70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben 71 kiloyum hedefim 62 olmak..kendime engel olsam vericem ama bazen kaçıyor :)

ben kendime çok iyi engel oluyorum ama tartı sürekli değişimli kilo gösteriyor, muhtemelen ödem durumları. diyetisyene gidicem sanırım, su ya da kas kaybetmek istemiyorum

bende geçen hafta 76.7 idim, bugün 76.1 çıktım. daha 57ye çok yolum var

sende engel olmalısın, olacaksııın

alt tarafı 9 kilo. çok şanslısın, 2 ayda istediğin kiloya ulaşmış olacaksın. yani mart bitecek daha yaz gelmeden fit olacaksın, 1 nisana güzel bir giriş yapacaksın :) daha ne ister ki insan? çok kısa bi süre 2 ay, bence sık biraz, bi kaç kere kaçamağa engel olduğun zaman artık kıyamıyorsun yemeye :)

var mısın, abartılı kaçamakların yer almadığı, kararlı bir diyete? :)

ne güzel motive edici bi mesajben kpssye hazırlanıyorum ders çalışırken ve akşam dayanamıyorum tek sorun bu.evettt varım kararlı bi diyete..bende bi ara diyetisyene gittim ayda 5kilo vermiştim yarıda bırakınca geri aldım..sen karalısın ne güzel işte kiloda vermişin durmak yok yola devam

Son düzenleme:

bende 76 küsur kiloyum, 82 den düştüm, normalde hep buydu kilo durumum ama 82yi görünce evet abarttım bu sefer dedim
benim en büyük düşmanım çikolata, ekmek, gece yemekleri ve hareketsizlik idi. (işim bilgisayar başı) 2 günde en büyük nutella kavanozunu bitiriyordum, yuhlayabilirsiniz beni

82den 76ya 2,5 ayda falan düştüm, hiç bir şey yapmadım, sadece çikolatayı bıraktım ekmeği azalttım ve gece yemeyi kestim. ama hareketsizliğim hala devam ediyordu. (2-3 hafta kadar da eski düzenime geri döndüğüm olmuştu, regl dönemi sağolsun.)

şimdi düzenli yemeye alıştığıma göre sporla ve öğün porsiyonlarımı azaltarak daha da düzene sokmaya başladım, amaç her ay max 5kg vermek.

ikimizde yaklaşık aynı kilolardayız ve yaklaşık aynı hedefimiz. özellikle birbirimizi takip etmeye ve hırslandırmaya ne dersin? :)

ben sürekli pc başındayım, kaçamak istediğin zaman yaz buraya, azarlayayım seni

öncelikle elinden geliyorsa evdeki abur cuburları ortadan kaldırmakla başlayabilirsin canım. benim evimde tek abur cuburdan sayabilceğim fındık ve eti form pirinç patlağı var istesem de yicek bi şey yok. markete gidince de elim uzanıyor, alıcam yaa diyorum sonra kalorisine bakıyorum, diyorum ki "yıllarca hep bu hataya düştüm, noldu? hep aynı senaryo hep aynı yönetmen. bu bir şey değiştirmedi, yedim durdum anlık bir zevk için, sonrasında büyük vicdan azabı. değer mi? değmez. bu kadar iradesiz miyim ben? beynime ben hükmedicem, o bana hükmedemeyecek bundan sonra!" diye atarlanıp hep geri bıraktım.

evet cidden bu kadar uzun durup düşündüm hep, görevlilerin yardıma ihtiyacınız var mı dediği çok olmuştur yok teşekkür ederim, sadece delirdim ben

nezaman oldu canım diyete başlayalı ?

aslında öyle düşününce insan duraklıyor.beyninde bittimi tamamdır..saolsun evde oğlum olunca abur cubur eksik olmuyor çok almıyoruz ama dedeler falan işte getiriyolar......tamam kaçamak anında formdayım

aslında öyle düşününce insan duraklıyor.beyninde bittimi tamamdır..saolsun evde oğlum olunca abur cubur eksik olmuyor çok almıyoruz ama dedeler falan işte getiriyolar......tamam kaçamak anında formdayım

o zaman şöyle düşün canım, o abur cuburları annesi yesin diye getirmiyorlar oğlunun hakkı onlar ve senin onları gasp etmen doğru değil yesinde büyüsün oğluşun

Ben burada en çok kadei ve rosado'yu motive görüyorum.
Tonton da çok güzel gaza gelmiş:)
Sizleri okumak çok keyifli kızlar.bugunku menum çok iyi oldu. Cunku dun cok yemiştim.

bugünkü menüm

sabah limonlu ılık su 1 bardak
1.5 dilim buğday ekmeği
1kk peynir
4zeytin
1 tatlı kaşığı reçel

ara yarım ayva

öğle 1tane küçük kurabiye

akşam
patates haşlama 1tane
1dilim buğday ekmeği

bende senın gıbıyım. cıkolataya tatlıya dayanamıyorum.. bırde 1.5 yasında kızım var uykum o kadar duzensız kıtabı oyle olunca yemeklerde duzensız oluyor.. onun dışında sarımsak cayı , 9 lu hayat cay, lahana çorbası benım faleketım oldu ondan sonra bısey denemedim zate 20 gun oldu . yemeklerımı ıstesemde düzene koyamam cunku kızım dıs cıkarıyo ne gunumuz ne gecemız bellı bana yardım edın lütfen. lahana çorbasından sonra tansıyonumda duzensız ve tamamen lahana bozdu suan doktor kontrolundeyım ve bu durum gectıkten sonra dıyetısyene gıdıcem. dıyorum ya ne kadar gıtsemde duzensız yemek yemek ve tatlıya cıkolataya dayanamıyorumç. bana enerjı verıyolar sankı.

kizlar benim havuz isi yalan oldu,en kisa zamanda gidicem ama
aksam 4 -5kasik mercimekli bulgur pilavi ustune 2 3 kasik pul biberli yogurt.
bugun 7-8 bardak su ictim aslinda bu bile rekor benim icin kisin bazi gunler kahve haricinde unutuyorum su icmeyi

hoşbulduk canım..

Bir saat spor harika canım. benim de spor yapmam lazım ama iki küçük çocukla ne vaktim ne de mecalim kalıyor

triendy nin ameliyatı nasıl geçti acaba,inşallah iyidir.haber alabilen arkadaşlar bizi de bilgilendirirse sevinirim.

Ben de merak ediyorum canım inşallah iyi haberler alırız

Oooo süpersin canım hamarat kadının hali başka hem evi temizlemişsin hem de spora ve dinlenmeye vaktin kalmış

26 yaşındayım.165 boyunda 76.2 kilodayım. bugün zumbalı spiningli aerobikli hergün değişik bir class la spor aktivitelerime başlıyorum. olcak ben inanıyorum.

İnanmak başarmaktır canım inancımız ve mücadelemizle başaracağız inşallah

Menü güzel canım

Lahana çorbasımı bozdu tansiyonunu geçmiş olsun canım. Kızın da kolayca çıkarsın dişlerini inşallah.

Bugünki menüm
Sabah
İki zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar peynir

Ara
Bir hurma
Bir kuru incir

Öğle
İki kaşık aşure
Bir kaşık patates salatası

Ara
Bir dilim ayva
İki üç dilim mandalina
Bir küçük fincan az şekerli türk kahvesi

Akşam
Bir kepçe tarhana çorbası
Salata
Balık

Arkadaşlar ben ekmeği tamamen kestim ama bir zararı olur mu ki :26: yerine başka şeyler yemelimiyim bilemiyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…