli bulgur pilavı,cacık.
su 2 litre
spor leslie 3 fast miles.
bugün yine karın çalışma günüm.yine 10 dk. bacak hareketleri eklerim.
yarın bantta 1 saat yürürüm.bu şekilde ne kadar götürebilirsem bakalım.
SABAH KESİNLİKLE EKMEK YEMELİSİN İKİ DİLİM TAM TAHIL,TAM BUĞDAY VEYA ÇAVDAR EKMĞİArkadaşlar ben ekmeği tamamen kestim ama bir zararı olur mu ki :26: yerine başka şeyler yemelimiyim bilemiyorum:44:
günaydın canımGünaydın Kızlaarr
hoş geldin..inşalah hdefine ulaşırsınBende aranıza bugün katılmaya karar verdim 75 kiloyum ,inşallah hedef 60
günaydın rosada ,menünde iyiymişgünaydıııın herkese.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay
ara meyve
akşam
su 2 litre
bende 76 küsur kiloyum, 82 den düştüm, normalde hep buydu kilo durumum ama 82yi görünce evet abarttım bu sefer dedim
benim en büyük düşmanım çikolata, ekmek, gece yemekleri ve hareketsizlik idi. (işim bilgisayar başı) 2 günde en büyük nutella kavanozunu bitiriyordum, yuhlayabilirsiniz beni
82den 76ya 2,5 ayda falan düştüm, hiç bir şey yapmadım, sadece çikolatayı bıraktım ekmeği azalttım ve gece yemeyi kestim. ama hareketsizliğim hala devam ediyordu. (2-3 hafta kadar da eski düzenime geri döndüğüm olmuştu, regl dönemi sağolsun.)
şimdi düzenli yemeye alıştığıma göre sporla ve öğün porsiyonlarımı azaltarak daha da düzene sokmaya başladım, amaç her ay max 5kg vermek.
ikimizde yaklaşık aynı kilolardayız ve yaklaşık aynı hedefimiz. özellikle birbirimizi takip etmeye ve hırslandırmaya ne dersin? :)
gunaydin rosado guzel menu ben hergun duzenli 50 60 dakika yuruyorum simitlerimden cok sikayetciyim onerin var migünaydıııın herkese.
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay
ara meyve
akşam
su 2 litre
SABAH KESİNLİKLE EKMEK YEMELİSİN İKİ DİLİM TAM TAHIL,TAM BUĞDAY VEYA ÇAVDAR EKMĞİ
keza bunlarda b vit almış olursun artı gün içinde gereken enerjiyi alırsın...
şimdiki yeme düzeninimiz bütün hayatımız boyunca şimdiki yeme şekline yakın geçecek
o yüzden abartılı diyetler yaparsak sonrasında yeme düzenimiz eski haline dönünce kat kat fazlasını alma gibi bir durumumuz olur...
artı ekmekte demir içerdiği için kansızlık problemide olmaz kilo verme sürecinde
günaydın canım
hoş geldin..inşalah hdefine ulaşırsın
günaydın rosada ,menünde iyiymiş
gunaydinnn. :):)Günaydın Kızlaarr
günaydın kızlar...
eşimle iddiaya girdik pazartesiye kdr..
ben 63.9 olucam şimdi 66.1 im
eşim 96.9 şu anda o da 98.7 olacak
ama 3 gündür 50 gr helvanın dışında kaçamağım olmadı fakat gr oynamadı
çok sinir oldum yaaa
gunaydin guzel ekibim
adanada guzel bi sabah ve 1 saat suren yuruyusumden gelmis bulunuyorum.ne mi yedim?hemen sayiyorum :)
sabah :2 kitir tuzsuz etimek,
2 kasik tuzsuz lor ,5 zeytin,
bol limonlu maydonoz ,2 ince dilim salam yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?