regl oldumzaten karnim agriyor birde kucuk cukulata loplettim.ben cukulata kazaninda bogulmak istiyorum.
aksama sokaktayim yani disarida yiyecegim,ekonomik menu tavsiye edebilirsiniz .Besiktasta olacagim yani yiyecek olarak ne ararsan var cinsten
ben 71 kiloyum hedefim 62 olmak..kendime engel olsam vericem ama bazen kaçıyor :)
ben kendime çok iyi engel oluyorum ama tartı sürekli değişimli kilo gösteriyor, muhtemelen ödem durumları. diyetisyene gidicem sanırım, su ya da kas kaybetmek istemiyorum
bende geçen hafta 76.7 idim, bugün 76.1 çıktım. daha 57ye çok yolum var
sende engel olmalısın, olacaksııın
alt tarafı 9 kilo. çok şanslısın, 2 ayda istediğin kiloya ulaşmış olacaksın. yani mart bitecek daha yaz gelmeden fit olacaksın, 1 nisana güzel bir giriş yapacaksın :) daha ne ister ki insan? çok kısa bi süre 2 ay, bence sık biraz, bi kaç kere kaçamağa engel olduğun zaman artık kıyamıyorsun yemeye :)
var mısın, abartılı kaçamakların yer almadığı, kararlı bir diyete? :)
merhaba hanımlar :) Ben 76 kiloyum.Sizinle ideal kilom 52 ye düşmek istiyorumYalnız bu arada bayağı zayıflamak zorundayım.düğün var ... O güzel elbisenin içine girersem değmen benim keyfime ama şuan vahim haldeyim ... 69 dan çıktım bu kiloya aranıza alın benide..1haftada -ilk- 3 kilo hedefliyorum belirli bir listem yok :/ ama duraklarım var 77,'den basladım. 77-72-67-62-57-52 5 ay böyle devam etmek istiyorum ... Sizden güç alıcam inşallahhh.. Siz neler yaqpıyorsunuz ? Kilo veren olup 60 a düşenler filan bana yazar mısınız ? Şuan bayağı merak ediyorum.Ne zamanda düştünüz filan .. boyum 165 :) kiloluyum kiloluu
ne güzel motive edici bi mesajben kpssye hazırlanıyorum ders çalışırken ve akşam dayanamıyorum tek sorun bu.evettt varım kararlı bi diyete..bende bi ara diyetisyene gittim ayda 5kilo vermiştim yarıda bırakınca geri aldım..sen karalısın ne güzel işte kiloda vermişin durmak yok yola devam
bende 76 küsur kiloyum, 82 den düştüm, normalde hep buydu kilo durumum ama 82yi görünce evet abarttım bu sefer dedim
benim en büyük düşmanım çikolata, ekmek, gece yemekleri ve hareketsizlik idi. (işim bilgisayar başı) 2 günde en büyük nutella kavanozunu bitiriyordum, yuhlayabilirsiniz beni
82den 76ya 2,5 ayda falan düştüm, hiç bir şey yapmadım, sadece çikolatayı bıraktım ekmeği azalttım ve gece yemeyi kestim. ama hareketsizliğim hala devam ediyordu. (2-3 hafta kadar da eski düzenime geri döndüğüm olmuştu, regl dönemi sağolsun.)
şimdi düzenli yemeye alıştığıma göre sporla ve öğün porsiyonlarımı azaltarak daha da düzene sokmaya başladım, amaç her ay max 5kg vermek.
ikimizde yaklaşık aynı kilolardayız ve yaklaşık aynı hedefimiz. özellikle birbirimizi takip etmeye ve hırslandırmaya ne dersin? :)
ben sürekli pc başındayım, kaçamak istediğin zaman yaz buraya, azarlayayım seni
öncelikle elinden geliyorsa evdeki abur cuburları ortadan kaldırmakla başlayabilirsin canım. benim evimde tek abur cuburdan sayabilceğim fındık ve eti form pirinç patlağı varistesem de yicek bi şey yok. markete gidince de elim uzanıyor, alıcam yaa diyorum sonra kalorisine bakıyorum, diyorum ki "yıllarca hep bu hataya düştüm, noldu? hep aynı senaryo hep aynı yönetmen. bu bir şey değiştirmedi, yedim durdum anlık bir zevk için, sonrasında büyük vicdan azabı. değer mi? değmez. bu kadar iradesiz miyim ben? beynime ben hükmedicem, o bana hükmedemeyecek bundan sonra!" diye atarlanıp hep geri bıraktım.
evet cidden bu kadar uzun durup düşündüm hep, görevlilerin yardıma ihtiyacınız var mı dediği çok olmuşturyok teşekkür ederim, sadece delirdim ben
nezaman oldu canım diyete başlayalı ?
