- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Şimdiden teşekkür ederim kadercim ben liste için sanada zahmet oluyor kuzucugumben de Kader 27 yaşındayım nişanlıyım istanbulda yaşıyorum arşiv ve dökümantasyon bölümünde çalışıyorum ilk olarak zayıflamak adına burada bulunuyordum ama ortam daha ilgi çekici sıcak olduğu için asıl bağlayan sebep bu olduarada tabi koyvermemek gerek
bu arada kimse yapmicak yine sanırım liste bana kaldı yarın bana msj atarsınız yine kızlar olur mu?
Azmine hayran oldum 3 çocuklü ama spor yapıyorsun maaşallahtanışma faslı varmış,ben de dalayım ortasından.
yaş 37,çalışmıyorum,kuzucuklarımla vakit geçiriyorum.
spor,müzik ve kitap tutkunuyum.
son doğumumdan beri kilolarımla cebelleşiyorum.
yarışmacı arkadaşları yanaklarından öpüyorum.
Helal olsun böyle devam ablaciğimöğleden sonra pilatesi yaptım yapmasına ama bittim anneeem.
öyle günde iki tur spor zor bana artık.yaşlanmışım.
yatsam yatacağım kas ağrısından.duş bile geçiremedi.
ama mutluyum,huzurluyum.
böyle devam edebilsem yaza kadar çıtır bir anne olacağım inşallah.
sağol canım benim.Şimdiden teşekkür ederim kadercim ben liste için sanada zahmet oluyor kuzucugum
Azmine hayran oldum 3 çocuklü ama spor yapıyorsun maaşallah
Helal olsun böyle devam ablaciğim
Birazdan leslie ile 4 mile yürüyeceğim inşallah
cok guzel menu :)Gelgelelim bugünkü menüme
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
5 zeytin
Bir lokma peynir
Roka maydanoz
Bir dilim ekmek
Ara
Badem
Öğlen
Salata
Balık
Ara
Yoğurt
Akşam
Bir kepçe çorba
Bir tabak ıspanak
Yoğurt
2 litre su şimdilik
ikisi de protein bombasi canim ikisini ayni anda cok sik tuketirsek kotu kolestrolumuz tavan yaparMerhabalar,
Benim bi sorum var, diyette genelde aynı öğünde peynir ve yumurta bir arada verilmiyor, bunun sebebi nedir bilen var mı?
bende sinem arkadaslar,21 yaşindayim uni'de okumaktayim ve zayiflamayi cokk istiyorum
bugünkü menüme gelince:
sabah 4 bardak su
kahvaltı
3 cherry domates,salatalık,biber
yarım demet limonlu maydanoz
zeytin,peynir,çay,1 dilim ekmek.
ara yok
öğle 3 kaşık müsli,
ara
1 elma
akşam
kıymalı şehriye çorbası
karnıbahar salatası
1 dilim ekmek.
2 litreden fazla su
1 maden suyu
1 saat yürüyüş,50 dk. pilates.
ikisi de protein bombasi canim ikisini ayni anda cok sik tuketirsek kotu kolestrolumuz tavan yapar
yaşasın benden küçük biri geldi artık en küçük değilim
diyete başladın mı peki? kararlı bi şekilde
2 gundur cok kararliyim ve devam ediyorum canim.
en kucuk beniiimmmherkese ablami diceem? :)
2 gundur cok kararliyim ve devam ediyorum canim.
menü güzel,su miktarını da yazarsan iyi olur.içemeyen sen miydin..arkadaslarim bugun yediklerimi topluca paylasiyorum
sabah:2 dilim kitir tuzsuz etimek,bol limonlu bi tutam maydonoz,2 kasik lor,5 zeytin,2 ince dilim salam
ogle:1 bardak ayran,30 gr cavdar ekmegi
ara:limonlu soda
aksam:3 -4 kasik patatesli,havuclu sulu sebze yemegi, 4 kasikli mercimekli bulgur pilavi 3 kasik yogurt (evde yaptıgim kurutulmus pul biber)
vermeyelim tabii kuzum,nerede hareket orada bereket..yaşasın benden küçük biri geldi artık en küçük değilim
diyete başladın mı peki? kararlı bi şekilde tabi :)
vallahi helal olsun abla ya, spordan hiç ödün vermiyorsun. ben her gün yürüyemiyorum bile, her yerim sarkcak bu gidişle
en kucuk beniiimmmherkese ablami diceem? :)
abovv. lafini duyunca yuzumde bi tebessum olusuyor,adana da populer bi deyistir,evet malesef yumurtayla peyniri cok sik tuketmek kotu kolestrolumuzu yukseltiyor(kalbimizin bas dusmanidir kendisi)aboovher gün yumurta ve peynir yemeyeyim o zaman ben, her gün yiyordum resmen haftanın 2 günü hariç
tamam kadeicim sana demicem :):):)aman sakın bana deme23 yaşındayım daha ben
ayy kizmayin arkadaslar ben fransiz kaldim olaya tam olarak ne yapmaliyimoh oh süper. yarın gruplar güncellenicek, yer almıyorsan eğer unutma sakın :*
4 mil çok eğlenceli canim ve çok terletiyor tavsiye ederimsağol canım benim.
ben 3 mili yapıyorum,bir ara 4-5 i indireyim,değişiklik olur.
Zayıflamak istiyormusun gerçekten ozaman kaçamak yapmayacaksınız aslaabende sinem arkadaslar,21 yaşindayim uni'de okumaktayim ve zayiflamayi cokk istiyorum
Güzel menu canım sporda harikabugünkü menüme gelince:
sabah 4 bardak su
kahvaltı
3 cherry domates,salatalık,biber
yarım demet limonlu maydanoz
zeytin,peynir,çay,1 dilim ekmek.
ara yok
öğle 3 kaşık müsli,
ara
1 elma
akşam
kıymalı şehriye çorbası
karnıbahar salatası
1 dilim ekmek.
2 litreden fazla su
1 maden suyu
1 saat yürüyüş,50 dk. pilates.
arkadaslarim bugun yediklerimi topluca paylasiyorum
sabah:2 dilim kitir tuzsuz etimek,bol limonlu bi tutam maydonoz,2 kasik lor,5 zeytin,2 ince dilim salam
ogle:1 bardak ayran,30 gr cavdar ekmegi
ara:limonlu soda
aksam:3 -4 kasik patatesli,havuclu sulu sebze yemegi, 4 kasikli mercimekli bulgur pilavi 3 kasik yogurt (evde yaptıgim kurutulmus pul biber)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?