aslında öyle düşününce insan duraklıyor.beyninde bittimi tamamdır..saolsun evde oğlum olunca abur cubur eksik olmuyor çok almıyoruz ama dedeler falan işte getiriyolar......tamam kaçamak anında formdayım
tavuk ızgara olabilir canım.yannda salata.
hatcım sagol tavuk haşlama yanında karsık yağlı bır salata yedım ama üstüne birde elma şekeri.şimdi bil kursundayım yazarım yine
korkma canımm ya kötü şetyler düşünme Rabbim yardımın olsun tez zamnda aramıza dönmen dileğiyle tatlımm geçmiş olsun tekrardan özlicez
canım benim hoşgeldin şimdi sen gelinliğini falan aldıysan zayıflama için zorlama derim ben ama almadıysan provalardaysan yediklerine dikkat ederek birazda spor yaparak en azından düğüne kadar 72 kiloya düşebileceğini düşünüyorum bende sen gibi telaştayım ama stresten şişiyor gibiyim vereceğime :26:allah yardımcımız olsun ne diyeyim
hoşgeldin canım aramızaa
günaydın kızlar.tartıya son iki gün.pes etmek yok,kilo da gram da olsa kilo vereceğiz.
sadece karın videoları var.ben dün ebru şallınınkini yaptım.ama çok ileri seviyeymiş,şu anda bile karın kaslarım sızlıyor.50 dk ydı.üstüne 10 dk da bacak çalıştım lastik ve topla.1 saate tamamladım.
senin de menün güzel tatlım.
yoğurdunu evde yapıyorsan yağ yakımına etkisi daha fazla.ben içine 1 tatlı kaşığı pulbiber ve nane atıyorum,etkisini arttırıyor.
ilk önce uyku saatinizi öne çekebiliyorsanız çekin.yok keyfi bir durum değil mecburiyet diyorsanız da tarçınlı süt içmek çözüm olabilir.
gece yenen her şeyin depolandığını unutmamalıyız.ben içecek harici hiç bir şeyi doğru bulmuyorum arkadaşım.
tonton hoşgeldin.bak yalnız değilmişsin,kaç kişi döndü mesajına.
hesabına göre 4.5 günde 1 kilo vermen gerek.çok doğru bir hesap mı,bence değil.
o kiloları 45 günde almadın değil mi.
verirken sağlığından olmaman için biraz daha dikkatli olman gerek.
hızlı verilen her kilo aynı hızda geri alınır,unutma.
önemli olan yağdan,kas kaybı olmadan verebilmek.
triendy nin ameliyatı nasıl geçti acaba,inşallah iyidir.haber alabilen arkadaşlar bizi de bilgilendirirse sevinirim.
sabahtan beri üstümde bir halsizlik var.iyi uyuyamadığımdan sanırım.
üstümden atmak için sabah kalkar kalkmaz 100 defa hayali ip atladım.[geçen biri yazmıştı,kimdi]
kahvaltı sonrası ortalığı toplayıp,çocukları odalarına gönderdim,tüm evi süpürdüm,güzelce toz aldım.
çamaşırım,ütüm de yok bugün.
akşama yemeğim de var,yanına bir çorba vs. uydururum.
yanisi öğleden sonra bana kaldı.
rahat rahat sporumu yapar,dinlenirim.
cuma sabahı tartı ne gösterecek merak ediyorum.
26 yaşındayım.165 boyunda 76.2 kilodayım. bugün zumbalı spiningli aerobikli hergün değişik bir class la spor aktivitelerime başlıyorum. olcak ben inanıyorum.
bugünkü menüm
sabah limonlu ılık su 1 bardak
1.5 dilim buğday ekmeği
1kk peynir
4zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
ara yarım ayva
öğle 1tane küçük kurabiye
akşam
patates haşlama 1tane
1dilim buğday ekmeği
bende senın gıbıyım. cıkolataya tatlıya dayanamıyorum.. bırde 1.5 yasında kızım var uykum o kadar duzensız kıtabı oyle olunca yemeklerde duzensız oluyor.. onun dışında sarımsak cayı , 9 lu hayat cay, lahana çorbası benım faleketım oldu ondan sonra bısey denemedim zate 20 gun oldu . yemeklerımı ıstesemde düzene koyamam cunku kızım dıs cıkarıyo ne gunumuz ne gecemız bellı bana yardım edın lütfen. lahana çorbasından sonra tansıyonumda duzensız ve tamamen lahana bozdu suan doktor kontrolundeyım ve bu durum gectıkten sonra dıyetısyene gıdıcem. dıyorum ya ne kadar gıtsemde duzensız yemek yemek ve tatlıya cıkolataya dayanamıyorumç. bana enerjı verıyolar sankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?